17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир са пропуснали, че евангелистия пастор днес е починал от ковид, около 50годишен е

кога станаха евангелисти, кога гъзовете им поченяха?

Цигани, а? Не бяха ли роми? В началото на брифингите на НОЩ като попитаха ген. Годжи вярно ли е, че най много заразени има във Филиповци, където живеят основно цигани, Генерала рече: Не е коректно, не трябва да сочим с пръст група хора, затова няма да отговоря на този въпрос! А вие сега - цигани, та цигани. Хайде бъдете политически коректни, де! ;-)

Цигани.

Квартал Изток, квартал Запад, квартал Изгрев, квартал Залез, квартал Пети, квартал Шести - а бе тия ромове нямат ли си национални герои?

Бог ги е наказал за нещо.

proba

Ай стига - няма ли да се забрянят тези събития - Рамазан Байрам ни донесе едни 200 преки и още сигурно 500 непряко заразени и разпали отново всичко - сега и тези евангелисти и то втори път. Писна ми!

Видях, че има изказано мнение за евангелистите и циганите. Нека и аз да кажа нещо по въпроса. Помните ли Ахмед Муса и тринадесетте имами от пазарджишката циганска махала? Дето го съдиха за разпространение на радикални идеи и сума ти години не можаха да го осъдят? Преди да станат ислямски проповедници те са били евангелистки такива. А преди това пък са били кръстени в православната вяра от родителите си. Тези евангелистки църкви бяха финансирани от Америка разбира се. Но много от тях се изнесоха 10 г. след стъпването си тук, защото им изтекъл пилотния проект и финансирането спря. На тяхно място нахлуха имамите, щедро финансирани от Турция и Саудитска Арабия и под благосклонния поглед на нашите некадърни и зависими управляващи, които не си мръднаха пръста да спрат заразата. Всички цигани протестанти изведнъж станаха мюсюлмани и жените нахлузиха бурките, а мъжете пуснаха брадите и сложиха белите пижами. Та циганите са си такива. Ако има кой да им плати и оранжевите пижами на будистки монаси ще облекат и главите ще си обръснат. Въпросът тука е къде в картинката са българските власти, къде е Българската Православна Църква и защо се допуска това? За властите е ясно, но защо нашата църква допуска това? Защо се оставя този вакуум в циганските махали? Той естествено ще е запълни я от евангелисти, я от имами. Но защо църквата бездейства? Мислите ли, че циганите щяха така лесно да се влияят от всякакви съмнителни субекти ако църквата си беше на мястото? Вярно, че тук става въпрос и за много пари, но църквата ни не е от най-бедните.

и в Германия и в Южна Корея и в България - КОВИДА-19 все наказва християните. Явно бог вижда, че повечето са християни само по празници, а в душите са човекомразци, расисти и завистливи души.

Я бЕгай да се дупиш в джамията по случая....

Евангелистите не са точно християни, само се пишат такива. А виж в Сърница и Доспат кои общности порази заразата.

ти си доста заблудена личност

...евангелисти...православни....все тая...от 1 дол дренки.

Та какво по-точно лошо намирате в сегрегацията ?

Не може да озъптим циганите и ще видите как те ще са камъка, който ще обърне каруцата...

Където и да погледнеш все цигани и covid19 - те явно вървят ръка за ръка. Толкова много случаи че накрая заради тях ще пламне цялата страна.

Мръсни , гадни цигански плъхове , хранени от още по- големи боклуци !

Няма ли малко напалм в тая държава , вируса не издържал на висока температура. Ще реши бая проблеми в бая части на България.

Веднага след 10 ноември 89-та плъзнаха хиляди американски евангелистки проповедници и пастори, да ни вкарват в правата вяра. Но явно не знаеха, че българите не са племе в Африка и за това само при циганите им се получи, във всяка циганска махала има евангелска църква, финансирана от САЩ. А циганите който им дава на аванта пари - при него са.

Аман от нагли цигани!!! Скачат на нашите лекари и полицаи, врещят "мръсни българи", а само в техните луксозни квартали има коронавирус!

Дейба и евангелистите, толкова не могат да устискат няколко месеца без безумните си сбирки! Как не спряха да се събират през всичките тези месеци от началото на пандемията!