Полицай влиза в затвора заради 200 лева подкуп

Окръжната прокуратура в Добрич приведе в изпълнение влязла в сила присъда от три години и половина лишаване от свобода на бившия полицай Иван Петков за подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Полицай влиза в затвора заради 200 лева подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо направете 3D Big brother холограмно заснемане live! Много ми е чудно, как са се борили с корупцията в Германия или Англия, като не е имало камери и микрофони за милиони в колите на полицаите...

Малко са, в Англия за вземане на подкуп пресъдата е 14г.

"Петков е лишен от право да заема държавна длъжност, включително и да работи като полицай, за срока на лишаването му от свобода." Има си хас. Да работи като полицай докато е в затвора...Или да заема държавна длъжност! тези новинари съвсем изперкаха!

В Гърция никой не харчи пари за камери и микрофони по патраулките пък никой не може да се похвали ,че е бутнал рушвет на полицай.

Кажете кой открадна милионите от КТБ стига сте ни занимавали с разни дребни риби .

Търся някой да ме корумпира с няколко милиона, че иначе .... ще вземат да ме вкарат в затвора....

За кокошка няма прошка,за милиони няма закони.

То верно, че не е предмет на статията ама ми е интересно нарушителят дали си е получил наказанието за шофиране без ГО и шофьорска книжка ?

Присъдата изглежда абсолютно адекватна, защото в случая не става въпрос за откраднати 200 лева, а за държавен служител, който е злоупотребил със служебното си положение и то по явно предумишлена, добре изпипана схема.Странно е само това, че е лишен от правото да заема държавна длъжност за срока на изтърпяване на наказанието.Че той и да иска да работи, как да стане, нали уж ще е в затвора?Би трябвало да му лепнат поне 15 години лишаване от права за заемане на държавна служба.Нека поработи истински по частни фирми, за да види от де изгрява слънцето и как излиза хляба.

урааа, преборихме корупцияTA !!!

Нали, а Христо Бисеров е чист като сълза. Егати държавата!

Sm3hurk0

и тоя ще изчезне, малко преди да влезе в затвора.... За убит човек, условна присъда, за 200 лева - затвор... ЗА кокошка няма прошка, за милиони няма закони !

Пълни тъпотии,по тази логика например Огнян Донев трябва да лежи 38 милиона години.Но няма да лежи и една.

Честито !

Това е комично което се е случило. Наистина трябва да има наказания , но в случая е смешно.доста тежко наказание за двеста лева?!? не съм юрист но за всички ли е така в държавата ни???

"Петков е лишен от право да заема държавна длъжност, включително и да работи като полицай, за срока на лишаването му от свобода" ..... ако това не е на сериозно...... нямам думи

Чудя се, какво ли би станало, ако в случая шофьора беше с книжка, а колата с Гражданска? Риторичен въпрос.

щяха да напишат, че е бил без колан, с НЕ включени къси светлини, че е пресякъл маркировка или нарушаване на правилата за разположение на ППС върху платното за движение - все недоказуеми неща, че не си ги направил. По едното имаш 50 лева, по другото 50 лева, по другото 20 лева = 120 лева. Само да ти напомня, че в бълХария така е направен закона, че ТЕ не трябва да доказват нищо, а ти трябва да доказваш че не е така. За справка Чл. 189. : алинея 2 Редовно съставените актове по този закон имат доказателствена сила до доказване на противното. Иначе казано бай Кунчо селският тъпак ти пише 120 лева глоба за недоказуеми неща, които той и колегата му са видели, а ти се жалвай на който си искаш..

дано му разпорат газа на шибаното копале да умре в гадни маки

Това виц ли е?

вицът е, че Христо Бисеров е невинен.

Наказанията за Държавни Служители трябва да са с коефициент на тежест по 1,5 заради наглостта да злоупотребят с доверието гласувано им от държавата, да защитават интересите И.

бе глупости, то ако вкарваха за 200 лева кат-аджиите, свободен нямаше да остане. КАТ-аджиите са най-големите боклуци, правят се на слепи за чорбаджиите, иначе пишат клевети, доноси и измислици срещу обикновени хора за да измислят някоя глоба. И изряден да си, ще ти намерят 'чалъма' ! А онези пък с големите пагони, които регистрират крадени автомобили, регистрират Кайени като баничарки за данък 9 лева вместо 800, които изнасят информация към застрахователи със славно борческо минало, те са още по-големи боклуци !!

ХАХАХА...ПР ите на бащица в Боколандия съвсем се забравихте бе алоууу!!! Как ще влезе ефективно за 3 години от присъда на първа инстанция за 200 лева!?!?!? Ще го потръскат малко нагоре по съдилищата и като му свършат парите с една условна е готов! Не ги ядем само с колците...

А Бисеров за 300 000 лв колко време ще лежи?

Бисеров нали го оправдаха??

loyola

я да метнем - от 2012 досега са минали 4 години!!! егати бързото производство

Никой не влиза за първо осъждане и то за 200 лева в затвора. Но нека тук пишат всички, които са накистани от полицаи, които са им искали подкуп и след това искащите са извъртели всичко в тяхна полза.

Пуснете полицая-200 лева пари ли са?А?Те колегите му за час ги правят!А 4 милиарда и половина лева откраднаха от една банка-няма виновни!За кокошка-няма прошка!

Много неправда има в тази държава. Като случай на престъпление по служба с доказана кражба на служебни средства в особено големи размери и с условна присъда от по-малко от 3 години. Къде живеем и кой решава каква е правдата? Наистина са за смяна съдиите и май всичките.

пътният милиционер в затвора, а Бисеров няма да го съдят за пране на милиони. Цецо 6-те апартамента оправдан...хвала на прокуратурата. за кокошката доказателства се намират, а за хищниците никакви доказателства. при такива условия съда е с вързани ръце, дори да е независим, какъвто определено не е.

Ето колко струва човешкия живот. По-малко от 200лв. За 200лв - затвор, за убийство - пускане под гаранция или най- много домашен арест. Какво значи домашен арест - Седиш си в къщи, при внуците и децата, копаеш си градинката, идват ти гости, ядеш каквото искаш, празнуваш празниците и т.н. А за потърпевшите само мъка. Кой е наказаният? Правосъдие.

Подкуп от 200 лв., взет 2012 - и чак след 4 год. влиза в затвора...!! За такава кокошкарска сума трябваше още след месец да е в панделата, а не да обикаля всички съд. инстанции.

"За милиони, няма закони, за кокошка, няма прошка!" - Основният закон на Демокрацията!

Pesh0

за 200 лева подкуп на полицай , трябва доживотен затвор , без право на помилване , ако искаме да я има България . Келеша хем ще се пенсионира на 40 години , хем държавна заплата и и подпомага отделно семейството . Айде стига .

... ако се направи и на... разсеян & забрави да върне... фуражката, може и втора пенсия да си докарва...

Pesh0

може и на коча достойнството да клати.

Окръжната прокуратура в Добрич приведе в изпълнение влязла в сила присъда от три години и половина лишаване от свобода на бившия полицай Иван Петков за подкуп. То по тази логика Пеевски и Доган трябва да бъдат осъдени поне на по 1000 г. всеки един от тях. Интересното е , че Бисеров беше напълно оправдан.Може би защото при него нещата не са за 200 лева , а за няколко милиона.

ама няма кой, всичките съдии са им подчинени финансово.

Полицай влиза в затвора заради 200 лева, а Бисероф не влиза там заради 2 млн.

Вие червените сте все такива. 200 лбили само тогава за момента, а колко ли още хиляди е смъкнал по пътя преди това, не се знае. Само да му видят имота и новите етажи на селската къща примерно, и ще се изясни. Така че много точно е осъден. А ти ще продължиш да си си лейка и да си мият ръцете с тебе. Нещо като социална проституция.

Брей, този е взел повече от бисеров...

За кокошка няма прошка , за милиони няма закони ! А за милиарди даже няма и разследване ...

Катаджия на 52 години, жена му има поне две фирми. Дреме му на фуржката, че ходи в общежитието сутри да се разписва и готово

Задачка: 3.5 години за 200 лева. Колко години за 4.5 милиарда лева?

Pesh0

Полицай мила ? този който скача дапази белия автобус и този които ще ти изви врата ,ако стъпиш накриво . ТОЙ Е ВЗЕМАЛ . Той ще се пенсионира на 40 години . поради тежката служба .

Както виждате, случилото се потвърждава старата истина: "Подкуп не само се взема, а и се дава". То и затова в НПК и двете са инкриминирани. Човекът не е искал да даде и резултатът е налице. На мен защо не ми вземат? Още докато ме питат "сега какво ще правим" започвам да набирам 112. И си ми пишат акта. Така хем аз знам, че трябва да спазвам правилата, хем ченгетата знаят, че поискат ли - тежко им.

Верният отговор е само 79 милиона години.

Ами млад човек е, ще излезе запазен ;)))

Най-накрая! За един лев трябва да влизат! И да ги съди военен съд!