1 г. затвор за Христоско Вретенаров, изнудвал любовница

Бившият шеф на "Трамкар" Христоско Вретенаров е осъден на една година затвор при първоначален строг режим за изнудване на бивша любовница.

Обратно в новината

Коментари - 1 г. затвор за Христоско Вретенаров, изнудвал любовница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мили, родни, български, чукундури, израсли под крилото на грабителите, дето ни управляват

Ако присвоя 670 000 две години затвор са ми заслужен отдих. Извинете, но ВКС се е подиграл на обществото, от което са взети тези пари.

Един добросъвестен християнин едва ли би имал проблемите и да единият и другият в този казус, не всяка свобода е за препоръчване.

Коя ПЧ му е пуснала на тоя грозник?

Luna0102

С това име Христоско Вретенаров си белязан още от рождение, а любовницата забелязала белега на Христоско и му пуснала. Той иначе на човек не мяза, ама заради името топнал човката, че и нагъл, иска да му плащат.

Просто е късметлия че жената излязла тъпо парче и вместо да го поръча за 4 - 5 хил лева взела да звъни в полицията

Нещо ни будалкат ... Струва ми се, че 70 000 от 670 000 са отишли при секретарката, а човека си поискал 10-те процента. Тя му дала половината, а когато поискал и останалото - звъннала в полицията. За останалите 600 000 питайте ГЕРП или БСП - те със сигурност знаят.

Как е лежал по-малко от половината присъда? И той ли е спечелил конкурс за най-хубава Великденска картичка в затвора? Май началника на затвора е за затвора.

Това предсрочното освобождаване се оказва голям бизнес. При това без никакъв риск. Всичко става законно. Осъждат някого да лежи примерно 3 години, толкова съдът счита за нужно и да се превъзпита. Но той по правило като има парички се превъзпитава предсрочно. Фактически затворническата администрация се явява четвърта инстанция. Май е време за създаване и на агенция за предсрочно освобождаване.

Нещо много крива тази история :)

Имам чувството, че никоя информация не може да стигне до читателя, без да е изкривена до неузнаваемост! Човек е присвоил 670 000лв, и изнудвал бивша любовница за 7000лв...като я тормозел в градския транспорт? По-скоро е редно да се каже, че бай Христоско е опънал някаква секретарка, и е пръснал по нея 7000лв...които след това си е поискал, след като е разбрал, че същата е бръмчала и с други ездачи.

"Той обаче излежа зад решетките по-малко от година." Зa 670 000 лв и аз бих лежал половин година.Повечето в България за няколко живота не могат да изкарат половината.

Тука мирише на изнудване от всякъде. Но не и на сексуалната фантазия която се представя тук. Той бива изнудван да връща нещо или да свърши нещо за сегашната власт. Същата, пред която се е 'разкаял' преди... Идва и смехът с любовницата в 'градският транспорт'. Тя трябва да е била с него заради вида му(според историята), което поставя мъжа й в 'невъзможно' грозни графата. Логика 0. Сега ако тя е била с него за пари и в последствие след финансовата помощ нещата са се разсъхнали, а той си е поискал 'заема' това е друго... И сега тя няма да върне нейният, а той ще трябва да връща неговият 'заем'!

Коя е пък тая дет се е хванала с тоя чук?

d4

Христоско Вретенаров... аз ако бях на мястото на любовницата му, щях да му отрежа пишката. ако има такава, де... при откраднати близо милион да се цигани за не,кви 3,500 кинта. идиот!

А на нещо като забрана за бизнес и заемане на обществени длъжности ще има ли, дами&г-да съдии ?!

670000 си е добра заработка за година. При това, вече е осъден за това провинение и вече никой не може да му каже и копче. Са въпросът е, що е закъсал за 7000 толкова скоро...

Сигурно за новата любовница, така или иначе алчността е не рационална.

а 570,000-те лева къде са?

човека е присвоил 670,000лв-хващат го на тясно и уговарят:-за да затворят устата на секретарката( която знае или е в далаверата) дават ий 70 ,000 другите са ,,за партията'' а за него прошка ,че и малко пандиз за назидание. Сега човека си поискал 10% от секретарката, ама на нея исе е видяло много и го накисва-: извод- внимавайте когато намесвате жена в бизнеса...