Коментари - Затварят АМ "Тракия" от Чирпан до Стара Загора до лятото за ремонт на "вълните" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой плаща за този ремонт? българският данъкоплатец. Да благодарим на тиквата, че така предвидливо изчака да мине гаранционният срок за участъка и след това започна да мисли за ремонт.

Тия български пътни "строители", ако не са сменили баласта под асфалта, за пореден път ще докажат, че са дебили и крадливи мутренски матрьошки, които само "усвояват" десетки милиони, без да довеждат до обществена полза. Ако сгурта от Мариците отдолу под асфалта не е сменена с чакъл, само след 2-3 години отново ще заподскачаме на този участък. Тогава цалата АПИ е техния кукловод в затвора, или направо разстрел, защото техните поредни и нагли шмекерии ще причинят тежки катастрофи, инвалидност и жертви, огромин материални щети и т.н.!

Що за наглост е да затвориш 23км и в двете посоки. Все едно обратно в 19 век. Обхода е двулентов и е натоварен, защото хваща трафик от Стара Загора към селата, индустриалната зона на града и надолу към Хасково и Димитровград. Влезеш ли зад тир, спокойно можеш да си караш 20км зад него без да мръднеш! Нещастници!

Това трябваше да стане по-рано,а не да измрат много хора.И защо с държавни пари,Бай-Ганьо?

Наследството от ГЕРП- корупция, мизерия, а и разбити магистрали и пътища по които хората умират всеки ден

Интересно защо герберасткото правителство 10 години си мълча,за да изтече гаранционния срок? Защо не пратиха Станишката и приближените фирми в панделата?? Защото са дупе и гащи, бивши комунисти!

бил съобщил премиерът Бойко Борисов?????? Алоооооо, редакторитееее, той си подаде оставката!!!!

колко магистрали е построила?

Дребни душици! Вече не е смешно, тъжно е. Едно доста долнопробно шоу се премести в парламента и стана още по-долнопробно, чак да ти се доповръща. Къде е „великият шоумен“, защо се крие като мишка? Толкова надежди се възлагаха на него – а се оказа, че няма кураж, знания, умения, ноу хау, екип… И ще излезат прави онези, които предуперждаваха: Лесно е да ехидничиш от екрана, трудно е да бъдеш държавник. Каква е била поръчката и кой е поръчителят, скоро ще разберем. Нищо не остава скрито-покрито. А също ще научим и цената. Язък за празните надежди

Да понижавате великия вожд на еднокнижните тулупи във велик шоумен, не сте прав във връзка с последните му представления.

Заради тази "магистрала", с която тиквата толкова се хвалеше, трябва изпълнителите и контрольорите да лежат до живот! На този път се пребиваш, ако караш с повече от 100 км/ч. в дясна лента! Колко народ се изби, но парите са откраднати и беше в гаранция, ще се размирише, ако го ремонтират преди нея! СЪД И ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА ГЕРБ!

Не съм защитник на ББ, обаче в статията ясно си е казано, че този участък е бил правен 2003-2007 г. - тогава на власт бяха царчето и след него Станишката. Така че - тия оплаквания към Симеон 2 и Станишев ги отнесете.

Този участък е правен по времето на БСП и министър председател Сергей Станишев,а фирмата е на батко и братко-министър на транспорта помака Веселин Георгиев.

Първо се осведоми кой я е правил ,кое правителство,ще ти подскажа -министър беше помака Веселин Георгиев

А непомака Бойко 10 години си мълча,за да изтече гаранционния срок нали? Айде у лево!!!

Правителство на АнтиГЕРБ партиите и вкарване на Мутрата и Шайката му в затвора. Преди това конфискация на откраднатото.

КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА ТОЗИ УЧАСТЪК ?!

Най-големият страх на Бойко Борисов е да не бъде сменен главният прокурор Иван Гешев. Да не го разследват, а има за какво, и да не го вкарат в съда. Защото, каквото и да говорят, Гешев е избран от Борисов. Затова най-важната задача на анти-ГЕРБ партиите в парламента е да променят закона така, че да могат да сменят главния прокурор. Има дори за какво - има конкретни нарушения на закона, които могат да послужат за основание за това.

Ще бъдат затворени и двете платна на магистралата, а за удобство на пътуващите са осигурени обходни маршрути старият път между Чирпан и Стара Загора е в ужасно състояние.Дупки ,неравности .Поокастриха дърветат но само това. Тежко лято ще бъде -ще загинат хора заради удобството на бойковите магистралажии Поне едното платно на магистралата не биваше да се затварят

"""""Затварят АМ "Тракия" от Чирпан до Стара Загора до лятото за ремонт на "вълните" """" А след ремонта ,както му е обичая през последните 10 години ,вълните ,ще се трансформират на вълни на цунами

е какво лято без "вълни"

Ремонт на тъй наречените "Бойкови вълнения".

Ако не си спомняте,точно тази отсечка от тракия е строена по времето на Станишев. Та айде спрете с глупавата инерция,а.

А на тиквата колко мандата му трябват да краде преди да ги оправи???

след като бъде осъден на много години затвор,трябва да го изкарват всеки ден на каторжен труд ,в затворническа бригада която да работи по ремонта на пътищата!Разбира се докато работи трябва да бъде окован!

Трябва да вържат смрадливия толуп до банкета на магистралата докато свърши ремонта, белким неговите хора се разбързат. Бива крадливи наглеци, но като гербеджийските няма по света. Не Белене и не народен съд - с дървото по главата и докато омекне. Няма значение кое.

Дрогиран протестър ли си или недоклан комунист?

и двете едновременно - няма по нещастно племе от такива като него

Викам, за удобство да минаваме през Видин към Бургас, манафи такива...

Ти лично трябва да си се върнеш НА Видин и повече да не се появяваш, селски хейтърчета.

Всъщност това е нагънатия участък. Това което се правеха, че ремонтират до сега беше построено мнооого отдавна и нямаше "дефекта" с нагъването, но "яко" го ремонтираха, защото пада далавера, иначе нагънатия участък не го бързаха, трябваше да измислят как да краднат повече.

и там беше много зле положението... общо взето от Оризово до Стара Загора не се караше в дясно

Боци си е наредил една тава с бело и му дреме на минискуса!!!!

спомням си как кмета борисов обещаваше да оправи вълните на цариградско ех, никой не може да обещава като него ...

ЩЕЛИ ДА ЗАТВОРЯТ И ДВЕТЕ ПЛАТНА???? ХАААААА, ЗАТВОРЕТЕ ВСИЧКО И ДА МИНАВАМЕ ПО ПОДБАЛКАНСКИЯ ПЪТ............"ЗА УДОБСТВО" ..ХАААААААААААААААААА В ЦЯЛ СВЯТ РЕМОНТИРАТ КАТО ВКАРВАТ ДВИЖЕНИЕТО В ДРУГОТО ПЛАТНО И НА КЪСИ УЧАСТЪЦИ ОТ 1-5,6 КМ. РАБОТЯТ!!!!

веидими резултати боко да върви с джипката и с 1 кирка да ги оправя!

Трябва да се търси наказателна отговорност от Станишев за този резил! Но той както винаги е далече и безотговорен! Така ще стане и с новата тройна коалиция, която ще направи куп поразии и после "ни лук ял, ни на лук мирисал"!

За кой резил тъпако? Че отсечката му е изкарала цели 3 мандата на ГЕРБ без ремонт, а отсечките на ГЕРБ ги затварят за ремонт след рязането на лентичката?

Абе ти кога си минал последно от там? Тая отсечка е в трагично състояние от 7-8 години.

Чакай сега,лентата на този участък я ряза Боко и то предсрочно!И табели нямаше та се юркахме до Нова Загора и се връщахме по стария път до Стара Загора!Ай,сик....

11 години 300 километра некачествени магистрали на тройни цени. Ако бях на Боко нямаше думичка да кажа за магистрали. В Хърватска за няколко години направиха 1000 километра и никой не се трупаше в гърдите.

За 45 години комунизъм имаше 150 км магистрала до Пловдив. След това Станишев построи 10 км, които станаха на вълни. Ето това е голата истина, недоклани номенклатури, и агентури.

Вярно си незнайко!

Добре че е Борисов да оправя резилите на такива като Тройната коалиция и прочие комунета които освен да крадат и да лъжат друго не могат.

Mного къса памет имат журналистите. Точно този участък се покриваше с пепел от тецовете и тогава стана на въпрос правилно ли е това. Спомням си че дори Плевнелиев излезе и обясняваше че даже било по-добре. Нека сега ако имаме прокуратура да се самосезира и да провери архивите, защото това е истинската корупция - нарушаване на изискванията на проекта, влагане на безплатни боклуци вместо истинска баластра и плащане на цена като по проект, като спестеното се разделя по предварителна договорка. Още тогава предупредих че до 3 години тази магистрала ще заприлича на юфка и така и стана. Айде да видим сега има ли прокуратура и съд или седят само на заплата да гонят гаргите.

Не ми е приятен джипко бибитков, но в интерес на истината не е този участък. Пепел положиха в основата на следващия участък (строен по времето на гробаджиите) и поради тази причина той поддаде веднага след пускането в експлоатация. Поради тази причина са и кръпките на този „нов, изграден с супер-, хипер- дупер качество“ ....

Тази отсечка не я ли откриха преди няколко години??

Тази отсечка я откриха по времето на Станишев.

Е пак е изкарала дълго без 10 години да бъде извършвана профилакна от ГЕРБ ... а строежите на ГЕРБ се чупят месеци след откриването. Как сами се затапвате герберите, ама сте прости и не се усещате с тва квичене как била на Станишев ...

Какво общо има това при кой е. Пак е било скоро, по малко от 10 години и вече ремонти.. Всички са едно котило крадливо.

Владо, тази отсечка е за ремонт от 7-8 години. През последните 3-4 беше с ограничение щото иначе лекуваше камъни в бъбреците.

Ама писна ми да чета глупасти!!Тази отсечка я отркри Боко и ряза лента предсрочно!!А,прочетете и тогава пишете-коя година се ряза лентата!

https://www.google.com/amp/s/m.investor.bg/bylgariia/5/a/utre-otkrivat-uchastyka-orizovo-stara-zagora-ot-avtomagistrala-trakiia-55548/amp/ Всеки средноинтелигентен българин може да направи справка,че не е строена от ГЕРБ

Сега Баце, когато остане без работа може да се хване за дописник към някой вестник.

До лятото на коя година?

Туристическият сезон вече почна.

От октомври до април - 10 км, а от април до началото на летния сезон, който по думите на министъра на транспорта в оставка стартира на 1 май - останалите до общо 52 км! Ще си пътуваме до морето по стария път поне още 2 години, май!

На коя дата лятото ще е прерязва ето на лентата по договор?

Чакаме мораториум на пътищата. Кой се возил - возил. От тук нататък квото Баце ви е построил това ще ви е. Новите-стари муцуни не предвиждат нито пътища нито нищо.

Джипко Бибитков - Главен Пътен Инспектор :)

Чакаме Тошко Африкански да поеме щафетата

Борисов и без джипка показа нов асфалт, сниман от дрон. "Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска движението в ремонтирания 10-километров участък от магистрала „Тракия“ между п. в. „Чирпан“ и п. в. „Чирпан – Изток." Отсечката е част от общо 16,5 км, които започнаха да се обновяват през февруари. джипко бибитков вече не снима от джипката. Пуска видео с дрон! И отдолу първия коментар е: Dimitar Belchugov Прощавайте, видеото, с дрона на президента ли е снимано, мерси! ха.ха.хах.... Умрял е на мъка като го е прочел банкянския мискинин!

Ремонт на ремонта, гласувай за герб и хвани баце за оная работа, работа, работа

Живея в САЩ от 20 години. Само искам да споделя моите наблюдения как го правят тука. Тук не затварят магистралата а работят нощем участъка на порции. До сутринта съответната порция от участъка е или напълно готова или почти готова но така че автомобили да могат да преминават макар и с ограничена скорост. И така всичко продължава следващата нощ.

Тука се изгребва всичко до кал и се почва насипа от 0, а не само преасвалтиране!

Изгребва се само алсфалта. Под него нищо не се изгребва! Мешат го с разни химии с надеждата да издържи 3 години - колкото е гаранцията. Продават ни преасфалтиране на цената на нова магистрала.

Още едно доказателство че ГЕРБ + БСП = БКП.

Глупости. Видя се как всички останали са си заедно!!!

Ами... Идиоти, сър. Тъкмо докато направят новия затворен участък, отново ще се размърда уж готовия. Правенето на път е проста работа, но не е за прости хора.

НТИ Няма ТакъФ Инспектор

Алоо Банкя,защо изчака да изтече гаранционния срок та да не бъде отстранен дефекта за сметка на фирмата изградила отсечката? Само за това трябва да ти дадат 20 години както беше през времето,когато управляваше този на когото му беше гавазин.

От Чирпан до Стара Загора не е строена от Бойко Борисов. От Бойко Борисов е построена от Стара Загора до Бургас.

И там е супер, а?

Колко милиарда струваше тази тържествено открита магистрала? И колко струва ремонта и? Кога я "открихте", кога ограничихте скороста, кога почнаха ремонтите? И баш лятото ли е най удобното време за ремонт? Бойковизми.... За милиарди.

Се образовай най накрая. Виж кой я правил пък после сери.

След като се знае кой е правил този участък, къде бля магисталният гуру досега, та не им потърси отговорност. Този учстък е изпълнен с плачевно качество и това беше видно ВЕДНАГА след пускането му. Има гаранция за изпълнението, ама изчакахте да изтече, нали! Нищо че вече бяхте н власт в този период! Сега ще чакаме да изтече и тази на последно "изградените", с които толкова се гордее Борисов (въпреки че ОЧЕВАДНО са направени некачествено), за да може д си ги платим втори път! Най-подготвеният!

Мая Ся като пусне мораториума и никой няма да иска да и строи щото не знае как ще си вземе парите после... И ще джасате през Чирпан цяло лято да си припомните стария път :)

Ами, да ти кажа, по-добре цяло лято, но едно, отколкото да го накендзат отново, за да си поддържат хранилката и след година-пак 90 км/ч

Както се вижда ти и кола май нямаш ама барабар Петко с мъжете

Работа, работа, работа... Крадене, крадене, крадене!

Е ся Тошко Африкански ще оправи нещата

гарантирано от герпя

Новото правителство да замени тези работници с работници на ИТН! Рабитниците на ГЕРБ ги видяхме колко могат, да видим сега работниците на ИТН!

а що има вълни? Щот го строй турска фирма за по йофтино.

Щото се стори по времето на орешарски и се откраднаха много от парите ама Ленчето не искаше да взема проби от този участък.

по кое време е строено? Колко е бил Орешарски на власт та той да е построил тази магистрала? Всички знаем чие гордо дело е.

Чети бе дебил,чукча писател а не читател