17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоа па... само 208 ли успя да дигне!? Аматьор!

Нали българските пътища били зле и с дупки ??? Па се оказа че на между селски път се развиват 200 километра в час.Ще излезне че българина освен да мрънка,друго не може.Нема пари, заведенията пълни.

А трябва затвор.

Взимай му колата на това копеле направо ще утрепе невинните хора, това 1250лв глоба е нищо.

кефффф, утроете му глобата!

как не се е пребил, пълно с дупки там :)

Освен глобата шофьорът да напише есе на тема " Като съм прост и егоцентричен до къде ще го докарам!" Проблемът е,че някой ще трябва да му разясни смисъла на прост и егоцентричен! Да му вземат книжката и да ходи пеш.

Извън пътното платно ли е летяла ? Че то там почти няма толкова дълъг прав участък , на който да може да вдигнеш такава скорост.

Само да уточним, нисък бръснещ полет или свободно реене като препила гарга в облаците? Как точно лете колата? А шофера, шофера пафкаше ли джоинт или мастурбираше на новата песен на Галена?

Фончо, сър! Да го помилваме, а?!

Егати "солената" глоба за близо 120 км/ч над разрешената скорост. Този си е кандидат-убиец. Солено би било например отнемане на автомобила в полза на държавата, глоба от 5000 лева, 3 години без книжка и 1 година затвор. Без право на обжалване!

Че те за превишена скорост ако дават 1 година затвор, то тогава за изнасилена старица трябва да сложим дръвника на магдана! Не е хубаво така, не е демократично.

може да е бил тариката фончо

Боклуци, сър!

Ще обжалва и или ще му намалят глобата, или съвсем ще я отменят. Тоя явно е клечка, щом не му казват дори инициалите.

"Засекли" са, защото контролът е никакъв, т.е. засади отвреме-навреме. По Подбалканския има участъци, на който с подходяща кола/мотор може и с 300 да се кара - прави и широки участъци с хубав асфалт (преди ерата на Надзорника с Джипката). Затова са необходими стационарни и мобилни камери ... викат му превенция, но за едни определени хора е по-изгодно отвреме-навреме да излизат да дебнат в засада и понякога да обявяват гръмко как са засекли някой.

Откакто са без право да спират нарушителите на пътя, катаджиЙте нямат никакъв интерес да си губят времето, проверявайки за скорост. Вместо това се крият между коли в градовете, дебнейки за пешеходни пътеки и мобилни тАлАфони. Аз съм изключително доволен от промяната - аз не нарушавам правилата за пешеходни пътеки, тАлАфони, колани, алкохол, но пък карам бързо :)

Трябва да увеличат размера на глобите, за да има ефект.

Тряба да ги събират поне 90% за да има ефект. Не са малки, но много от тях се обжалват и падат, много не успяват да съберат. И то точно високите, защото ги правят едни дето си имат адвокати да се занимават с това. А малкият човек и несправедливо да го глобят с 30 лв. обикновено си ги плаща.

Напоследък стана много популярно нещата да се случват с 200.

Баце вече 10 години кара с 200, но фишове няма. Само дронът на президента вдига повече. хе-хе

Баце е дебел и вече нищо не може да вдига и понеже го е срам, лъже че Мата Хари го обслужва