17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При "диктатора" Путин протестират, а при "демократа" бай Дъно направо разстрелват... Да живей краварската "демокрация" !!!

При "въоръженото" и "много опасно" нахлуване в Белия дом също имаше убити... Явно там демокрацията не е за всеки простосмъртен. И все удобно използват глагола " нахлуване"...за всеки нежелан. Било в Капитолията, било във ФБР... Там е само за богоизбраните, елита на дебилите. .

Тръмпанарите пак надигат глас!

WLM2

Във вчерашната статия писахте че след като не е успял да преодолее мерките за сигурност в сградата на ФБР нападателя, наместо карабината, е извадил пистолет за пирони и е зачукал няколко пирона, след което се е качил в автомобила си и малко по-късно е бил блокиран от полицията на Щата... А днес вече лежи убит заради оказана съпротива при арест.

Нещо много ги е страх от Тръмп, защо ли?...

Путин е виновен.

САЩ ционистка диктатура.

Партизани на САЩ обединете се и взставайте.

При "въоръженото" и "много опасно" нахлуване в Белия дом също имаше убити. Бяха убити защото имаха какво да казват и искаха да бъдат чути! Помежду другото, трима от полицаите участници в последствие се "самоубиха". Да ви пикам на свободната Америка!!!

"Въоръжен нападател" - въоръжен с какво? Стъклена бутилка, която обаче може да бъде потенциално опасна според някои?

Така се прави. В десетката. Майка си не търси там

А най-вероятно е бил бял. Щом са го отстреляли като гълъб. Ако беше черен не смеят много много, ама то ще е докато си дойде Тръмп на власт.

И на теб в 10

на мама ти межди краката

Краварско ежедневие :)

ИДВАТ. избори. В АМЕРИКА !!! Време е да се почне с "омаскаряването" Социолозите дават СИГУРНА победа на ТРЪМП ......срещу байдън или който и да е ............

Човекът може би е имал нещо да казва, но това ние никога няма да го научим. САЩ е страна на брутален терор, убиват когото си поискат, вкл. и свои граждани на своя земя.

С потенциалните масови убийци (като този тук), убийци на деца и жени, изнасилвачи... винаги става така. Честно казано... не съм против....

ха,ха, последното изречение показва че си е тяхно дело- ФБР предупредило, че очакват засилване на заплахите към агенти на ФБР след обиска в имението на Тръмп. Как само умно са "предвидили" че виждаш ли някой ще ги напада точно заради обиска при Тръмп, да не би да си помислим, че някой ще ги нападне за друго, ама точно заради Тръмп е. Ако изобщо е имало такъв нападател, спокойно могат да убият набелязания "удобен" и без да идва до офиса им, а кой да вярва че е насочил оръжие към полицаите, много удобно да не го арестуват че така няма как да говори. Сега ще чакаме да чуем за някаква яка връзка на убития с Тръмп, няма начин да не се окаже че е активен в мрежата, републиканец, бял, фен на Тръмп, то ако не е Тръмп просто нямало друга причина да ги трепеш. Другарите следят мрежата и където има несъгласни с главатаря им Джо разчистват терена, та да няма инакомислещи, сега имат "повод," което е целта на този театър.

Браевик в норвежко изтрепа 74 деца.

До сега не е заловен жив или ранен нито един подобен престъпник, с едно,две изключения, когато е политически удобно, в САЩ и това е държавна политика.Как пък нито веднъж, един не можаха да го заловят невредим или ранен и да разследват станалото.Колко удобно да се реши един проблем.Сталин е на мода в САЩ от десетилетия.

Престъпникът е имал предостатъчно време да каже, каквото си поиска преди да извърши престъплението. Отишъл е в офиса на фбр да убива и да умре, това е. Всякакви плоскоземни и извънземни конспирации си ги наври в гъза.

е как разбра, че е отишъл в офиса, и то точно да трепе, и чак пък успял да "избяга." Дрън-дрън, точно трева пасем, кой вярва на тия "бухалки" на дъртия идиот в Белия дом. Активно мероприятие за да imat povod da арестуват по-изявените критици от форумите, за което обаче няма да ни информират.

Значи си прозрял истината? Илюминатите си ги разконспирирал, нали? П–л-андемията и 5Г? хаха

Кой е убил?

едва ли е на мода сталин, даже не са чували за него.

Специална операция на американските служби, с цел едновременно да дискредитират привържениците на Тръмп и да налеят още малко вода в антиоръжейното лоби...Не им се получава

Бавно, бавно работата си отива към размирици и социални вълнения.

От така написаното заглавие на новината излиза, че един час са го преследвали с цел да го гръмнат, а не да го заловят.

Дойче Зале казаха, че Путин има пръст тази работа!

А какво ще направят властите, ако във офисите на ФБР нахлуят стотици или хиляди въоръжение американци? Хората много добре знаят вече, че ако си отварят много устата по подобие на Тръмп и говорят срещу действията на демократите, ги очаква същото - полицейски акции и обиски. Дори вече се е случвало срещу независими журналисти, които имат по-голяма аудитория от CNN. Чудно, как все още се водят демокрация, след като използват такива фашистки похвати....

Я си гледай путкинландия и не се опитвай да разсъждаваш много...

Личната нападка те издава. Просто нямаш какво да кажеш. Жалък и смешен опит

Като се сетя,че балканска държава първа признава независимостта на САЩ...лошо ми става...

можеше да уточниш, че са сърбите от Рагузката република(Дубровник)!

Бреивик в Норвегия изби стотици младежи, въоръжен до зъби, но го заловиха жив и го съдиха. Тозуи тук не е произвел дори един изстрел, но бил "насочил" вервайте ни оръжие и е разстрелян. Що не го гръмнаха с приспивателно, например? Или поне с изстрел който няма за цел да го убие на място? За момента историята не ми се връзва.

Бревик избиваше комунистчета. Никой нормален не би си позволил да убие Бревик, защото той прави услуга на нормалния свят. Но не можеше просто да го пуснат да си игре с комунистчетата и затова направиха компромис и просто го арестуваха.

Има ли запис на който да видим как убития е насочил отръжието и е било неизбежно агентите да го разстрелят като куче? Нямаше ли някой психолог да го убжеждава да се предаде или поне устно предложение по мегафон от не специалист? И ако не е било неизбежно да го разстрелят, ще има ли клякане на колянце по случай кончината му? Щом за сериен обирджия, наркоман и рецидивист може да се кляка на колянце, защо да не може за неиндентифициран човек с пушка,. който не е стрелял по никого? Все пак притежанието на пушка не е престъпление, а "нахлуването" в офис се наказва с глоба, не с моментален разстрел.

Би трябвало да има запис. Онези носят камери с микрофон на гърдите си. Осевн, ако не са им казали да ги изключат. Да видим, дали някой ще се сети да го поиска.

В САЩ стрелят по президенти, пък колко му е да застрелят цивилен или дете, реално си плачат за санкции, понеже без грсжданска война, тея са като племена държава във война

Шило

Тоя пък, намерил къде да се намърда! Ба си тъпака!

стрелят ги кат кучета по улицата.. а тук за нашите убийци я се стигне до присъда я не.....

И тук ако им пречиш, ще те разстрелят като куче. И там ако си убиец, изнасилвач, трафикант на роби и пр, но не им пречиш, ще си ходиш по улиците.

Този е бил приятел на онзи с рогата в Капитолия.

ㅤ

Ако беше черен, щяха да търчат един вагон психолози да му се молят да спре.

Ама как така ще го застрелват??? Трябвало е само да го арестуват, че да може да ги съди в Страсбург като онзи тъпанар със спуканото тъпанче.

В МОМЕНТА ПРИ НАС В САЩ ОМРАЗАТА И РАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНЦИ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ .. ЧЕ ЕДИНСТВЕНО МОГАТ ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ОТ ПРОЛЯТА КРЪВ .. ЕДИН ПРИЯТЕЛ АМЕРИКАНЕЦ МЕ ПОХВАЛИ : " БЕШЕ ПРАВ , КОГАТО КАЗА ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТА ДЪРЖАВА КОЯТО МОЖЕ ДА ПОБЕДИ И РАЗРУШИ АМЕРИКА Е АМЕРИКА " ... А НАЙ - ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМАМЕ ЛИДЕР КАТО КЕНЕДИ ИЛИ РЕЙГЪН , КОЙТО ДА ОБЕДИНИ НАЦИЯТА .... ПРОСТО ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА В АМЕРИКА,ПОДОБНО НА БЪЛГАРСКАТА ... РАЖДА САМО ИЗРОДЧЕТА ...

АБЕ ТЪПАК, ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ДО АМЕРИКА ДА ВИДИШ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ДА ТЕ В СКАПАНИЯ ДИВАНЕН ТРОЛ ДРЕМЕ МИ, ЧЕ ЖИВЕЕШ В КОЧИНА И ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИ.

Ама ти много си се еманципирал и си се самозабравил ми се струва, като новите ти сънародници - дебелите олигофрени. Я си спомни от каква дупка си изпълзял и го карай малко по-смирено, да не се пръснеш от нерви и яд.

Спокойно, тия дето дърпат конците на това шоу рано или късно ще лъснат.. Иначе, в момента в който оня сенатор нарита щатския съдия за това че избирателно прилага законите и захапаха Сорос моментално последваха тия циркове с Тръмп. Интересно защо ли?! Оная неадекватната Джаксън дето я набутаха за конституционен съдия а тя сума ти престъпници пуснала на свобода, та за нея във ФБР имало вътрешни мейли да подготвят купон по случай избирането и, още преди официално да са я одобрили.. И тая "демокрация" , където щом не се кланяш на негри, на третополови или не си съгласен с управлението моментално биваш заклеймен като расист. Хи хи..

Алуминиевите шапки се задействаха. Тръмп стана президент точно с подкрепата на нищоможещите забравени бели мъже за които системата не работи отдавна.

КВО Е СЕЙНТ ПАТРИК ДЕЙ В НЮ ЙОРК ? ... ДЕН НА КОЙТО МИЛИАРДЕРИТЕ ГЛЕДАТ ОТ ТЕХНИТЕ АПАРТАМЕНТИ НА 5-ТО АВЕНЮ ... КАК ТЕХНИТЕ РОБИ ПИЯТ ПО УЛИЦИТЕ .... " ГРУБ ПРЕВОД НА МАРК ТУЕЙН " ... А ЗА ТЕБ МЕ Е ЖАЛ ... ДА ЖИВЕЕШ В НЮ ЙОРК СИ Е БИТЧИ ( ГАДНО) ... ИСТИНСКИ БОГАТИТЕ ХОРА ЖИВЕЯТ ОКОЛО САН ФРАНЦИСКО БЕЙ ИЛИ В КОЛОРАДО ... :)) ...

Ти не се притеснявай за мен :)

АКО МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ Е ТРЪГНАЛ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ЗА ЦИПИСЕКА ОТ МГ-ТО :))

Тръмп спечели с ясни доводи и това което отдавна американците искаха да чуят. Искаше да прибере войниците обратно и да заложат на икономическата външна политика а не на поредни войни. И всъщност, точно Килъри бе сигурна в избирането си.. което явно е било почти подготвено. Сега, при новите избори когато Гошо Деменцията "спечели", дори на фона на видеата в които се унищожават бюлетини на конкуренцията, или се добавят нови за прави.ния кандидат , се видя че там всичко е жива манипулация не демокрация.. Но то не остана много с лидери като Блинкен, оная пуйка Пелоси или Байдън и Камала Харис до да кажем една вътрешна тупавица..