Основни факти за Ебола

Западна Африка се бори с най-тежката епидемия от Ебола в историята. Броят на починалите от тропическата треска вече е 5420 души, а на заразените - 15 145.

Обратно в новината

Коментари - Основни факти за Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Африка има епидемия от ебола, заради мизерията, глада и липсата на елементарен стандарт. Факт е, че повечет оболни в Европа оцеляват, защотоа европейците живеят по-добре и получават по-качествена здравна помощ! За да се спре ебола трябва да се спре колониализма, но тази битка никак не е лесна и ще бъде продължителна! Борбата на личности като Нелсън Мандела и Мартин Лутър Кинг! Аз имам една мечта! Изключвам Тошко Африкански!

предава се чрез допир - това значи, че не по въздушно капков пъ. казват, че от кихане не се предава. аз имам леко съмнение - зависи дали киха отгоре ти.

в допълнение: при проявяване на симптомите смърт обикновенно настъпва до 8-10 ден. при ранно откриване и поствавяне на пациента на системи за хидратиране и антибиотици има голяма вероятност за възстановяване. антибиотиците са за борба с вторични инфекции. вируса лесно се влияе от обработка с дезинфектанти. препоръчва се често миене на ръце и дезенфикциране.

Значи хората които се излекуват изграждат антитела за 10 години но иначе няма досега открита ваксина....? Колко народ трябва да умре на тази планета за да излезе ваксината на яве?

Трябва да останат 2МЛРД.

Луцифер ли така заповяда за да попречи на божият план за хората?

Еболата е манна небесна цза нашите котила престъпници - от министри през депутати та чак до телефонните измамници. Отваря се нов фронт за далавера с милиони лева и игри със здравето на нацията. Така, братя, се прави капитализъм по тези земи - кошмар, ужаси и липса на морал и съвест. Иначе ставате комунисти...

То точно най-големите комундета от ДС станаха най-върлите капиталисти и олигарси :)))

Еболизирани, ебулозни, еболници... ?

Нека да видим какво означава прогнозата на спецовете или ЦРУ 1,4 милиона до до началото на следващата година. Да предположим че в началото на 2014 годината е имало един болен, това означава че болестта прогресира с темп 2 на 24-а степен на година. Сега да сметнем от първия заразен 1976 г., това са 38 години, ако сметнем по формулата тогава в момента трябвало да има 2на 24*38= 2на 912-а степен болни от ебола. Числото е 3.4622310392506957584946940144289e+274 изписва се 3000000000000000000000000000000000.... така продължава общо 274 нули. Няма толкоз хора на планетата, значи всичките трябвало да са заразени за година и половина което е 1978 година. Дир кой ги пише тези статии и с каква цел, чиста дезинформация. Истинската статистика е че болестта утихва, един болен докато не умре или оздравее успява да зарази по-малко от един здрав което означава че след година ще останат около 4 болни от ебола, с това че не мога да намеря точно колко е коефициента на предаване и съм взел че е 50%. Всеки с малко разум може да види че щом болестта съществува от 1976 и никога не е станала пандемия, а винаги огнищата на вируса изчезват до нула, така ще е и сега.

сега за статистиката да ти обясня, че има 2 щама (изкуствено създадени) и няколко десетки мутации и на 2-та щама... Я пак го сметни сега...

С едно уточнение, не само мутации, а вградени във вируса способности за рекомбиниране на генетичната му информация, на което се дължат различните му щамове. Това е съвсем естествено състояние за всеки вид. Мутациите само влошават жизнените показатели, докато вградените механизми в ДНК осигуряват био разнообразието в природата.

Балони за милиони, болестта е установена от 1976г и се предава чрез физически контакти, който си го търси ,си го намира.

Спичайте сееее! Имайте предвид, че и птичия грип се е завърнал! Спичайте се още повечееееее!!!!!!

И кравата луда

... и свинския, също

Основни факти за ебола: собственика на патента за вируса ебола е американското правителство! Номерът на патента е US 20120251502 A1.

Да се внушава : " Гадните американци искат да изтребят света и разработват вируси за тази цел. Даже и ги патентоват хи хии"!

Да се внушава: Всички които мислят, че САЩ могат да са виновни за нещо да се представят като идиоти или платени от комунистите провокатори!

Израелска биофармацефтична компания заяви, че разполага с ресурсите да произвежда ZMapp лекарството, с което бяха излекувани вече няколко заболели от ебола.

След като заболелите станаха повече от 10 000 и има достатъчно статистически данни се оказа, че смъртността от Ебола е ... само 36%. Много странно.

E, не е така ... Много голяма част от тези 15 хиляди заразени ще си отидат . Смъртността е над 90 %

Ще си отидат, или са си отишли?! Засега смъртността е 36%. Всичко друго е спекулации.

Ко толкова има да знаем за ебола - ако сме болни, ще умрем. Толкоз!

Хората по света имат право да знаят какво реално се случва в Западна Африка - пише Нана Кваме. - Лъжат ви! Ебола не е вирус и не се разпространява от само себе си. Изкуствено създадената зараза е донесена съвсем съзнателно в Западна Африка с конкретни цели. Разболяват се и умират само онези, които са преглеждани и лекувани от медицинските лица." ДИАМАНТИ И ПЕТРОЛ.

Американците, нали? Ох, боже, дано цар-бащица Капутин дойде и ни избави сатаната САЩ.

Четох я някъде тази мегаглупост... Трябва да си много ограничен, за да повярваш на това. Съшито е с бели конци, както между другото и всичко, свързано с теориите за големите конспирации

Това ми напомня на комплота срещу нашите медици в Либия. Хайде стига глупости!

То така започна и със СПИН но нещо много дълъг период на тази болест и решиха да съкратят процедурата с тази Ебола.

За спину няма ли още ваксина?!

Ми то с тря наш разграден двор кой знае колко заразен са дошли у нас пд формата на "бежанец"?! Отделно па колко главорези ?! Напалм се казва лекарството и действа ефикасно, особено срещу чалмосани болни мозъци. Търси се чичко доктор, който да го предпише и мед. местрата, която да го инжектира.

Шо ми говорят и тук за ебола? Шо стана със стрес-теста?!

Този вирус има ли нещо общо с диамантите?

ИМА, ИМА, И С ПЕТРОЛА ИМА!!

Вирусът е патентован от американското правителство.

и ако не си платя, не мога да ползвам (разболея от) ебола

Еми така е.. Всички спорят за цената на петрола и никой не се чуди с тази съвременна чума какво става...