17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Очаквам аз... Деструктуриран банан и съд от екостъкло със силно охладен дихидрооксид.

Докато пишете в полза на Русия, собствениците Камен Стоянов, Габриел Тодоров, Николай Радев Недялков ще заповядат на такива като ДенизДжамбазов,да ви блоират за 30/40/60 дни коментариите.много българи минаха на други сайтове-близ,пик, днес, ведти.Те не санкционират българите ,които в86%% са за Русия и 100% против сащ и противна Англия,против сектите, против убийства в сащ ,против мързеливите негри и бели негодници

Пишете за собствениците на Факти.Питайте ги защо техните ,подчинени модератори блокират коментапии ,които са без агресивност, написани на граматически правилен български език,но на хвалят тъпите сащ и противна Англия, а са за РУСИЯ.

Как да знаем исината?Не не я знаем защото:Камен Симеонов, Габриел Тодоров, Николай Радев Недялков ,ръководят ФАКТИ.Те нареждат/заповядат /на модераторите, Венцислав Михайлов, Милена Богданова,Мартин Христов да блокират със следното изречение коментариите на българите:"ИМАТЕ, ЗАБРАНА, да ПУБЛИКУВАТЕ, КОМЕНТАРИИ"Е, това не е ли за съд.Знаем,че плащат на юристи,но има и честни такива.Значи на съд,за да не блокират по30/40/60 дни коментариите на будни и грамотни ,българи.

Уважаеми дами и господа, във вселената нищо не се самозаражда, вкл. и парите за компенсации, помощи, социално слаби и т.н. Някой трябва да ги изработи/произведе и да внесе повече преки и косвени данъци. Накратко: компенсация = инфлация.

Отговори с "ДА" заради "Топлофикация" София.От медиите съм с убеждение,че това си е дългогодишна практика.За граждани и фирми не очаквам,но въпросът според мен включва не само тях,а въобще някой да получи компенсация.

От Мунчовците?Забрави.

Не е и необходимо. Очакваме да изгоните Митрофанова.

След всички увеличения от последната година се очаква сметка за къща на четиричленно семейство да надхвърля 1200 лв за месец през новия отоплителен сезон. Дали мислите, че ще остане семейство, което да ползва газ, ако няма компенсации поне на половината от тази сума. Аз лично съобразих и си оставих на кранове котела на дърва като монтирах газовия. Следващия сезон ще си го ползвам отново. Месечно през зимата харчим 2 кубика дърва, което би означавало 400 лв разход. Къде са 400 лв, къде са над 1200 лв. Еко гейзерите да дойдат да ме цунат отзад!

Тези пари биха влошили информацията. Очаквам купуване на ефтина газ от Русия и падането на нейната спекулативна цена. Очаквам да почнат да работят за народа.

на думе шу емая гаолуме компендации! А на дело: гладъ, студъ игеноцидът ше продължи. убивайбе!

Очаквам друго и много се надявам този народ да се събуди един път завинаги, ама истински и да измете окончателно всички досегашни управлявали и все още власт имащи. Не ви говоря за избори, а за масови и всеобщи народни протести из цялата страна. Колкото и да е неприятно като факт, трябва да минем през румънския вариант с разстрела, ама не само на двама, а поне най-малко на 200 виновника за лъже прехода, за фалшивата псевдо демокрация, за фалша и проваления живот, не на едно, а на няколко поколения българи.

Що за безсмислен въпрос! Нали скоро се призова, хората в ЕС да понесат тежестта на санкциите срещу Русия? Та, защо трябва да очакваме компенсации? Дори това да се случваше някъде из Европа, у нас никога не са ни компенсирали за нищо извършено от правителството, колкото и безумно и идиотско да е било. Извод - просто ще трябва да им светим маслото, та следващите да си имат едно наум

Очакваме да ви строшим главите

или хората ще трябва да избират между храна и отопление. Липката на всяко от тях води до болницата и май вероятно до улични изпълнения.

След като само сиганите и потурнаците са мнозинството гласуващи, следва българите освен от ХУМАНЕН ГЕНОЦИД да бъдат изтребвани от мафиотската държава и чрез толериране и мултиплициране на "битовата" ПРЕСТЪПНОСТ. (Правителствена "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД")

Кога политиците създаващи криза след криза, ще си платят? Като и за тока още 2021г. със свободната търговия наложена от ЕС. За ковид идиотизмите с поне 68+ хиляди повече починали при мерките. И сега с меките ще има няколко стотин повече починали общо по статистика. С за мигрантите. С за война която постигна САЩ и глупостта на ЕС, освен на бандеровците нацисти, които не спряха. Със санкциите с които удрят и нас. САЩ като от ВСВ били започнали над 200 военни конфликта, какви ли санкции имаше? В момента сме в кризи, предизвикани от глупостта на политици и тук и по света. Трябва да се спрат да създават кризи.

Стига с тези компенсации! И си оправете формата :)

компенсациите се даваха с въшки , да :)))