Терорист, взривил американска база, заловен след 20 г.

Открит е главният заподозрян за атентата през 1996 г. срещу кулите Хобар, където е бил щабът на американската военна база в едноименния град в Саудитска Арабия.

Обратно в новината

Коментари - Терорист, взривил американска база, заловен след 20 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Господ отлага,но не забравя". Рано или късно възмездието настига престъпника,без значение дали е терорист или марксист.

Айде момата Федерика Магарици остро протестирай Арабелата и той чиляк бе не само укропите са хора

Браво на бореца за свобода от терора на фашистките марихуански щати

започвам да ги разбирам Тихомълком се загнездиха и тук ,скоро и изнасилени и утрепани нашенци ще има, без право да ги съдиш щот са висша раса Започвам да ги разбирам защото арапите нямат танкове нито самолети освен телата си

Терорист, взривил американска база, заловен след 20 г. И в България е така, 20 г. водят делата и накрая ги оправдават.

Случаят напомня библейските времена, когато Великият Рим изпратил три легиона да заловят 85 годишния Анибал, който преживявал последните си години някъде в Мала Азия. Три легиона за един старец.

Ханибал Барка роден 247 - убит 181 (на 65) или около 20-на години преди да "пратят легионите" за него. Четете бе хора, имате компютри, има информация. Четете, това е станало хиляди години след библейските времена и е документирано от много източници

И какво майка си търсят американски военни в Саудитска арабия?

Каквото са търсили - намерили са си го!

Абре Ахмед ал Мугасил що толкова малко солджери си укокошил ве? За 20 години моеше да шатнем още 1-2 бази с по 50-60 солджера!!!

Бре, да видиш ти - в колко удобен момент го сгащили. Все едно толкова години не са знаели къде е. Тъкмо преди в щатския Конгрес да започне сериозното наддаване между онези групи, които ще спечелят от нормализацията с Иран, и другите, на които на всяка цена им трябва хаос в Близкия и Средния изток, защото яко сгъващата се империйка вече не може да се прави на хегемон по друг начин. Едни такива забавни случайности. И дали той е организаторът, дали е същият човек, за кого всъщност е работил тогава и за кого работи сега... А бе, Холивуд отвсякъде.

Това са хора фанатици и само Алах може да ги съди, а в случая той ги благославя?

Човека е взривил военен обект на чужда държава. Той е всичко друго, но не и терорист.

Значи руската база в Сирия няма да я бъде, пък да не говорим за руските военни в Украйна - тях ги режат като чупливи моливи, почвайки откъм краката.

Украйнките глупаци могат да си режат само ноктите и то накртво, щот с две леви ръце са за никаде!!!

За сваления ирански самолет в края на 80-те САЩ изплатиха такива компенсации, че ако Русия изплати подобни за малайзийсия Боинг, ще фалира.

платени са 61.8 милиона, или по 213,103.45 на човек. американците значи вървят по-скъпо, след като за 19 човека искат 254 милиона

Това в интернет ли го прочете? Путин каза много ясно - интернет е творение на ЦРУ. Не каза с каква цел е създаден, но то е ясно на всеки патриот - за да постави Русия на колене и отслаби мощната руска духовност. Накратко - спри да ползваш това американско творение.

Напълно съм съгласен! Освен това, има огромна разлика - самолета е територия на страната (Иран), а С. Арабия (все още) не е САЩ. И пътниците са цивилни граждани, а американските военни, освен че са доста далече от САШ, са и платена професионална армия...има разлика какво може да се очаква в цивилен самолет и във военен обект!!!

По-долу човека пише, че САЩ не са платили и един цент компенсация за самолета, ти сега пишеш за 62 милиона долара - уточнете се кой лъже.

холандците трябва да отворят своите уж секретни данни за сваленият Боинг. Но те не искат, познай защо!

Америка забавя, но не забравя.

В края на осемдесетте америкнаците свалиха ирански пътнически самолет. Няма осъдени, камо ли компенсации.

За 19 човека , 254 милиона долара си е голяма пара.При нас хората струват по евтино! Га си и двойните стандарти!

Интересно защо Могерини не се обяви категорично против нарушаване международното право, като са заловили заподозрения в Ливан и са го отвлекли в Саудитска Арабия. Сутринта си писахме за двойните стандарти и заявяване на принципни позиции, само когато е изгодно.

"През 2006 г. американски магистрат осъди Иран да изплати 254 милиона долара обезщетения на семействата на загиналите" - пита се в задачата - колко трябва да платят САЩ на милионите пострадали от интервенциите им във Виетнам, Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия ... или пък държавите в Централна и Южна Америка?

Ний да питаме, колко трябва да плати Москва за окупацията на Източна Европа, Централна Азия и т.н.

ще плати толкова, колкото сащ, англия, франция, германия, белгия, португалия, испания и италия са платили за окупацията на Америка, Индия, Латинска америка, Канада, Австралия и почти цялата Африка!

Интересен казус, Москва, окупация на Източна Европа и Централна Азия. А сега направи статистика къде има американски военни бази и окупирани ли са тези страни? Не помня в България да е имало военни бази и войници на СССР, но днес в България има 4 военни бази с въоръжение и личен състав на САЩ.