В Манчестър арестуваха 16-и заподозрян за атентата

Тази сутрин в британския град Шоръм бай си е арестувала 23-годишен мъж, заподозрян във връзка с атентата, извършен преди седмица на попконцерт в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - В Манчестър арестуваха 16-и заподозрян за атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След атентатите в Лондон британската полиция се сбори и въведе задължително видеонаблюдение едва ли не на всяка уличка във Великобритания... а обявения за атентатор Абеди дори е развявал пред къщата си знамето на Исламска държава, факт надлежно съобщен на полицията от комшиите му, какво ли още е трябвало да направи за да бъде включен в 3000-те постоянни следени от британската полиция ислямисти, потенциални кандидати за терористи подвизаващи се из английските земи.

Така се получава когато станем много толерантни. Нали всички имат права, ама сега онези правозащитни организации да обяснят на роднините на загиналите къде са техните права.Решението е много просто - имаш ли информация, че някое е радикален и краен - отнемаш му гражданството товариш го на самолети и го изпращаш там от където е изпълзял със забрана да стъпва в държавата до живот, а хванат ли го отново - затвор до живот.

02 Юни 21:00 bTV Cinema "Мрежа от лъжи" Година: 2008 Участват: Леонардо Дикаприо, Ръсел Кроу, Марк Стронг Режисьор: Ридли Скот Сюжет: Роджър Ферис (Леонардо Дикаприо) е най-добрият оперативен служител за американското разузнаване на места, където човешкият живот струва, колкото да послужи за информация. В операция, която го води до обиколка на земното кълбо, следващата стъпка на Ферис често зависи от гласа на другия край на телефонната слушалка, от ЦРУ ветеранът Ед Хофман (Ръсел Кроу).

БРЦК

Има и още филми по темата: Сириана - George Clooney, Matt Damon Green Zone - Matt Damon

червен г.з в атентатите ???

loyola

Тия тъкмо се оправиха с ИРА и сега либийци им дойдоха на главата ...

Имамът на местната джамия е предупредил "службите", че човека явно има проблем и спори с него по тълкувания на корана......Ама и там май разчитат на ДЮНЕРИ......

Подир дъжд качулка......... нали е имало предупреждение от ФБР,защо са спали досега ?

Явно не познавате манталитета на ингилизите :) Те си мислят, че още живеят в 19-ти век, когато целият свят им е длъжен, те не трябва да работят, всички от Индия, Пакистан и т.н.т. са им слуги и трябва да ги боготворят, а белите раси са на разположение, когато трябва (за водопроводи, ягоди и т.н.т.). Само че, вече е 21-ви век, слугите от миндера са се качили на масата, и играят кючек, считайки че това е ТЯХНАТА къща, а самите ингилизи, невярвайки какво се случва, считат за най-голямо бедствие водопроводчика и градинаря, които гледат в несвят къде са се набъркали.

такааа почна се лов на вещици или казано лов на враг с партиен билет