Коментари - Започва строежът на магистралата Русе-Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов сутрин казва едно, на обяд друго , а вечер - трето ! Когато Борисов ви каже добър ден да знаете че навън е непроглена нощ.

Аха, А с хемуса до търново кво стана ?

Ей политически тъпанари, нито има магистрала от или до Търново, нито е изграден разширен или тунел Шипченски проход.... за къде ви е тази магистрала към нищото? Първо изградете Хемус или тунела под Шипка, тогава правете каквото и да е от Русе.

Разбрахме колко ще струва и че ще се прави първа копка, ама не разбрахме платено ли е или ще плащаме когато му дойде времето, както БСП поръчаха реакторите за Белене навремето и взеха комисионните пък после там някой да плаща

А премиера знае ли от коя страна се хваща кирката и лопатата, че да направи копка?!

Асфалт не ядем?

Ама и някой милиард заем да вземат и прирастът на населението поне минус 10% годишно.

При Борисов все нямаше пари нито запансии,нито за заплати, сега се оказа че има. Ако не се краде, пари ще има за всичко.

Нещо Хемус? Нещо Черно Море? Калинките друсали ли са се скоро по селския "път" Варна-Бургас? Тоз селски път дето трябва туристи да води север-юг! Или е много по-важно румънците вместо да ги докараме във Варна или Бургас или Созопол да ги пратим по магистралката директно в Гърция! Или на нас в Шопландия туристи не ни треат, освен на Витоша и Банско? Остана ли някой тук да мисли за нашите бизнес интереси?!

абре ПеПето, нали асвалт не се ядеше? Какво стана?

глупости.

Боката изпратил ли е строители? Уредил ли е финансирането и комисионната за него и мис Бикини?

С какви коли ще се движим по магистралите. Защо никой не коментира липсата на нови автомобили?

От три години нищо не е направено в тая държава бе тъпунгер,само кредити,даже парите за тоя строеж са въабражаеми в главата на финансовия министър,ще трябват или още заеми или продажба на държавно имущество

ХЕМУС КОГА? Идиоти! Това е едина от най-важните артерии. която до сега трябваше да сме забравили ,че е прокарана. Явно други интереси тресат управляващите! Североизточна Българи яе крайно врем да започне с блокирането на пътища, белким някой се усети!

да не е решил сам да се закопава?

Преди няколко години ми попадна клип с бивш от ЦРУ. Та човекот каза нещо от сорта на: След като се завладее определена държава, НИКОГА да не се инвестира в нещо, което носи приходи (завод например). Инвестира се само в неща които ще носят РАЗХОДИ - градинки, пътища.. И то такива, които се виждат по-често от простолюдието, населяващо територията. Магистрали, По-главни улици в селата. В градовете предимно булеварди. Ако трябва парк - започва се ВИНАГИ с тази част от парка, която граничи с оживени улици/булеварди. Та когато германците назначиха за еничар Б.Б. и оня започна веднага с магистралите - никак не бях учуден...

А старопранинските проходи????? Поне Хаинбоаз трябва да е няколко къси тунела и с по 2 ленти в посока!! КОГА??? Зтунели под Шипка и Петрохан няма смисъл да пиша..ами дайте ги на концесия на турски и китайска фирми и до 2 г. са готови!! Без харчене на държавна пара.

Пеевски ще осигури няколстотин помака от Западните Родопи да работят няколко години!

Той каза, че не било негова работа..той организирал.. Той и метлата едва ли знае къде да хване

Транспортът Турция - Румъния минава през Хаинбоаз - Търново - Русе.. как да няма?? Не си наясно!

Магистралата Русе-Бяла за В.Търново крайно време беше да дапочнат да строят. Целия трафик от превозни средства за София, В.Търново и др.градове минава по този път.

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България---->> http://mub.me/keto

По-лошо. Решил е нас да закопае.

Те щото свърши’а и Струма и Хемус и Ботевград-Видин, та още една Русе-Велико Търново нема ‘а почнат, ехееейййй…. Та въпроса ми е коги, че почнат моста Варна-Одеса? Не за друго, ама един тука вика, че догодина, ама никъде нищо не пише, та затуй питам.

Айде вземете и завършете поне една магистрала до края ! И тази ще се започне и след това пак нищо, чакане, нямало пари и т.н. Хемус кога?

А защо не завършим поне една магистрала, да свържем най накрая Европа и Азия, тези 57 км от София до Калотина колко време ще ги правят, а и теренът не е труден, от Париж или Лондон до Истанбул само този участък остана.

.

Може и да е бил руснак. Знам ли? Той обясни за Пакистан 1950 г. Как след като избират президент, дето иска всичките пари от нефта да е за народа, човек от ЦРУ отива с куфарче долари и "убеждава" тея около него бързо. После номера в Салвадор. Куфарчето не помогнало и трябвало самолета с президента да катастрофира близо на американска база. За Садам каза че е грешка трепането му. Само Садам можел да се оправя в кюрдите. С тях с куфарче не става. Просто всяко село е със собствен вожд и трябва всеки поодделно да подкупваш... Те такива ми ти работи, казано накратко. Ако трябва да ти вярвам - 100% е бил много запознат руснак. Че и английския му беше като роден... Но щом Партията казва,че е руснак - така да бъде. (Сега не мога да изровя клипа. От Министерството на Истината са се погрижили.)

Умници, завършете София - Варна първо

Що почват нова преди да са свършили Черно море почната да се строи 1976 с феноменалните днес 10км. Така са я обозначили със знаци от които обаче 2 км всъщност са Аспарухов мост.

Аз пък искам Дуранкулак-Малко търново. Комшиите до тези КПП-та имат магистрали от 2007

А ти наясно ли си че Бяла-Русе е с най-висока смъртност в България лумпен скапан? Майната ти на лайноморието.

Защо, защо ... А защо не правят всички заедно. Малко ли има да се прави. Да няма само една фирма в България. Всички плащат данъци, а магистрала има само от София до Бургас..

Требе да се краде.

Когато става въпрос за национални обекти все няма пари и нищо не се прави с години. Когато става въпрос за поръчки на американска военна техника веднага се заделят милиарди, все едно са тиквени семки.

Леваци, всички от влизането ни в ЕС изхарчихте парите. Само си менкате топката и ни давате евтини поводи да се караме простолюдието. Хората с и без ЕС, и с война и разрушения, и много по-отавна си построха инфраструктурата в други държави. Цинично смешни сме, трагично алчни и глупави сме, как може 5 от 10 те Паневропейски коридора да минават през нашата държава и ние да сме такива олигофрени. За 2 години сърбите си направиха околовръстната дъга на Белград, и то каква. Ама дадоха я на китайска фирма. Турците, не ми се говори, топ са. Писна ми да се ядосвам, леваци с леваци

Нали хората предпочетоха променкаджиите, те не строят. До като не се видят поне 10-20км да са готови, не я брой тази магистрала. Той и БСП навремето направиха няколко копки на АЕЦ Белене, но така и си остана с копките.

Кога построиха "Хемус", кога почнаха Русе-Търново...

Академичната опитна мишка знае ли от коя страна се държи лопатата

Простата тиква продължава да пръска пари на вятъра и да прибира кюлчета. От къв зор трябва да има магистрала от Русе до Велико Търново ??? Или да копаем тунел под Шипка за една шепа габровци ? Да фащат кирките и да си го изкопат !

Каквото е трябвало да се направи е направено или започнато от комунистите. За 45 години е направено толкова, че сините скакалци не узряха за 35 години да го разрушат напълно.

краварите им трябва, за да минава повече техника по-бързо на север/североизток, теб никой не те бръсне за слива.

Еб с П М !

Ти от къде си бе бастун

По-лекинко, шматарок.

Боко е гати наклата, лъжлива тиква! А теренът за магистралата В.Т. - Русе е равен и лесен за работа. Магистралата може да бъде построена бързо!!

Абе тук май само тираджии коментират

Охаа, започва строежа, ще има пак лапаница, сега ще я строят поне 20-30 години а милиони левове ще потънат както обичат да се шегуват хората “ тънак асфалт - дебел комат”

Колко лъжи избълва тоя борисов и продължава да лъже и зауждава народа,от яд че властта му се изплъзва между пръстите!!! Дванадесет години инсинуации,кражби,лъжи,не му стигнаха!!! Но нещата се променят!!!