Коментари - Започва строежът на магистралата Русе-Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистрала Хемус стои 3 години разкопана и няма никой да се сети да довърши поне единия километър от кръстовището след Брестница до моста на Боаза.

След 30г като е готова ще я ползват циганите, които са останали на територията.

Вече дълго имитират строителство на Мездра - Ботевград и пуснаха ТИР- овете да изорат понаправените пътища на Северозапада .

Стойност /НАЧАЛНА / 660 000 000 ! Цена на км /НАЧАЛНА / 4 600 000 приблизително. Бат Бойко бил оставил 1 200 000 ! Така като гледам е "оставил" за около 300 МЕТРА !

...тея 660 милиона са за отсечка 35 км ! Уж най - трудната де. Цялата магистрала е над 1 млрд. Така че цената за км е почти 20 милиона !!! Живея в САЩ, тука в Калифорния ги строим магистралите за по 4-5 милиона дол на миля ! Горе долу 5 милиона лева на км . С по 4-5 платна в едната посока. И НИКОГА , АМА НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НАКЪДРЕНА МАГИСТРАЛА И ТО НА ПЪРВАТА ГОДИНА !

""Парите ги няма........" Вярно е ..... ИЗНЕСЕНИ СА С ЧУВАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Бойко Борисов упрекна хората от Велико Търново, че продължават да мълчат и да търпят тировете да преминават непосредствено през града им"- Прав е КОЛЕГАТА, по негово време "МИНАВАХА - летяха над Велико Търново", ама сега пак се ПРИЗЕМИХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ох, на батя... започва пак лапаницата:)))!

Колко лъжи избълва тоя борисов и продължава да лъже и зауждава народа,от яд че властта му се изплъзва между пръстите!!! Дванадесет години инсинуации,кражби,лъжи,не му стигнаха!!! Но нещата се променят!!!

Де я видяхте тази... промяна бре, аланкоолу:)))?!! Да не би да е в джЕбовете на Простото, Кокорий, Ам Гъл и Ицко Лодкаря:)))?!? Промяна... има, да, ама, само в смяната на сметките, по които постъпват и после се крадат париците... това е:)))!

Охаа, започва строежа, ще има пак лапаница, сега ще я строят поне 20-30 години а милиони левове ще потънат както обичат да се шегуват хората “ тънак асфалт - дебел комат”

Абе тук май само тираджии коментират

Боко е гати наклата, лъжлива тиква! А теренът за магистралата В.Т. - Русе е равен и лесен за работа. Магистралата може да бъде построена бързо!!

Простата тиква продължава да пръска пари на вятъра и да прибира кюлчета. От къв зор трябва да има магистрала от Русе до Велико Търново ??? Или да копаем тунел под Шипка за една шепа габровци ? Да фащат кирките и да си го изкопат !

краварите им трябва, за да минава повече техника по-бързо на север/североизток, теб никой не те бръсне за слива.

Еб с П М !

Ти от къде си бе бастун

Академичната опитна мишка знае ли от коя страна се държи лопатата

Кога построиха "Хемус", кога почнаха Русе-Търново...

Леваци, всички от влизането ни в ЕС изхарчихте парите. Само си менкате топката и ни давате евтини поводи да се караме простолюдието. Хората с и без ЕС, и с война и разрушения, и много по-отавна си построха инфраструктурата в други държави. Цинично смешни сме, трагично алчни и глупави сме, как може 5 от 10 те Паневропейски коридора да минават през нашата държава и ние да сме такива олигофрени. За 2 години сърбите си направиха околовръстната дъга на Белград, и то каква. Ама дадоха я на китайска фирма. Турците, не ми се говори, топ са. Писна ми да се ядосвам, леваци с леваци

Когато става въпрос за национални обекти все няма пари и нищо не се прави с години. Когато става въпрос за поръчки на американска военна техника веднага се заделят милиарди, все едно са тиквени семки.

Требе да се краде.

Що почват нова преди да са свършили Черно море почната да се строи 1976 с феноменалните днес 10км. Така са я обозначили със знаци от които обаче 2 км всъщност са Аспарухов мост.

Защо, защо ... А защо не правят всички заедно. Малко ли има да се прави. Да няма само една фирма в България. Всички плащат данъци, а магистрала има само от София до Бургас..

Нали хората предпочетоха променкаджиите, те не строят. До като не се видят поне 10-20км да са готови, не я брой тази магистрала. Той и БСП навремето направиха няколко копки на АЕЦ Белене, но така и си остана с копките.

Каквото е трябвало да се направи е направено или започнато от комунистите. За 45 години е направено толкова, че сините скакалци не узряха за 35 години да го разрушат напълно.

Умници, завършете София - Варна първо

Аз пък искам Дуранкулак-Малко търново. Комшиите до тези КПП-та имат магистрали от 2007

А защо не завършим поне една магистрала, да свържем най накрая Европа и Азия, тези 57 км от София до Калотина колко време ще ги правят, а и теренът не е труден, от Париж или Лондон до Истанбул само този участък остана.

Айде вземете и завършете поне една магистрала до края ! И тази ще се започне и след това пак нищо, чакане, нямало пари и т.н. Хемус кога?

Те щото свърши’а и Струма и Хемус и Ботевград-Видин, та още една Русе-Велико Търново нема ‘а почнат, ехееейййй…. Та въпроса ми е коги, че почнат моста Варна-Одеса? Не за друго, ама един тука вика, че догодина, ама никъде нищо не пише, та затуй питам.

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България---->> http://mub.me/keto

Магистралата Русе-Бяла за В.Търново крайно време беше да дапочнат да строят. Целия трафик от превозни средства за София, В.Търново и др.градове минава по този път.

Пеевски ще осигури няколстотин помака от Западните Родопи да работят няколко години!

А старопранинските проходи????? Поне Хаинбоаз трябва да е няколко къси тунела и с по 2 ленти в посока!! КОГА??? Зтунели под Шипка и Петрохан няма смисъл да пиша..ами дайте ги на концесия на турски и китайска фирми и до 2 г. са готови!! Без харчене на държавна пара.

Преди няколко години ми попадна клип с бивш от ЦРУ. Та човекот каза нещо от сорта на: След като се завладее определена държава, НИКОГА да не се инвестира в нещо, което носи приходи (завод например). Инвестира се само в неща които ще носят РАЗХОДИ - градинки, пътища.. И то такива, които се виждат по-често от простолюдието, населяващо територията. Магистрали, По-главни улици в селата. В градовете предимно булеварди. Ако трябва парк - започва се ВИНАГИ с тази част от парка, която граничи с оживени улици/булеварди. Та когато германците назначиха за еничар Б.Б. и оня започна веднага с магистралите - никак не бях учуден...

да не е решил сам да се закопава?

По-лошо. Решил е нас да закопае.

.

ХЕМУС КОГА? Идиоти! Това е едина от най-важните артерии. която до сега трябваше да сме забравили ,че е прокарана. Явно други интереси тресат управляващите! Североизточна Българи яе крайно врем да започне с блокирането на пътища, белким някой се усети!

С какви коли ще се движим по магистралите. Защо никой не коментира липсата на нови автомобили?

Боката изпратил ли е строители? Уредил ли е финансирането и комисионната за него и мис Бикини?

абре ПеПето, нали асвалт не се ядеше? Какво стана?

Нещо Хемус? Нещо Черно Море? Калинките друсали ли са се скоро по селския "път" Варна-Бургас? Тоз селски път дето трябва туристи да води север-юг! Или е много по-важно румънците вместо да ги докараме във Варна или Бургас или Созопол да ги пратим по магистралката директно в Гърция! Или на нас в Шопландия туристи не ни треат, освен на Витоша и Банско? Остана ли някой тук да мисли за нашите бизнес интереси?!

А ти наясно ли си че Бяла-Русе е с най-висока смъртност в България лумпен скапан? Майната ти на лайноморието.

По-лекинко, шматарок.

При Борисов все нямаше пари нито запансии,нито за заплати, сега се оказа че има. Ако не се краде, пари ще има за всичко.

глупости.

От три години нищо не е направено в тая държава бе тъпунгер,само кредити,даже парите за тоя строеж са въабражаеми в главата на финансовия министър,ще трябват или още заеми или продажба на държавно имущество

Ама и някой милиард заем да вземат и прирастът на населението поне минус 10% годишно.

А премиера знае ли от коя страна се хваща кирката и лопатата, че да направи копка?!

Той каза, че не било негова работа..той организирал.. Той и метлата едва ли знае къде да хване

Разбрахме колко ще струва и че ще се прави първа копка, ама не разбрахме платено ли е или ще плащаме когато му дойде времето, както БСП поръчаха реакторите за Белене навремето и взеха комисионните пък после там някой да плаща

Ей политически тъпанари, нито има магистрала от или до Търново, нито е изграден разширен или тунел Шипченски проход.... за къде ви е тази магистрала към нищото? Първо изградете Хемус или тунела под Шипка, тогава правете каквото и да е от Русе.

Транспортът Турция - Румъния минава през Хаинбоаз - Търново - Русе.. как да няма?? Не си наясно!

Аха, А с хемуса до търново кво стана ?

Асфалт не ядем?

Борисов сутрин казва едно, на обяд друго , а вечер - трето ! Когато Борисов ви каже добър ден да знаете че навън е непроглена нощ.