Криминализирането на неплащането на заплати е крайност, смята Цачева

Гражданската подписка в подкрепа на исканията на металурзите от ОЦК-Кърджали е внесена в две парламентарни комисии - Комисията по правните въпроси и Комисията по правата на човека, като било възможно Народното събрание да излезе със становище по нея.

Обратно в новината

Коментари - Криминализирането на неплащането на заплати е крайност, смята Цачева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарката Цачева пак е отишла на кьорсофра.Как ще е "за" криминализиране неплащането на заплати,тогава с какви пари ще се плащат тия софри?А да не забравяме кой беше собственик на ОЦК добреди няколко години и също го източваше Боко Борисов.

n62ik@

Категорично ЗА криминилизирането защото това е супермасово явление в държавата ни .Но се съмнявам че ще бъде решен скоро защото в парламента няма работници без заплати а само работодатели които на живеят с минимални заплати и то изплащани през няколко месеца.

И защо ни е тогава държавата ?Защо ни е след като председателя на Народното Събрание обявява на работодателите че може да прецакат работниците си !??!

сър

Защото това прецакване беше започнато точно от държавата. Не ни е толкова къса паметта.Почти всички предприятия когато бяха държавна собственост предприеха тази "мярка" преди да бъдат унищожени.

А защо Цецке завода е частна собственост? Как е възможно да е частна собственост стратегическо предприятие и единствено по рода си. Къде го пише, може в САЩ но не и в развитите социални държави на Европа. Вие защо нямате виждане за икономически модел, за чучело ли сте или взехте властта да си напълните гушите? Защо не конфискувате олигарха Захариев, та той има 1 милиард лично богатство, натрупано за 1 петилетка с ограбване труда на трудещите се, с което щяхте да платите заплатите, дълговете на завода и го направите цвете предприятие? Но няма да го направите защото и вие сте същите като Захариев, щърбел на хърбел око не вади. Докато си избираме да ни управляват олигарси, тъй ще бъде.

Пацо

Никък не е крайно да се криминализира, а необходимо! Вероятно на г-жа Цачева и изнася да се КРАДЕ труда на хората. Според мен трябва да има тежки наказания за неизплащането на заплата до седмица след определения ден. Само тогава българския работодател ще се научи!