Симеонов: Службите ще преследват етнически заплахи в мрежата

Всички лица, които подклаждат етническа омраза и отправят заплахи за живота във Фейсбук, Туитър и коментари по интернет, ще бъдат преследвани от службите.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Службите ще преследват етнически заплахи в мрежата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, защо не гледате Обиколката на Франция и тя е толкова тъпа!

Ами почвайте с фашизоидните паравоенни дружинки организирани от Москва.

Не става ясно какво се разбира под "етнически заплахи"? Дали ще преследват заплахи за кланета и атентати, разпространявани от последователи на мирната мюсюлманска религия. А пропагандирането на етническо прочистване от една книга наречена "Коран" дали ще бъде преследвано най-после? Ако господина ви Симеонов се интересува, може да отвори наслуки някоя страница от споменатата книга. Всяка трета сура проповядва насилие, етническа омраза към всички други религии, призиви за насилие и терор. Но сигурно това не е толкова интересно за службите, и е политически некоректно да се преследват подобни неща. По-лесно е да се изтъпаниш пред медиите и да плямпаш глупости.

Дали този е циганин? Тъй де да знам дали може да се заплашва.

Цялата Мара втасала в държавата сега тоз сладур ще контролира мрежите в Интернета.Министър на Интернета.

Не ни заплашвайте,г-н симеонов. Имам право да НЕ харесваме и да ГО заявяваме по конституция.

Г.- н Симеонов, ако четете всичко това, усещате "неописуемата" народна любов.по добре е да се оттеглите, да си гледате хотелчето и да анализирате-как успяхте да ни заблудите?

Тъп чекеджия! Оправи заплахите по градовете и селата, пък онази - после!!! Залюбваш и ти мангалите, а?

Етническата заплаха май е тоя смесен смешник.

Къде е боленчо кокто палеше черджетата пред джамията ,що сега не активира атакиистите за реалните заплахи и побои над българите в Асеновград ..........

Значи ако българин каже нещо лошо за циг...., Валерката ще сезира службите за етническа омраза? Много патриотично господин Симеонов, много патриотично. Ами вземете ги сезирайте за това как вие предизборно блъскахте бабите на границата

"...Всички лица, които подклаждат етническа омраза..." Като се сетя, преди изборите, господина какво правеше на границата се чудя да рева ли или да се съсипя от смеххх!

Как властта ще реши проблема с агресивността на "ромите"? Осъждането на тези 9 роми, ще спре само тях, но не и всички останали, които твърде често са агресивни към нас Българите. Моля, някой да напише това на плакат в Асеновград и на всички места с "ромско" население. Какво ще направи властта срещу тази агресивност на ромите. Моля не им хвълайте повече пари, те ще ги изпият и още повече ще се размножават.

Дървото, клоните разклати Погледна тъжно старата гора Обрасла от досадни храсталаци Вещаят бури, а цял живот пълзят И преживяват си под чужда сянка Така на завет от вятърът студен И оцелявам сладко сладко Ден след ден

Храстът казал на дървото Слез и ниско залегни Виждаш, буря се задава Тук до мен и ти се наведи Ще преживеем дружно с тебе братко Ще се скатаем от ватърът студен Ще оцелеем сладко сладко Ден след ден

А не може ли да се вмени на службите да преследват глупаците които избират такива тъпаци в парламента?

Службите нямат капацитета за подобна дейност...

Тоя говори по скрипт пратен от Меркел или Вашингтон. И ние знаем до какво ще доведе това- нашето самоунищожение.

Симеонов да се маха сега. До следващите избори може още Българи да пострадат от циганските нападения заради предатели като него.

Симеонов е предател. Да се уволни незабавно. В Америка облагоделствуваха негрите и латинците и резултата е Америка през 1965г. е 90% бели хора, сега са само 62% бели и продължават да намаляват. С тези си ограничавания на свободата на словото тая подлога на гейовете, мултикулти и феминистите се обявява срещу нас Българите. На протест срещу него! Да се маха от този пост.

Бунището също има върхове!

А ще преследвате ли сами себе си понеже ни ограбихте от КТБ, а преди това и доста други банки?!?

... "Bалио нета" !..народа негодува и протестира срещу анархiята и наглостта на циганите ! тази анархiя и наглост е поощрявана посредствoм отказа на дарjaвата да функционира като такава и да следи за изпалнението и прилагането на законите според Kонституцята ни ! циганите са не интегрируеми ! през годините се смениха дарjaвни устроиства,политически системи ,толкова много правителства ..кам тях е имало различни подходи,различни политики и резултата е бил винаги един и сащ ! те не подлеjaт на интеграцiя ! това е факт от далгогодишните опити на балгарите да ги интегрират ! структурите изградени с цел да ima ред и законност за всички в дарjaвата не функционират ! за това хората недоволстват и са излезнали на протест ! излезнали са за да се защитят сами,защото дарjaвата явно има други приоритети ! та такива ми ти работи ..."драги " ми Bалери ! краино време е тези ,които претедират да са политици и дарjaвници ,да се отрезвят и да реагират адекватно !!!

Господин Симеонов,понеже циганите не ползват интернет понеже са неграмотни,следователно тези мерки са срещу българите. На следващите избори няма да гласувам за вас.

КАВИ ЗАПЛАХИ ТЕ ТРЕСАТ И ТЕБ,БЕ .НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ СИ СЪДЕЙСТВАЩО НА ЕДНА ПАРТИЯ,КОЯТО ИСКА ДА ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ. И ЗАТОВА ВЕЧЕ КАЗВАТ ГРОБ Е НА БОРИСОВ И ЦВЪЧКО. ТИЯ ИСКАТ ДА НИ ДОВЪРШАТ.

Другия път ме хвани да гласувам за тебе - знаеш къде

решение на циганския въпрос трябва да има генерално. Циганите ще се интегрират само, когато започнат да получават доходи единствено от заплати, както всички други, а ако някой смята, че е над закона, затвор с работа без пари през цялото време. Това много бързо ще ги превъзпита, пардон ,интегрира.

Мдам... цензура в телевизиите, цензура в интернет... утре ще дойдат ГДБОП да ме наритат, че вечерта на масата съм казал "мангал"... Тоя наистина е за психиатрия

Оръжието на свободните хора Е свободното слово! бай мангал

СимеонOFF!!! Леке лъжливо!На следващите предсрочни избори ще имаш гласове=ЗИРО/както казваше друг виден наш интелектуалец про-апартаментният Цв.Цв./

Градовете са потънали в мърсотия и разруха- пътища, тротоари, бивши градинки. Работа колкото си искаш. А ние даваме социални помощи на физически силните цигани, които лежат, крадат, размножават се и ни бият даже. Е па нема друга такава държава. А Валерката ще следи да не се раздухва етническо напрежение. Ами озапти циганите, не им давай пари ако не работят и не ходят на училище, наказвай побоища и кражби- и ето ти етнически мир.

abasador

господин, Симеонов това е хубаво дето го казваш, но ако не ни кажеш кой ще преследва циганите, които отправят публично заплахи за рязане на български глави, то изказването ти за етнозаплахи и мрежи, няма да е нищо повоче от поредно казана глупост! Лек ден.

А дойчевеле, дето го пускат по първа програма на националната телевизия ? Кога ще ги изчистят оттам ? Защото те са най-големите подстрекатели на етносите в България един срещу друг !

Службите да следят телефонните измамници, службите да следят далавераджиите, службите да следят терористите, службите да следят банковите измами, службите да следят противодържавните действия. А за циганите - как да не налагаме презрение, след като тези номади друго не заслужават. Е, и какво - службите да следят дали се отнасяме зле към мургавите изроди, така ли? Ами, нека следят!

И какво ще направиш на цял един народ? Шумомер за ремонт си ти.

господин Шумомер Симеонов!!!!

Симеонов, ми Вие трябва със себе си да почнете бе! Всичките политици със бездействието си и умишлените си ходове - изразени в толерирането на един определен етнос - циганският сте основната причина да има етническо напрежение в България! Със своите си действия ще докарате нещата така, че по-тежко ще става - и никакви заплахи от ваше име няма да имат ефект - точно обратното - все повече ще бъдете отъждествявани и Вие към ЦИГАНИТЕ бе!

ЧАКАМ ГИ С БУХАЛКА И НУНЧЕ,ДРУГАРЮ СИМЕОНОВ-НАРЕЧЕН ОЩЕ ЛЪЖИ ПАТРИОТ!!!

КОГАТО ДЪРЖАВАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА Е РЕД НА СКИНАРИТЕ!

И ТОВА стана политик!? ТО знае какво говори - в сектор "киберсигурност" тепърва ще се изливат огромни пари и ще се концентрира информационен/властови ресурс!

Ама как ни излъга тоз хитрец. Писа се патриот, а като го гледам е всичко друго, но не и патриот. С моите пари ще слага в гетата полицейски управления да ги пази да не се избиват... чудно

нашите служби са под прякия контрол на САЩ и Западна Европа! Немогат да пръднат без да им разрешат! Кви служби бе душко! Половината от службите ще ги откриеш по профилите им в социалните мрежи!

БЪЛГАРИИИ ХАХАХАХАХАХА! СЛЕД 28 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ" ЕДИНСТВОТО ВСЕ ОЩЕ НЕОГРАНИЧЕНО ПРАВО Е ДА НАПУСНИТЕ БЪЛГАРИЯ! ЕДИНСТВЕТО ВИ ПРАВО Е ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ГНУСНИТЕ БЪЛГАРИ!

Прилича ми на статуя на Ленин тъпунгер.

Далавери Симеонов и Ленин, баси сравнението! Гого, ти си идиот!

Абе Льольо, а циганските безчинства вече 25г, кой ще ги разследва?! Ще ми следят за писачи във Facebook!... Разследвахте ли побоя над децата, а?! Продажници сте всички, скрили се като мишки зад държавната машина!

martin

........И ВПЕРИЛ ПОГЛЕД В "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ"........

Валерко бе!!!кое е по-страшно бе?"етнически заплахи в мрежата"или бой с лопати и счупени ръце и гръбначни прешлени???кажи бе Валерко!!!!!!!!!!

martin

Пусни циганина във властта и му гледай сеира като тоя и Иван Костов1