Велчев: Проверяваме записа с Любомир Павлов, нищо не сме му обещавали

Прокуратурата ще направи проверка на записа, на който се чува гласът на съсобственика на в. "Труд" и "24 часа" Любомир Павлов, съобщи главният прокурор Борис Велчев. Разпоредено е записът да бъде иззет, да бъде направена пълна стенограма, както и да се установи кой го е направил.

Обратно в новината

Коментари - Велчев: Проверяваме записа с Любомир Павлов, нищо не сме му обещавали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е работата в адвокатите, нито в повдигнатото обвинение, а в това че целенасочено се резсипва бизнесът на Павлов и Донев за да дойде друг да заеме мястото им.

Само дето не се знае какъв точно е "бизнеса им"....

d4

По адвокатите ще ги познаете... Вижте кои са зад Любо Пъпката - Ина Лулчева и Даниела Доковска.. А те с кокошкарски истории не се занимават. Жалко само за Марковски, ама той се занимава с убийства... А г-н главния прокурор на Републиката и за чеп за зеле не става...

Значи в записа не е ОСНОВНО КАЗАНОТО а е по- важно да се разбере кой го е записал и после кой го е пуснал в медиите..Този който дава гласност на тези покупко-продажби е ВИНОВЕН а този който ги прави - ДА ГО СЪЖАЛИШ как ще си харчи парите..

Чудех се навремето къде отидоха парите на фалиралите банки,а то милионите били отишли във Франция .Нека да излезе "журналистката "Диляна Грозданова и да каже от къде са тези стотици милиони лева/тя е съпруга на Пъпката/.Другият го знаем как ги взе от душите на болните българи ,като им продава прескъпи лекарства.Ех,защо няма смърт чрез обесване,за да отиде поне половината България да се наслаждава .

Ех, Велчев, Велчев - по-добре си мълчи, че отвориш ли уста - нищо не казваш...

Да си признай кай записа Пъпката...

:) За кво да си признава човека? Ще го черпим, че ни отвори очите ли? Да е жив и здрав. Никой няма да го бутне вече, щото всички знаят, че прави СРС-та :D

Абе Белчев, ти име и достойнство нямаш ли? Държиш се като мажоретка. С какво име ще се ползваш във времето? Ми то мандата ще мине и после във забравата или в уста на омерзението при произнасянето на името ти. Както става с Гоце и др.

Хайде пак: Основния проблем става "Кой е направил записа?", а не това което се говори в него. И какво, като го намерим? Той е престъпник, нали!!!? А това, което е говорил Любо Пъпката? То си е просто лаф, така ли г-н Вълчев? Ами той си приказва, какво си е напазарувал човека - като в МОЛ... Еба ти простотията! Няма такава държава!!!

Точно така Йоцо ..и дано други от грешното, просто българско стадото прогледнат като теб!? Надежда има ... да махнем мамините от комунистическите кланове от смара!? Велчев е един от тях - ЧЕРВЕНИТЕ ПРИНЦОВЕ, НЕАДЪРНИЦИ!!!

необходимо е да баде разследван гладня прокурор велчев за престапно бездеиствие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този за времето на мандата си не я свърши никаква. Всеки път само се изненадваше, сякаш е попаднал в женската баня.

Значи няма да разследват това дали цецо апартамента въздейства на съдии и прокурори, а ще разследват кой бил направил записа? Поредно БРАВО!

Ето ги децата на "активните борци против капитализма", как...строят капитализЪма, НЕГОДНИЦИТЕ!? Ето ги мамините синчета на активните агенти-копои на ДеСе, които обрекоха на глад и мизерия българите, а сега си развяват задниците до арабските шейхове милиардери!? САМО ЕДИН ОПРОСТЯЛ И МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛ НАРОД ЗОМБИРАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧУМА МОЖЕ ДА ПОЗВОЛИ НА ШЕПА НЕГОДНИЦИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОЛИГАРСИ ДА ГО ОГРАБЯТ И ОЗЪБЯТ, ДА ГО ЯХАТ И ДА Е ГОТОВ ПАК ДА ИМ ПОДАРИ ... САМАРА!?!? НЯКОГА ПО МОЕ ВРЕМЕ БЪЛГАРИТЕ БЯХА СИЛАТА НА ЕВРОПА, А СЕГА СА В... КЛОАКАТА НА ЕВРОПА ЗАРАДИ ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КЛАНОВЕ!? ДО КОГА БЕ, НАРОДЕ - НЯМА ЛИ ДА СЕ ОСЪЗНАЕШ И ДА ГИ ИЗРИТАШ ТИЯ: станишевци, гоцевци, мадам йес-куневци...и ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛАЧ !?

Главният прокурор ще покрие този случай, същото ще направят следователя и съда. Сега ще вземат записа и ще го унищожат. Той няма да има доказателствена стойност. Ще накажат този, който го е направил и този, който го е публикувал. Основната идея е да се задуши и малкото свобода, която я има в България, а такива като Любо пъпката да си продължът да развяват байрака. Мисля, че имотното състояние на Велчев трябва да се провери.

Писна ми от мръсниците в България! Писна ми от мръсниците на България! Мислим си, че ще бъдат наказани подобаващо от закона измислен от същите мръсници?! Писна ми от България!

тоя велчев е страшен!!какво стана със СРС -тата на борисов,танов и лека му пръст на мишо бирата,а?!цирка продължава!!

Комунистическо - седесарска гнусотия, довела до възкачването на власт на едно пожарникарско парвеню. Сбогом Българио. Ти сега си загубила доверието и авторитета на обикновените хорица. И тоя от снимката носи вина.

Освен че го предупреждават официално, че ще му запорират сметките, би било коректно да му дадат и едноседмичен срок, за да може човекът на спокойствие да си изтегли парите от тях, преди да бъдат запорирани. ;-)

Каква смрад се носи от България!

Какво имат да проверяват? запис на разговор на Любо Пъпката с бившия си съдружник. Гласът на съдружника се чува ясно, на Пъпката - приглушено. Съдружникът задава насочващи въпроси, повтаря казано от Пъпката (Значи казваш, че...) и получава потвърждения... Ясно е, че записът е направен от съдружника, а пъпката не се усеща какво се случва... Толкова е самоуверен, че владее ситуацията. Разчита на ... сещате се... Ама е забравил, че в политикато и в света на парите няма вечни приятели, а само вечни интереси...

другаря велчев да не си подлага гъза ,неговата задача е не да установи кой ги е правил а да разбере дали е така както се чува ,ама ясно на кой слугува

АБЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ТИЯ ДВАМАТА СА ЧИСТИ "АЙДУЦИ" И ТИПИЧНИ ПРЕСТАВИТЕЛИ НА ПРЕХОДА И МНОГО НАД НИВОТО НА БРАТЯ "БЕГАЛЕВИ". ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЛЮПЧО ПЪПКЪТА КОЛКО Е ДОКТОР, КОЛКО Е БАНКЕР, КОЛКО И МЕДИЕН ЕКСПЕРТ И КОЛКО Е ......

Още един мандат за това правителство и всичко ще си дойде на място.Ако комуноидните метастази смятат, че ще им се размине, значи някой много ги е излъгал.

Че то има ли някой, който да не е метастаза? Някой на повече от 30 години?... Или метастаза е всеки, който не е с ББ? А?

цвецко е бил шеф на охрана на общината, та по случая по-скоро ще пречи. извън темата обещания има само в болно мозъче на някои. Слабоумните забъркаха от нищо сериозен проблем

Дали пък вдигнатата пушилка около Любомир Павлов не е за отклонение на вниманието от приватизацията (доограбването) на БДЖ?

....и най-накрая няма достатъчно доказателства и тия двамата ще бъдат оправдани......

Само прочетете още веднъж изказванията на Велчев - по хлъзгави и уклончиви не съм чувал! Този човек е поставен от управляващите да замазва, да отлага, да протака и да си върти задните части ту наляво, ту на дясно! Какъв главен прокурор е той! От къде се вмирисва рибата - от главата!!! Докога???

Рибата се вмирисва откъм главата ама се чисти откъм опашката :)