Борисов се извини заради спорния закон за защита на банките

Извинявам се, че моите депутати подкрепиха поправките, които криминализират всяването на смут в банковата система, няма да се повтори, обяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се извини заради спорния закон за защита на банките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей за това го харесвам Борисов. За два дни и разбира, че е направил грешка. Така сгрешиха с налагането на мораториума за продажба на земя на чужденци. Сгрешиха и за налагането на цензура по банкови въпроси. Не са съвършенни, но имат здрав разсъдък. С такива правилни ходове трябва.

Няма значение кой свали самолета Важното е че "Недадените "като стаят над американците и над руснаците подготвят добре нов конфликт

Vasquez

Да разбирам ли, че ако се наредят на една дълга опашка пред някоя банка нейни вложители, за да си изтеглят парите /например избухне някакъв скандал с директора й/, споменатите ще се считат за всяващи смут в обществото и без да гъкнат, само с присъствието си, могат да получат до 10 години затвор? Масовото теглене на пари от която й да е банка ще всее паника в банковата система, нали така. А ака в крайна сметка се окаже, че атаката на директора й е подета от имащ имунитет - кой ще е виновникът за неразборията?

Сега остава и доносчета да почнем да пишем едни срещу други, о, стара, комунистическа картинка...

До вчера Б.Борисов и дума не даваше да се вземе кредит,а днес говори за кредити и то за милиарди.За какво ли?Ами да спаси милионите на своите приятели,Иван Костов,Георги Първанов,Вежди Рашидов,Бареков и още много знайни и незнайни дружки.

До вчера Б.Борисов и дума не даваше да се вземе кредит,а днес говори за кредити и то за милиарди.За какво ли?Ами да спаси милионите на своите приятели,Иван Костов,Георги Първанов,Вежди Рашидов,Бареков и още много знайни и незнайни дружки.

Банковата криза доказа,че държавата не може да конролира банките.Въпросният закон забранява на гражданите да ги контролират.Възниква въпросът кой ще контролира банките?

Как кой? Мафията и наш Боко! Извинява се! Това да не първо отделение -извинете, другарко! Напишках се. Простак!

И Сидеров обеща да се извини ... предизборно ... за баламите ...

Ден 1-ви - Борисов: "Няма да сключваме никаква коалиция с ДПС" Ден 2-ри - Борисов изчезва за ден в Брюксел Ден 3-ти - Борисов: "Извиняваме се за сключената управляваща коалиция с ДПС, явно вчера моите депутати ги е обхванала някаква моментна лудост, като не ги контролирам. Но няма да разваляме коалицията, в интерес на доброто управление на България".

За банките - добро или нищо! Като за умрелите... Машалла, абсурдистански политици, пардон, престъпници! Стигнахте дъното на мръсната яма, в която виреете!

Значи, както аз го разбирам-крадците могат да крадат и източват банката, имената им са засекретени, а който види кражбата, който знае за кражбата-той да мълчи, защото е подсъдно да каже, че има кражба.НЕ БИВА ДА БЕЗПОКОИМ ГОСПОДАТА, РЕШИЛИ ДА ИЗТОЧАТ БАНКА!!!

До кога малоумници ще гласуват за този Боклук??? До кога малоумници, ще избират малоумници, които слушат и се подчиняват на един прост пожарникар??? До кога???

всички са от котилото на столетницата...

както и в БСП и ДПС има много богати вложители в КТБ, как мислиш дали партиите няма да спасят своите си? Много са ми смешни хора, за които Борисов или Станишев, или Костов са единствени изворът на всички злини :)

БОЙКО БОРИСОВ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ДОБРЕ ИЛИ ВЕЧЕ ГО ГОНИ АЛЦХАЙМЕРА. ДО СЕГА НАПРАВИ МНОГО ГЛУПОСТИ, НО ПОНЕ БЯХА ВЪТРЕ В ДЪРЖАВАТА ЗА КОЕТО СИ ПАТИМ ЕСТЕСТВЕНО, НО АКО НЕ ДАЙ БОГ ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА МОЖЕ ДА ОСЕРЕ СЪВСЕМ ПЪТЕКИТЕ И ДА ОПРОПАСТИ СЪВСЕМ ДЪРЖАВАТА. ЗА ТОВА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИКА БОКО НИКОГА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ТЕСТА ЗА ПРИГОДНОСТ

"*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Е, темата е за цензурата по темата Банки, както и че повечето медии са на принципа "за банките или само хубаво, или нищо", а Дир само го затвърждават.

Тия гербери са ебати и тъпанарите. Преди 10-на дена Тиквата каза че ГЕРБ ще прави това , което каже той и сега, като трябваше да се гласува непопулярно , измете в чужбина , за да се прави на учуден защо за гласували така . ХА-ХА-ХА все едно не е могъл да ги проконтролира ,ако е искал.. И тия му вЕрват. Ебати и тъпанарире!

Кой е по-големия тъпанар, партиите или избирателите? И все по-малко тъпанари има в страната, щом и гласуващите намаляват драстично.

Както казват наемните убийци по филмите-извинявай,нищо лично,просто бизнес

Хайдееее, БОРБАТА СТАВА ЕПИЧНА, точно по комунистически, сега само чакаме да извадите ОРЪЖИЕ другари комунисти и да се ИЗПОТЕПАТЕ до крак, ето от това има нужда народа ни, за да се отървем от комунисти-крадци, антинародни-безродници, продажници....!!!

ПОД КОМУНИСТИ ФИКСИРАШ ПРЕДПОЛАГАМ И ГЕРБЕРАСТИТЕ

Съжденията на д-р,ген.л-т Борисов поразително ми напомнят на съжденията на Козма Прутков. Като например: Луната е по-полезна от Слънцето, защото свети нощем, когато е тъмно, а Слънцето денем, когато и без това е светло.

Коефициентът на щастието е обратнопропорционален на достойнството.

Ще й пожелая успех! Една политическа система, за да има има успешно управление, се нуждае и от ДОБРА опозиция. То е ясно, че оттук нататък съдбата на БСП е да бъде предимно опозиция в парламента, не да е управляваща. Нека БСП наистина намери добър лидер, който да я превърне поне в добра опозиционна партия.

25г БСП прави всичко което и е по силите да пречи България да стане модерна европейска страна. Силите и са на привършване и ще трябва да отстъпи.

Орешарски управлява най малко има нема 1 година и изтеглиха кредити за 10 милиярда и още 3.5 изчезнаха, и ако беше останал още 3 години щеше да стане един от най голямия обир, дпс и бсп на съд до един

Обира от всеки българин приблизително 3-4 хил. лева годишно.

КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТОЗИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА БАРАБАР С ТУРЦИТЕ, И О-УЖАС И О-АМАН И НИЩО ХУБАВО

Хайде се научи първо да пишеш, после давай мнение!

A ЗАЩО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НЕ ОГЛАВИ БСП? ВСЕ ПАК "За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята, решимостта да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. Призовавам да съдите по действията" (Сергей Станишев. 14 Юни 2013) "трудните ситуации изискват нестандартни решения" (Сергей Станишев. 14 Юни 2013) "Делян Пеевски има нужната квалификация, за да бъде евродепутат" (Сергей Станишев 03 май 2014) "Вярвам му! Той поема тежък кръст. България в момента се нуждае от стабилност" (Сергей Станишев. 14 Юни 2013) Стана очевидно, че господин "Пеевски има качествата и волята да участва в този процес на възстановяване на държавността. Аз съм абсолютно убеден, че ако имаше шанс да покаже действия в следващите месец-два, господин Пеевски щеше да докаже, че работи за държавата" (Сергей Станишев. 05 Юли 2014)

Ще искам авторски права за ника - тъй да знайш :)

Много сме загрижени за вашата крадлива комунистическа боклукджийница.Вие червените сте като циганите идвате крадете и бягате.Тази ще е поредната крадлива сврака.

"Извинявай мило другарче, повече няма да правя така..." Това да не ти е детската градина бе Бокооо... А какъв лов на вещици ни чака скоро според този закон не е истина направо...

Вазовата молитва Дядо Господи, прости ме, моля ти се от душа, с ум и разум надари ме, да не мога да греша.

БСП е вече една малка партийка, така че няма с какво да ни е интересна.С някакви борби за постове и с крадене на пари само е известна, нищо не е направила за хората.

БСП има бъдеще, ако се учреди отново, а в нея с устав се забрани членове на БКП и сегашното БСП да имат право на членство.:)))

БСП е наследник на БКП и още живее в миналото.Отдавна трябваше да е забранена, не сега да управлява.

Така е, но забраната за управленски постове трябва да се разпростре върху всички, които са/били членове на БКП. Пълна лустрация, никой, който е бил член на антибългарската партия БКП, да няма правото да заема какъвто и да е отговорен държавен пост!

Дори още по-пълна забрана трябва, наследниците на върли комуняги да нямат правото да участват в управлението. Иначе такива комунистически отрочета като сърГей Спинишев (БСП) и Лиляна Павлова (ГЕРБ) ще продължават да мътят водите на политиката в България

Май много извинения станаха.. Бойко започна и той да обслужва Пеевски и великия законотворец Данчо Ментата. Нека дума да не се издума за това кой има да дължи пари на банката и не иска да ги връща..

Тия комунисти от БСП не разбраха ли, че са най-мразената партия в България.То ако ставаше със смяната на лидера....Самата партия е престъпнаи враг на народа си.

Защо уточняваш, че става дума за 'комунистите от БСП'? За да ги разграничиш от комунистите от ГЕРБ ли? :)))

подобни смешни извинения не помагат. Цяла България видя как за пореден път ГЕРБ подкрепи ДПС в техните действия. А после нямало да правят коалиция с ДПС. То и онези от Юруш не правиха официален достлук с ДПС, което не пречеше да намират начини да им подсигурят действията. А ГЕРБ не само подсигурява ДПС, а много пъти директно гласува заедно с тях. Да живее новата управляваща тайна коалиция ДПС+ГЕРБ (с мандат на ГЕРБ)!

ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ КЪРДЖАЛИЙСКОТО ТУРСКО КАФЕ - МЕСТАН ПРЕДЛОЖИ ИЗБОРИ - ПЕЕВСКИ СПРЯ ДА СИ ИЗПЛАЩА КРЕДИТИТЕ - КТБ СЕ КОМПРОМЕТИРА - ББ ЗАГОВОРИ ЗА КРЕДИТИ В ГОЛЯМ МАЩАБ. - СЕГА РЕВЕ ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА ЗА ДА ИМ Е КОНФОРТНО КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ

Чистота и комунист е все едно дървено желязо.Или все едно арменец-миньор.

Някакво си там БСП с вмирисани стари комуняги, кой ще гласува за вас бе, хем крадливи, хем некадърни.

Единственото обяснение е с нарцистичната психология на Борисов, който не признава своя грешка и своя загуба. Борисов е огромен срам за България!

Мда,другарите са измъдрили нов план за лов на глупаци.Досега грабихме,фалирахме,унищожавахме,но сега ще сменим главатаря,ще преживеем по един катарзис и сме като нови.Вервайте ни.Няма да ви ограбим...Отново.. .

Хубаво ББ се извинява за тази грешка и дано, като дойде на власт я оправи заедно с другите безумия, сътворени от "експертите"!? Но аз лично няма да гласувам за ГЕРБ, а и за никой друг, ако не се откажат за планирания бюджетен буфер, предвиждащ да покрива евентуални разходи за вложени депозити в КТБ!? Дано осъзнае, че и това е грешка!

Това 'извинение' на Борисов е все едно Орешарски да се 'извини', че е бил обзет от лудост, когато е казал дата за оставката си и че всъщност няма да подава такава. А ДПС да се 'извини', че са били обзети от лудост, когато са поискали дата за предсрочни избори и всъщност продължават изцяло да подкрепят кабинета 'Орешарски'. Е, кажете си, харесват ли ви подобни 'извинения'?

Аз пък мисля, че тази партия няма нужда от ремонт. Няма нищо вечно на този свят. Старицата трябва да бъде оставена да умре. А тези хиени дето се гласят да наследят съсела сами ще се изядат. Тези приказки за прозрачност, честност и прочее ги чуваме преди всеки конгрес на комуноидите и могат да ги разказват на дечицата от предучилищна възраст.

БСП са с изтекъл срок на годност.Най много са били на власт,заедно с ДПС.Доказаха на всички,че не са се променили.Създават кошмарна коалиция .Лява политика в България няма-5% много богати,85 % бедни..В Европа лявото движение е насочено основно към подобряването на усовията за израстване,обучение,развитие и възпроизводство на работната сила-здравна политика,образователна политика,политика за професионално образователно обучение,политика за младежта и децата.В България няма национална политика за развитие.БСП и ДПС са участвали в разграбването на държавата,на ресурсите,богатствата.Най много са милионерите в тия 2 партии,няма как да развиват лява политика.

От дистанцията на времето ще се види, че никога никъде по света не е съществувала по-деструктивна и пречеща опозиция от Тиквата и ГЕРБ. Когато това поведение засяга жизнено важни за държавата проблеми, това си е престъпление.

Това котило в служба на олигасите в България няма да спре докато не източи и последните и сили. Трудулюбивия бългаски народ е принуден да ходи по света защото няма сила да забрани и изхвърли най престъпната червен групировка управлявала България

Е как няма да съжалява, като той в последно време говори най-много срещу тях. Сега рискува да влезне под ударите на закона.

Защо Бойко Борисов и Делян Пеевски са се виждали поне два пъти миналото лято по време на протестите и какво са си говорили това е много интересен въпрос. Други въпроси нямам, защото всичко е очевидно: - КТБ стана голяма банка, а Цветан Василев бизнес властелин, най-вече по времето на ГЕРБ. Тогава неимоверно се разрасна и медийната империя на Ирена Кръстева и Делян Пеевски. Тогава той превзе вестникарската разпространителската мрежа, а медиите му служиха за нещо като пропагандна машина на властта. - Бойко Борисов продаде Булгартабак на Цветан Василев, Пеевски и Доган по време на своето управление. Припомням, че заради Булгартабак щеше да падне кабинетът на царя, който се ползваше с огромна парламентарна подкрепа. Юпитата не успяха да го купят и стана зверски скандал. Борисов го продаде на ДПС и контролираната от него банка без никакъв шум и при явно отсвирване на конкуренцията в лицето на сериозни международни компании. Нито гък в медиите. - Бойко Борисов помогна лично на Делян Пеевски да сложи ръка върху бившите ВАЦ-ови издания Труд и 24 часа. Казвам лично, защото бе натиснал очи в очи Любомир Павлов, съсобственик с Огнян Донев, да продават и да изчезват. Понеже Павлов не се разбърза, медиите на Пеевски почнаха война срещу него и Донев, а прокуратурата им запорира сметките и започна да ги разследва за пране на пари. В момента, в който вестниците минаха под контрола на Делян Пеевски, прането на пари беше забравено. Политическият гръб за тази акция бе изцяло на Бойко Борисов. - Бойко Борисов продаде ИПК Родина на Пеевски, а всички кметове на ГЕРБ дадоха моментална експресна светлина на Лафка веригата за цигари и вестници на депутата от ДПС. - Любимият кръг на Бойко Борисов Котараците бе любим и на Пеевски, който ще излезе кръг сам по себе си, а двата кръга печелеха обществени поръчки в изобилие, докато Борисов беше първо кмет на София, а после и премиер.

Незнам само след вси4ки беди които причиниха БСП на България таа накаде се е засилила какво да изцеди още от народа та вие обрекохте децата и на децата децата и техните деца на тотална мизерия и глад!!!!! А тая кукарджа иска да оглави последната вълна тип Цунами ... как заспивате вечер незнам аз като имам да давам на някои 2 лева не спя спокоино , а вие ако не откраднете 2 милиона не можете да заспите Срам Срам ... Ама добре че продължителността на живота е 60- 80 год така 4е скоро ще връщате всичко с лихвите и с много болка Амин Кур за Нелия и вси4ки червени изроди

Как само звучи: "моите депутати"!"Аз съм кралят-слънце, най-велиният държавник на всички времена"! На този криминален тип , простак и долнопробен шут от с.Банкя трябва незабавно да му сложат усмирителна риза и да го набутат в пандиза, че вече не се търпи-такава простотия и неграмотност никога не е имало на българската политическа сцена. Който гласува за тази неграмотна мутра би трябвало да няма грам мозък в главата си ,или много да му трябват пари, за да му купят гласа. След като по изборни резултати ГЕРБ е първа политическа сила в България, то освен всеки да си мземе багажа и да се маха от тази аматьорска държава, не вижсдам друг изход.Събуди се народе! Извади на следващите избори червен картон на тази мафиотска структура ГЕРБ и нейния главатар без глава и да ги изритаме от политиката. Иначе тежко ни.Не самоанките ще фалират, но ще им гледаме тъпите мутри всеки ден по телевизията как плещат врели некипели с апломб, все едно че откриват Америка.

Ти хубаво викаш събуди се народе,ама много милиционерски кадри сме назначавали от време оно та до.....Така че няма събуждане.

Борисов, няма какво да се извиняваш впоследствие, гласували сте за ДПС и техните поправки, следва да си поемете отговорността. А тя е да се оттеглите като партия временно от политиката, да се реформирате и да се върнете като истинска дясна партия, като трайно се разграничите от БСП и ДПС. Но няма да стане, истината е, че подготвяте скрита коалиция с ДПС след изборите есента. Вие ще се водите управляващи, но ДПС ще дърпа подмолно конците на всички нива, а вие пак ще изпълнявате волята им, след което пак ще се извинявате по подобен нелеп начин.

1. Делян Пеевски- има воля да работи за държавата и хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. 2. Ахмед Доган- истинският лидер на БСП, излъчил голяма част от министрите на кабинета Орешарски (Имамов, Ниязи, Ибрямов, Адемов, Тасим, Абазов, Налбант,C. Анастасов, М. Георгиева, В. Кръстева, И. Данов, С. Дянкова, А. Клисарова, Налбант, Сапунджиева, Йовчев, Греков, Папазов), десетки областни и заместник областни управители. 3. Васил Божков- и без това премирениът Орешарски е негов служител, както и неговия заместник Даниела Бобева. 4. Цветан Василев- има управленски опит, освен това 6-има от министрите на кабинета Орешарски са на Корпоративна банка- Цветлин Йовчев, Петър Чобанов, Десислава Терзиева, Драгомир Стойнев, Иван Данов 5. Пламен Орешарски- "лъчът надежда в отчайващ момент" и "един добър държавник" 6. Мая Манолова-Галева- има богат управленски опит и има перфектни контакти в регионалния бизнес, с което може да изиграе решаваща роля за възраждането му. По речник и сладкодумие по нищо не отстъпва на Сергей Станишев, но за разлика от Сергей, Манолова-Галева има топки 7. АЗИС- в този труден момент за Партията, БСП се нуждае от поне един МЪЖ в редиците си, който да взема трудните решения и защитава Партията от външни врагове

www-bivol-bg/cq-borisov-1-html На вниманието на CRIM Този доклад е част от станалите публични данни за криминалното минало на настоящия български премиер Бойко Борисов и ще бъде предоставен на Специалната комисия за борба с организираната престъпност, корупцията и прането на пари в Европейския парламент. Другите документи предоставени до момента са следните: - доклад на посланик Джон Байърли с най-висок гриф на секретност, изтекъл в Уикилийкс, в който се твърди, че ЦРУ е потвърдило данни за участието на Борисов в мащабен трафик на амфетамини, източване на горива и пране на пари през банката на Цветелина Бориславова. - доклад на посланик Джон Байърли за българската банкова система, в който се твърди, че банката на Цветелина Бориславова СИБАНК е "гнила ябълка", замесена в пране на пари от престъпната дейност на Бойко Борисов. - обяснения на бившия охранител на Бай Миле - Васил Костов - Кеца, протоколирани в заседание на Шуменския окръжен съд по делото "Килърите", в които той твърди, че постът на главен секретар за Борисов е купен от български престъпни босове от СИК и Сретен Йосич. - доклад на западна разузнавателна служба, разпространен от БГНЕС, в който се твърди, че Бойко Борисов е осъществил контакти през посредници с известен сръбски контрабандист.

Борисов внушава чрез медиите в които наля огромни средства, че се повтаря 1997 г., за да се върне триумфално във властта. Дали българите ще настъпят втори път тази мотика?!