Захариева: Не са водени разговори с мен за поста министър-председател

Всички партии излизаха с лозунга "Не на ГЕРБ", но 4 април мина, дойде време да кажат за какво са и за какво ще работят, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, ей тъй на очилцата ти да свърша

Тази ковра не става за нищо друго ,освен за правене на простатно-орален масаж с език.

"кАжете поне еб.ахте ли я тая..."

Обратното би ме смутило доста!

А сега, с торбичката нАрамо и беж у ПазарДжик .... ! Надявам се в новото правителство броят на джибрите да клони към "0" 1

тг не го заслужаваш

Що да се не пробваш:-)

тая тъпа патка за ква се минава?

AMA KAKO.........A PAK AZ ISKAM DA VODIA PREGOVORI LICHNO S TEBE KAK DA TI NAVIRIA BADJACITE.

Как само си пролича, че ГРОБ е партия от кухи кратуни, които са абсолютно безлични, ако го няма тиквеният им вожд наоколо да инспектира с ръцете в джобовете и да привлича медийно внимание.

Соросоидната смърдяща сган не иска да пусне кокала и продължава да бута секретарката на недоразумението Плевнелиев. Не само България, но и цял свят очаква предстоящата радостна вест за Сорос.

БСП=Българска соросоидна партия!

И ако не съм прав защо ще ме триете?!

се определяш като ЛУМПЕН.

Абе защо си мислиш, че струваш нещо!!! Мърла скапана

Пача

То само това остана,за да цъфнем и вържем.

Някoй

кой ли се съмнява? Тулупът се е заобиколил с калинки и кукли на конци. Не може да има по-умен от него в обкръжението му! може да има само подмазвачи и лакеи, които го хвалят!

Достоен ученик и последовател на президента Плевнвелиев, доказан специалист, безсребърник и патриот като премиер Тя би издигнала страната ни до нови висини и това време бъдещите историци ще отбелязват като златният век на Екатерина Захариева, а може би и скромно Екатерина Велика.

Имаш най-развитото чувство за хумор относно пачата на пашата и на мустафата, облещената :)))

Е, лигавия плевелски червей да давате за пример! Сънувал той че бил онодена ирландска пастирка, харесало му. Но не всичко е загубено. Днешно време вече правят такива операции.

Алоу, Данчо Полицая се подвизава във Фейсбук, ти да ни си тръгнал да го пунтираш?

СПАС ГЕЧЕВ милиционер ли е от Пазарджикото милиционерско училище

Забравиха га гонеха козите по къра !

Какво съвпадение ! И с мен не са водени разговори за този пост !

Ама какав министър председател ма,ходи да си прайш селфи с Макрон !

Захариева няма шанс с Макрон.Сега французинът е пленен от чара на английската кралица , която е на точната възраст за неговия вкус/мисля че е само на около 95-96 г./ и на всичкото отгоре вече е вдовица/тоест - свободна жена/.

И това що е новина?

Някой пита ли се защо: 1. Цвъ Цвъ регистрира партия и изхарчи милиони за скъпи структури и реклама, като резултата беше ясен предварително, само и само да дръпне 100000 избиратели от Бойко? И кой, кой го финансира, като се има в предвид че мизерника не може да си плати тока на асансьора? 2. Кой посъветва Шкембе Войвода да отлюспи Валерката в последния момент, само и само да не могат да прескочат 4-те процента и на кой, на кой "достоен" бизнесмен е кум войводата? 3. За Посраното Трио и Изпразни се, мили вън, мисля всичко е ясно! 4. Бойко като каза под сурдинка че големия печеливш от изборите е Божков, някоя платена медия (то други няма) посмя ли да попита какво има в предвид? 5. За Славуца и аз се чудя, тоя нарцис се има за по-велик и от черепухата, ще видим! Не ви ли намирисва на партийка дубайско шахче :)

Не, замирисва ми на тъпанари политици.

излишно се напъвате.

Голямата политика не е само да ползваш властта, да моделстваш и говориш пред медии нищоказващи бълвочи. Затова и данните за външнотърговското ни салдо след години политики на рестрикции са пак трагични. Екскурзиантско-чиновническата ни външна политика с нищо не допринесе на България за всички години, когато Захариева се мандахерцаше. Може ли да се изправи пред медии и каже 5 неща, с които се гордее и тя лично е допринесла за България по време на министерстването и.

Чантичката, очилцата и на село... Пазарджик те зове, има картофи за копане и офце да се пасат...

Налице са достатъчно доказателства ,че....... докато е била 6-та струна на 5-та цигулка в министерството на Джевдета...... тази е едната от онези,които ликвидираха " Корал", за няколко дни си набутаха , като личен авоар едни много големи суми в долари и станаха големи. Един от тях беше Владко каролчето...- по известен от Ботьов, Левски и даже от Иван Асен ІІ.....По онова време Захариева трябваше да сложи ниска цена на Кожрал и я сложи.... после я дигнаха, зеха парата, разделиха си я , станаха южноафрикански професори аналитици и така.... Между другото- Бони е невинен! На палачи дете, бащата е невинен....

И слава Богу,пу пу пу,три пъти.

Корупцията Алепу - подпорната стена като хотел (къщички за птици според Борисов) е с подписа на архитект Захариев - мъжът на Екатерина Захариева. Подписът под Истанбулската конвенция за юридическо налагане в България на нормите на Содом и на Гомор, под контрола на GREVIO - финансовият жандарм на ЕК в ЕС - е на Екатерина Захариева в ролята й на министър на правосъдието през 2016 г. и в нарушение на Конституцията на Р. България. Нарушението на Конституцията на Р. България от нейния тогавашен министър на правосъдието, госпожата Захариева, беше доказано и официално оповестено с Решение на Конституционния съд от лятото на 2018 г., с което Конституционния съд определи, че редица норми на Истанбулската конвенция са несъвместими с българската Конституция, тъй като й противоречат. Това заслужаващо уважение Решение на Конституционния съд на Република България не попречи на министър-председателя Бойко Борисов да продължи да дудндурка джендър министърката си Захариева. И ето я днес същата Захариева, съпругата на архитекта замесен в корупцията на плажа "Алепу", джендър министърката на правосъдието подписала в нарушение на Конституцията така наречената Истанбулска конвенция; незасрамена и нагла, даже не оттеглила срамния си подпис си под конвенцията за налагане на сатанизма на Содом и Гомор в България, тази същата удобна тухла на сатанистите се пъчи пред зрителите и се лансира (с одобрението на сатанистите зад нея) за министър-председател на България. По-голям позор за България няма и не е имало. Даже простащината, самохвалството и кражбите с чекмеджетата със златни кюлчета и милиони евро са по-малък срам за България, отколкото лансирането на сатанинския пешкир, който ползват сатанистите, за министър-преседател на България – удобният джендър проводник Екатерина Захариева… Какво означава това? – Подготвя се подмяна на действащата българска Конституция с такава, каквато е изгодна на световните кукловоди – на сатанистите – за налагането на сатанизма в България. Първо, чрез промяна на Конституцията, за заобикаляна на Конституционния съд, в полза на Новия Содом и Гомор, на GREVIO; в полза на глобалните корпорации за окончателно задушаване на националния бизнес, за налагане на задължителните медицински стандарти, за окончателно поробване на туземците… Второ, ратифициране на злополучната Истанбулска конвенция в угода на ЛГБТИ и световната сатанинска общност и ратифициране на СЕТА (вече полу-ратифицирана на Първо четене в предходното антинародно Народно събрание). Трето, въвеждане на задължителни медицински стандарти за „медицинско” проследяване на всеки гражданин на България – Новият медицински фашизъм, механизъм за окончателно поробване на българските граждани…

Ако ГЕРБ предложат достоен кандидат за министър, одобряван от всички, самият факт че го предлага ГЕРБ е сериозен негатив и човекът ще изгори. Напр. ако ГЕРБ предложи Поли Стоянова за министър, няма да я одобрят, но ако ИТН предложи Поли за министър .... това е друга работа.

Ами да - щото след 3 мандата Бойко каза "да сложим експерти!", след като стана ясно, че 3 мандата е управлявал с некомпетентни.

Скромността краси човека. Макар и да няма нужда от това, тъй като и без това е красива, госпожа Зхариева се показва като много скромен човек.

Да не си затворен в някое изчезващо село от година че се държиш като Робинзон, току що слязъл на родна земя?

В голяма заблуда си. Децата ти ще платят за твоята заблуда. Така ще платят, че просто ще ти секне цялото потекло. Това не ти го желая. Но с тази слугиня на Сатана, просто нямаме бъдеще.

Е, те това оставаше да стане!

За тази кака знам, че е завършила право в некъф измислен университет в Горна Джумая !? Интересно ми е ПКП-то, къде е завършила за "инджинер" ! Крие го и не си го показва в CV-то !

може да се водят само за участие във филм за милфки мамчета. Това е потенциала и.

Като ти знаят колко ти е пипето какви разговори да водят с тебе бе кате...

я лансират именно, защото е безмозъчна и удобна. Мъжът й - архитектът на "къщичките за птици" на плажа "Алепу" мисли вместо нея. Но не я лансират от руското или от китайското посолство, а от американското посолство. Целта е оОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ВЪПРОС, по примера на Хитлер. (Много ги спънахме с отказа от ратификация на джендър сатанинската Истанбулска конвенция.) Пътят е чрез промяна на Конституцията. А за промяната е нужна джендър-пачавра. (Безмозъчна.) Е, има такава пачавра - лансират я по телевизиите за министър-председател.

Като нищо ще си направят едно кабинетче - 75 от ГЕРБ + 30 ДПС = 105. Не е проблем да си напазаруват още 20-30 депутата от другите.

Да да, ама първо Доган ще трябва да му го вкара на тикавата да му се повърти с 200 в дупарата ми се струва.

Доган си му е добре да бъде в сянка във властта така че не го врете там дето и аритметично няма да го огрее боко.

За магистралите неставаш.

ако свекърва й я предлага...

Появиха се коментари , визирам Биков, че др . Фандъкова си е изпяла песента, махат я от партийните постове. Таза ще оцелее ли?

Няма как да си е ''изпяла'' песента че бая има да краде като за последно от парите на Столична и да подкрепя и избирателите на герберите с общите пари..

Екатерина Спасова Гечева-Захариева е български политик и юрист, През 2003 г. е назначена за юрисконсулт, а от 2007 г. е директор на дирекция „Правно-нормативно и административно обслужване“ в министерството на околната среда и водите. От август 2009 г. е заместник министър на регионалното развитие и благоустройството заместник министър на регионалното развитие и благоустройството в първото правителство на Бойко Борисов и главен секретар на президента Росен Плевнелиев в периода от 23 януари 2012 до 12 март 2013 г. От 13 март до 29 май 2013 г. е заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и благоустройство в състава на служебното правителство на Марин Райков.[1] С президентски указ на 29 май 2013 г. президентът Росен Плевнелиев назначава Екатерина Захариева за началник на Кабинета на Държавния глава. От 6 август до 7 ноември 2014 г. е заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране в състава на служебното правителство на Георги Близнашки. На 18 декември 2015 г. е назначена от 43 Народно събрание за министър на правосъдието.

Е, и? Кадърна, така ли? Или наш човек?

Защо с теб да водят разговори, нали мъжа ти е по алъж-вериша!!!

Очиларката на Плювню "юристката" от ПУ и куха пзарджишка лейка, спас гечевата щерка се взела много на сериозно гаче ли

Най малкият И проблем е, че е политически номад и административен скакалец.Скача от позици ,на позиция с из администрацията с коренно различна насоченост.Но може да се посочи,че винаги погледа И е някак отнесен,все едно отсъствува от мястото на събитието

Ама те така ли стават нещата в ГЕРБ, водят се разговори? Аз си мислех, че първо лапат и после според зависи получават поста или не го получават.

Сега с риск да обера всички възможни минуси и словесни плюнки, ще кажа нещо досега неказано. Между герберските депутати има и свестни, и интересни, и умни, и разумни, и образовани, и разбрани хора. Някои от тях са Ангелов, Дариткова, Дилов, Митов, Сачева... и т.н. (по азбучен ред). Слагайте минуси, ще изтрая.

Ял си сникерси види се, не си ти, когато си прост

Единственият им е Томислав - другите са плява

Не се сещам и един свестен от Гроб! Ни един! Всички са мракобесници, лъжци, лицемери, крадци, мижитурки, продажници на България, лизачи и ибрикчии. П.С. - Оппа извинявам се, сетих се за един! Това е кмета на гр. Стара Загора. Евалла на човека! Но е само един. Други нямА!

просо сънува

да сложат Стоичков, че и той почнал от политика да разбира

Кои и защо да говорят , та те се досещат кокорка какво е подшушнала , когато една секретарка се вземе на сериозно като дипломат , това не е държава ! Защо ни пробутват " лица " които докладват другаде ????

Кате, ще си останеш само кандидат премиер, иначе добре ги сритваш непослушните северномакедонци!

Ката Външната, голема излага и!!!

дали са водени разговори с нея по простата причина,че ГЕРБ няма вече да са управляващи. защо де ме интересува дали някаква калинка още сънува блажени сънища?

и твоето мнение беше изключително важно за мен..

С тебе разговори трябва да водят само доц Гълъбова и д-р Михайлов!

но и Херо Мустафа е усетила що за бозайник е на архитект захариев жена му. (Добре че беше архитектът на "Алепу", че да я лансира на Плевню като ирландска овчарка.) А ако Мустафата е харесала бозайника на арх. захариев... няма никак да е лесно нито на гробарите, нито на другите партии и на триморският ни президент. А най-вече няма да е лесно на българските НОРМАЛНИ граждани. Само ЛГБТИ ще са щастливи и ще се куплират пред американското посолство. След което с висшето покровителство ще сключват бракове и ще осиновяват деца, за да ги направят като тях, в името на рогатия.

Тая ще остане в историята само и единствено с четириетажната подпора на Алепу, но и с най-добре, макар и не на ниво, изглеждащата в герб. Останалите са зле много, лелки някакви, язък им за парите, Валериевата лъха на курволяк отдалеч. Но пак добре, че няма да остане в историята като ПКП. 1

Ганьоооо, докъде стигна, Ганьооо, секретарката на Плевню да бъде опция за премиер. Е няма по-прост народ, пардон племе от това.