Загиналият работник в мъглижкия завод "Арсенал" е бил един от най-опитните сапьори

59-годишният мъж е ръководил екипа при контролираното унищожаване на взривни смеси и барут

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През последните години на всеки загирал при инцидент работник на завода все се лепва табела, че е заради човешка грешка или неопитност. Е стига сте ни правили на идиоти! Чудя се колко хора трябва да умрат още, че да се случи нещо адекватно?!!

"Няма инцидент, щети и пострадали. Извършено е планирано унищожаване на бракувана продукция в присъствието на пожарни и полицейски екипи, и при спазването на всички необходими за целта процедури, съобщи изпълнителният директор на дружеството инж. Николай Ибушев"

Бог да осветли пътя му. Съболезнования на семейството и роднините му. Има една стара приказка -"Сапьорът греши само веднъж." Жалко за човека.

Представи си, ако човека е бил от най-добрите... Какво говориме за другите...

ами то винаги най-опитните загиват,понеже,разчитайки на опита си,вече не се страхуват от реалната и потенциалната опасност и в някои случаи дори я пренебрегват

Бил е един от най-опитните сапьори. "Бил" - минало време. Явно достат отдавна е бил. Иначе нямаше да свърши така.

подобен род изгарчния медицината успява да пребори , но тук става въпрос за натравяне от горящият състав ( наравен на живачна основа )

Опитен парашутист летейки надолу,след като не му се отворили и двата парашута изведнъж видял друг човек да лети нагоре и се развикал: - Лелееее,а ти па, какъв си бееееееееееееее? - Аз съм сапьооооооооооооооооооооооооор!!!