Загиналият работник в мъглижкия завод "Арсенал" е бил един от най-опитните сапьори

59-годишният мъж е ръководил екипа при контролираното унищожаване на взривни смеси и барут

Обратно в новината

Коментари - Загиналият работник в мъглижкия завод "Арсенал" е бил един от най-опитните сапьори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитен парашутист летейки надолу,след като не му се отворили и двата парашута изведнъж видял друг човек да лети нагоре и се развикал: - Лелееее,а ти па, какъв си бееееееееееееее? - Аз съм сапьооооооооооооооооооооооооор!!!

подобен род изгарчния медицината успява да пребори , но тук става въпрос за натравяне от горящият състав ( наравен на живачна основа )

Бил е един от най-опитните сапьори. "Бил" - минало време. Явно достат отдавна е бил. Иначе нямаше да свърши така.

ами то винаги най-опитните загиват,понеже,разчитайки на опита си,вече не се страхуват от реалната и потенциалната опасност и в някои случаи дори я пренебрегват

Представи си, ако човека е бил от най-добрите... Какво говориме за другите...

Бог да осветли пътя му. Съболезнования на семейството и роднините му. Има една стара приказка -"Сапьорът греши само веднъж." Жалко за човека.

"Няма инцидент, щети и пострадали. Извършено е планирано унищожаване на бракувана продукция в присъствието на пожарни и полицейски екипи, и при спазването на всички необходими за целта процедури, съобщи изпълнителният директор на дружеството инж. Николай Ибушев"

През последните години на всеки загирал при инцидент работник на завода все се лепва табела, че е заради човешка грешка или неопитност. Е стига сте ни правили на идиоти! Чудя се колко хора трябва да умрат още, че да се случи нещо адекватно?!!