Загиналият при нападение с нож Цветомир Генов: Мъртъв във Великобритания, жив в България

Близките на 20-годишния мъж не могат да го погребат заради бюрократични пречки у нас

Обратно в новината

Коментари - Загиналият при нападение с нож Цветомир Генов: Мъртъв във Великобритания, жив в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас!Типично за България и некомпетентната бюрокрация!Съчувствам на родителите и светла му памет на момчето!

Абсурд след абсурд! Горките родители!:(

Нямате представа колко много мъртви души има в изборните списъци Хората са починали в чужбина и никой не ги е обявил за такива.Децата им живеят там, и там са ги погребали .

Много тъжно за семейството… Не знам защо, но втората ми мисъл след това е точно същата!

Наистина жалко за момчето. Млад живот - видите ли thug-ове, на страни. Тия отрепки водят нещастен начин на живот - единственото, което ги прави щастливи е мизерията - било то тяхна или на други. Боклуци има навсякъде по света - единствения начин за справяне с тях е да се изолират. Ако не желаят - принудително. Сега тоя ще бъде изолиран за двадесетина години. Колкото до случая - по-скоро некомпетентност и прехвърляне на отговорности, съчетано с пословичната българска нехайност. Нормално е на родителите да не им е до това. Вместо да търсят като полудели каква е процесурата е редно да им се помогне. А те ги разиграват като циркови маймуни! Това е недопустимо!

Горките родители! Да убият детето по толкова жесток начин. И какъв е този "временен смъртен акт? Сякаш ще възкръсне момчето. Бюрокрацията на Острова е пословична

Не е лесно да се бориш с бюрокрацията в Абсурдистан. Най- лесно би било да се погребе момчето "живо" докато си оправят процедурите.

АКО ТОЯ БЕШЕ ПАКИ , СИКХ ИЛИ ИНДУС .... НА ДРУГАТА СУТРИН ОТ 20-30 АДВОКАТИ ПРАВОЗАЩИТНИЦИ ОТ ЛИНДОНСКИЯ " ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ" ЩЯХА ДА ЧАКАТ ПРЕД LONDON HIGH COURT ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ .. ОБАЧЕ ТОЙ Е САМО БЪЛГАРИН , БОГ ДА МУ ДАДЕ УПОКОЙ .... БЪЛГАРИ, СТОЙТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ . И В АМЕРИКА И В КАНАДА И В ГЕРМАНИЯ И В ФРАНЦИЯ - ВСИЧКИТЕ ВИ "БРАТСКИ СТРАНИ" МОЖЕ ДА УМРЕТЕ ПО СЪЩИЯ НЕЛЕП НАЧИН .. НЯКОЙ НАРКОМАН КОЙТО НЕ СИ Е СЛОЖИЛ ДОЗАТА ТЕ ПИТА " ИМАШ ЛИ НЯКОЙ ЛЕВ ДА МИ ДАДЕШ ( ЧЕЙНДЖ ) И КАТО МУ КАЖЕШ "НЕ " Е ГОТОВ ДА ТИ СКОЧИ ... "ТИ СИ РАДИСТ" И СЕ ПОЧВА .... А ЧИСТО БЪЛГАРСКИЯ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ НЕ ИСКАТ ВИЕ ДА СИ СТОИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ПОИСКАТЕ И ДА ДИ ВЗЕМЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОБРАТНО ....

Чукча писател, чукча не читател…

А АКО ИМАШ МАЛКИ ДЕЦА .. ДО 14-15 ГОДИНИ ЗА ДА ОТИДАТ ДА РЕЧЕМ НА ТРЕНИРОВКА . ТРЯБВА ДА ГИ ЗАКАРАШ С КОЛАТА ..... ЗА ДА НЕ ГИ СРЕЩНЕ НЯКОЙ УСМИХНАТ ЧИЧКО ПЕДОФИЛ:))

Не стига, че се налага да погребват сина си, а тия неандерталци правят мъката още по-голяма. Оправят ли нещата, дано ги съдят до дупка, ако трябва и в Страсбург

За жалост в Англия е точно такова положението, може да ти извадят нож без нишо, само ако погледнеш някой. Пълно е с всякакви утайки в Лондон, а и не само там.

Не мое а си починеш кат ората у България.

Аз не можах да разбера къде се намира тялото в Англия или България? Щото ако е в България как е минал граница без смъртен акт? И ако е в България защо не издадат българите смъртен акт? Що за простотия е това? Някой ако умре на границата в автобуса примерно, но умрял в държавата от която идва но никой не забелязал , ще остане без смъртен акт и непогребан ли? Малко са им мъките на родителите, защо да не им създадат още

Миналата година си купих кола от тримата наследници на последния собственик на колата. Хората си платиха данъците и за да прехвърлим колата трябваше да се сключи застраховка на името на лицето вписано като собственик на големия талон. А беше мъртъв от година ...

Та нали си имаме най великите законотворци в НС. Всеки ден създават нови “перфектни” закони. Ама май са лайняни като тех самите! Не стават и за чеп, освен да объркват живота на хората. Пример родителите на убитото момче!

Всичко ми е ясно. Значи тоя дето го гръмнаха в ЮАР (КЪРО май беше) се води още жив тука! Щом не са му направили аутопсия тука, значи няма смъртен акт и т.н.

за да е в ред всичко трябва мъртвия да даде показания , та тогава де . Бог да прости момчето преждевременно напуснал този въртоглав свят .

Страшна нпвина сте измислили! В България нищо не работи тия от БТВ пак с техните селски ни занимават. Записвайте за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

ЗА ДА РАЗРЕДЯТ ТРАША В ГРАДОВЕТЕ ПРЕДИ 3 ВЕКА ПОЧВАТ ОТ БРИТАНИЯ ДА ПРАЩАТ ПРОСТИТУТКИТЕ И НОЖАРИТЕ ПЪРВО В КАНАДА И СЛЕД РОВА И В АВСТРАЛИЯ ...... ОТ ВЕКОВЕ СМЕ ДВЕ РАЗЛИЧНИ И МНОГО ЧУЖДИ ЕДНА НА ДРУГА ЦИВИЛИЗАЦИИ ..... ВЪПРЕКИ ЧЕ ШОТЛАНДЦИТЕ ПО СЕЛАТА В ГОРНА И ДОЛНА ШОТЛАНДИЯ - ДАЛЕЧ ОТ ЛОНДОН . .. И ТЕ СА ПРАВЕЛИ ЧЕИЗ КОГА СА ЖЕНЕЛИ БУЛКАТА И СА ЯДЕЛИ КЪРВАВИЦА И ЧЕРНИ БОРОВИНКИ КАТО НАС :))

след като такъв е редът, ще чакат колкото е необходимо. Мир на праха му. Да не говорим относно голямата новина от БТВ , колко хора касае този проблем, важен ли е за обществото, и т.н.

ДА ТИ СЕ ВРЪЩА СЕСТРО .... ОТ ШЕФА НИ !

Това не е новина! Това е начин на живот в България ! Няма оттърване от бюрокрацията, самовъзпроизвежда се ! Всичко е важно! Неможе човек да умре без бюрокрацията да се изгаври с него!

чети в Англия

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: -------- https://marketl.ink/biocom

Когато те закасае, кръв ще сереш. Келеш долен.

Българският администратор може да е ужасно примитивно и вредно нещо. Вече има и интелигентни, но има големи лайна, които запушват лайнопровода и мирише яко на България от минали комунистически времена.

Ти докога ще спамиш с един и същи коментар? Знаел и можел ... ти 2 коментара не можеш да напишеш България щял да управлява . Имаш цели 6 абоната , последен пост началото на август. Според теб не е станало нищо интересно за да драснеш два реда. За тебе сигурно и майка ти не би гласувала

И аз съм жив,но умрял за България...

Абсурдна ситуация.

Яко си изтъпял покрай тия мутрафони за които гласуваш. Като първо абонатите ми не са 6 а са 5, защото единият съм аз. А като второ аз не твърдя че ще управлявам България. Това сам си си го измислил от глупостите които са ти набили в подсъзнанието. Теб както и повечето хора са те превърнали в мразещ дебил който вижда само власт и пари и иска да открадне, да прецака, да обиди. На тебе кухата ти лейка не може да проумее че всичко е тотално сбъркано в целият свят и че нещата могат да бъдат устроени по друг начин. Аз нямам нужда да пиша безполезни глупости в канала ми, просто за да се направя на умен понеже аз съм си умен без значение каво си мислиш ти или който и да било друг. Това че не го разбираш е твой проблем, а не мой.

Като научиш какво е приоритет, какво е проблем и каво са последствия от птоблема, ще разбереш че си написал глупост. Доказателството са плюсчетата които са ти набили средностатистическите дебили които са 99% от населението на земята. И това не е начина на живот в България, а в целият свят изграден по супер дебилен агресивен и негативен модел на паралелната рералност в която живеем. Както 2 точки могат да бъдат сврзани с безкрайно много линии, така съшествуват и безкрайно много паралени вселени на вселената в която всичко е правилно, което е еквивалентното на пправата линия между двете точки. Докато света в който живеем не бъде построен на правилните принципи, ние ще живеем в някоя от безбройните паралени вселени където нещата са криви и нищо не работи правилно, а новините са такива дебилни и безсмислени. Премиер мутра, партии и избори може да има само в паралелна вселена, а в правилната вселена въобще не съшествива таковат такива понятия.

айде айде, всичко е по преписани закони от запада, от гъзолизци

Путин да не те е таковал у гАзо, че толкоз го мразиш ??

Е администрация, много шефове малко работаро. Потъвация та е гарантирана.

България е кенефа на Европа, отвсякъде смърди на мърша и изпражнения.

И тва го казва мияч на западни кенефи ?

Абсолютни глупости! Свекърва ми почина във Великобритания. Издадоха акта. Заверихме го с апостил. В България издадоха български на основание британския. Какви филми творят някои хора не мога да разбера. Системата си работи и там, и тук. Да си платят за легализацията и апостила.

Тъй сме в България, един път става, друг път не! Именно заради такива може/не може сме оприличавани на бананова република! Дали случая е същия, че да се процедира както вие описвате?

Пише, че в този случай са издали някакъв временен смъртен акт, а след не знам си какви разследвания аутопсии тогава нормален смъртен акт. Разликата между свекърва ви и това момче е в смъртният акт. Тя е умряла от естествена смърт затова е нямало ходене по мъките

Изпратете момчето в Англия тогава. С техният временен статут на смъртен акт.. В България правят възможно само за пари. Божков свали съда и прокуратурата с пари... А нечие българско дете не можело....повдига ми се от абсурдите в България.... Съболезнования към близките!!

Има разлика с вашият случай. Свекърва ви е починала, а момчето е убито.

Ок, но крайния резултат не е ли еднакво мъртви. Мъртвия си е мъртъв.

да се чете и помисли преди да се пише коментар.

Точно в този случай Радев и неговата заместнчка трябва да се намесят и да помогнат ,но.....едва ли. Те се занимават къде , къде с по-,,големи " дела.

Така е в колониите на САЩ !!!!

Англия е страна от третия свят с фалишв колан "Гучи". Живях предостатъчно години в 3 различни градове, единствено в countryside-а е спокойно и няма тарамбуки и чернилки. Само претенциите са им много големи, както и лицемерието. Най-страшното е, че преди 10г и повече, беше приятно, а сега е същото като в България - пълно е с мангали и черни, които не само допринасят за културата и начина на живот, но и го налагат. Единствената разлика между Англия и България в момента е, че в Англия законите са по-сурови и повечето хора уж имат страх от тях. Ама като ви оберат чернилките апартамента или колата, полицията ви дава едно номерче, което освен да си избършете Д-то с него, няма друго приложение. Най-жалкото е, че в България разбиваха и разкостваха коли преди 15г, а в англия в момента това е "бизнес". Ама нищо, източно-европейците сме лоши и не знам си какви. Съветвам всеки, който има малко повече акъл в главата изобщо да не ходи на "острова". Образованието дори няма да го започвам като тема, че са супер жалки и въпреки това, не чак толкова колкото Сащ. Ако искате спокоен и нормален живот - скандинавия и/или швейцария.

а британски смъртен акт що няма, ами само провижънъл? Нещо не се доизказва тук.....

Скандинавия казваш не била от третия свят по критерийй араби и чернилки, щъкащи между нейтив туземците ? Швейцария също? Швейцаря е бъкана с печки от централна и източна Африка Руанда, Уганда, Конго и подобните и всякакви френски бивши голонии..плюс тарамбуки от северна африка също се намират.За Швеция да не започвам. Виж норвежците са си отявлени расисти, ама повече към източно европейци, отколкото към печки и тарамбуки..така че..аре по-полека вече не сме 1986 и ние сме ходили по Европа

В Англия няма смъртен акт издаден, защото се води разследване. Момчето е жертва на убийство.