Загиналият при нападение с нож Цветомир Генов: Мъртъв във Великобритания, жив в България

Близките на 20-годишния мъж не могат да го погребат заради бюрократични пречки у нас

Обратно в новината

Коментари - Загиналият при нападение с нож Цветомир Генов: Мъртъв във Великобритания, жив в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

можеше да се задоми в България и да изгледа поне едно детенце,че вече такива като мене бездетни стават все повече.

а британски смъртен акт що няма, ами само провижънъл? Нещо не се доизказва тук.....

Англия е страна от третия свят с фалишв колан "Гучи". Живях предостатъчно години в 3 различни градове, единствено в countryside-а е спокойно и няма тарамбуки и чернилки. Само претенциите са им много големи, както и лицемерието. Най-страшното е, че преди 10г и повече, беше приятно, а сега е същото като в България - пълно е с мангали и черни, които не само допринасят за културата и начина на живот, но и го налагат. Единствената разлика между Англия и България в момента е, че в Англия законите са по-сурови и повечето хора уж имат страх от тях. Ама като ви оберат чернилките апартамента или колата, полицията ви дава едно номерче, което освен да си избършете Д-то с него, няма друго приложение. Най-жалкото е, че в България разбиваха и разкостваха коли преди 15г, а в англия в момента това е "бизнес". Ама нищо, източно-европейците сме лоши и не знам си какви. Съветвам всеки, който има малко повече акъл в главата изобщо да не ходи на "острова". Образованието дори няма да го започвам като тема, че са супер жалки и въпреки това, не чак толкова колкото Сащ. Ако искате спокоен и нормален живот - скандинавия и/или швейцария.

Скандинавия казваш не била от третия свят по критерийй араби и чернилки, щъкащи между нейтив туземците ? Швейцария също? Швейцаря е бъкана с печки от централна и източна Африка Руанда, Уганда, Конго и подобните и всякакви френски бивши голонии..плюс тарамбуки от северна африка също се намират.За Швеция да не започвам. Виж норвежците са си отявлени расисти, ама повече към източно европейци, отколкото към печки и тарамбуки..така че..аре по-полека вече не сме 1986 и ние сме ходили по Европа

Така е в колониите на САЩ !!!!

Точно в този случай Радев и неговата заместнчка трябва да се намесят и да помогнат ,но.....едва ли. Те се занимават къде , къде с по-,,големи " дела.

Изпратете момчето в Англия тогава. С техният временен статут на смъртен акт.. В България правят възможно само за пари. Божков свали съда и прокуратурата с пари... А нечие българско дете не можело....повдига ми се от абсурдите в България.... Съболезнования към близките!!

Абсолютни глупости! Свекърва ми почина във Великобритания. Издадоха акта. Заверихме го с апостил. В България издадоха български на основание британския. Какви филми творят някои хора не мога да разбера. Системата си работи и там, и тук. Да си платят за легализацията и апостила.

Тъй сме в България, един път става, друг път не! Именно заради такива може/не може сме оприличавани на бананова република! Дали случая е същия, че да се процедира както вие описвате?

да се чете и помисли преди да се пише коментар.

Пише, че в този случай са издали някакъв временен смъртен акт, а след не знам си какви разследвания аутопсии тогава нормален смъртен акт. Разликата между свекърва ви и това момче е в смъртният акт. Тя е умряла от естествена смърт затова е нямало ходене по мъките

Има разлика с вашият случай. Свекърва ви е починала, а момчето е убито.

Ок, но крайния резултат не е ли еднакво мъртви. Мъртвия си е мъртъв.

В Англия няма смъртен акт издаден, защото се води разследване. Момчето е жертва на убийство.

България е кенефа на Европа, отвсякъде смърди на мърша и изпражнения.

И тва го казва мияч на западни кенефи ?

Абсурдна ситуация.

Путин да не те е таковал у гАзо, че толкоз го мразиш ??

И аз съм жив,но умрял за България...

Българският администратор може да е ужасно примитивно и вредно нещо. Вече има и интелигентни, но има големи лайна, които запушват лайнопровода и мирише яко на България от минали комунистически времена.

айде айде, всичко е по преписани закони от запада, от гъзолизци

Е администрация, много шефове малко работаро. Потъвация та е гарантирана.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: -------- https://marketl.ink/biocom

след като такъв е редът, ще чакат колкото е необходимо. Мир на праха му. Да не говорим относно голямата новина от БТВ , колко хора касае този проблем, важен ли е за обществото, и т.н.

ДА ТИ СЕ ВРЪЩА СЕСТРО .... ОТ ШЕФА НИ !

Когато те закасае, кръв ще сереш. Келеш долен.

Страшна нпвина сте измислили! В България нищо не работи тия от БТВ пак с техните селски ни занимават. Записвайте за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Това не е новина! Това е начин на живот в България ! Няма оттърване от бюрокрацията, самовъзпроизвежда се ! Всичко е важно! Неможе човек да умре без бюрокрацията да се изгаври с него!

Като научиш какво е приоритет, какво е проблем и каво са последствия от птоблема, ще разбереш че си написал глупост. Доказателството са плюсчетата които са ти набили средностатистическите дебили които са 99% от населението на земята. И това не е начина на живот в България, а в целият свят изграден по супер дебилен агресивен и негативен модел на паралелната рералност в която живеем. Както 2 точки могат да бъдат сврзани с безкрайно много линии, така съшествуват и безкрайно много паралени вселени на вселената в която всичко е правилно, което е еквивалентното на пправата линия между двете точки. Докато света в който живеем не бъде построен на правилните принципи, ние ще живеем в някоя от безбройните паралени вселени където нещата са криви и нищо не работи правилно, а новините са такива дебилни и безсмислени. Премиер мутра, партии и избори може да има само в паралелна вселена, а в правилната вселена въобще не съшествива таковат такива понятия.

Ти докога ще спамиш с един и същи коментар? Знаел и можел ... ти 2 коментара не можеш да напишеш България щял да управлява . Имаш цели 6 абоната , последен пост началото на август. Според теб не е станало нищо интересно за да драснеш два реда. За тебе сигурно и майка ти не би гласувала

Яко си изтъпял покрай тия мутрафони за които гласуваш. Като първо абонатите ми не са 6 а са 5, защото единият съм аз. А като второ аз не твърдя че ще управлявам България. Това сам си си го измислил от глупостите които са ти набили в подсъзнанието. Теб както и повечето хора са те превърнали в мразещ дебил който вижда само власт и пари и иска да открадне, да прецака, да обиди. На тебе кухата ти лейка не може да проумее че всичко е тотално сбъркано в целият свят и че нещата могат да бъдат устроени по друг начин. Аз нямам нужда да пиша безполезни глупости в канала ми, просто за да се направя на умен понеже аз съм си умен без значение каво си мислиш ти или който и да било друг. Това че не го разбираш е твой проблем, а не мой.

за да е в ред всичко трябва мъртвия да даде показания , та тогава де . Бог да прости момчето преждевременно напуснал този въртоглав свят .

Всичко ми е ясно. Значи тоя дето го гръмнаха в ЮАР (КЪРО май беше) се води още жив тука! Щом не са му направили аутопсия тука, значи няма смъртен акт и т.н.

Та нали си имаме най великите законотворци в НС. Всеки ден създават нови “перфектни” закони. Ама май са лайняни като тех самите! Не стават и за чеп, освен да объркват живота на хората. Пример родителите на убитото момче!

Миналата година си купих кола от тримата наследници на последния собственик на колата. Хората си платиха данъците и за да прехвърлим колата трябваше да се сключи застраховка на името на лицето вписано като собственик на големия талон. А беше мъртъв от година ...

Аз не можах да разбера къде се намира тялото в Англия или България? Щото ако е в България как е минал граница без смъртен акт? И ако е в България защо не издадат българите смъртен акт? Що за простотия е това? Някой ако умре на границата в автобуса примерно, но умрял в държавата от която идва но никой не забелязал , ще остане без смъртен акт и непогребан ли? Малко са им мъките на родителите, защо да не им създадат още

чети в Англия

Не мое а си починеш кат ората у България.

За жалост в Англия е точно такова положението, може да ти извадят нож без нишо, само ако погледнеш някой. Пълно е с всякакви утайки в Лондон, а и не само там.

ЗА ДА РАЗРЕДЯТ ТРАША В ГРАДОВЕТЕ ПРЕДИ 3 ВЕКА ПОЧВАТ ОТ БРИТАНИЯ ДА ПРАЩАТ ПРОСТИТУТКИТЕ И НОЖАРИТЕ ПЪРВО В КАНАДА И СЛЕД РОВА И В АВСТРАЛИЯ ...... ОТ ВЕКОВЕ СМЕ ДВЕ РАЗЛИЧНИ И МНОГО ЧУЖДИ ЕДНА НА ДРУГА ЦИВИЛИЗАЦИИ ..... ВЪПРЕКИ ЧЕ ШОТЛАНДЦИТЕ ПО СЕЛАТА В ГОРНА И ДОЛНА ШОТЛАНДИЯ - ДАЛЕЧ ОТ ЛОНДОН . .. И ТЕ СА ПРАВЕЛИ ЧЕИЗ КОГА СА ЖЕНЕЛИ БУЛКАТА И СА ЯДЕЛИ КЪРВАВИЦА И ЧЕРНИ БОРОВИНКИ КАТО НАС :))

Не стига, че се налага да погребват сина си, а тия неандерталци правят мъката още по-голяма. Оправят ли нещата, дано ги съдят до дупка, ако трябва и в Страсбург

АКО ТОЯ БЕШЕ ПАКИ , СИКХ ИЛИ ИНДУС .... НА ДРУГАТА СУТРИН ОТ 20-30 АДВОКАТИ ПРАВОЗАЩИТНИЦИ ОТ ЛИНДОНСКИЯ " ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ" ЩЯХА ДА ЧАКАТ ПРЕД LONDON HIGH COURT ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ .. ОБАЧЕ ТОЙ Е САМО БЪЛГАРИН , БОГ ДА МУ ДАДЕ УПОКОЙ .... БЪЛГАРИ, СТОЙТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ . И В АМЕРИКА И В КАНАДА И В ГЕРМАНИЯ И В ФРАНЦИЯ - ВСИЧКИТЕ ВИ "БРАТСКИ СТРАНИ" МОЖЕ ДА УМРЕТЕ ПО СЪЩИЯ НЕЛЕП НАЧИН .. НЯКОЙ НАРКОМАН КОЙТО НЕ СИ Е СЛОЖИЛ ДОЗАТА ТЕ ПИТА " ИМАШ ЛИ НЯКОЙ ЛЕВ ДА МИ ДАДЕШ ( ЧЕЙНДЖ ) И КАТО МУ КАЖЕШ "НЕ " Е ГОТОВ ДА ТИ СКОЧИ ... "ТИ СИ РАДИСТ" И СЕ ПОЧВА .... А ЧИСТО БЪЛГАРСКИЯ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ НЕ ИСКАТ ВИЕ ДА СИ СТОИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ПОИСКАТЕ И ДА ДИ ВЗЕМЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОБРАТНО ....

Чукча писател, чукча не читател…

А АКО ИМАШ МАЛКИ ДЕЦА .. ДО 14-15 ГОДИНИ ЗА ДА ОТИДАТ ДА РЕЧЕМ НА ТРЕНИРОВКА . ТРЯБВА ДА ГИ ЗАКАРАШ С КОЛАТА ..... ЗА ДА НЕ ГИ СРЕЩНЕ НЯКОЙ УСМИХНАТ ЧИЧКО ПЕДОФИЛ:))

Не е лесно да се бориш с бюрокрацията в Абсурдистан. Най- лесно би било да се погребе момчето "живо" докато си оправят процедурите.

Горките родители! Да убият детето по толкова жесток начин. И какъв е този "временен смъртен акт? Сякаш ще възкръсне момчето. Бюрокрацията на Острова е пословична

Наистина жалко за момчето. Млад живот - видите ли thug-ове, на страни. Тия отрепки водят нещастен начин на живот - единственото, което ги прави щастливи е мизерията - било то тяхна или на други. Боклуци има навсякъде по света - единствения начин за справяне с тях е да се изолират. Ако не желаят - принудително. Сега тоя ще бъде изолиран за двадесетина години. Колкото до случая - по-скоро некомпетентност и прехвърляне на отговорности, съчетано с пословичната българска нехайност. Нормално е на родителите да не им е до това. Вместо да търсят като полудели каква е процесурата е редно да им се помогне. А те ги разиграват като циркови маймуни! Това е недопустимо!

Нямате представа колко много мъртви души има в изборните списъци Хората са починали в чужбина и никой не ги е обявил за такива.Децата им живеят там, и там са ги погребали .

Много тъжно за семейството… Не знам защо, но втората ми мисъл след това е точно същата!

Абсурд след абсурд! Горките родители!:(

Ужас!Типично за България и некомпетентната бюрокрация!Съчувствам на родителите и светла му памет на момчето!