Седем загинали след потъване на кораб (Видео)

Най-малко седем души загинаха, след като кораб със 70 души потъна в река Шингу в Северна Бразилия, съобщиха властите в щата Пара.

Обратно в новината

Коментари - Седем загинали след потъване на кораб (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нормални ли сте знаете ли колко бг моряци- наши братя, муже, синове са по карабите! сурцето ми още прескаца...бразилия. претоварено корабче-туристическо или ползвано за градско...това там е почти ежедневие...за ялост, не е новина! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а там бъка от пирани, анаконди, каймани... кой ли би могъл да оцелее от тези липсващи 38 души?...

Жалко, че не са били мръсни пиндоси..

и защо ни е И тая новина? дали в бразилия са писали поне един ред, когато се издавиха българите в охридското езеро или дечицата в лим?!

Защото бразилците са лоши. А за лошите трябва да се пише само лошо. Защо са лоши ли - ами защото не слушат американците. Затова никакви бразилски моделки - само смърт и трупове. Дойчевелски манипулацийки, сър !

Трябва да си доста голям дебил за да ти роди главата тая простотия:)

Кибератака срещу модерен краварски леген0????!!!!

Това беше важна новина, която трябваше да научим от Дир.

мозе би и те са научили за наща дупка

"наща"? това на какъв език е? или си искал да кажеш "нашата"?

Сигура се е сблъскал с поредния щатски саморазрушител. Саморазрушителят е потънал естествено.

Това троловете за няколко стотинки сте готови и на майките си на гробовете да се изпикаете. Чак толкова ли няма у вас малко човещина та да не серете и под такива трагични новини? Как се поглеждате сутрин в огледалото??!

Ам чи кък ве. Взимаме пример от НПО-тролници, нале са най-най-най. От любимите ти соросоиди се научихме да кендзаме върху всичко и всички, и да не ни пука. Капийш?