17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко варди европейска граница!

stankow

Компрометираха самата идея за защита, за съпричастност към наистина страдащите бегълци. Омешаха ги с търсещите на хляба мекото. А бежанци има и още ще има. Трябва да се пази и духът, и международните закони за тяхната защита !

Не е вярно, никой не може да премине Герберо- Валерковата ограда.

Оградата на тиквата и винкела-----е непробиваема!:))))))) .....тия мигранти , някой гад ги е пуснал от небето---да клати правителството!:))))))))))

Как ли са преминали ? Най вероятно с телепорт , че през оградата е невъзможно .

След като са авганистанци какви бежанци са това, не стига че имаме мироопазваща мисия там ами да ги приемаме и тука със всички последствия, но за много българи да няма адекватна подкрепа в собствената им страна.

граничари. Навремето стреляха по источнитие германци и нямаше огради!

Оградата там ли Е

Със СЪРБИЯ

Ква ограда бе, тя е половината на скраб, а другата половина на дупки. Тия завалии дето ги хванаха са пълни будали, вдигаха шум и Валерката ги надуши. Ако си беха кротко минали по нощите като другите, веше да са у германско.

Разпускат малко тука така, моренце, питиенце, женички, все неща, които са им непознати. Това е ол инклузив пакета.

Боко казва ''няма ниото един преминал'' нелегално а пък ние всички виждаме ежедневно такива че и полицаите му взеха да го издънват като се хвалят с такива операции за хващане на нещо дето го няма според боко..

Е, що чак там, не можеше ли на браздата, като са имали сведения...

Ами браво на гранична полиция, пуснали ги в страната, а после каква тежка и опасна дейност - проследяват, арестуват, абе екшън.