Коментари - Задържаха учителка, шофирала пияна на път за работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка на правителството, Край. Казах.

Какво прави КАТ-аджията в долния десен ъгъл на снимката...

Хванал се е за радиостанцията...

осъден учител не може осъден министър може

PEYTSCH

Дайте да щ видим. Може и без сина...

е реална, веднага я взимам за секретарка, с тройна заплата. Закуска в леглото, също ще има...

Голяма работа,и тя е човек.

Бедната, отдавна не е духала, а може и въобще да не е била спирана до днес! виновни са контролните органи по транспорта, ако спираха по -често и проверяваха горкана нямаше да изпадне до тук

Тотална деградация в ценостната система в интелектуално и културно отношение на нацията ни,Полицаи обирджии и брокери на дрога,полицаи обират жена в София,полицай обира банков клон в Перник,разгащена учителка шофира пияна ,сина на Склуптора Г.Чапкънов обрал банков клон ,изнасилвания на възрастни българи ,убйства ,самоубйства,корупция ,олигарси ,а най-големия проблем на управляващите, ДАНС и гл.прокурор останаха Васко Черепа и. СРСето за президента.

Нищо, ама нищо ново под слънцето, драги. През 1976 година в ПАК ленин имаше една строителна техничка. Била е преподавател в техникума по строителство и архитектура. Залюбила ученик и го въвела в дебрита на Амур...Ами отнели и правото да бъде учителка....та те така

За баш престъпниците от МВР никаква информация за семейно положение. А тук жената описана до девето коляно. Има си причина да пият учителите в България и да са масово на 50+ години.

много готина снимка ;) мммммм

Па била разведена, па била на 44г, па имала 14г син... аве борсуци, това какво ви влиза в работата?! Направила е нарушение, написали сте, че била учителка... Па спрете се малко бе! Гниди! Само имената и ЕГН-то и не сте написали...

Щеше да си намери нов работодател веднага. Кандидат съм ѝ...

Нещо ми се разминава инфото - хем е хваната НА ПЪТ за работа и задържана за 24 ч., хем шефът я отстранява от работа "само за същия ден"? Последно - тя работила ли е когато е била пияна? Ако е работила - ок за вероятното уволнение, но ако не е - има си законов ред!

Ударила си е успокоителното за да издържи малките гадове :)

Тая даскалица щом сутринтъска е с 1,85 промила, сигурно след обедната почивка ги закръгля на 3,00. Явно лесно се не дава и си е научила урока перфектно. 1,85 си е доста сериозно количество погълнати напитки. Па и да шофира... Тая си е направо от Висшата лига.

ЕДНИ ПИЯТ ОТ РАДОСТ! ДРУГИ ПИЯТ ОТ МЪКА. А НИЕ ПИЕМ ОТ ПЕТЪК ВЕЧЕРТА. ИМАХ КОЛЕЖКА НА КОЯТО БЕШЕ НА ДАЛАВЕРА ДА И КУПИШ ДРЕШКИ, ОТКОЛКОТО ДА Я ЧЕРПИШ "ЕДНО"

Нали ги е страх да ги наказват,щели сме да останем без даскали тази пияница,другата набила дете с пръчка(пиело вода).Оная ги караше да храчат по хулиганчето.Щели да напуснат и да останем без учители.Че кой ще ги вземе такива?!А тая,че е разведена с дете,небя оправдава да шофира пияна.

Ба , при толкова минерални води у Хисаря...?

А кой ще й гледа и издържа детето, ба. Ние ли. ..Айде, майна! ...

По време на разпита се оказало, че не си спала в дома, предполага се , че е била напоена с алкохол с цел ...някой да се възползва от ситуацията, но тя е избягала и е попаднала на дрегера.

как професионално го лапа мущука де

Това е само при тебе!

А последното изречение какво общо има със случая?

яката кака

Сабалян с толкова много алкохол ?

Грешка е, че са спрели да отиде на работа. Така са лишили от възможността да зададе на децата въпроса - "А бее вие мене уваажавате ли ма, аааа?"

Че те там всички перманентно си карат пили :)