Коментари - Задължително ваксиниране. Допускате ли, че може да стане така? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали може да стане?!

Ако се опитат да го направят здължително трябва да ги биеме.

сичкото политици и НОЩници - на Винкел-щрасе, и бой, бой, докато пусне лой...

Макрон е пс , но се прави на мъж и избива комплекси. Кой нормален мъж при неговите възможности би се оженил за жена с 24 години от него. Към този...техният свят ли се стремим, да върви у курец.

Не ни трябва задължително ваксиниране, защото сме по-по-най и най-вече сме безсмъртни. Даже изобщо не ни трябва ваксиниране. Какъв вирус, какви пет лева?! Ще вземат да ни чипират и да не можем да си пием ракията пред блока! Ужас просто!

Задължителното ваксиниране е фашизъм! С ТЕЗИ ваксини е. Ограничения за неваксинирани, също е фашизъм. Мама им!

Това ще бъде обявяване на война ...!

Не, не може да стане задължително. Във Франция 1 милион са се вдигнали на протест най - вероятно ще го отменят. Това обаче никъде не го казват по новините.

Ние сме измежду най-умните народи,ако не и НАЙ-УМНИЯ... Ти,явно си циганин !!!

Така е. Ти си живото доказателство...

Макрон отвори "Прозореца на Овъртон"... Ще се опитат да го наложат,но не трябва да се даваме...!

Съдът на диктатора путин издаде решение, че ваксинирането не може да бъде задължително. Още повече, че не се говори за ваксина, а за експерименти на световно ниво с отрови

Предлагам да почнете с ловните дружини. Да видим кои ваксини ще бъдат набити първо- генната терапия или оловната?

Доказателство,че съм умен,че не съм продажник и че не съм циганин !!!

В либералната идеология личната свобода е издигната в култ. Следователно изхождайки от позицията за неприкосновеността на личната свобода ваксинирането не е и няма как да бъде задължително. Обаче също така има и свобода на частната собственост и всеки частник може да определя правила в рамките на своята собственост. И има пълното право, а и задължение пред обществото да осигури безопасността на своите гости, клиенти и всички, които пребивават в неговата частна собственост. А неваксинираните се явяват опасни преносители на заразата така че всеки частник е в пълното си право да отказва достъп на неваксинирани до своята собственост в името на здравето на останалите клиенти, гости и пребиваващи в собствеността му.

Не могат и не трябва. Смятам, че държавите трябва да осигуряват безплатни ваксини само за възрастни, хронично болни и теззи с рискови професии. Другите, ако искат, да си плащат за ваксиниране.

Макрон ли? На тази мека китка му трябва една здрава ваксина гъжнем, пък да кротне дано.

Готина работа - задължително ваксиниране и подписване на декларация за информирано съгласие за да не носят отговорност. А да и все забравят да кажат - ваксинация през 6 до 12 месеца, защото толкова действа ваксината

Ще дам един пример: Във Великобритания са ваксинирани над 80 % от населението. Виждате колко са новозаразените,чак България ги включи инглезите в червена зона,и няма да идват да поркат по черноморието!!! СЛЕДОВАТЕЛНО ВАКСИНИТЕ СА ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА!

Човече, ти имаш ли глава на раменете? А вътре има ли нещо? 1. Корона вирусите се пренасят КАКТО ОТ ВАКСИНИРАНИ, така и от НЕ ВАКСИНИРАНИ. Единствено ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ не пренасят корона вируси, просто, защото техният организъм ВЕДНАГА ГИ УНИЩОЖАВА! 2. Ако ти си ваксиниран, значи си повярвал, че дори да се разболееш няма да умреш. ЗАЩО АЗ - неваксинираният съм опасен за теб, след като ако те заразя НЯМА ДА УМРЕШ, а ти - ваксинираният не си опасен за мен, СЛЕД КАТО АКО МЕ ЗАРАЗИШ МОГА ДА УМРА? Хайде моля те, ОПИТАЙ СЕ ДА ОСМИСЛИШ КАЗАНОТО ОТ МЕН и спри да се пениш! Истерията с ваксинациите НЕ Е ЗА ДА ПАЗИ ЗДРАВЕТО НИ, защото на тези от горе не им пука за нас. Истерията е за пари. По-точно за много пари! Превеха си сметка да ваксинират цялпто население поне по веднъж годишно. А се оказа, че над 70% от хората могат да мислят.... И за това са толкова яростни в мерака си да ни ваксинират. ТИ СИ ВАКСИНИРАН БЕ, СПОКО!!!!!!! НЯМА ДА УМРЕШ!!!!!! Спри да се пениш! Аз в твоя живот не се меся и не ти се налагам! Защо ти се месиш в моя и ми се налагаш? Или не вярваш, че ваксината ще ти запази живота???? Ако е така, ЗАЩО СЕ ВАКСИНИРА????????

Допускам, че ще се наложи прилагането на Физическо възпитание-Мануална терапия. В средно високи и високи дози Много помага против всякакви помисли за задължителни работи.. Разбира се помощните средства дрянов... също...

Коментара не беше за теб, а за горният пост. Жив и здрав.

то тва отдавна е факт, ко питате... до края на годината кой не се е чипос.. такова, ваксинирал, нема да му продават леб и нема да го пускат на улицата

по план; засега со кротце и со благо, а ако тва престане да действа... ше има и малце кютек

Да де Мануална терапия за Чипосващите...

гражданска

Живея в изоставено село,нямам контакт с хората,ям здравословно ,каквото си пройзведа,ПАЗЯ СЕ ЗАЩО ДА СЕ ВАКСИНИРАМ ???????

кат сте толкоз умни що сте толкоз бедни??

И ако стане задължително тези, които не желаят да се ваксинират извън закона ли са? Престъпници ли са? Чака ли ги затвор? Полицията ще преследва ли неваксинирани да ги прати на съд? И т.н. и т.н. Един такъв закон за задължителна ваксинация ще породи повеч проблеми, отколкото ще реши.

РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ВАКСИНИТЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ...ХАЙДЕ,ДА СЕ ПОПИТАМЕ КАКВО ДРУГО СЪДЪРЖАТ ТЕЗИ ВАКСИНИ,И ЗАЩО СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛОЖАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ??? ВЕЧЕ ИСКАТ ДА БОДАТ И ДЕЦАТА...МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ,ХОРА!!!

Гласувах с "да" защото познавам гадините, които ще ни принудят.

а би ти луд ли си? Едно е ти, като собственик на кръчма, да кажеш, че приемаш само хора със зелената звезда, съвсем другго е, когато те задължат (държавата ти каже) да не пускаш този или онзи......

Проблена е, че не действа! Но пък си искат комисионите!

този прозорец много отдавна е отворен, за жалост

"Братя, на оръжие!" Време е за великата българска революция!

Валксини!? На майка ви….

Хайде да запазим задължителното ваксиниране срещу сериозни от медиц;инска гледна точка болести. Нарочиха чрез медиите нещо за много тежка болест и налагат и притискат да те бодат. Хайде холан!!! 80 % според СЗО и нашет здравно министерство, го карат леко. Костадин Ангелов на един от последните си брифинги като министър каза,че "ковид не е особено опасно заболяване и не е бил тертиран като такова". Така че гръмнете се!!!!!!!!!!

Те ще се опитат, ама не знаят какво ги чака. Протестите миналото лято ще им се видят като събрание на първолаци! При положение, че поне 2 милиона души са го изкарали, и нямат нужда от ваксини, както вече се казва от доста авторитетни международни издания, ще видят кон боб яде ли. А Кацаров ако случайно е министър, ще яде хурката, с идеите си за дискриминация на неваксинирани. А лък ако се опитат да посегнат на децата - е тогава вече им разкатахме играта- без значение дали е очилатото к..ве на Слави, или някой/я друг подобен! Много ярост има насъбрана, и да не дърпат дявола за опашката, че да не стане лошо.

Много подозрителни българите от оправячи... оправят ни масово от 1944 досега по какви ли не линии... И вече не вярваме на никого... време е да се вземем в ръце... последни години в които да си върнем живота и суверенитет малко от малко... колкото е възможен в глобализма в който са се натресли почти всички народи...

Еврооедал, набиват ли ти редовно кожени игли, а?

Ще ти дам пресен пример - имаме резервация в хотел в Банско. Пристигаме, посреща ни управителя с думите "Персоналът е ваксиниран, няма нужда да носите маска". Същевременно пред хотела има паркирани 3-4 автомобила с румънска и украинска регистрация, които нощуват транзитно докато стигнат до Гърция или се връщат обратно от там. На момента си завъртяхме гърбовете и си заминахме, с ясното съзнание, че не мога да поема риска ваксинирания персонал да пренесе дискретно заразата на бременната ми жена и малкото ми дете, които не могат да бъдат имунизирани. В крайна сметка след няколко телефонни обаждания и кратка разходка с колата, отседнахме в Боровец, където собствениците на този тип бизнес не са принудили персонала да се ваксинира, а в общите части на хотела все още се носят маски и се спазват хигиенни мерки.

Да, но смъртните случаи са единици, съизмерими с тези в България. Затова и падат всякакви ограничения там

Управляващите трябва да ги е страх от народа. Тогава нещата ще тръгнат напред. Докато ни управляват, като колония - постоянно слухтейки какъв тон ще им дадат отвън, докато за народа не им пука - нещата няма да се оправят. Истината е в методичния бой по управници и кандидати за такива - да имат постоянно едно на ум.

не0либералният фашизъм е факт не от вчера така ,че отнемането на свободния избор за вкарване на подозрителна субстанция във физическите ни тела е естествен етап на обществена деградация в рамките на не0либерален глобализъм иначе било имало демокрация ;) която се базира на относително свободния избор на политически представители, което е несравнимо по-маловажно приложение на правото на совбоден избор в сравнение с контрола над собствените физически тела нали ?

И ако трябва да сме точни ваксинираните там с 2 дози е около 60%. И почти няма смъртни случаи на хора под 80 години. Ползите е ваксинирането са доказани и скоро очаквам ваксинирането да стане задължително.

Ще престанете ли всеки ден да ни облъчвате с това ваксиниране? Всички станахте големи експерти и всички разбирате от медицина - говоря за журналистите. Препоръчвам ви да прочетете характеристиките на всички ваксини и да обърнете внимание на месеца и годината, когато те могат да бъдат обявени за безопасна употреба.

Тази пратка от другата статия дето от 9 кладенци вода вади да обясно защо българите не искат да се ваксинират да погледне каква вълна срещу задължителното ваксиниране се надига в Европа. А в Англия като са се изповаксинирали сега защо са в ервената зона?!

Да се чете ПАТКА

Vaccinations People vaccinated Up to and including 18 July 2021 Daily — 1st dose 18,186 Total — 1st dose 46,314,039 Daily — 2nd dose 128,878 Total — 2nd dose 36,851,986

с примит до кръв мозък, при това голям колкото орех... Даже нямаш капацитет да осъзнаеш колко си жалък. Нищо друго не ти остава, освен да повтаряш като папагал нещо, казано от други, понеже нямаш тяга да измислиш нещо свое...