Коментари - Задължително ваксиниране. Допускате ли, че може да стане така? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Французите изглеждат прилично ваксинирани 40% предимно възрастни и медици. Останалите просто ще го преболедуват и толкова, млади прави здрави, смъртността сред тях е ниска, 2-ма на 10хил, някои ще изтеглят късата клечка, но в живота винаги е така.

оня мухлясалият дето открадна изборите в щатите ще праща цитирам "ударни сили" да чукат по вратите на хората да ги убеждават да се инжектират с тези днк лайна. тази политическа върхушка май се взе за безсмъртна

Не е днк, а рнк, и да ти кажа всичко което ядеш има днк, значи ядеш лайна.

Задължително ваксиниране трябва да има за всички политици - на всеки 5 мин трябва да им бият по една ваксина

Кантарджиев, Кунчев и Мутафчийски са маши на Борисов и фармацевтичната мафия. Ако се върнем назад във времето и ще видим голяма промяна в обличането, говоренето и начина им на живот. През последната година и половина им се вдигна драстично стандарта и си позволят неща, които преди само са си мечтали. Аз ще се подпиша с две ръце тези господа да бъдат съдени за нанесено на материални и психически щети върху обикновеното население. Тези господа се продадоха и плюха на репутацията си... Никой не го е грижа за ничие здраве, ако не са финансово облагодетелствани.

Само да попитам: Някой знае ли какво точно има в тези "спринцовки" - ваксините? Състав? И как АДЖЕБА те засичат на терминала на летището ако нямаш поставена ваксина? Много интересни скенери имат ….

а ти знаеш ли с какво е пръскано гроздето от което ти е направена ракията? Аман от смешковци.

май ТИ си прекалил с ракията...

засича ти главата на тебе.

Пробвай, и тогава се изказвай!!!

имат луминисцентен гел - ама уж го бяха махнали след като се вдигна шум. а ако на летището те засичат значи има и наноботи вътре

Има ли вече скенери за ваксините на Летищата и къде ?!

Допускате ли, че може да има сопи по нечии глави?

От къде на къде ще е задължително,те така и срещу грипа може да го направят задължително. Това са недоказани ваксини! Целта е огромни печалби за фармацефтите,не нашето здраве! В България народа изобщо не вярва на медиците,които не ни лекуват,а точат здравната каса,не вярваме и на политиците,които ни ограбват вече 75 години! По света е подобна работата,как да вярваш на политици пуснали изкуствен вирус,че мислят за твоето здраве,как да вярваш на политици,организирали десетки войни с милиони жертви,че им пука за нашето здраве,ами няма как! Ако се опитат да приемат такъв закон ще има революция,ще излезем от проклетия ЕС,ако трябва,но това няма да го позволим!

кои сте вие?

85% от населението.

С ДДС ли?

Тъпак си!

нещо си изнервен

Изнервен съм от наглостта на една малка но добре нахранена прослойка от обществото, която е държанката на днешните управляващи. Такива са ревали обаче винаги след като обществото е достигнало предела на търпението си. Май много подгрявате котела.

че в България има най-много антиваксъри и най-много умрели от Ковид19, на глава от населението? Има ли връзка?

Тази връзка е Балтов и другите като него. Ако не плащаш на ръка те оставят да умреш.

Аз умрях два пъти.

Ти си си мъртвороден.

Аз съпротива задължително ваксиниране, защото ваксините не те предпазват от вируса. Другото не искам да участвам в манипулацията и лицемерието на всички правителства. Аз не искам да ставам част от фармацевтичната пропаганда. Доказано е, че ваксините не работят, а също до колко съществува вируса също...

затваряй си плювалника и отивай да се боцкаш със салют 7

Благодаря, но да те информирам, че не съм руска... и също не искам да се боцкам с нищо. Също от години използвам алтернативни начини за лечение... Здравната ми култура е на много по виско ниво от вашата. При лекарите всичко е бизнес, а също няма нищо хуманно в тяхната работа. Защо излязоха докторите от Пирогов, защото им спряха кранчето?!..

Отново се измества фокуса на проблема, а именно здравето на всеки човек и на обществото. Отдавна разбрахме, че не става въпрос за здраве. Отдавна виждаме, че се налагат безмислени мерки неводещи до нищо. Видяхме ,че маски, дистанция и отровите с които се дезинфикцират не намаляват бройката на заразените по “Новините”. Виждаме , че никакви тестове и сертификати не важат ако идваш от “червена зона”. Виждаме това ,че ако си здрав човек е проблем!!! Задължаването за бодене с “ТОВА” защото за мен това не е ваксина, ще отприщи нагнетеното до максимум напрежение което ще прерастне в насилие. Ще пречукам всеки който посегне на децата ми, близки и приятели! Всеки който се опитва да си прави експеримент с МЕН! Ако целта ви е гражданска война, катализатора го имате, само натиснете копчето и “Адът” ще се изсипе върху вас!!!!!

2024-та година седя на терасата на кафето и гледам гърбовете на хората седящи на другата маса. Слънцето огрява и хвърля отблясъци от сигнално оранжевите им сертификати зашити на гърбовете на дрехите им. На масата която е срещу мен, стои красива девойка със сертификат закачен на лявата и гърда. Неволно поглеждам, дали моя си стои на мястото. По радиото казват че, е задържана голяма група от 10 не-ваксинирани с фалшиви сертификати, които са отведени в лагера за ваксиниране и принудителен труд. Там щели да прекарат следващите 5 години в копаене на въглища в близката мина. Слушайки нежната песен на славеите кацнали върху близкия постер на фармацевтична компания, чувам как кола с мръсна газ и надута сирена излита от ъгъла и спира с писък на спирачки. От нея изкачат 4 души с дрехи за биологична защита. Хвърлят се върху някакъв спокойно ходещ гражданин и му правят бърз тест за антитела. Теста се оказва отрицателен и те го натоварват в колата, вързан с белезници и качулка на главата. През това време по улицата минава поредния шумен прайд. Усмихвам се. Аз съм щастлив че живея в новата реалност. Аз съм свободен и ваксиниран ! Вечна слава на Фармацевтичните компании които ни спасиха от КОВИД !

99% от хосипализираните заради ковид не са ваксинирани. Източник: https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210513/over-_99-percent-hospitalized-2021-covid-patients-unvaccinated -------------------------------------------------------------------------------------------- Почти всички смъртни случай в САЩ поради ковид са при неваксинирани Източник: https://apnews.com/article/coronavirus-pandemic-health-941fcf43d9731c76c16e7354f5d5e187 --------------------------------------------------------------- Невкасинирани групи позволяват на ковида да мутира и поставят всички на риск Източник: https://www.cnbc.com/2021/07/07/doctor-unvaccinated-clusters-allow-covid-to-mutate-and-increase-risk.html ---------------------------------------------------------------------------- От горните факти е ясно, че неваксинираните прецакват цялата борба по света срещу вируса. Очевидно е, че спрямо тях трябва да има сериозни ограничения.

Нагласяте си теориите както ви е удобно и ги представяте за истина. Е няма начин! Май ще се сблъскате с мнозинството. Да не ядете пасти и вие!

кое му е удобно на човека. Дай твоите данни? дай да ги видим с линкове както е направил той. нямаш? що бе? що така?

Няма теории, посочени са факти. Типично поведение на комуняга - когато не може да възрази по същество, отрича фактите. Освен това, очевидно не знаеш смисъла на понятието "теория" - теорията е нещо, което е доказано, като например теорията за гравитацията, теорията на относителността, теорията на електромагнетизма (благодарение на която сега пишеш глупости), теорията за коефициента на интелигентност...

Имаше данни как се движи кривата на заболяваемостта преди и след ваксинацията в 50 държави. Обаче го изтриха защото са Демократи. А ето ви още от вашата истина: https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/214497-merkite-davat-rezultati-a-broyat-na-zhelaeshtite-da-se-vaksinirat-raste-obzor

Знам определението за теория.Точно това искам да ти кажа, че твърденията си се опитвате да представите като теория. А ти не ми теоретизирай много, защото в редица теории с времето настъпват промени. Теория, да не кажа факт се е считало че земята е плоска /което сега много обичате да използвате за подигравки/. Като си такъв отворко , качи си някъде теста за интелигентност, покажи се с лицето си! Нали си горд, интелегентен, просветен. Научи ни нас неуките. Ама не. Можеш да парадираш само от позицията си на анонимник, че иначе познатите ти ще ти се смеят на претенциите.

Покрай този Ковид всеки ден пренаписват медицината. То не беше мерене на антителата като признак на имунинет, то не беше прилагане на Астрата ту на млади, ту на стари. То не беше че ту предпазва от заразяване, пък после само от смърт. Ту не можеше дъ пренасяш вируса, ту можеше. Сега пък се оказа че неваксинираните са причина за мутациите въпреки че това е основната причина да не се провежда ваксинация по време на епидемия. Стига лъжи! Това че са изказани от високопоставени личности не ги прави по-малко лъжи.

"Неплатен отпуск за нежелаещи да се ваксинират срещу COVID в Русия" Това важи за региони, където е постановено задължително ваксиниране Служителите, отказващи да се ваксинират срещу COVID-19 в региони, където това е задължително, могат да бъдат изпращани в неплатен отпуск. Това обяви руският министър на труда и социалната защита Антон Котяков на фона на галопираща епидемия и бавна имунизационна кампания, предаде Франс прес

Е каква е разликата между Демократа Макрон и Диктатора Путин?

"Задължителна ваксинация в Русия: Откажеш ли, оставаш без заплата Делта мутацията на вируса изправя страната пред тежко изпитание"

Baĸcинaциятa cpeщy СОVІD-19 щe cтaнe зaдължитeлнa зa cтoтици xиляди гpaждaни в Mocĸвa, ĸoитo paбoтят в cфepaтa нa ycлyгитe. Cпopeд здpaвнитe влacти тoвa ca cлyжитeли, cĸлoнни дa ĸoмyниĸиpaт c гoлям бpoй xopa eжeднeвнo. Peшeниeтo идвa нa фoнa нa cĸoĸa в нoвитe cлyчaи нa ĸopoнaвиpyc в cтpaнaтa и бaвнaтa вaĸcинaция. Hиe пpocтo тpябвa дa нaпpaвим вcичĸo, зa дa cтaнe вaĸcинaциятa мacoвa в нaй-ĸpaтĸи cpoĸoвe и дa cпpeм тaзи yжacнa бoлecт, дa пpeдoтpвaтим cмъpттa нa xиляди xopa“, зaяви ĸмeтът нa Mocĸвa Cepгeй Coбянин в изявлeниe. Koй щe бъдe зaceгнaт oт peшeниeтo? Фиpмитe в ceĸтopитe нa тъpгoвиятa нa дpeбнo, oбpaзoвaниeтo, здpaвeoпaзвaнeтo, oбщecтвeния тpaнcпopт и дpyги зaнaяти, ĸoитo пpeдocтaвят ycлyги нa гoлям бpoй xopa, тpябвa дa гapaнтиpaт, чe 60% oт пepcoнaлa щe пoлyчaт пoнe eднa дoзa oт вaĸcинa cpeщy СОVІD-19 дo 15 юли. И щe ca нaпълнo вaĸcиниpaни oт 15 aвгycт. B тoвa чиcлo влизaт и cлyжитeли нa caлoни зa ĸpacoтa, фитнec цeнтpoвe, бaceйни, тpaнcпopтни paбoтници, тaĸcимeтpoви шoфьopи, paбoтeщи в ĸинa, тeaтpи, нa cпopтни cъбития и т.н.

"Повечето руснаци не искат да се ваксинират, особено пък със "Спутник V". Но инфекциите растат и болниците са почти препълнени. Затова властите въведоха задължителна имунизация в Москва. И признаха, че са безсилни."

ще ви боцкаме ли....

Нали това е идеята!

На по горната статия не дават да се коментира" защо България не вярва на ваксини" . Аз ще кажа едно просто нещо, не мисля че за толкова хубаво нещо като ваксините има нужда толкова много убеждаване на хората. Повярвайте ми ако беше толкова хубаво да се ваксинираш, незнам за другите държави но в България щеше да има бой да се вакситираш. А центровете за ваксинация са празни. То е показване на велики личности как уж се ваксинират - политици, артисти, спортисти.... всеки сам да си прави изводите за себе си.

то се знае какви тролски коментари ще има. за какво? троли ли ти се? Не можеш да изкараш надницата ли?

Ваксинираето до момента е напълно по желание и не виждам причината да се хабиш, да убеждаваш някого да не се ваксинира, освен ако ти се плаща за това.

Не. Но тези които са по-малко заразни и по-малко опасни за обществото - трябва да получат преференции. Така както ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА КАРА КОЛА (ПО КОНСТИТУЦИЯ) , НО.... НО СЛЕД КАТО ИЗКАРА КУРС И МИНЕ ИЗПИТ СЕ ПУСКА ДА КАРА ПО УЛИЦАТА. ДА. СТАВАТ КАТАСТРОФИ ДОРИ И С ТЯХ. АМА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО КУЦО И САКАТО ИЗЛЕЗЕ С КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ. Виждаме го редовно във хрониките. Така че - НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С КОНСТИТУЦИИ, АМА СИ НАПЪНЕТЕ ГЪНКАТА ОТ КЕПЕТО.

Човече, ти имаш ли глава на раменете? А вътре има ли нещо? 1. Корона вирусите се пренасят КАКТО ОТ ВАКСИНИРАНИ, така и от НЕ ВАКСИНИРАНИ. Единствено ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ не пренасят корона вируси, просто, защото техният организъм ВЕДНАГА ГИ УНИЩОЖАВА! 2. Ако ти си ваксиниран, значи си повярвал, че дори да се разболееш няма да умреш. ЗАЩО АЗ - неваксинираният съм опасен за теб, след като ако те заразя НЯМА ДА УМРЕШ, а ти - ваксинираният не си опасен за мен, СЛЕД КАТО АКО МЕ ЗАРАЗИШ МОГА ДА УМРА? Хайде моля те, ОПИТАЙ СЕ ДА ОСМИСЛИШ КАЗАНОТО ОТ МЕН и спри да се пениш! Истерията с ваксинациите НЕ Е ЗА ДА ПАЗИ ЗДРАВЕТО НИ, защото на тези от горе не им пука за нас. Истерията е за пари. По-точно за много пари! Превеха си сметка да ваксинират цялпто население поне по веднъж годишно. А се оказа, че над 70% от хората могат да мислят.... И за това са толкова яростни в мерака си да ни ваксинират. ТИ СИ ВАКСИНИРАН БЕ, СПОКО!!!!!!! НЯМА ДА УМРЕШ!!!!!! Спри да се пениш! Аз в твоя живот не се меся и не ти се налагам! Защо ти се месиш в моя и ми се налагаш? Или не вярваш, че ваксината ще ти запази живота???? Ако е така, ЗАЩО СЕ ВАКСИНИРА????????

Човече... хабер си нямаш от вирусология: 1. Корона вирусите се пренасят КАКТО ОТ ВАКСИНИРАНИ, така и от НЕ ВАКСИНИРАНИ. Единствено ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ не пренасят корона вируси, просто, защото техният организъм ВЕДНАГА ГИ УНИЩОЖАВА! Пълна простотия на човек който си няма хабер от вируси 2. Ако ти си ваксиниран, значи си повярвал, че дори да се разболееш няма да умреш. пълна глупост на човек пробващ се да манипулира без да има знания по въпроса, а само интернет философствания ЗАЩО АЗ - неваксинираният съм опасен за теб, след като ако те заразя НЯМА ДА УМРЕШ, а ти - ваксинираният не си опасен за мен, СЛЕД КАТО АКО МЕ ЗАРАЗИШ МОГА ДА УМРА? - ако ако ако... ако цапа гащи и мирише моето дете - щото няма как да те зараза поради причината че първа точка е минимална - 1:10 000 ваксиниран МОЖЕ да зарази някой. МОЖЕ... ма може и да не може в 9 999 от случаите. ЩОТО КАКТО КАЗАХ - ТРЯБВА ТИТЪР ЗА ТОВА, а не 1-100 или 200 вируса които да ПРЕНАСЯМ. А за да има титър -трябва РАЗМНОЖАВАНЕ НА ВИРУС, а той се РАЗМНОЖАВА В ЗАБОЛЯЛ ОРГАНИЗЪМ В КЛЕТКИТЕ МУ. по нататък няма нужда да чета щото от началото почваш е ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ. А на базата на измислици няма как да се правят изводи. СЕДНИ И ЧЕТИ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ НАД 20 ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОВА ФОРУМЕН ФИЛОСОФЕ

Новият свят приближава. Неваксинираните французи, опитващи се да влязат в ресторант под прикритието на нощта, ще бъдат затворени за шест месеца затвор и глобени с 10 хиляди евро, а собствениците на ресторантите, които се опитват да избегнат проверката на ваксинацията на своите посетители, ще бъдат затворени за една година и ще отнесат глоба от 45 хиляди евро. Забавното е, че във Франция бяха наложили една от най-тежките блокировки, но излишната смъртност през 2020 г. беше значително по-лоша, отколкото в Швеция (10,8% срещу 7,48%), където бяха наложили някои от най-леките мерки. Позволете ми също да ви напомня, че самият мащаб е напълно сравним с щама на хонконгския грип от 1969 г. (5% -10%), когато не се наблюдава нито паника, нито срив на икономиката, което подчертава икономическия и политическия компонент на настоящата клоунада, под които се опитват да скрият напълно различни процеси и реформи. Освен достъп до барове и ресторанти, на неваксинираните французи ще им бъде забранено да влизат в транспорт и хипермаркетите.

Абсолютно трябва да стане! И е крайно време овцете с гладките мозъчета да осъзнаят, че живеят в общество, а не чели-недочели нещо у фейс-о и се почва: "osaznaite se!" "Mn e vqno!", "obla4vat wi"... .

Човече, ти имаш ли глава на раменете? А вътре има ли нещо? 1. Корона вирусите се пренасят КАКТО ОТ ВАКСИНИРАНИ, така и от НЕ ВАКСИНИРАНИ. Единствено ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ не пренасят корона вируси, просто, защото техният организъм ВЕДНАГА ГИ УНИЩОЖАВА! 2. Ако ти си ваксиниран, значи си повярвал, че дори да се разболееш няма да умреш. ЗАЩО АЗ - неваксинираният съм опасен за теб, след като ако те заразя НЯМА ДА УМРЕШ, а ти - ваксинираният не си опасен за мен, СЛЕД КАТО АКО МЕ ЗАРАЗИШ МОГА ДА УМРА? Хайде моля те, ОПИТАЙ СЕ ДА ОСМИСЛИШ КАЗАНОТО ОТ МЕН и спри да се пениш! Истерията с ваксинациите НЕ Е ЗА ДА ПАЗИ ЗДРАВЕТО НИ, защото на тези от горе не им пука за нас. Истерията е за пари. По-точно за много пари! Превеха си сметка да ваксинират цялпто население поне по веднъж годишно. А се оказа, че над 70% от хората могат да мислят.... И за това са толкова яростни в мерака си да ни ваксинират. ТИ СИ ВАКСИНИРАН БЕ, СПОКО!!!!!!! НЯМА ДА УМРЕШ!!!!!! Спри да се пениш! Аз в твоя живот не се меся и не ти се налагам! Защо ти се месиш в моя и ми се налагаш? Или не вярваш, че ваксината ще ти запази живота???? Ако е така, ЗАЩО СЕ ВАКСИНИРА????????

що не си епм? смешник, догодина по това време ще те няма

какво гласи българската КОНСТИТУЦИЯ, НЕ Я ПОТЪПКВАЙТЕ, ТОВА Е АНТИ КОНСТИТУЦИОННО НАКАЗУЕМО, НИЕ НЕ СМЕ ФЕДЕРАЦИЯ НА ЕВРОСЪЮЗА, ВСЕКИ НАРОД СИ СЛЕДВА КОНСТИТУЦИЯТА, НА НЕУКИТЕ И ПРОВОКАТИВНИ ЖУРНАЛИСТИ НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО ...

Аз се ваксинирах доброволно.Но, не съм съгласна срещу 400 лв да има хора, които си купуват сертификати с помощ на докторите.Дори тези хора не се крият, а се хвалят.На докторите да се отнеме правото да практикуват, а на неваксинираните, а с документ- затвор.

А за теб допълнителна кожена ваксина нали ?

Ти явно страдаш от липса на такава

Тази пратка от другата статия дето от 9 кладенци вода вади да обясно защо българите не искат да се ваксинират да погледне каква вълна срещу задължителното ваксиниране се надига в Европа. А в Англия като са се изповаксинирали сега защо са в ервената зона?!

Да се чете ПАТКА

Ще престанете ли всеки ден да ни облъчвате с това ваксиниране? Всички станахте големи експерти и всички разбирате от медицина - говоря за журналистите. Препоръчвам ви да прочетете характеристиките на всички ваксини и да обърнете внимание на месеца и годината, когато те могат да бъдат обявени за безопасна употреба.

не0либералният фашизъм е факт не от вчера така ,че отнемането на свободния избор за вкарване на подозрителна субстанция във физическите ни тела е естествен етап на обществена деградация в рамките на не0либерален глобализъм иначе било имало демокрация ;) която се базира на относително свободния избор на политически представители, което е несравнимо по-маловажно приложение на правото на совбоден избор в сравнение с контрола над собствените физически тела нали ?

Значи си готов да си вкараш изкуствено създаден вирус, които да ти скапе организма за години напред, както показват фактите от 1.5 година насам, но не искаш да си вкараш ваксина, която не съдържа вируса, а би те спасила от продължителни страдания? Абе вие съвсем изтрещяхте, бе, излагате се....

Управляващите трябва да ги е страх от народа. Тогава нещата ще тръгнат напред. Докато ни управляват, като колония - постоянно слухтейки какъв тон ще им дадат отвън, докато за народа не им пука - нещата няма да се оправят. Истината е в методичния бой по управници и кандидати за такива - да имат постоянно едно на ум.

Много подозрителни българите от оправячи... оправят ни масово от 1944 досега по какви ли не линии... И вече не вярваме на никого... време е да се вземем в ръце... последни години в които да си върнем живота и суверенитет малко от малко... колкото е възможен в глобализма в който са се натресли почти всички народи...

Те ще се опитат, ама не знаят какво ги чака. Протестите миналото лято ще им се видят като събрание на първолаци! При положение, че поне 2 милиона души са го изкарали, и нямат нужда от ваксини, както вече се казва от доста авторитетни международни издания, ще видят кон боб яде ли. А Кацаров ако случайно е министър, ще яде хурката, с идеите си за дискриминация на неваксинирани. А лък ако се опитат да посегнат на децата - е тогава вече им разкатахме играта- без значение дали е очилатото к..ве на Слави, или някой/я друг подобен! Много ярост има насъбрана, и да не дърпат дявола за опашката, че да не стане лошо.

Хайде да запазим задължителното ваксиниране срещу сериозни от медиц;инска гледна точка болести. Нарочиха чрез медиите нещо за много тежка болест и налагат и притискат да те бодат. Хайде холан!!! 80 % според СЗО и нашет здравно министерство, го карат леко. Костадин Ангелов на един от последните си брифинги като министър каза,че "ковид не е особено опасно заболяване и не е бил тертиран като такова". Така че гръмнете се!!!!!!!!!!

Валксини!? На майка ви….

"Братя, на оръжие!" Време е за великата българска революция!

Гласувах с "да" защото познавам гадините, които ще ни принудят.

РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ВАКСИНИТЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ...ХАЙДЕ,ДА СЕ ПОПИТАМЕ КАКВО ДРУГО СЪДЪРЖАТ ТЕЗИ ВАКСИНИ,И ЗАЩО СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛОЖАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ??? ВЕЧЕ ИСКАТ ДА БОДАТ И ДЕЦАТА...МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ,ХОРА!!!

И ако стане задължително тези, които не желаят да се ваксинират извън закона ли са? Престъпници ли са? Чака ли ги затвор? Полицията ще преследва ли неваксинирани да ги прати на съд? И т.н. и т.н. Един такъв закон за задължителна ваксинация ще породи повеч проблеми, отколкото ще реши.

то тва отдавна е факт, ко питате... до края на годината кой не се е чипос.. такова, ваксинирал, нема да му продават леб и нема да го пускат на улицата

Живея в изоставено село,нямам контакт с хората,ям здравословно ,каквото си пройзведа,ПАЗЯ СЕ ЗАЩО ДА СЕ ВАКСИНИРАМ ???????

Допускам, че ще се наложи прилагането на Физическо възпитание-Мануална терапия. В средно високи и високи дози Много помага против всякакви помисли за задължителни работи.. Разбира се помощните средства дрянов... също...

по план; засега со кротце и со благо, а ако тва престане да действа... ше има и малце кютек

Да де Мануална терапия за Чипосващите...

Ще дам един пример: Във Великобритания са ваксинирани над 80 % от населението. Виждате колко са новозаразените,чак България ги включи инглезите в червена зона,и няма да идват да поркат по черноморието!!! СЛЕДОВАТЕЛНО ВАКСИНИТЕ СА ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА!

Да, но смъртните случаи са единици, съизмерими с тези в България. Затова и падат всякакви ограничения там

И ако трябва да сме точни ваксинираните там с 2 дози е около 60%. И почти няма смъртни случаи на хора под 80 години. Ползите е ваксинирането са доказани и скоро очаквам ваксинирането да стане задължително.

Vaccinations People vaccinated Up to and including 18 July 2021 Daily — 1st dose 18,186 Total — 1st dose 46,314,039 Daily — 2nd dose 128,878 Total — 2nd dose 36,851,986

Човече, ти имаш ли глава на раменете? А вътре има ли нещо? 1. Корона вирусите се пренасят КАКТО ОТ ВАКСИНИРАНИ, така и от НЕ ВАКСИНИРАНИ. Единствено ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ не пренасят корона вируси, просто, защото техният организъм ВЕДНАГА ГИ УНИЩОЖАВА! 2. Ако ти си ваксиниран, значи си повярвал, че дори да се разболееш няма да умреш. ЗАЩО АЗ - неваксинираният съм опасен за теб, след като ако те заразя НЯМА ДА УМРЕШ, а ти - ваксинираният не си опасен за мен, СЛЕД КАТО АКО МЕ ЗАРАЗИШ МОГА ДА УМРА? Хайде моля те, ОПИТАЙ СЕ ДА ОСМИСЛИШ КАЗАНОТО ОТ МЕН и спри да се пениш! Истерията с ваксинациите НЕ Е ЗА ДА ПАЗИ ЗДРАВЕТО НИ, защото на тези от горе не им пука за нас. Истерията е за пари. По-точно за много пари! Превеха си сметка да ваксинират цялпто население поне по веднъж годишно. А се оказа, че над 70% от хората могат да мислят.... И за това са толкова яростни в мерака си да ни ваксинират. ТИ СИ ВАКСИНИРАН БЕ, СПОКО!!!!!!! НЯМА ДА УМРЕШ!!!!!! Спри да се пениш! Аз в твоя живот не се меся и не ти се налагам! Защо ти се месиш в моя и ми се налагаш? Или не вярваш, че ваксината ще ти запази живота???? Ако е така, ЗАЩО СЕ ВАКСИНИРА????????

Готина работа - задължително ваксиниране и подписване на декларация за информирано съгласие за да не носят отговорност. А да и все забравят да кажат - ваксинация през 6 до 12 месеца, защото толкова действа ваксината

Проблена е, че не действа! Но пък си искат комисионите!

Макрон ли? На тази мека китка му трябва една здрава ваксина гъжнем, пък да кротне дано.

Не могат и не трябва. Смятам, че държавите трябва да осигуряват безплатни ваксини само за възрастни, хронично болни и теззи с рискови професии. Другите, ако искат, да си плащат за ваксиниране.

В либералната идеология личната свобода е издигната в култ. Следователно изхождайки от позицията за неприкосновеността на личната свобода ваксинирането не е и няма как да бъде задължително. Обаче също така има и свобода на частната собственост и всеки частник може да определя правила в рамките на своята собственост. И има пълното право, а и задължение пред обществото да осигури безопасността на своите гости, клиенти и всички, които пребивават в неговата частна собственост. А неваксинираните се явяват опасни преносители на заразата така че всеки частник е в пълното си право да отказва достъп на неваксинирани до своята собственост в името на здравето на останалите клиенти, гости и пребиваващи в собствеността му.

Човече, ти имаш ли глава на раменете? А вътре има ли нещо? 1. Корона вирусите се пренасят КАКТО ОТ ВАКСИНИРАНИ, така и от НЕ ВАКСИНИРАНИ. Единствено ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ не пренасят корона вируси, просто, защото техният организъм ВЕДНАГА ГИ УНИЩОЖАВА! 2. Ако ти си ваксиниран, значи си повярвал, че дори да се разболееш няма да умреш. ЗАЩО АЗ - неваксинираният съм опасен за теб, след като ако те заразя НЯМА ДА УМРЕШ, а ти - ваксинираният не си опасен за мен, СЛЕД КАТО АКО МЕ ЗАРАЗИШ МОГА ДА УМРА? Хайде моля те, ОПИТАЙ СЕ ДА ОСМИСЛИШ КАЗАНОТО ОТ МЕН и спри да се пениш! Истерията с ваксинациите НЕ Е ЗА ДА ПАЗИ ЗДРАВЕТО НИ, защото на тези от горе не им пука за нас. Истерията е за пари. По-точно за много пари! Превеха си сметка да ваксинират цялпто население поне по веднъж годишно. А се оказа, че над 70% от хората могат да мислят.... И за това са толкова яростни в мерака си да ни ваксинират. ТИ СИ ВАКСИНИРАН БЕ, СПОКО!!!!!!! НЯМА ДА УМРЕШ!!!!!! Спри да се пениш! Аз в твоя живот не се меся и не ти се налагам! Защо ти се месиш в моя и ми се налагаш? Или не вярваш, че ваксината ще ти запази живота???? Ако е така, ЗАЩО СЕ ВАКСИНИРА????????

Айде поредния професор-вирусолог във форума...

а би ти луд ли си? Едно е ти, като собственик на кръчма, да кажеш, че приемаш само хора със зелената звезда, съвсем другго е, когато те задължат (държавата ти каже) да не пускаш този или онзи......

Еврооедал, набиват ли ти редовно кожени игли, а?

Ще ти дам пресен пример - имаме резервация в хотел в Банско. Пристигаме, посреща ни управителя с думите "Персоналът е ваксиниран, няма нужда да носите маска". Същевременно пред хотела има паркирани 3-4 автомобила с румънска и украинска регистрация, които нощуват транзитно докато стигнат до Гърция или се връщат обратно от там. На момента си завъртяхме гърбовете и си заминахме, с ясното съзнание, че не мога да поема риска ваксинирания персонал да пренесе дискретно заразата на бременната ми жена и малкото ми дете, които не могат да бъдат имунизирани. В крайна сметка след няколко телефонни обаждания и кратка разходка с колата, отседнахме в Боровец, където собствениците на този тип бизнес не са принудили персонала да се ваксинира, а в общите части на хотела все още се носят маски и се спазват хигиенни мерки.

Ако му е личен гост - има право да писка когото прецени. Но към КЛИЕНТА, който си плаща за някаква услуга, всякакво изисваане за удостоверяване на здравен статус (ваксина) е проява на дискриминация! На такъв частник ще му фалират бизнеса с дела по линия "защита от дискриминация".

Предлагам да почнете с ловните дружини. Да видим кои ваксини ще бъдат набити първо- генната терапия или оловната?

Съдът на диктатора путин издаде решение, че ваксинирането не може да бъде задължително. Още повече, че не се говори за ваксина, а за експерименти на световно ниво с отрови

Макрон отвори "Прозореца на Овъртон"... Ще се опитат да го наложат,но не трябва да се даваме...!

този прозорец много отдавна е отворен, за жалост

Не, не може да стане задължително. Във Франция 1 милион са се вдигнали на протест най - вероятно ще го отменят. Това обаче никъде не го казват по новините.

А пък аз чух по новините, че вече са въвели изискване за здравна карта - ваксина, преболедувал или тест във Франция и подготвят задължително ваксиниране на ключови групи - здравни и социални работници.

Това ще бъде обявяване на война ...!

гражданска

Задължителното ваксиниране е фашизъм! С ТЕЗИ ваксини е. Ограничения за неваксинирани, също е фашизъм. Мама им!

Не ни трябва задължително ваксиниране, защото сме по-по-най и най-вече сме безсмъртни. Даже изобщо не ни трябва ваксиниране. Какъв вирус, какви пет лева?! Ще вземат да ни чипират и да не можем да си пием ракията пред блока! Ужас просто!

Ние сме измежду най-умните народи,ако не и НАЙ-УМНИЯ... Ти,явно си циганин !!!

кат сте толкоз умни що сте толкоз бедни??

Така е. Ти си живото доказателство...

Доказателство,че съм умен,че не съм продажник и че не съм циганин !!!

Коментара не беше за теб, а за горният пост. Жив и здрав.

с примит до кръв мозък, при това голям колкото орех... Даже нямаш капацитет да осъзнаеш колко си жалък. Нищо друго не ти остава, освен да повтаряш като папагал нещо, казано от други, понеже нямаш тяга да измислиш нещо свое...