Забраниха модерната еко почва като бонбони

Комисията за защита на потребителите отново забрани станалата модерна еко почва, която се слага в саксии и при поливане увеличава размера си и прилича на цветни бонбонени дражета.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха модерната еко почва като бонбони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да забраните легото, пъзела и направо всичко с размери под 10см в диаметър. Защото има опасност някое две годишно дете да отиде до магазина и да си купи лего и после да почне да си го хапва като вкусни бонбонки. Извинявам се ама родителите каква роля играят на лукова глава ли, смятам че щом са родили дете могат да се сетят да, че до 5 години то поглъща дребни предмети и да ги отстранят. Аз като възрастен човек се питам до къде ще стигне малоумщината на българските управници, и ще мога ли аз да си засъдя цветенце в еко почва без да я изям, май мога щото не съм на 2 и правя разликата. Може да забраните и колите, че много катастрофи напоследък, даже забранете и да излизаме от домовете, че си туко виж ни паднало тоалетно казанче на главите. Чудите се вече къде да бъзикнете комисия за потребителите, я по добре вижте каймата в сба как я съхраняват вместо да забранявате еко почвата, поредната имитация на дейност.

Браво! От доста време се чудех няма ли да се случи това.

Тея се отнесоха щом и прозрачната почва забраниха.

Правилно-да проверяват и глобяват вносителите и търговците на опасни стоки, а "шегаджийските" стоки са си направо изродски!

Е след като са решили фундаментален потребителски проблем верваме им на тая комисия. Една от многото усвояващи луди средства за .....

А ножовете и вилиците? Те спрени ли са. С тези остри ръбова са изключително опасни за малките деца? Тухлите, дъските, пироните, автомобилите, дездорантите, ракията... все неща опасни за малките деца...

Всички тези предмети, които така любезно сте изброили не приличат на шарени бонбонки, така че едва ли ще ви се отдаде да примамите някое дете да изяде тухла или да се нагълта с пирони от мазето.

А на смартовете да не им слагат колани,да не ги помисли някой за раница! И трабантите да не са черни.Бъркат ги с брикети:)

Изтеглени??? В "Джъмбо" има във всякакви цветове! Хем е детски магазин, хем има яко "наличности"!

Мерси, че ми каза, да ида да си взема - много са яки тези желирани топчета :))))

И като си пъхнеш пръста между тях изпитваш едно много познато чувство:)