За Москва мирът означава неутрална Украйна с орязани южни и източни територии

Захарова отхвърли категорично мирния план, предложен миналата година от украинския президент Зеленски, който предвижда пълно изтегляне на руските войски от неговата страна

Обратно в новината

Коментари - За Москва мирът означава неутрална Украйна с орязани южни и източни територии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубавото е че рубличките са пътник

хубавото е че доларчетата са пътник

Пътник е Путин барабар с русията, хихихи!

ХУБАВОТО Е ЧЕ ЗЛОТО РУСИЯ Е ПЪТНИК

100 рубли за един долар!

Китай провежда политиката " двама се карат третият печели" Докато САЩ и Русия се изтощават взаимно от това изгодата е изцяло за Китай! Путин е част от китайската схема.

Светът не става многополюсен а двуполюсен. И в двата русия не присъства. русия ще е васална територия на Китай. Източник на евтини ресурси за китайската индустрия. Една бензиностанция регистрирана като държава! Путин продаде славянството! Направи русия китайска провинция!

Руснаците умират за интересите на Китай и Иран.

русия винаги е била управлявана от пс их ично болни!

Украйна трябва да изчисти Русия от предателите на славянските народи.

Русия трябва да изчистя Украйна от предателите на славянските народи.

Чак да заличи, на знам, но после няма да спре само с тях. Тогава ще ви питам като налазят дивите ушанки. Ще сричаш на руски учебниците и Кирил и Методий ще станат набързо руснаци.....

Русия просто се защитава от агресивната експанзионистична политика на Запада. И прокситата ще го отнесат , жестокооо.

Украйна просто се защитава от агресивната експанзионистична политика на Изтока. И прокситата ще го отнесат , жестокооо.

когато лъжеш по подобен начин, най-страшното наказание е, че лъжата става истина... никой не е закачал Русия, докато тя вече проведе 5 войни за 20 години, само че наглостта и азиатското лицемерие се наказват рано или късно и следващият път когато Вермахтът тръгне да "декомунизира" пРоссия, американците няма да ви спасяват задника, както го направиха през ВСВ

Кремълски нацисти Украйна ще стане втори Афганистан за вас и после ще се разпаднете позорно като СССР! Зеленски не оставяй жив нито един руски нацист! Кремълската нацистка хунта подлежи на унищожение! Смърт за кремълските военнопрестъпници и сатанисти!

Тиранията Русия е заплаха за всяка свободна страна. Още от създаването и си досега това кърваво царство на злото Русия продължава да е най агресивната държава. Отвека си измисля поводи за да напада съседите си, завладява земите им, ограбва богатствата им, поробва народите, подлага ги на геноцид, и така до сега налага кървави тиранични режими от сталинистки тип, извършва геноцид и военни престъпления, подкрепя античовешки фашистки режими, поддържа, финансира и въоръжава терористични организации и терористични държави, организира прокремълски преврати, подклажда войни и военни конфликти по целия свят дори и не всякога да участва пряко във военни действия винаги русия стои в дъното на всяка война! Опустошава държави, опитва се да колонизира територии по всички континенти! Много държави са ставали жертви на руския фашизъм в една или друга фарма като инвазия, прокремълски преврат, сваляне на правителства, налагане на прокремълски геноциден режим, задушаване на прогресивни народни движения, терор, репресии, отнемане на човешки права, терористични нападения над съседни държави, бомбандировки на цивилни, военни престъпления. Милиони са жертвите на руския фашизъм! Съзнавайки какви злини е извършила в своята жа лка история Русия сега оглавявайки класацията за световен терорист, се замислям колко е прекрасно че има Велика Сила на земята която може да заличи и изпепели най голямото зло на планетата наречено Русия!

Защо русия нахлу в Украйна?! Каква беше причината и кой е виновника за тази причина?! Не е Украйна. Това са военолюбивите имперски амбиции на руснаците. Защото искат да направят европейските държави руски губернии. Затова всички европейски държави влязоха в НАТО. Руските нацисти провокираха мира в Европа, защото са подпалвачи на войни. Те са една алчна военолюбива нация, която воюва с целия свят подкупва правителства, организират прокремълски преврати, измислят си причини и поводи за да нападат държави. Русия стои в дъното на всяка война дори и да не участва пряко във военни действия. Напада по лъжливи поводи, унищожава невинни хора, и оставя разруха от където мине, а говори все за мир! До кога ще търпим този кремълски геноцид?! Войната в Украйна пак е заради колониалните амбиции на кремълските империалисти! Време е света да прогледне и да види че злото е в Кремъл! Вярно богата държава е Русия, но защо е богата?! Защото граби народите които е поробила! Сега Зеленски иска оръжия за да защити украинския народ от руските терорусти които избиват и грабят народа му. Кой ще плаща за престъпленията на кремълските нацисти?! Руският народ ще плаща за престъпленията на Путин. Или може би руснаците не са толкова невинни щом подкрепят диктатора си. Такива си са руснаците ще плащат за престъпленията си щом се водят по акъла на диктатора Путин!

За руската наглост няма измислена дума дори! Те дори наричат действията на цивилизования свят "абсурдни и неморални" защото давали оръжия на украинците с които да защитят живота си и домовете си, давали генератори на украинците за да оцелеят след варварските бомбандировки на Путин, това било "неморално" според кремълските нацисти! Затова те най "морално" унишожават градовете, пътищата, електроцентралите, домовете на украинците, избиват наред, депортират хора, мародерстват изнасилват и това е "морално" по руски! Путин нападна Украйна съвсем целенасочено и брутално за да я подчини на Кремъл и понеже срещна огромната съпротива на един свободолюбив, смел и самоотвержен народ герой реши да ликвидира Украйна! Тази великоимперска агресия започна още през 2014 г. Путин не можа да прости на украинците за това че отказаха да станат руски роби. Тогава руски терористи нахлуха в Украйна. И всичко това защото украинците си избраха сами президент който не е посочен от Кремъл! Всички робски прокремълски сили беснеят заради помоща на САЩ за Украйна за да може да се защити! Според тях не е виновен Путин а украинците които се борят за свободата си и тези които им помагат. Виновни са всички които не му се кланят. Типичен робски манталитет на прокремълските слуги! Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си както евнусите мразят истинските мъже! русоробите мразят неистово украинците защото отказват да станат роби на Кремъл. Всяването на страх, агресия, насилие е способ на Кремъл и всички виждаме кой следва тази политика у нас, най кряскащите са Копейкини. И досега не съм чул от тях за каква България се борят! За шестнайсета руска губерния ли?!

Искам България да стане руска губерния и Путин да ме назначи за губернатор на Задунайская! За такава България се борим ние копейките!

Всички гьотверени които защитават Укрите да ходят там

Добре че не трият коментарите на копейките, за да могат хората да видят колко са прости русофилите

А ти майка си ли търсиш тука русофилско говедо. Бягай в онзи лайнарник наречен руzzия...

Всички гьотверени които защитават педеРашистанците да ходят там да хващат автомата и да мрът за сатаниста Путин! И дано да ви могилизират там да се отървем единптт завинаги от руската пасмина!

Евтин си като рублата, човек може да си избърше задницата с тебе, хихихихихихихи!

Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава чиито основи са изградени върху кръвта на много европейски и азиатски народи и която е враг на държавата в която си се родил опитвайки се непрестанно да я направи задунайска губерния?! Държава която напада и избива съседите си само защото не искат да са руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и създава?! Държава в която терорът, насилието, лъжата, потъпкването на човешките права са се превърнали във висша ценност! Държава която се нарича РУСИЯ

Русия не за първи път води колониални войни. Руските колонизатори избиха милиони. Съсипаха милиони човешки съдби. Правят преврати и избиват хора. Заплашват да унищожат света с ядрена война. Кремълските нацисти се занимават с интриги и подлост, лицемерие и лъжи и се опитват да колонизират света. Плащат за прокремълска пропаганда и руски лъжи. Опитват се да дестабилизират демокрацията. Мен ме е гн ус от тях и техните подлоги които за жълти копейки сеят лъжите на русия. Трябва някой да е тотално без морал и ценностна система, за да падне толкова ниско да е фен на това зло на света Русия!

САЩ отстояват свободата и справедливостта по света. Затова трябва да се държим за НАТО. БРИКС е пробито корито. От изток дебне злото Китай. Русия паразитира в упадък. САЩ ще смачка всички нацистки отпадъци по света както го е правил винаги и ще ни освободи от кремълските нацисти!

Кремълските терористи подлежат на унищожение. Това не е убийство. А унищожение на вредители, дезинфекция!

Путин е мразен в целия свят. Това е цената да си слуга на Дявола! Путин и съплеменниците му право в Ада!

Всички войни, грабежи и гадости на нашата Планета идват от сатанинското племе наречено "руснаци"

САЩ ще смачка всички нацистки отпадъци на света, както го е правил винаги! И ще ни спаси от смахнатия фюрер Путин и ще изрине цялата кремълска сатанинска нацистка шайка!

Време е русофилите да се докажат на фронта. А в опразнените им жилища ще настаним руснаци!

русия си остава най мръ снишк ата и подла държава! Разпалва войни, а говори за мир!

Който се хване с руснаците рано или късно е прецакан. Кремълските нацисти си гледат интереса, жалко е, че има тъп аци които които им се вързват на лъжите!

Слава Россия,чакаме братушките да ни освободят от Рврогейско робство

Слава на НАТО, чакаме натовците да ни освободят от педеРассийско робство

Слава Россия

Слава на България

русофилите не са българи! ФАКТ

русия ще бъде зачеркната от списъка с нацистки държави, а фашиста Путин заедно с цялата кремълска фашистка шайка - дупе да ви е яко! Чака ви калашник!

Много Платена Преса .Дори повечето не знаят ,защо е тази Война изкуствено създадена и за каква цел е...

Българското русоробие ръкопляска възторжено като след реч на Тодор Живков и викат в синхрон "Урааааа" ....дали се радват че може да кандидатстват ЕвЕнтуално за длъжност "Ибрикчия на руския Султан" или щото си мислят че ще потече водка от чешмата и нафтичка в реката никой не знае....но и не иска да знае!

Време е да разчистим България от националните предатели фамилия копейкини, които за жълти йоани и копейки сеят лъжите на русия и китай

Явно имате спешна нужда от психиатър!!!Голям примитив си!!

Явно русофилите имате спешна нужда от психиатър щом подкрепяте лудия фюрер Путин който води Човечеството към ядрен апокалипсис! Само луди хора могат да харесват психопат като Путин! Големи примитиви са привържениците на човеконенавистните кремълски бандити!

Има да мечтаеш....да чакаш.......и пак няма да стане

Ще ви кажа само на всички вас ! Аз съм за този мир бих приел веднага и повече да не търгуват никога нищо в Европа и сами ще си пропадат заедно със куманистите .

Аз съм само за този мир при който Путин бъде обесен на първия дирек като Мусолини, или "озлочестен" като Кадафи ХИХИХИХИ

Хвала на непобедимата Украинска армия която сама с голи ръце се бие срещу Русия и нейните съюзници Китай, Индия, Иран, Сирия, С. Корея които финансират и въоръжават кремълските нацисти! ПОЗОР ЗА КРЕМЪЛСКИЯ ФАШИСТ

Фашист си ти!

Фашисти сте всички вие дето подкрепяте лудия кремълски психо пат нациста Путин!

Подкрепящите фашизма в русия също са фашисти и съучастници на руските военнопрестъпници!

Кви ръце викаш

Израд, изрод, изрод

Слава та эашизма ли казваш

Украйна направи русия смешна и жалка пред целия свят!

русия може да бие НАТО само на табла или сантасе. Най много на шах, хихихи!

Маша пак се е напила и напушила до козирката!

Байдън да хвърля атома и Москва и Техеран. Само така може да се оправи скапания човешки свят!

Байдито може само кавали да прави

Пут ито може само кавали да прави

За да се оправи света е нужно англосаксонците да бъдат заделени на слънцето пък ако оцелеят, оцелеят.

За да се оправи света е нужно руснаците да бъдат заселени на слънцето пък ако оцелеят оцелеят, хихихи!

руската армия е непобедима...само по руските телевизии, хихихи

Холивуд са велики за хората които им вярват

Не ти са получи смешката, хихихи

От руската "мощ" останаха само тленни мощи!

С от хамериканска само фекалии

Фекалиите са в кремъл

Руската мощ победи Хитлер сега ще победи Байдън и неговите протежета парите им за оръжие вече привършват белите им гащи лъсват.

"Трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не възприема реалността като такава" А реалността е че без американската военна помощ за СССР, сега руснаците щяха да говорят на немски, а на руски щяха да общуват единствено с конете си, разбира се ако преди това не са ги изяли от глад, хихихи!

Американската мощ победи Хитлер сега ще победи Путин и неговите протежета парите им за оръжие вече привършват белите им гащи лъсват, добре че са иран и северна корея да им пращат оръжия, хихихи

Специалната военна руска Осирация върви точно по план!

Ам то не стига, че до отврад е грозно, с малки цици и смърди на водка от две версти, ами и нагло, бре! Чудя се, като даде фира и пукне съсела Путкин в Кремъл, тая русолявата на колко американски палки ще или ще се надене ги лапа, само и само да отърве пандиза или пък запорирането на имуществото, става въпрос за „Прес алкашката гнусна перхидролка мая“.

Майкати лапа ли

Балхарские капейчици тожееее!!!

Така трябва да бъде.Който не иска мира заслужава секира. Прекалено дълго фашагите бяха търпяни от руската държава и от руския народ .Евро-джендърските продажни тъпаци и англо-краварските шпиони смятаха, че с войната ,която разпалиха ще принудят Русия в лицето на Путин да падне на колене,но си го забодоха сами отзад. Сега Русия богатее и върви напред във всяко отношение, а ние,българите и евро-гейовете духаме супата, псуваме и ще продължаваме да копаем дъното .

От време на време бесове обсебват някоя нация! В момента бесовете виреят у руснаците! Погледнете им само пропагандистите - имат нужда от ЕКЗОРЦИСТ

да се радват че не минава през отрязване на украйна изобщо

Дайте линк на изказването да го чуем в оригинал.

ти требе да знаеш само квото ти се казва

Руснаците планират през 2027 г да започне строителството на новата федерална магисстрала Москва-Харков-Одеса. Тя ще първата със 8 ленти в Русия. Можем само да гадаем колко се интересуват от мнението на Украйна, САЩ и ЕС.

Да подчертаеш че най вероятно изпълнителя ще да е Китайската фирма Евър Гранд ли ...Грийн ли беше...се тая, след фалита като се преобразува в "ЕТ" в Путлерия за да спасят матриала дет ше им е останал след като комунягите им опоскат парите,машините и имотите науи тъй?

А бе, какво стана с ония цели от миналата госина, дето бяха ненацификация на Украйна (смяна на правителството и наказания за "фашистите"); пълна демилитаризация на Украйна; връщане на НАТО до границите от 1997 (горките финландци - тъкмо станаха членове и трябва пак да излизат) и още куп глупости на жужето.

Ми като им отрежат излаза на море, това ще стане по естествен път отностно целите за Украйна.

Знаеме че хочите Мир, весь Мир. Ама няма да стане. Идиотите намаляват, дори и вносните от дивашките страни. Унищожената руслямска техника и руслямски идиоти към 07.12.2023 Танкове — 5618 (+18 за денонощието) Бронирани машини — 10482 (+26 за денонощието) артилерийски системи — 8045 (+21 за денонощието) РСЗВ — 919 ПВО — 605 (+3 за денонощието) Самолети — 323 Хеликоптери — 324 БПЛА — 6116 (+33 за денонощието) Крилати ракети — 1571 (+1 за денонощието) Кораби (катери) — 22 Подводници — 1 Автомобили и автоцистерни — 10561 (+29 за денонощието) Специална техника — 1156 (+3 за денонощието) Груз 200 от руслямски идиоти — около 336230 орки (+1120 за денонощието) Още 990 000 руслямски идиота са без ръце, крака, обезобразени и без мозък (всъщност без мозък са си по дифолт, както и тукашните путлерастски отрепки)

тази дума е непонятна за вас знаете само война.

На кой му пука какво иска пропадналата блатна Кочина която тотално се осра на фронта ... Жалки нещастници с големи претенции без покритие

кАжи кога почва перемогата;)

Кочината,"империята на злото" имала......МЕЖДУНАРОДЕН АВТОРИТЕТ. МАША,ИЗКАЗВАЙ СЕ САМО ТРЕЗВА.

затова и спонсорите им се дърпат вече,а руснаците ги бият като тъпан на селска сватба:)))))))))))))))))Нищо,сега като останат наполовина и като територия,и като население,може евентуално и да им дойде акъла;)

Шефът на МВФ казва, че правителствата трябва да наложат глобален въглероден данък върху гражданите, за да ги накажат за потреблението на енергия Кристалина Георгиева, български икономист, който е директор на Международния валутен фонд, каза в понеделник, че МВФ иска държавите да въведат нови въглеродни данъци за „борба с изменението на климата“, пише Лео Хоман. https://twitter.com/ElanderNews/status/1731585832123781619 Георгиева го е обяснила на нас, крепостните, много просто. Изменението на климата означава повече пари за правителствата, за да разширят своята власт и контрол върху начина, по който живеем живота си. Това ще осигури чудесно ново извинение да бръкнем в джобовете си и да ни ограбят трудно спечелените пари, а след това да използваме тези откраднати пари, за да наемем повече бюрократи, чиято единствена цел ще бъде да разрушат начина на живот на средната класа и в същото време създаване на нови бариери за бедните хора, опитващи се да се издигнат до средната класа. Георгиева е глобалистки елитарист, който седи там на COP28 под знамето на МВФ и Световната банка, открито признавайки, че това, което глобалистите искат, е глобален данък, който наказва хората за шофиране на коли с изкопаеми горива, отопление на домовете си и готвене на газ, ядене на месо, летене на самолети и др. Това са все неща, които типичното семейство от средната класа не би възприело като лукс, а като ежедневни нужди. Ако глобалистите имат своя път, само богатите ще могат да си позволят тези неща. Останалите от нас ще бъдат оставени да се грижат сами за себе си в студени, влажни малки апартаменти, с велосипед до работа или с автобус, прибирайки се вкъщи на вечеря с червеи и щурци. Не благодаря.

Испания не гони руски дипломати и руски свещенници, а американски, защо ли? "Испания изгони двама членове на посолството на САЩ, обвинени в подкупване на тайните служби Според El Pais служителите на посолството са напуснали дискретно по искане на Мадрид" https://cutt.ly/PwP0ukt0 Служителите на посолството, които El Pais не посочи нито по име, нито по длъжност, дискретно напуснаха по искане на Мадрид, след като разследване показа, че двама служители на испанското разузнаване са предоставили информация за "голяма сума". Повече от двама американски "шпиони" може да са замесени в случая, пише изданието, позовавайки се на правителствени източници. Посланикът на САЩ Хулиса Рейносо беше призована от испанските власти, каза, че не знае нищо за случая и се извини, се добавя в доклада. След това Вашингтон изпълни искането на испанското министерство на отбраната и външните работи да отстрани двамата служители на американското посолство. Американски служител в Испания каза, че Рейносо не желае да коментира. Говорители на испанското външно министерство и върховния съд отказаха коментар, докато CNI и министерството на отбраната не отговориха веднага на исканията за коментар. „Това е много сериозен въпрос, тъй като набирането на тайни агенти в приемаща страна, за да предадат собствената си страна, е открито враждебен акт, извършен с вражески правителства, но никога с приятели или съюзници“, подчертава El Pais.

Правилно. 1 Взимат източните части които исторически са руски + са населени с етнически руснаци. 2 Взимат юга и отрязват излаза на море, защото английските пирати идват винаги по море. 3 Остатъчна Украина престава да бъде американска Украина и се стартира един дълъг, но последователен и методичен процес на "смяна на чипа". САЩ им трябваха 30 години за да промият мозъците на част от украинците и да ги направят русофоби, обратният процес ще стартира след войната и вярвам че ще приключи успешно.

Българското черноморие вече е окупирано и английските пирати идват по суша...Следва надпиване с руский солдат и енглиш пират, а Ганю гледа и се кефи. Келепир няма, но сеир много.

Правилно. 1 Украйна освобождава источните си територии които не са исторически руски но изкуствено са били колонизирани от руските нашественици. 2 Украйна Връща юга и го освобождава от руския окупатор и отрязва излаза на море, защото руските пирати идват винаги по море. 3 Целокупна Украйна престава да бъде руска и се стартира един дълъг, но последователен и методичен процес на "смяна на чипа" . На Русия и трябваха 300 години за да промият мозъците на част от украинците за да ги направят руснаци (руски роби), обратният процес стартира още преди войната и вярвам че ще се приключи успешно. Украйна никога няма да бъде руска губерния! Украинците никога няма да станат руски роби! Украйна избра за свое бъдеще ЕС и НАТО пред руския Гладомор!

те взеха,че не можеш даже и ник да си измислиш,ами копираш от другите?