Йордан Бакалов оглави военното разузнаване

Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви, че Йордан Бакалов е назначен за директор на служба "Военна информация".

Обратно в новината

Коментари - Йордан Бакалов оглави военното разузнаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как сте червени момченца, плюете ли по всичко ?

От трън на глог! Доживяхме да видим един бивш началник цех от "Балканкар" и син рИформатор като шеф на военно разузнаване. Според тази новина за Военно разузнаване вече може да с говори само в минало време! Целта е само една-да се изкара военния архив от Москва и вместо да се върне в Блъгария и се освободим от оковите на КГБ, да се вкара в архива на ЦРУ! Няма начин, след като СДСарията от първия си час е на хранилка на "Отворено общество" и се командва директно от ДС Вашингтон! Нашето Военно разузнаване се превръща в сиропиталище за изпаднали кадри на десните политически партии и национални предатели, доунищожаващи всички опити на народа ни да възстанови националния суверенитет и независимост на страната си! Коментар на Идея за България

некви опорни точки пак са ви набили в...

Бакалов има морал,ама не е эавършил в мосватрябва да има много стаж от там, голям специалис да е

Лелеее? Хрънтутниците от СДС ,които крадоха,както кумонистите не бяха крали пак се връщат във власта .Мислех ,че Борисов бяга от тези хора , те били " дупе и гащи " . Явно сме ядосали Господ щом имаме президент ,като Росенчо и министър ,като Данчо .Бог да прости България!

Късна е либе за китка! ;) Сгрешил си посоката. АТАКистите по нищо не се различават от СДСаристите. Същите боклуци във властта, виждаме ги от 9 години, бъкани от корупция и предсъплени към народа си.

Хубави или лоши атакистите поне имат едно достойнство ,кото другите партии ,дори не смеят да споменат. Това е истината и причините за сегашното състояние на България, станали ти ясно сега!

на печелившите. Какво значение има кой ти е шеф при положение, че отдавна си се примирил с усещането за предателство и си кюташ за едните кинти.

Ми да.....защо не, щом пожарникар ни е премиер, социолог е министър на външните работи, какъв е проблема и металург да е шеф на разузнаването. Значи пак е карано на принципа "Да намерим работа за човека", а не както би трябвало да бъде - да се търси подходящ човек за дадена работа.

Я да попитам комунистите дето тук пищят,ВКР колко чужди разузнавачи е хванало за цялото си съществуване?Ще отговоря вместо тях - НУЛА,голяма пресечена нула!/ Смесвам разузнаване и контра такова ,защото са си смесени/

Ти самият си пресечен нула. ВКР винаги е било в ДС, а военното разузнаване - в армията и МО. Що не кажеш, напр. името на един репресиран от военното разузнаване - просто за да е интересно! Или напр. кога военни разузнавачи с арестували някого? Да са осъдили някого заради тях? Ти си точно олицетворение на израза Чисто и просто - като милиционер след баня.

каквото и да пишете, толкова ви личи - вие сте просто червени боклуци

Данчо, Данчо, дълго се дърпа, но ти го натресоха. Военното разузнаване. Много дълго се пазариха, ти се дърпаше, защото това е "понижение в длъжност" за теб. От шеф на комисии, министър (макар и временен), сега ще цункаш гънките на местността на ...т.нар. Ненчо Министър. И всеки ден и час ще му докладваш като млад войник (а не като старо куче) "обстановката" и защо нашата армия не е спечелила войните наоколо, обявени от такива като него т.нар. политици.

е, чак пък толкова недей да го жалиш. той добре си е направил сметката какво ще "цунка" и какво ще "гушва"

ГМОхибриденТРОЛ: "УСПЕХ ... В БОРБАТА С РУСКИТЕ ХИБРИДНИ ВОЙНИ."

"Съпротивата срещу бившия депутат от СДС идваше от професионалните среди, които смятат, че Бакалов не разбира от специфичната работа на военното разузнаване." .....хммм която е как да се скрият и замаскират всички външно търговси дружества, от които е останала и минимална следа ....т.е. може и да не се върже на легендите и да прозре част от истината ...;):) ... с риск да се повторя и да стана досаден :) ;) ...прилагателното военен/а/о обезсмисля съществителното пред което стои

Не знам какво е замаскирано и скрито във военното разузнаване, но тези, към които принадлежи Бакалов, дори не смятаха да се крият , когато разпродаваха и крадяха България. Едва ли там е ощетена България повече от продажбите на Кремиковци, на Балкан, от РМД -ата на Костов, от явната, скритата и безсрамната приваизация на сатаниста Костов и слугите му, от окрадените, лишени от пенсии възрастни хора, от безработните младежи. Основа за това създаде и Бакалов.

Едно и също повтаряте от 20 год. Лъжи и демагогия витаят в главите ви и забравяте че дългът на Кремиковци който беше поет от купувачите беше 600000000 долара, същото се отнася и за другите!

Тези за всичко стават...дялани камъни. Докато ни управляват икономисти и юристи България нищо добро не я чака. Нито икономиката ни, нито съдебната ни система са нормални. Само инженери и математици могат да я спасят но...

Цялото управление на ГЕРБ бива бавно и методично подменяно от партия с незначителен процент.Кой ли диктува на Борисов това ? Дааа,точно тези,които си помислихте...

От "Козяк" (по почина на една "българска" медия) започват "пролетно почистване" на БОКлуците - ще берат простите "тикви", а ще садят по-умни, по-красиви, и по-продажни "кратуни"...!!! :::)))

"Всичко ново е добре забравено старо." В случая "всичко "реформаторско" е не много забравено СДС, ДСБ и цар!?!" Тези унищожители на България какво реформират? Себе си едва ли са променили, а сега сатаната Костов отново се докопа до властта.

Всъщност ,нещо съм пропуснала ,,,да не би седесарите да са спечелили последните избори или на Борисов ще му бъдат нужни виновници за неуспеха ?!?

Съмнявам се в "изключително високия морал"на Бакалов.Той е от поколението на Иван Костов ,а много добре знаем морала на костовистите.Така,че нищо ново няма да се случи.

To пък едно разузнаване, едни разузнавачиии, дрън-дрън.

те ще "разузнават" и ще събират информация главно за своите противници. За да затварят усти , когато пак ги избираме. " Пак сме на власт" - радостно се провикна това нищо министърът на образованието Т. Т анев на първия СДС митинг след изборите.

Срам за военните САМО АТАКА САМО АТАКА САМО АТАКА

Разузнаване и агентура отдавна няма, няма и да има скоро. Кой луд ще им се върже, кагато не е сигурен, че като дайдат следващите на власт, няма пак да разсекретят досиетата. Е, това само остана да се довърши и е очевидно, че после май няма какво друго да се прави.....

Не ме интересува кого са назначили а защо съществува тази служба ,кого разузнава като сме от години член на нато и можем да ползваме данни от тях.Тази службица и преди нищо не правеше ,освен че по един тюфлек от нея имаше във всяко посолство ,само харчат нашите пари ,да го закриват това ново румно и с икономията да си купят някой самолет или танк ,че станаха за резил.

Бакалов и морал ...

Това е добра новина! Успех!

Йордан Бакалов оглави военното разузнаване?!?!?!... Само дето не казват кое военно разузнаване е оглавил - на колонията, на НАТО, на UA, защото Българско Военно Разузнаване отдавна няма, благодарение на точно такива "специалисти" като Бакалов и дружината му от "демократи"-евроатлантици...!!!

че ние имаме ли военно разузнаване бе...смях в залата ..ще си взема заплатата на преподавател и на началник и това е....

От всички, които са се въртели в политиката последния четвърт век, Йордан Бакалов е единственият човек, кйто ми е направил добро впечатление. Дано не ме разочарова! Иначе, аз на СДС не съм привърженик.

Щом руските тролове вият на умряло, значи Бакалов е точния човек за нас българите. УСПЕХ НА БАКАЛОВ В БОРБАТА С РУСКИТЕ ХИБРИДНИ ВОЙНИ.

Е, сега вече до каквото не са могли да стигнат американците в архива на военното ни разузнаване, ще им бъдсе поднесено на тепсия!

ама още имаме разузнаване ли..............

smart za predatelite

Най-важно е да оплюем някой! Така се чувстваме по-добре!

Ненчев,аз също имам висок морал...Назначи ме там някъде!Пък и гласувам за СДС,РБ,ДСБ... Само да съм на някаква службица,пък нищо ,че вече няма да влезем в Народното събрание-важното е да папкаме,нали затова свалихме предното правителство.Ох,тогава бях добре-направих пачка от платените протестъри... Боклуци седесарски!!! АТАКА е партията... Волен е човекът...

ВОЛЕН Е ЧОВЕКЪТ - КУЧЕ , ВЕРОЯТНО ЧАКА ВНУЧЕ И НЕ МУ ПУКА ЗА ТВОЯТ ЕНТУСИАЗЪМ

Все пак е политическо назначение,може пък и за хубаво да е-има го това по света.Да пожелаем успех на г-н Бакалов-неговите успехи ще бъдат в служба на цялата държава.

от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

БРАВО НАМЕРИХА МУ И НА ТОЗИ ПОСЛУШЕН ЧОВЕЧЕЦ СЛУЖБИЧКА И ТРИБУНКА ЗА ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРЧЕТО !

Нормално, все някой трябва да заеме този пост. Неуместно е да не е човек от бранша. Абсурдно или не, в България от 50-60 години насам, важен пост се заема не по заслуги и възможности, а по връзки и слугинаж.

Малко са мракобесните персони, като този индивид. Досега винаги е работил срещу България и затова чуждите сили, които управляват България, са го направили шеф на военното разузнаване. Демокрация - който най-много руши, него издигат.

Браво, много се радвам .Бакалов е един от малкото честни политици.Затова се страхуват от него и се чудят какви кусури да му намерят.

Надявам се това да е сарказъм защото противоположното би било глупаво.

"честни" и "политици" е неуместно да са в едно словосъчетание

Защо си толкоз радостен човече ? Назначи ли те Бакалов вече ? Защо си толкова щастлив - звучиш ми като див

Пфу,олекна ми!

Поредната мека китка,сложена да изчисти малкото останало читаво от разведките ни.

Ей сега ще почне една чистка, ровене в досиета, търсене на "закопани"агенти. Също като рИфромата в БА. Дано да издържат момчетата, но вероятно ще теглят по една благословия и ще си вземат шапката. Тоя ще ги разрови до 100 г назад. Изобщо да се чудиш. бате Бойко как така заложи на Реформаторите, ами теса бившите СДС, едни от най-пребоядисаните комунисти.....