Коментари - Президентът наложи вето на закона, спъващ Бакалов | dnes.dir.bg
назад

Президентът наложи вето на закона, спъващ Бакалов

Президентът Росен Плевнелиев връща за ново обсъждане в Народното събрание разпоредби от Закона за военното разузнаване, приет от парламента на 1 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Президентът наложи вето на закона, спъващ Бакалов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко за Плевнелиев и останалите политици може да прочетете на платформата deputatite (точка ком).

Пуделчето Чехлю пак си свърши перфектно 'работата', заповядана му от други :))) А къде беше, когато трябваше да наложи вето върху вземането на новия 16-милиарден дълг......

, но за да е коректно, моля да добавите след запетаята ,...гласуван да спъне Бакалов и всички други специалисти без пагон..." Жалки сте в слугуването, ама наистина е възмутително.

каля терена послушно.

Гласувайте на 25.10.2015 г., но умната.Президента ви показа, че в България законите се приемат за личцности, а не за защита интересие на държавата.Щм Парламента е решил, че за тази длъжност ще има конкретни изисквания, следователни ще ги има.Нямам нищо против Бакалов, но от кога има практика в националните служби и в разузнаването, както твърди президента?Защо не поиска отмяна на Закона за съдебната власт, по силата на който, за да станеш магистрат следва да имаш завършено висше юридическо образование и положен юридически стаж.Да премахне тези изисквания и всеки един българин да става магистрат.Бакалов дори не е завършил военно училище, а освен това не е действащ офицер.Редно е да има ограничения за заемане на длъжността!

разузнаваш , бе Роска! Къде се намират Скалистите Планини ли?! Не са в Пирин, Росене, не се хаби!!

Та това новина ли е.Още миналата седмица тиквата изживяваща се като министър-председател заяви,че смешника президент,който е "напълно независим" и се ръководи единствено от интересите на народа ще наложи вето на този закон. И ето днес най-голямото недоразумение в българската политика Офшорко Плевналиев наложи вето. За пореден път доказаха на народа,че на България такава смешна институция като президентство не е необходима.

"НЕ ВИЖДАМ основание"??? Ами кьорав карти не играе бе плевнью (смалкабуква и слято). То, докато ви чакаме да прогледнете, живота ни мина, и утре наследниците ни с нов рефрен " ... години стигат!, времето е наше (сигурно и на техните деца, демек на внуците ни"" Да ви е ма..та боклуци, такива сте се родили, жалко, че нищо не сте научили от предшествениците си.Както е казъл народът "на гол тумбак, чифте пищови"....

Много съм разочарован!За тази демокрация ли гласувах!?Депутатите са дали мнението си,но защото не ни изнася,връщаме пак да се гласува!Нищо ново не поднасяте след комунизма,който и благодарение на мен свалихте.ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС И МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА!

Това е поредното излагане(за кой ли път), на нашите първи държавни лица, когато са се опитали да прокарат закон, които не е съгласуван по надлежният ред с опекуните ни в САЩ! Явно Бакалов е човек нужен на САЩ и те бламират Народното ни събрание, Премиера. Президента се показва в ролята си на послушно пале! Смешни, камуфлажни държавни институции на една нео-колония модел - 21 век!

и малко отгоре остава да търпим този предател и кой знае още какви ще ги натвори до края на мандата си!? Ако в тази държава имаше истински законодателно и съдебна власт този отдавна трябваше да търка наровете в затвора за държавна измяна!

От 2012 г; до сега длъжността е била заемана от цивилно лице, демек от въпросния Бакалов, и според Плевньо това не я е бастисало службата, де! А как е било преди 2012 г.? От какви лица или задници е била заемана длъжността?

в България ще спрем да пишем (и да бришем) законите, като ги нагласяме спрямо конкретни личности?

Липсва ми ориентация за коментар.Всъщност някой от форумците знае ли какво разузнава военното разузнаване,за да ми светне?

Значи , военното разузнаване разузнава дали има военна дейност у нас и какво точно върши тя (военната дейност)! За това, какво върши военната дейност по света, няма нужда да се разузнава, защото го пише в новините!

А как вони само! Мърша!

на бат Бойко магарето пак нещо реве.

Ако това, което си мисля, че ГЕРБ правят, душа да ви е яка!!!

Че то каква душа ни остави ГЕРБ, че и "яка" трябвало да бъде...

Без коментар!

Пълен провал е нашият президент! Законите в никакъв случай не трябва да се съобразяват с отделна личност. Те трябва да са полезни за обществото, не за Бакалов или някой друг. ГЕРБаджииска работа!!!

абе македонче,ти беше строителен министър с образование електрончик.защо бакалов не стане министър на правосъдието,шеф на пирогов или началник на пожарната в софия?

И каква новина е това?! Нали още преди няколко дни Премиерът заяви, че очаква вето от президента(пиша го с малка буква щото за 4 години институцията направо беше срината)?!

Такъв Президент-патриот и толкова отговорен България не е имала.Браво на г-н Президента.

трябваше да се подстриже и да отиде в Атон. От сутрин до вечер и от тъмно до зазоряване да се моли Богу ...за греховете си.

така си е, такъв "патриот" и направи българия толкова "отворена", откъдето и да погледнеш, отпред или отзад...

А къде беше тоя 'патриот', когато трябваше да наложи вето върху вземането на новия 16-милиарден дълг, който крадливото управление си гласува за открадване и който всички българи трябва да плащаме......

Махнете го тоя идиот, че само ви излага.

jingiby

Жалко за човека! Не можа да се надскочи и си остана един примерен комсомолски секретар, изпълняващ указанията на ВУЗ-овския комитет на БКП...

Жалка мижитурка, ти си срам за президентската институция!!!!!

на Послушко му беше наредено и той изпълни. Какво толкова ви изненадва?

Всички трябва да свикнат с мисълта, че Президентът се слуша и то добре. И когато влиза някъде дори министър-председателят става на крака.

Каквото и да каже или направи тоз сладур, се слях през сълзи, че такава шушумига ме представлява пред света.

Чудно ми е дали по света има друга съвременна и демократична държава, в която се налага вето на закон само защото той е неудобен на един служител.Толкова ли е ценен този човек за военното ни разузнаване, или има други причини, поради които трябва да остане на тази длъжност.

Смешници-за човек и закон! Ми направете закон в който да име член Първи-директор е Свирчо....

За съжаление друго не съм и очаквал от "президента" ни. Как пък веднъж не ме изненада, скука !

Избирането на Дилян Пеевски за шеф на ДАНС и Йордан Бакалов за ръководител на военното разузнаване са идентични, но за първия не може, а за втория - може.

Президентът праве всичко в името на човека! Знае се и кой е човека! Това не беше ли при "соцълизъма", а?!!! нали сега уж сме "демокрация"?!!!

Човекът...това звучи гордо!

е, уж де!

искам 100 кметааааааааааааааааа 100 години да ги управлявамммммммммм и ако ги нямам мамата ви е-........м

ако не е виновен станишефчето ще е путин така да знаете балами с чалми

СРАМ МЕ Е,ЧЕ ТАЗИ МАРИОНЕТКА НА САЩ,НИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА!!!

тиквата ти го каза че и магаре да бе сложил ша го изберат

Удобно президентче си е намерил Боко Кратуната.

Добре е за Борисов да си има и Негов Президент , че като изтърве депутатите си има как да ми даде втори шанс да се поправят !

Не ни трябват професионалисти. Трябват ни калинки! ;) Бойко сигурно е врачка, че позна, че Плевнелиев ще върне закона.

Президент- обслужващ чужди интереси и съдействащ на службогонци негови подлоги.

Тоя заспал народ няма ли да събуди!Сам си избира изедници, после се оплаква!

Явно адски Важно точно Бакалов да заеме този Пост !Няма по-достоен и ценен военен разузнавач ! Ще докладва директно на когото трябва . Затова западните посланици си траят !

ПОМАКЪТ,отново прояви АМЕРИКАНСКАТА си солидарност !!!ВЪЖЕеееееееееееееееееее !!!

Ако мислиш така, тогава си заслужаваш да живееш в БГ такава каквато е в момента!

колко жалко да си президент на мутри!

Бравос президентчето , хлопна по масата на депутатите от ГЕРБ , дет прокарват без знанието на Бащицата си таквиз закони .По заръка надяна и костюмчето и вето наложи , изобщо си опрятен от всякъде , нямаш забележки.

Какво стана в България-умните и интелигентни млади хора напускат страната, умните и интелигентни по-възрастни, оставащи тук не ги интересува политика и политици.Избиратели остават останалите извън изброените, а избора е идентичен с тях.В крайна сметка всички страдат, освен тези, които ги няма.

плужек и предател! Коя държава слага цивилен на отдела за военно разузнаване? Ама така е по удобно щот твойте господари знаят че човек от отдела никога няма да предаде хората си и на тях това не им харесва!