МВР работи по сигнал за търговия с гласове в София

Министър Йордан Бакалов обяви война на изборните търговци. Той обяви, че в София има сигнал за търговия на гласове, който вече се разследва от МВР.

Обратно в новината

Коментари - МВР работи по сигнал за търговия с гласове в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА! СТИГА! СТИГА с тези манипулации! Ако МВР наистина работи,то нека РАБОТИ но без тези ФАНФАРИ! Искаме да попитаме министъра,а ще продължи ли това "разследване" и след "ИЗБОРИТЕ"? Според нас тогава се ОСЪЩЕСТВЯВАТ големите ПЛАЩАНИЯ!

Със сигурност се купуват и ще се купуват гласове преди избори от абсолютно всички партии без изключение . Но аз бих отбелязал нещо друго , което си прецедент и което в никоя демократична Европейска държава не би се случило и то е: Как е възможно човек осъден и с влязла в сила присъда да бъде шеф на предизборния щаб на Герб и отново да бъде заявен , като предстоящия мин. на вътрешните работи след "спечелването" на същите от тази партия ..... Е , това е абсолютния цинизъм а не да ми се говори , как някоя партия купувала гласове . Абе къде спят институциите бе или и тука важи сентенцията " За кокошка няма прошка а за милиони няма закони" АБСУРДИСТАН

Няма по - голям цинизъм от това да станеш член на БКП. Всеки който го е направил е, или не добре, или мошеник.

Ако си млад - не знаеш: комунистите в БГ бяха 1 млн. Отделно имаше 1 млн агенти на ДС. Имаше инструкция да не се вербоват агенти измежду комунистите. Общо около 2 млн - всеки четвърти. Сигурно и родителите ти са били измежду тях.

БРЦК

Осъден на първа инстанция не значи ,че е осъден и че присъдата е влязла в сила. Демек засега е чист като момина сълза. Обаче за разлика от Цветанов , коалициония партньор на БСП Цветелин Кънчев е осъден на всички инстанции и е бил в затвора. помилван е от комунистическото лайно агент Гоце.

big_uncle@dir.bg

Да - но не е и оправдан. Ако виждаш разликата, де!

Купуване на гласове! Как някой не дойде мен да купи? Всъщност, идваха едно време другарите преди 89г да ме водят да гласувам, но така и никога не пуснах бюлетина за тях и резултата беше 99.9%.:)

Държава без армия, граничари и собствено производство е обречена на робство!

В БГ проверките и разследванията само започват, но никога не завършват. Спазва се само един закон: Бедните са виновни, богатите са невинни. Колкото за София, изборите за ЕП бяха тотално манипулирани в полза на ГЕРБ от общинските чиновници. Те доминират в изборните комисий и в организацията на изборите.

Абсолютни меверейски тъпаци! Или просто са съучастници! Вместо да работят по въпроса: ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ТЪРГОВИЯ С ГЛАСОВЕ, те преследват наркопласьорите - цигани, които са по съвместителство и пласьори на попълнени бюлетини, защото ги знаят, че ще снасят на ръка...

полицаите не вършат работа като верни народни синове от село само крадат и убиват

Всички партии вече си купиха гласове от БСП, като се започне от купения ББ та се стигне до настоящите "служебни", а настоящия "служебен" на МВР се изхвърля със самочувствие както обикновенно. Е, по всичко личи, че изживява така мечтания пост с голямо удоволствие.

Ти не си министър на себе си, а на България. За какви карти говориш? Нали това е прозрачност - когато има опит за измама да се каже ясно и точно за какво става въпрос. А от там насетне аз според личните ми възможности ще си вадя изводи. Нямам нужда да ме предпазват от информация.

Тези 715 полицая не са по селата , а в храстите и дебнат за нарушители на пътя. Хайде попитайте българските граждани къде да пратят полицаите.

Pesh0

БСП са против купуването на гласове , от други партии.

Напомням: На границат с Турция имаше ограда със сигнални устройства. Имаше и застави на граничари. Всичко това беше срутено, разграбено и премахнато. Разбира се , всичко беше унищожено съвсем демократично.

Прав си и това е престъпление, което все още е ненаказано, но може би не за дълго.

Наблюдавайте ДУДУКА!

До кога хора с двойно гражданство ще имат право да бъдат депутати, военни, ще участват в кабинета, ще бъдат президенти и министри?! На какво прилича това? Те всъщност на коя държава служат? Защо да не си работят като другите хора, ами се навират да играят двойни и тройни игри срещу България?!

Ей тези червендалести и розови тролчета не спряха да говорят. Но как ще вземат някой левче. Доказано е вече, че Бареков, ДПС и БСП са най големите копувачи на гласове и фалшификатори на подписки. При последноте избори за ЕС се доказа. Какво плямпате, като пияни папагали, Бойко, ГЕРБ, Цецо. Ще ги хванете за оная работа след 5.08. Тогава към тях ли ще минете да смучете парички??? Да ама Боко не дава пари на малоумници, като вас розови тролчета. До не го бъркате с розовото си братче СерГей?

най големите купувачи са ГЕРБ, ДПС, България без цензура. При това доказани. А кой между тях е лидера по купуване на гласове - това вече е на кантар работа! Но са избрани с цигански гласове и затова са цигански партии и поведението им е циганско, подло, мазно, ехидно, лъжливо, крадливооо!!!

Велик пост, другарю. Това ли е последната опорна точка - да плюете и ДПС ? Забравихте ли че вашият началник се целува с техния пред циганите на митинга ?

ДПС-то не купува, то така е наплашило хората в смесените райони, че не смеят за никой друг да гласуват хората. ДПС е синоним на страх или голяма далавера.

А Цецо кога ще влиза във Затвора?кога?

става с Христо ефенди?

За какво да влиза в затвора ? Той съда ви не успя да го осъди, другарю, информирайте се преди да драскате глупости. Или няма значение какво драскате, важно е да се плюе и бройката също ?

Ти, Бакалов, не ни препращай към някого другиго да ни отговаря защо трябвало 715 полицая да охраняват границата вместо села. Трябва да охраняват всичко, което МВР трябва да охранява. Ти ни отговори защо МВР с щата си от 65000 души (най-големия на човек от населението в ЕС) не може да отдели по 1 полицай на село за всичките 5000 села. Колко полицая охраняваха цяла година парламента? Защо не охраняваха селата? Ако при щат от 65000 души тези 715 човека са ви проблема, по-добре си ходете.

въпроса е добър но едва ли точно бакалов е правилният човек за отговора...

Разликите са няколко. Две са фрапиращите. Едната е че в чужбина не можеш да продадеш каквото си искаш на вторични суровини, както и не всеки има правото да търгува с тях. Другата е, че в селата им няма много "българи".

Защото ас мога да ти кажа, че са и криминално провени ! # Едно от исфърлянията на Цецо Ухото прет Анка КОЙ-ковицата А баба Тодорка, на слушалката

хахахахахахахахааааа...

teroristi ste и точка:)) разследвали:)), а кой ти дал тия правомощия не ясно:))

а с новия изборен закон другарката Мая ни убеждаваше, че е пресекла веднъж за винаги порочните практики по изборите. А пък улисани от ставащото в Ирак, Сирия, Украйна и на Луната, някак си пак ни излъгаха и наесен ще гласуваме за Обикновено Народно събрание, а не за Великото НС, което може да промени статуквото с промени в Конституцията.

Докато не подготвят ВНС, да си ги избират тия малоумници твърдите им, още по-малоумни ядра! И така на 6 месеца, година най-много ще си менкат постовете, а накрая и чугунените глави от ядрата им като ги погнат да ги бесят, всичко ще си дойде на мястото.

Ама защо да гласуваш?! Партиите и така са си добре.

+++

Ще се види коя партия е - че то се видя преди няколко месеца!

Ясно е че са за Бирената партия.

Въпросните брокери на гласове са на ГЕРБ. Естественно, Борисов няма да извести този факт. Отново фалшификации, милиционерски лъжи и дясна демагогия - до последно. До разгрома, когато и да е той.

+++

Бобовдол нещо да ви говори, БСП-Ковачки-Изборни измами? Или вие на бялото черно казвате?

квот кажи партията таквоз е

бакалов е малко смотан но кефи!!! сигурно такива хора ни трябват скромни и работливи