МВнР призова българите да напуснат Йемен

Европейският съюз в петък задейства механизъм за евакуиране на гражданите му от Йемен и призовава за „незабавно прекратяване на огъня”, докато страната се движи в посока на гражданска война, каза върховният представител на ЕС по външната политика Катрин Аштън, цитирана от АФП.

Обратно в новината

Коментари - МВнР призова българите да напуснат Йемен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А няма ли да пратим правителствения самолет? Или в Йемен няма треньори по футбол, които да са другарчета на Венцелистния Ленторез?

а няма ли да ни призовете да напуснем турските фирми и б ге то

Да обаче в Египет приключи по-бьрзо и сега са добре,надяват се на финансова инжекция,както и Тунис от САЩ

бойко ще им изпрати пак собствения си самолет както в либия

В най скоро време тези некъдърници ще ни призоват да напуснем и земята.

Ибрикчиите сме ние, българите, защото ни управлява Доган последните два мандата по четири години- общо 8 години и с негов мандат - правителството на Любен Беров, преди Жан Виденовото благоденствие! Ибрикчиите сме тук, в България!

по другия начин - жалко за жертвите - защото са хора - но --- на Щатите им е необходима война - и това означава, че жертвите ще са както обикновенно - много и от двете страни??? (но повече - от недемократичната) - ха, ха ... ххха

Ох на дяда - закръгленките? Аз си мислех, че САЩ се оттегля от активните военни действия в Ливан, защото си е свършил и 100-те крилати ракети, а то се оказа, че "тиловите транспортни кораби" отишли да заредят още стотина ракети - но вече за Йемен? О, ужас, вече никой не "лиже"? Че "хАмери"-те или неизлизани ще ходят, или ще купуват "ибрици"???

А ако МВнР се изкаже българите да напуснат България дали ще бъдат послушковци българчетата :)

Ех, Мелиха, да знаеш какво ти мисля...

Ма и там ли има българи бе? Ама кво правите там бе?!!

Живеят бе.