Яйца полетяха по СО, протестите в защита на Паметника на Съветската армия се сляха (снимки)

Хората скандират по адрес на общинарите "Оставка" и "Фашисти", докато СОС заседава за преместването на монумента

Обратно в новината

Коментари - Яйца полетяха по СО, протестите в защита на Паметника на Съветската армия се сляха (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като искат паметник малоумните ватенки да си съберат пари от джобовете си да гго подържат, тая глупост вске момент ще се срути сама.

Как така се самоопределяш като НАЦИОНАЛИСТ, а браниш паметник на окупатор?!

Те копейките толкова си могат, мисленето не им е силна страна.

Гледай вие да не идете при Хитлер.

тия как са се събрали и паметника, пращате самолет с няколко ракети и да се приключва и да се отърваваме аман от гнусната сган

Преместете паметника на Саветската армия до този на загиналите американски летци в небето над България по време на ВСВ. По онези времена същите са били съюзници и са искали на ни освободят.

Като гледам средната възраст, догодина го махаме :)

като ги гледам ития стигам до извода че в България трябва да влязат натовски войски от Турция Гърция и Румъния и да ишзвършат масова декомунизация и дерусофилизация на населението защото ние не можем да се справим с тая пасмина

Всички са за Русия, но карат западни автомобили!

Трябва да й помогнем! Цял живот ми се навира в очите! Искам преди да умра МОЧА да я няма! Ако може още утре, че не се знае!

Само белоглави олигофрени

Русофилски кукувици...

Възраждане, БСП, Атака... ВМРО, няма ли ги? :))) Това са партиите на мира. Едните са провели Народния Съд, другите мечтаят и те да проведат по един... Както обичат да питат "здравите сили" в обществото, "Тея нямат ли работа, та протестират?" :)))))))))))))))))))))))))))))))))

вярно сте тъпа сган, мръсна комунистическа паплач

А тези, които искат да го разрушат, да се бръкнат също в джоба. Според самоковската даскалица по руски не е скъпо, само към 190 хилки. Хайде, има ли желаещи?

Снимки, снимки още дайте - на предателите, на платените поддръжници на тероризма, на войната, на убийствата, - това е паметник на ОКУПАТОР, на сила, която с кръв е завзела властта в България, на 45 години обезкървяване на Българския род, кражби и убийства по политическа линия. Това празнуват тези предатели и помагачи на убийците.

Вече са намерени няколко загубени ченета и бастуни.

Преброяването на руските проституки на кремъслка хранилка.

Само така братя, на протест до гроб! Двуметрова стена ще построим около паметника с патериците и бастуните на протестиращите! Да живей....за какво изобщо говорех?...

И децата им на повечето са на Запад откъдето пращат евра на мама и тате да купуват руски и съветски знамена!

Пълно с руски роби! За срам сте !

Паметника на Съветската армия е държавна собственост и никой няма да го разруши... другото е предизборна пропаганда

Наорд, който не помни историята е обречен да я повтори

Вокзал и в Москве.....

То бива лизане на евроатлантически задници, но уливането вече няма мярка...

Проблемът е, че паметника на америкацните, не и куб 2х2х2м. Това чудо от друга страна има материал за една кооперация в него.

Никой от протестиращите да не гласува, моля Ви! По-добре ще е И за самите вас, и за нас.

това е петата колона на Мацква, големи родолюбци,милеещи за България,но тръгнали да протестират с руски знамена в ръцете. Мръсни родоотстъпници,нямате място в България!

Отново разделение и противопоставяне внесено отвън в българското общество. "Разделяи владей" - това е девиза на Римската империя и на някои държави и до днес.

Мръсните комунисти пак развяха руските знамена. Срам за съвремието ни.

Съветската армия... Паметник? За кво бе? За загиналите, пили метилов алкохол на бургаската гара? Или за това, че са ни окупирали и сме плащали репарации?

преполагам 90:10% - ама не знам за кои ?

Браво!!!! Но няма ли в света все още действащи антифашистки организации, които веднъж завинаги да прекратят тези безумия на козяшките роби??? Тия нещастници са едни пародии на Дон Кихот, той цял живот се бие с вятърни мелници, те, горките, цял живот с паметници!!!! Нещастници!

С хляб и сол са посрещнати, но после какво са правили, знаете ли

Тия половината дъртофели не могат сами да си намерят пътя до вкъщи след протеста.

Националисти в защита на паметник на чужда окупационна армия?

ДАйте бе, дайте да дадем - тези кукувици да извадят пари и да ги обменят за копеек - да подкрепят бабичките на пути, да унищожат телефоните си, и да застъпят на вечна стража! Рапорт даден! пикаят иначе върху паметника като не ги гледа никой.

Толкова хора нямаше на Трети март на церемонията. Но за паметник на чужда армия, която ни е обявила непровокирано война се намериха.

Няма по-гъзолизно същество от българския комунист...

Кого бе-окупаторите ли?!

Бойко просто трябва да бъде гръмнат като бясно куче. Без колебание и бавене. Унищожаването на паметници е чиста проба фашизъм. Или някой иска да отклони вниманието ни от това, че все пак сме изпращали оръжие на Украйна и че през цялото време бяхме лъгани за това. Директно пред камера и микрофон и без капчица свян ни лъгаха

Окупиран от САЩ е миниатюрния ти мозък!!!

В България италиански фашисти никога не е имало:))) Как може мекере като тебе дето нищо не знае за историята да се хвърли да говори как трябва да пазим някакъв фалшив паметник?

Хм...като гледам, нищо не ти пречи да гласуваш за комунягите борисов, иванов и атанасов?

Факт-паметникът на американците е малък, а този е като небостъргач в центъра на София.

Никой от жълтопаветниците да не гласува.

Заменето го с такъв на Ганьо по гол гъз в поза партер и жигосан е едно EU със звездички

Питате се що България е най-бедната и най-корумпиратаната държава в Европа?! Ето Ви го отговора. Некадърниците и мързелите са единствените на които им отърва комунизма.

Ахаха само младежи, тия няма да ги има до 5 години

Кредит ще взема ако трябва!