Яйца полетяха по СО, протестите в защита на Паметника на Съветската армия се сляха (снимки)

Хората скандират по адрес на общинарите "Оставка" и "Фашисти", докато СОС заседава за преместването на монумента

Обратно в новината

Коментари - Яйца полетяха по СО, протестите в защита на Паметника на Съветската армия се сляха (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По логиката за преместване на руските паметници трябва да се преместят и джамиите, заради турското робство.

пак включиха машинката за гласове!Тук не е Усраина,Фашаги!Марш в кочината си!

Взимаш оръжията подготвени на за Украйна, подаваш ги на украинските бежанци и разстрелват висчкиата тази руска паплач плюс националните предатели на България, които по закон се разстрелват и така ще прочистим България от тази срамна протестираша утайка!

Туристите знаят, че два камъка да има поставени един върху друг от човешка ръка, не трябва да се събарят - сигурно са жалони по пътя! Паметниците са жалони на времето! Народ, който не помни миналото си, няма бъдеще! А победата над фашизма е важен факт за цялата човешка цивилизация!

хаха шепа смешници. Някой хора нямат срам. 45 тона злато изнесени 1945-та за един паметник се правят

Не му е лесно на Копейката: Колата - американска Парламентарната група - ваксинирана Влоговете - в евро И черешката на тортата: Жена му - соросоид

На сегашните избори може да напишете на бюлетината "Подкрепям Украйна"! Така ще задължите следващият парламент да изпрати военна и оръжейна подкрепа за Украйна!

Да махат тоя тумор на болшевишките завоеватели в центъра на София, който го харесва да хваща влака за Сибир!

идиоти от СОС си заминават след 6 месеца.

Яйцата са само за начало

В СТОЛИЧНА община заедно със кметицата са ПРЕСТЪПНИЦИ !

Въпросът с премахването на МОЧА е много навреме поставен, точно преди изборите. Така ще можем да преброим дъртите пърделници - комунисти, заедно с Копейкините, Малинкините, и цялата друга измет - Маяма, Лупи, Гоце и т.н. После да не ми обясняват че са 60-70% от българите. Но май ги е страх от преброяване.

Протестиращите, начело с Копейкин да бъдат моментално евтаназирани!

по правилно е да се каже "монументално евтаназирани"

ДО БЕСНИЯ ИМА ЕДНО НЕЩО ДЕТО СЕ КАЗВА IP.

Кой може да хвърля скъпи яйца?- Добре спонсорирани хора!

чета и се смея на глупостите на наследниците на седесарите и всичката софийска измет която искаше да обикаля по кафенетата и нищо да не прави по времето на соца. В момента България е за смях от държава която за 30 години успя да стане развита в момента отново е онази нещастна държавичка по времето на царизма- фашизма! Държава правила и изнасяла роботи в момента не може да направи един струг.

На този етап е може би по добре да се премахне само унизителния , исторически неверен надпис на паметника, а рушенето да се извърши бавно и постепенно.

ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО,НА ПРЕБОЯДИСАЛИЯ СЕ-ДС КОМУНИСТ-КОСТОВ,ТИЯ-ПЛАТЕНИ ПРИСЛУЖНИЦИ,НА-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ-РУШАТ! ЕТО САМО ЕДИН ПРИМЕР! БЪЛГАРИЯ,ОТ-ЛИДЕР В ИЗНОСА НА ЗЕЛЕНЧУЦИ(НА ПЪРВО МЯСТО В-ЕВРОПА),СЛЕД-ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ,СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ-САМОИЗХРАНИМ! НАЗВАНИЕТО-ЛИКВИДАЦИОНЕН СЪВЕТ,Е ПРИМЕР ЗА-БЕЗКОМПРОМИСТНА НАГЛОСТ! ГОРДОСТ,ЧЕ:РУШИШ,ЛИКВИДИРАШ! УМНОЖЕТЕ -ЛИКВИДАЦИОНИТЕ СЪВЕТИ,В-ЗЕМЕДЕЛИЕТО,ПО-ВСИЧКО,И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ-СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ: СПОРТ! ОБРАЗОВАНИЕ! ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! ПРЕСТЪПНОСТ! ЕНЕРГЕТИКА….И ВСИЧКО,КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ-ЛИКВИДИРА,РАЗРУШИ!

ДАВАМ ТИ 124 ПЛЮСА ДА ВИДИМ ГЕНЕРАТОРА КАК ЩЕ ГИ ДОБАВИ КАТО МИНУСИ

за колко цента работи родоотстъпника генериращ плюсове и минуси против българите в сайта.

Достатъчно за ди си осигури първа класа място, до колесника на отлитащия генерал-губернаторски самолет.

ДАВАМ ТИ 124 ПЛЮСА ДА ВИДИМ ГЕНЕРАТОРА КАК ЩЕ ГИ ДОБАВИ КАТО МИНУСИ

ТОВА,КОЕТО ВИЖДАМЕ,В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ,Е-ВЪВЕЖДАНЕ НА-ДИКТАТУРА,ПРЕВРАТ! ИНСТАЛИРАНИТЕ ПЛАТЕНИ-ПРИСЛУЖНИЦИ,НА-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,СИЛОВО СЕ НАЛАГАТ,ПРОТИВ ВОЛЯТА НА-80-%,ОТ НАСЕЛЕНИЕТО! ПРИМЕРИ,КОЛКОТО ЩЕШ..! ПЛАНДЕМИЯ! ОРЪЖИЕ ЗА НАРКОМАНА-СЛУГА! ЦЕНЗУРА…СЕГА И РУШЕНЕ НА ПАМЕТНИЦИ! КОЛКО Е СЛОЖНО,ДА ПОПИТАТ ХОРАТА,ПРЕЧИ ЛИ ИМ ПАМЕТНИК? МОЖЕ И С-ОБИКНОВЕНО СОЦИОЛОГИЧЕСКО ДОПИТВАНЕ!

като 2014г. в Украйна - Майдан.

Рушенето започна още през 2000 г. И няма да спре докато не се унищожи всичко, построено от нашите предци. Заличаване на паметта и историята -- това е съвременната основа ва нацизма. Въпреки че дори в Германия не рушат паметниците си. Никъде. Само в легналата гола и разкрачена на кръстопътя България.

ДО ЛЮБО ДАВАМ ТИ 244 ПЛЮСА ДА ВИДИМ ГЕНЕРАТОРА КАК ЩЕ ГИ ДОБАВИ КАТО МИНУСИ

от дадените гласове са от модератора, назначен от козяк.

и другите умнокрасиви да взимат кофата и парцала. Те сътвориха това, а не чистачките.

От два дни гледам автоматични минуси ( около 30 ) за всеки, който пише срещу САЩ, ЕС, Короната и т.н. Абе тъпанари колкото и минуси да ми сложите няма да промените собственото ми мнение....

Ха ха ти за лудото не питай то само се обажда...

Разбирайте генератора

се заработват центовете.

ПСИХАРЯ С ГЕНЕРАТОРА ЗА-МИНУСИ,Е ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ,НА-КОМУНИСТИТЕ-БОЛШЕВИКИ(ДБ)!!! АГРЕСИВЕН,ПРОСТ,НАХАЛЕН-ПСИХОПАТ! САМООПРЕДЕЛЯТ СЕ ЗА:ЕЛИТ,ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ,ГРАДДКИ(ПОВЕЧЕТО СА:ПЪРВО,ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ,С-ВЪТРЕШНА ТОАЛЕТНА! НАСЛЕДНИЦИ,НА НАСТАНИЛИТЕ СЕ,С-КОКОШКИ И ПРАСЕТА,НА ТЕРАСАТА ИВЪВ-БАНЯТА! РЕШИЛИ СА,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ НАЛОЖАТ-ПРИСТОТИЯТА,СИЛОВО,С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА,МАД ОСТАНАЛИТЕ-95-%,ОТ ХОРАТА! ИНАЧЕ,СА ПРОТИВ:КОМУНИЗМА,ДИКТАТУРАТА! ПСИХОПАТИ!

ДО ЛЮБО ДАВАМ ТИ 230 ПЛЮСА ДА ВИДИМ ГЕНЕРАТОРА КАК ЩЕ ГИ ДОБАВИ КАТО МИНУСИ

Крайно време е нормалните хора а не тези изкукали старци и платени от пасолья друзя да решават бъдещето на Родината!!!! Ами ако ние тръгнем срещу Позитано 20 и пасолья с яйца и боя??? Айде старчоци да си сядате на памперсите и да не ни занимавате с особите си!!!!!

И аз съм бесен че си прост ама кво да правим

Чемодан ,вакзал МаZква!!!!!

да заминава за Киев.

Прост си бе и 200 минуса да сложиш пак си оставаш прозд...

Сърбия се отказа от Русия. Само балалайките в България реват за лустрация.

родоотсъпници от СОС да се пържат в ада в собствен сос.Браво на протестиращите,имало патриоти още у нас.

Май Митрафанова плаче за червена боя по лицето като ватника в Полша...

Простакът си е простак. И по отоманско време е имало предатели. Но да защитаваш двойният поробител е или медицинска диагноза, или наследствено обременен синдром, или високо (в рубли ( високо в рубли?!)) платено замърсяване на околната информационна среда.

Единствената успешна война за мужиците през целия 20-ти век е Втората Световна, но това става с колосалната англо - американска помощ. Освен това срещу германците се бият не само мужици, а и американци, британци, французи, поляци, австралийци, канадци, новозенландци, холандци, норвежци, югославяни...А украинците в съветската армия? Хитлер напада СССР с 3350 танка и 4389 самолета. За сравнение - сред колосалната американска помощ за Тюрмата са 20 000 танка и 19 000 самолета.

ще получиш инфаркт.

Lend Lease Над 400 000 автомобила, почти 19 000 самолета, около 20 000 танка, самоходни установки и бронетранспортьори, 90 товарни кораба, 105 противоподводни кораба, 1900 парни локомотива и 11 000 вагона, 4,5 млн. тона продоволствия – всичко това Съветският съюз получава в рамките на американската държавна програма "заем-наем", чиято цел е оказване на материална помощ на страните, сражаващи се срещу нацистка Германия и нейните съюзници. Изключително важни са и доставките на продоволствия (съветските хора на шефа наричат американското свинско месо "Втори фронт"), суровини, материали и части за военната промишленост: динамит, барут, тротил, взривни вещества, толуол, детонатори и пр. "Американците ни пращат толкова материали, без които не бихме могли да формираме резервите си, не бихме могли да продължим войната…", твърди маршал Георгий Жуков. "Нямахме експлозиви, барут. Нямаше с какво да зареждаме патроните на пушките… нима можехме бързо да устроим производството на танкове, ако не беше американската помощ със стоманата?" СССР изпитва особена благодарност към американците за доставките на автомобилен транспорт: леки коли Willis, както и камиони Studebaker и Dodge, които значително превъзхождат по технически характеристики основните "работни коне" на Червената армия - ЗИС-5 и ГАЗ-АА. През 1944 г. вносните коли са 70% от парка на съветските войски. "Studebaker, разбира се, са по-добри", отбелязва лейтенантът от 6-та отделна гвардейска миномента дивизия Павел Гуревич: "ЗИС-овете бяха двуосови, гаснеха при лош път. А Studebaker са всъдеходи, и предните и задните колела бяха водещи. Те бяха и по-маневрени. На блатата в Карелия Studebaker свършиха работа". Стойността на доставките по "заем-наем"от САЩ, Великобритания и Канада за СССР за целия период на войната се оценява на $13,212 млрд., като не всички от тях, според условията на програмата, трябва да се заплащат. През 1947 г. Вашингтон връчва на Москва сметката от $2,6 млрд. Започват преговори, продължили дълги години. Едва през 1990 г. страните се договарят до 2030 г. да бъдат изплатени дългове от $674 млн. Значи за помощ от $13,212 млрд. по цени от 40-те, руснаците плащат до 2006 г. 600 милиона! Русофилистикът: „Щатите са помагали и на Великобритания. Защо тя не победи Хитлер?“ Просто е: Нито Великобритания, нито САЩ са нападнати по суша. Руснаците просто нямат избор. Отделно не воюваше ли Великобритания с Хитлер от първия до последния ден на войната? И тогава, когато Германия и СССР бяха съюзници и си поделиха Полша? Кой спечели Битката за Англия 1940-41-ва? Кой победи Германия в Африка? Кой заедно със САЩ направи десентите в Италия и Франция?

Яко олигофрени в коментарите, с малки изключения нормални хора в тая пропаднала пародия на държава. Радвам се че не живея там от известно време, ще ми обясняват че руснаците били фашисти, не са ни освобождавали и темподобни извращения, за психиатрията сте....

До "историята" . Възмущаваш се от руските войници,че безчинствали в България. Да те са били от "Трети Украински фронт",тези на които сега защищавате наследниците им. Такива са били бащите и дядовците им такива са и те. Безчиствали са в Крим и са убивали българи. Що се отнася за чистите и избръснати германци,те с удоволствие ще ти избият златните зъбки и после в газовите камери и крематориумите им. Всичко това трябва да се помни и за това се изграждат ПАМЕТници.

"трети украински фронт" няма нищо общо с украинци или състава на армиятя ебаси глупака

Изловят червените капути които се подиграваха с храната и в лагер в Белене. Да видят какво му е било на бедния народ ,докато тези продажници се угояваха с прасетата хранени с човешка плът от бащите им дъртите противни комунисти.

хахаха, лъжите на американското посолство от началото на 90-те. А вземи си свери календара, не вървят вече тия дребни лъжи. Боже, в това посолство само дебили ли има, та наемат олигофрени за тролове?

Оставете паметниците на мира! Намерете си друга кауза, некадърници!

...

...

и тия двето го махат ще ги чакат с рози ...

Тези които крадът те нищо не строят те рошат теса като украйнската измет зеленски които разроши Украйна а боиковистите и Боико сикаджията разруши България това са нагла долна измет пълни помяри апсолютна мърша

Тия си заседават и не ги интересува отвън, че хората протестират заради паметника и си решават да го премахнат. Но тези същите хора скоро ще ходят да гласуват и заседаващите ще очакват от тях, хората навън, да гласуват за същите,от които не се интересуват за мнението им. Е, и как да гласуват против себе си самите тези, които са "тълпа" и "незначителни" с протестите си?

Какви хора? Шепа комуняги. Те ли ще кажат какво да става и какво да не става? Я марш!

Яйца полетяха по СО, протестите в защита на Паметника на Съветската армия се сляха както по време на протестите за оставка на правителството на Б. Борисов, когато също летяха яйца пред Министерския съвет

Гледам това е най-важната тема за читателите,пък и за общинските съветници и. Ужас.

а

аз съм 118 кг 198 см висок и искам да видя мъже да въртят лента и да скачат с обрачи .... да ви еба и ценостите

Живея. Пиша ви от град Самара, Русия. Самарското знаме пречи ли ви много? Ако е излишно за вас, не го унищожавайте, върнете го в нашия град.

Това беше по времето на нормалната държава Царство Русия, не на некакво СССЕРЕ и некви долно болшевики от кол и въже,които са избили маса ти народ. Са се правятн на големите православни същите тия които са избили един милион свещеници и разрушили маса ти църкви. Ако обичаш не сравнявай Царство Русияп със СССЕРЕ ;)

Затова, че живееш в много хубаво време и всичко е наред, така необразовано пишеш и това е резултат от всичката тази демокрация и разкошен капитализъм. Преди не се живееше в "разкош" и богатство, но хората бяха образовани и строяха държавата, която сега е напълно разбита.

Точка ". " ли ти е името? Сигурно толкова са ти и знанията по история. Западът винаги е мразил Русия и я е приемал за заплаха - и по царско, и по комунистическо време, както и сега. Касае се за постоянна алчност да заграбят безплатно огромните й природни ресурси, и страх, че няма да могат!

Абе халипари вие за мавзолея не се възмущавахте толкова,че поне тоя продажник дето хариза Цариброд и Босилеград на сърбите се водеше българин. Седнали да се възмущават за паметник на некаква чужда армия аре у лево .

Костадин,Сидеров и комунистите се събраха заедно.Най накрая се видя кой за какво се бори и от кой е финансиран.Коцето наследи Сидеров на руска хранилка и се пише български възрожденец,с две думи си присвои званието Патриот.Това са най големите измекяри и са готови на всичко само и само да ядат евтини кюфтенца в Парламента.Боклуци.

Всички млади келешчета, които се фръцкат из офисите и философстват ще получат призовки за могилизация. Да си докажат любовта към евроатлантическите им боклучави ценности на източния фронт. Бай дън ви го каза първа отбранителна линия сте.

Зя махането на пачетника съм но сега кой ще чисти

които вземат решения, дето българите не одобряваме.

300 изсъхнали баби и дядовци,и една омазана копейка.Няма как СО да отмени такова полезно за България и за София решение,заради тези нечовешки комунистически руски недоразумения.Всички съветски,руски,партизански и разни уж антифашистки паметници долу!В България никога не е имало фашизъм,нито един руснак не паднал в битка за България и никой шумкари не е допринесъл за тая страна.Ако ще правим паметници на лоши хора,да направим на Хитлер,на Мусолини,на Чърчил и на всичките пилоти,които са бомбички България.Тогава вече го намирам за правилно.Все пак,тия които изброявам също са история и също са направили "нещо",нали?

Същите тия мръсници,които извадиха костите на Царя,и ги метнаха на незнайно място,сега протестират за история и за паметници?И той беше историческа личност,но руските въшки го определиха за фашист.Що не оставихте костите на Царя,че хората да ходят и да си спомнят за него?Щото ако ги бяхте оставили,хората щяха да спят там,и цоциализъма нямаше да върви.Толкова по-важни събития и личности има от СА.А и какво реално е направила СА за България?Умрял ли е в битка поне един съвет?Не!Значи няма нужда от този грозен паметник.Да се маха.На зла круша,зъл прът!

Ей отворко, ако малко се ограмотиш, ще научиш, че на Сталин те даде не друг, а Чърчил. И ще научиш, че благодарение на СССР имаш държава, иначе щяха да си я поделят Гърция и Турция. Щото прехваленият ти цар ни е вкарал във войната на страната на швабите и си бил от победените. Просто е, но не е за прости хора.

Браво! И аз бях там!