Плевнелиев: Ще дам третия мандат на тези, които имат шанс

Ще връча третия мандат на тези, които ще имат най-голям шанс да направят опит за ставане на правителство в 43-то Народно събрание, заяви Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ще дам третия мандат на тези, които имат шанс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете го тоя, че само ви излага.

ЕЙ ТАКОВАЛНИК

Проекта Борисов, Кристалина, Плевнелиев се провали с гръм и трясък. Съд и затвор за мръсната паплач.

Росене, на лотария май ще е,тъй ли бе,отнесения от вихъра..

А шанс има само Евророма!

Голям мислител се извъди Росито, за да реши да връчи мандат на един файтон хора.За какво? За нови реформи, защото с досегашните много сме рахатясали. Защо трябва да си мъчиш акъла. Направи допитване до суверенна, чрез Гугъл и ще ти стане ясно. Нали всичко се прави за негово добро, а не за партийните пристрастия.

...призоваваме никоя масонска подлога да не предявява интерес и желание към управението на България(всички ще бъдат проверявани за връзки с масонски ложи и тайни общества), а всички настоящи масонски подлоги в "управлението"-убиването на България бързичко без много шум да се оттеглят, защото нищо няма да бъде както преди(нищо от сега нататък няма да става зад гърба на Народа и да се решава без негово съгласие...-"ето свърши се вече...")!!!...на нас Народа на България ще се наложи да я съживяваме и извадим от дълбоката кома и командно дишане което и причиниха!!!!!!Анатема++++++

Плевнелиев да не би да иска да си отмъщава на България на изпроводяк? Какъв знак ще дадем на западните ни партньори с връчване на мандат на националистически формации, с премиер бивш доносник от ДС-Каракачанов, а може би носителят на съветски ордени Сидеров да го направим министър на вътрешните работи ?! Тези нормални ли са или искат да ни вкарат във война заради Путьовските прищевки? Не стига, че съветските другари си назначиха президент за следващите 5 години, а сега и правителство. УЖАС

то не би алчнотия и простотия до шия. аут дс

Целта на Байо е да извози някой да се закачи да управлява при този състав на парламента. Ще си изработят удобен за тях изборен закон за мажоритарния вот. При този изтърбушен закон за бюджета управляващото правителство ще се издъни. Следващата година ще се върне на бял кон с мнозинство на парламентарните избори и след това 4 години до 2021 ще усвоява еврофондове. След 2021 европарите спират и на него ще му дреме на хоя кой ще управлява.

После му се смейте , че бил Тиква . Тикви са всички които гласуваха за Радев и референдома .

с обръч от фирми, иначе в устата му е Цанков камък. Иди питай хората от Смолян, Девин, Доспат покрай този проект какво е било нивото на безработица в този регион

с тия ченгета от ДС, дето се канят да управляват отново , ще ядете .... Я, по-бързичко към избори , че на народа му писна!

и кой ще избереш, бе? Ако не е тайна?

Цялата работа е за да не се позволи на този когото ибраха българите - ген. Радев да състави правителство. Същевременно Радан му се иска да се докпа до властта и колкото и да е безпринципно това му е единствения шанс (а и тях принципите никога не си ги вълнували)! Така че остава само да уточнят сумата с Плевналиев... А и нали и зад двамата стои един общ кръг...

Твоят генерал Радев е един путьо трънкин , който сега докато си отработи похарчените милиони за предизборната агитация за него , доста поклони трябва да направи на БСП

Бре ,че ланцета имало БРЕ КОЙ МОЖЕ КАТО БОКО ДА ХАРЧИ ЯКО ЗА ГЛУПОСТИ . кАЖЕТЕ ГРАНИЦАТА ЛИ Е ПО ВАЖНА ИЛИ СТИПОПОР ЗА ПАНЕЛКИ . ПО ПЛАН СТИРОПОРА ПРИ ТОЗИ ТЕМП ЩЕСЕ СЛАГА ОЩЕ 30 ГОДИНИ А ДО ТОГАВА МОЖЕ И ДАНИ НЯМА А БОКО ДА Е В ЗАТВОРА

Валерката май е мераклия да се пусне по улея.....за последно

Шило

Ами дано да има такива. Че както са тръгнали да се правят на обидени дечица...

Иска си герберските министри в тяхно правителство..И Москов иска бе.. даже много държел.. Я се махайте от тука бе!

от сега ли да му бием дузпата!

Валери Симеонов -при Цветанка Ризова. иска си герберските министри, при Москов не можело да се говори за корупция ...много бил нужен. Те това ти е Валери Симеонов. Днес Борисов каза че няма да е премиер с чужд мандат,но не каза нищо за министрите си.

Ами да си политик значи да не си въздухар, когато се опре до управление. Ти какво искаш да направи Валерката за 3 месеца, от които 1 месец са празници, ааа? Разбира се, че трябва да има приемственост. Значи си съгласен да бъдеш експериментална площадка? Потрошиха се пари за реформи и сега от кота 0 отново, но само за няколко месеца. Ти слабоумен ли си? 15 милиона спестени на Здравната каса за 15 дни след въвеждането на пръстов отпечатък. Това говори ли ти нещо? По 1 млн. на ден. Ами ето откъде ще се вземат пари за пенсиите, които искат ПФ. Да плещиш просто така не е като да местиш пешките и да внасяш сметките. Ей, на българина няма угодия. Ти за трусове ли си се размечтал? Я, си погледни границата и прочети заканите на сдухания психопат Ердоган!

Не се учудвам че с такива хора в тая държава ще се живее по африкански. Докато им балами ,ще има и тарикати.

Бойко пудел си намери, кръсти го Валери!

Абе не знам ама на мен Лайньо Радев ми прилича на пудел. Пудел на каишка. Пудела на Курнелия.

Мандата в ръцете на тоя се превърна в нещо като свободен агент във футбола- всеки вика - вземи го ти....

Дали пък няма да сме свидетели на патриотично сепуко?!

Пастирката не изневери нито веднъж на основния си принцип "Разделяй и владей", само дето в неговия случай е "разделяй и богатей". Дребната комплексирана душица ще продължава да си я носи чак до оня свят. Дано му приседнат всички къщи, вили и други простотии, които единствено го интересуваха, докато се неуспешно се правеше на обединител на нацията. Гротесктно грозен и уродлив субект.

РП добър-лош си свърши работата. И напуска с достойнство. Просто им тегли една майна и на своите и на чуждите. С което доказа че наистина е независим. Лайньо Радев от самото начало показа че е достоен последовател на Путьо и путьовците от БСП. Много ще ми бъде интереснокак един български офицер става руско-съветско мекере. Или той винаги е бил такъв. Генерал Лайньо

По добре руско мекере отколкото долни соросоидни утрепки като теб и Плевнелиев!

По-добре е, особено за инкасаторите на рубли от БСП ;))

Постепенно изхвърляме всичко руско: от нахалния дядо Мраз, трапосан ни от Червената армия, Москвичът и Ладата до руските МиГове. Но само червените празноглавци не можем да изхвърлим. И това е днешната българска трагедия.

Няма нещо по-лошо от руско-съветско мекере. В цивилизованите държави окупирани след ВСВ от СССР, Полша Чехия, Унгария, Латвия Литва, Естония, Германия отдавна са го разбрали. И са наложили режим на забрана на руско-съветските мекерета да заемат държавни служби. И други ограничения. Със закон за лустрация. Кой за 5 , кой за 10 години, а в Чехия вече 25 години има лустрация за бившата партийна номенклатуура. Няма да казвам колко по-напред от нас са тези държави. Там има консенсус - може всичко да е но без руско-съветски мекерета, които са помагали на Червената армия-окупаторка. А тук Лайньо Радев се гордее че бил руско-съветко мекере. Нещастник!

Демек , на ДПС .

Карти Маса. Карти.Бридж-белот. Партии. Живот -комплот. Митинг.Буря. Ураган. Мачът вече е игран. Прокламация. Протест. Всичко всякаш е на шест. Палки.Щитове и котки. Усмиряват. Де сме кротки. Власт изважда от ръкава асо-пика ни развява, а народът здраво цака на асото със седмака! Парламент. Оставка. Срам. а пред парламента- плам!? Свиневъди и овчари, на хранилка зад огради. Генералска шапка. Долу! кряска някой от народа. Власт да язди като дар, ний не щем пожарникар. Време малко. Няма коз. С пролетния сенокос, изборите наближават. Те народа не смущават. За последно десет битка. Ври народната агитка! Някои май ще са валат: я народ, я партократ.

Я на фуя ми калпак

ЧИФУТ напиши нещо за комунягите

Ееех, Роско, Роско...Задължение на новия президент е да обяви датата за изборите, но ЧАК когато встъпи в длъжност! И на този урок си бил в двора на училището...

А защо Корнелия обявява датата преди Радев? А Радев после най-вероятно само ще я потвърди. Ха сега, кой е Президентът?

Корнелия не трябваше да казва коя датата. Според мен това е гаф. То впрочем не се знае още дали ще има предсрочни избори.

Служебен кабинет Ако Чехльо срещне някой в цъфналата ръж, хоп, министър този някой, става изведнъж! Министерските сокаци, сал калинки- дръж! Чехльо търси фърфалаци, да цъфтят кат ръж! 12.03.2013г.

Прав е Роската. Едно време военната служба беше две години. Стискаш зъби до края. А не на половината да проплачеш "Искам при мама", да си вземеш парцалките и да си тръгнеш.

Соросоидни проститутки, работете за това Булгаристан да се превърне в група вилаети на славната нео османска империя начело със султан Ердоган.

Огледай се наоколо! Щом не виждаш Бащицата, значи ще срещнеш Падишаха!!

Плевнюлийчев да не се прави на Хенри Кисинджър, а да назначава служебно правителство със свестни хора, защото герберистите ще откраднат и коловете от оградата по границата. Тиквуня не мисли ли за младите кадри от герб?

трети мандат=тука има,тука нема,и после нема

Аз мисля ,че мандата трябва да бъде даден на другаря Сидеров !

Ето ви го пропорционално избраното НС от 30 партии и 10 коалиции - два месеца ще си прехвърлят отговорността за управлението, като горещ картоф!

Дай третия мандат на ДСБ!

Точно се е засилила червената 100 летница да ни направи промени.Нека да видим какви промени ще направи.

смята да извади България от ЕС и да ни натика в мизерията на Русия.

Илиян Илиев

То пък е ЕС сме цъфнали и завързали :D Огледай в курортите ни кой купува най-много жилища ;) Да не би граждани на ЕС ;) Като гледам гражданите на ЕС идват тук само да се насерат от пиене и да вършат зулуми.

Голяма радост на комунистите, че са на път пак да заробят България под руско робство.

Ако Плевнелиев утре назначи Служебен кабинет, то той ще ръководи страната само два месеца. При стъпване в длъжност, Радев има право да го махне и нямайте и капка съмнение, че Румен Овчаров и Корнелия Нинова имат по-добре за България идеи и не се страхуват да ги приложат. На практика Радев вече потвърди това си намерение, като отказа да участва в съставянето на Служебен кабинет под някакъв претекст. Негово право - човекът си е политик вече и рискове без ползи не иска да носи.

естествено, затова и дезертира от поста си.

Той не е назначен, че да дезертира. Чист, но доста хлъзгав. Съвсем разбираемо - ако предложи за Министър на енергетиката Румен Овчаров, веднага ще се компрометира. А така всичко е наред - тупат го по рамото на пленумите и си свирка.

"и нямайте и капка съмнение, че Румен Овчаров и Корнелия Нинова имат по-добре за България идеи и не се страхуват да ги приложат." - това сериозно ли? Например един нов Румен Гечев за финансов министър и Жанвиденова зима с 3 долара пенсии + хиперинфлация?

Ами Румен Гечев не е излизал от Парламента. Защо да не е Министър? Хората очевидно го харесват и искат. Направи ни всички милионери! Пич!

Във всеки случай нищо хубаво за овцете. Така става като търпим рекордно зависими слуги да са ни премиери. Във всеки един момент могат да им наредят да клекнат и те го правят, защото само това им е позволено.

Народа ли си подаде оставката или Тиквата? И какво точно обезпокои Тиквата за да направи това?

все още не вижда парламентарната криза. Е, шахматната партия е далеч от ендшпил!

Кой народ, в омразата си към действащия президент, катурна правителството и си докара политическа криза? Сега същия този народ ще си изсърба попарата

голяма загуба кат се махна Тиквата напарво борсите се разклатиха гледам

Вероятно става въпрос за дпс, но е малко вероятно да привлекат необходимите 121 гласа за сформиране на политически кабинет... Патриотите са шайка авантюристи - популисти, а реформаторите - чисти идеалисти...

реформаторите - чисти идеалисти... ма не думай не знаех напрмер че чифутчето Москов е идеалист ама щом казваш...хи хи

ни мога разбера, ама сигурно е длъжен по конституция: 1во на Герб - за кво кат казаха, че ш го върнат веднага; 2ро на БСП - същата работа; 3то - тука вече ще мисли??? Главоблъсканицата ми е за кво направо не го давана на ПФ, после н а РБ, после на 12те независими :)

Дезертьорът от българската армия Радев пак дезертира от отговорност. Май това ще гледаме целия му мандат!!

тоа плазмодий до последно ще вреди на държавата ама кат се има предвид кой го тури там кво да се чудим

С кое е навредил на държавата бе комуноиден кукумицин? Аман от идиоти и за това всеки път водим престъпниците от БСП/ДПС на власт :(

увернал гробар нещастен че има ли място по света да не се еизсрало това допотопно създанеи бе смешник? последното беше в Молдова умряха от смях по него....много си жалък ама то така е кат няма вече гювеч...

имахме Президент ще си имаме дует нинова-авиатор

кудкудкяк

Роско ще направи това, което и Жельо направи. Изчака два месеца да дойде новия президент. До тогава консултация след консултация

Пилотът руски агент не ще да ходи на съвет по национална сигурност, ама ходи на пленум на комунягите.

боли ли а студеничкуо ли е вече а? и няма лапачка а??? е свиквай свиква че требе да бачкаш вече а не да крадеш....пък Радев при тия измекяри изобщо няма място и народът го каза това а със здраве...и умната при ейарите))))

като не му е там мястото? той не е встъпил в длъжност и няма работа там!