Плевнелиев отказа да свика КСНС за армията

Президентът Плевнелиев настоява армията да не се използва за предизборни цели и да бъде оставена спокойно да планира и да повишава бойните си способности.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев отказа да свика КСНС за армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато всички те ненавиждат.

дали е питал жена си преди да се изходи по въпроса?!

Импийчмънт,разследване,съд,затвор.

На снимката изглежда все едно разказва тъп виц, а най-вероятно е било точно така!

вън от Дондуков 2.

То, и ти не си за президент...но тук е страната на абсурдите

Росене, махай се ...

Ех и вие сега , махай се та махай се . А на ме кво ми остана освен президентстването - нищо , ни семейство ни уважение , нищо . А пък сега махна ли се и PR-ката шъ мъ зареже и пълна самота , само пари и имоти , е квото ми оставят от тях. Така живее ли се бе хора ?!

Съгласен съм, че армията не е за предизборни цели. Но криейки се зад това клише президентът отказва да коментар по повод, че ние въобще нямаме армия, нямаме техника и е повече от ясно, че той като главнокомандващ няма какво да командва, а се е превърнал в проводник на чужди интереси в България. Срам и позор!

Армията не може , знам президентче знам.Изпуснахме момента , сега е късно , но главнокомандващия може ли ? От мен да знаиш отличен материал за предизборни скечове е , за друго не става .

Стига де... Слави Трифонов да го назначи при него като му свърши мандата... Виктор Калев ще остане без хляб ;)

Забелязал съм увеличено квичене на руските тролове за всяка инфо за Българският Президент Плевнелиев. Явно яко в нахендрил вашият тиран Путин

Няма ли филтър за малоумници, препятствящ изхождането им през Дирника?

Боже,боже,този не вижда ли че ние практически нямаме армия...или не иска да види?Великите ни доларови наемници при не дай боже атака от Русия или Турция ще се разбягат като плъхове от потъващ кораб! Щото няма да падат ДОЛЯРЕЕЕЕ! Само не ми казвайте че това не може да стане от натовския ни съюзник Турция.Така казваха и Гърция и Кипър преди 30 години!!! Знаете ли каква крилата фраза имаше в Турция по времето на Йозал: Като погледнем на запад от Истамбул виждаме само Виена!!! А срещу редовните и обучени армии на Русия и Турция ние сме като насрани кокошки с тези наемници и с недържалите никога пушка евентуални наборници.Или се надявате 2-3 дивизии пехотинци от Хорандия и Норвегия веднага да ни се притекат на помощ и да жертват живота си за нашата територия? БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ ЗАЩОТО ТЯХНО ЩЕ БЪДЕ ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО!!!

АРМИЯ ИМАШЕ КОГАТО ТАТКО ТИ БЕШЕ НА ВЛАСТ,МЕКЕРЕТА КАТО ТЕБ ,Я РАЗСИПАХА

Просо сънува. Уплашен Роско офшор сънува и за армия бълнува.

Ква армия бе другарю комсомолски секретар, не сънувай кошмари а за мен се грижи. И без това си еб..л мамата на българите заедно с господаря ти Бойко.

Росенчо, хапчето. Точно армията е за предизборни цели. Нищо друго не могат да обещаят и едните и другите - даже кюфтетата за циганите и покупката на гласове няма да помогнат.

бла бла бла бла! Откакто си президент само такива приказки! Хич те няма мой човек!

вика, че сме партньори на НАТО и ЕС и трябва да участваме активно, другият- нека видим какво ще кажат големите шефове. Аз викам да не си врем гагата, когато не ни я искат.

можем да отделим за "бамбучки"

След като човек е видял акъла на този 51-годишен мъж (?), може да намери оправдание за всяко нещо в живота си.

Ами ако сигурността на България няма никво значение, то тя наистина не бива да се политизира. Изглежда че за това нещо, наричащо се президент на България, сигурността на страната е от най- малко значение. Срам! Изберете го пак следващия път.

И Президентството не е за шутове!

КРЕТЕН...

Точно малкото армия която остана я използвате за да гласува за ГЕРБ. Имам приятел, кадровик, на миналите избори са ги заплашили, че ако не гласуват за ГЕРБ ще им намерят цаката с дисциплинарно уволнение.

Роска, как вървят офшорките в Кипър?

Преди да говори за армията, да се изкаже (защото няма да го осъди) американското осиране в Афганистан! Да каже за демокрацията, върховенството на закона и чии е КРИМ "според него!"

Крим е заграбена от Русия украинска земя

Бългая, като е заграбена от Траките, где да идем сега, ка'т додоха циганите?

Ашколсун, мекере!

този се ,,прави,, на президент, другият на ,,премиер,, , ние се ,,правим,, че им вярваме, на запад се правят че ги ,,уважават,,...!!! абе!!! ,,ден да мине, друг да доиде,,!!!-ромска логика!!!

Президентът Плевенлиев като е настоял армията да не се използва, поне тропнал ли е с краченце?

като беше ,,овчарче,, за да заспи ,,броеше,, -овце!!! сега като главнокумандващ-воиници!!! ,,един воиник, два воиника и т.н. до дваисет и петият заспива,,!!! затова и с такава броика пазиме границата си!!! ,,не е случаина,,!!! много съжалява че не заспива с думата ,,самолет,,!!! не стигат за сън!!! един,два...свършиха!!! аз му казах да не се притеснява!!! като стане ,,бостанджия,, , е хе , може да брои на тикви!!! толкоз много имаме!!! само в парламента са 2ч0...!!! без правителствените!!! като сложиме и ,,н.п.о-тата,,!!!

номенклатурен комунистически путьо!

Тоя цървул ко се обажда бе. Я си трай бе комсомолски педерас.

Ти знаеш ли, какво е комсомолец? Всеки младеж. Така че по-полека. Няма никакво значение, какъв си бил като млад. Хората се променят и развиват. Само глупците - не.

на бай-Хасан момчато обаче много се разви викаш_)))))

Чети по-внимателно, написано е не "комсомолец", а "комсомолски педерас". Последното е ограничително определение, т.е. не всеки комсомолец е педераст. И обратното е вярно, въпреки че не го знаеш.

и безсилие е налегнала комсомолското клакьорче Плевню, май всичко се обръща срещу него.

Бълнуваш, червено идиотче. Против теб се е обърнала природата. Вие сте на границата между два свята. Първият есенен вятър ще ви отвее в небитието.

хазарско "богоизбранниче" - колко пъти пробва за какво те е избрал БОГ? --- ами ако си избран за жертвен представител от хазарските катуни?

Още колко години ще търпим това недоразумение плевнята.

И кои сте вие? Тъпунгерите от селския клуб на БСП? Духайте супата. Идиоти.

хехе къде ги слагаш БСП хаха, та те игжраят с ГЕРБ отдавна и слугуват на САЩ. Има и безпартиини.

Президентът е избран с директен вот от народа. Дали това се харесва или не на червения боклук, няма абсолютно никакво значение. Упълномощен е да прави това, което прави. Всякакво квичене и пищене е смешно и безсмислено.

не излиза от името на народа да говори. А говори от името на посолството на САЩ. Ако незнаеш ние сме колония на САЩ. Дори сме по зле то колкото когато бяхме колония на СССР.

коко, перо май наистина сте изперкали. Какво трябва да ви се случи за да си отворите сетивата, ако имате такива за истината? Забравете комсомолските времена.

избран с чувалите с бюлетини, носени от депутати от ГЕРБ в изборната нощ.....

Нито господ, нито НАТО не могат да помогнат на Плевню, каквито и да ги плещи.

Pesh0

каквото си надробиш и господ , не може да ти го направи. Плевнелиев , да си беше мълчал и да беше споменавал Руските войски в официалните си изказвания. щеше да има шансове за втори мандат .

А на тебе кой мислиш, че ще ти помогне, червен задник? Путин ли?

Колко трябва да си тъп за да поддържаш червената паплач след 25 г. от падането на комунистическия режим?! Явно някои индивиди не подлежат на развитие. Няма връщане назад, другари.

необходимо е да си безкрайно тъп, за да не осъзнаеш до ден днешен, че символиката на "червените" произлиза от хазарската фамилия Ротшилд - което в превод означава "червен щит" (а по нашенски - червен фон на рекламния знак) Ленин го убиха за това, че взе пари от Ротшилд, но се оказа "непослушко" и т.н. и т.н. краварче, винаги когато заплюеш "червен, комунист ..." заплюващ спонсорите си - хазари изповядващи еврейска вяра

Червен комунистически малоумнико, нали червеното знаме роди ви и го развявате при всяко от идиотските ви сборища. Кретенизиран тъпанар.

Страната ни е изправена пред изключително сложни проблеми, които сега "управляващите" в лицето на Герб, не са в състояние да решат, точно обратното, задълбочават ги, да не говорим за недоразумението Плевнелиев, който избяга чак в Америка от страх.

И ще ги решат Станишев, Орешарски, Миков и останалата червена селяния?

Тези,които си изброил с какво са по-различни от Чехльо? Същите предатели. Нови хора трябват на БГ. Света се променя.

А ти,НИКОГА не би могъл да си ГЛАВНОКОМАНДАВЩ,ПОМАШКИ ДРИСЛЙО !!!

ама ние и армия ли сме имали?

Колкото за караулките пред президентството.

Ще доживея ли този субект да го видя без листче ? Всъщност не държа , да се не застоява много.

за семействот си е едно, друго е да си карък за цяла България. ОСТАВКА НЕЗАБАВНО.

Роска, искаш ли да си играем?

ли е, или мисли, че говори на малоумни. Недоразумение, по-голямо недоразумение, най-голямо недоразумение, човека от снимката и този, който го назначи.

Шепата мухльовци от Позитано се опитват да вдигат врява за да им се обърне внимание. Трябва да бъдат изхвърлени отвсякъде и да отидат на боклука окончателно.

Мухльо, щом не си научил в училище дори това , че пред за да се пише запетая , то тогава не си позволявай да даваш мнение по какъвто и да е въпрос!

Къде се навираш, тъпчо? Мислиш, че идиот с празна червена кратуна може да дава акъл? Откъде?

Роската още като младо комсомолче разбираше от всичко, а най-вече от КСНС-та.

Ей, по-тъпо същество от БГ политик няма! 95% плюят на тоя тъп комсомолец, той ръси мозък, моля ви се!? Неговият гуру-пожарникарят-гавазин,назначеният от УС за гаулайетер на БГ се бие по бронзовата каска и ми разправя, че пак спечелил изборите! Аре секана!

Смотаняко, червените боклуци сте на измиране. Какви тъпотии ръсиш! Къде са ви тия 95 %. Сумарно имате мозък на кокошка.

цялата фалшива комуно-герберската пасмина, та са се скрили в дупчиците си и само кляфкат, като пуделчето роско.

Росене, махай се !

КОМУНОИДИОТИТЕ СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ МАЙКИ, БАЩИ, ДЕЦА, САМО И САМО ДА ИЗЛЪЖАТ НЯКОЙ ДЕБИЛ, ТОЗИ ПЪК ЗА АРМИЯ ГОВОРИ!!!