Уикилийкс: Българските служби пазят богатите

Българските агенции по-охотно обменят информация с чуждестранни ведомства, отколкото помежду си, но за сметка на това пазят ревниво интересите на богатите и властимащи българи.

Обратно в новината

Коментари - Уикилийкс: Българските служби пазят богатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навсякъде е така!

хами, гледат от хамериканските си батковци. внесохме си корепция, престъпници, политици от запада, сега няма защо да се сърдим. кото скача е демакрат, който скача, все по навътре му е. ДА МУ Е СЛАДКО на стадото от овчедушни електорати и маг`риали.

Това е същата действителност като тази в щатите, каква ирония.

Браво, юнаци :) Цели 20г. ви трябваха да се светнете че тва го има и тук. А ние си го знаем от как се помним. Аз не съм чул за държава, която да потиска богатите и да издига в култ бедните и гладните. (Явно съм зле по география и история)

Не се сърдете на лекаря, а го оперирайте със скалпел /мазола де/.

добре,приемаме критиките и бележките ви...сега се прибирайте от където сте дошли....

Добре де, Джон (Баерли ) какво-толкова трудно има да се напише в пряк текст : ---- И `богатите`, и `бизнесмените`, и `службите` (Хеле пък дансиращите!) в България се селектират, водят , а и се отчитат на Москава ?!

Ти си болен човек.

А, не -- доста работа напоследък . (, та затова се забавих ; Извинете !)

Американците са прави.Колкото е по вече информацията и по точна,толкова по правилно службите ;доят;по нивата.Всичко останало са сложни подрбности.

Байърли уж е умен мъж! Но не забелязва, че българските правителства са най-дисциплинираните и изпълнителните в целия ЕС. В Европейските щати си имаме Лисаботски договор (конституция) и пред него не предат никакви местни "конституционални ограничения", "културата на фаворитизъм", "комунистическата епоха". Нашите държави са модерни и демократични - не се месят в живота на работниците и малкия бизнес, за тях важат капиталистическите отношения и пазарната икономика. Държавите в ЕС се грижат само за едрия бизнес и банките, за които социализмът е реалност, а не минало. В България демокрацията е в разцвет - имаме най-голям брой партии на глава от населението, богат избор! Логично е "избраната" партия да защитава интересите на своята държава от вътрешни и външни посегателства. А в Американските щати как е? Дали не установиха вече комунистически отношения между държавата и корпорациите?

Българските богаташи са най-чистите в света. Те не произлизат от улицата, не са плод на криминални заговори и схеми, не са назначени служебно от Луканов. Те не са кредитни милионери, не дължат нищо на държавата. Те са патриоти и нямат имоти зад граница, не са крайно десни /бивши червени/, не са издънки на ДКМС и наДС. Падението им не е падение, а възход на новия морал, само че с обратен знак. Те не трепят из засада, нямат частни армии и не са плюли на социалната държава и пазарната икономика. Те никога не са мислили за меда у кацата, в която искат да ги видим, наврели муцуни. Това са злостни приказки на левите. А американските посланници са комунисти, пратени от еврейските САЩ да рушат нашата кафяво-синя процъфтяваща богата и немилиционерска България.

А ние им плащаме заплати, привилегии, пенсии, защото мафията ги води държавни служители

На това ли му викат - трошене на париге на дънакоплагеца.

А амиериканските служби да не би да пазят мен или бедните царевичари от Аризона, Индиана и краварите от Тексас?! Не, и те пазят най-богатите и техните свещени интереси, и техните банки, с всичките им злоупотреби, порочни практики и измами на милиони хора по цял свят. Преди кризата в САЩ имаше 5 млн. бездомници, сега са се увеличили в пъти, ама това не се появява в Уикилийкс, защото те публикуват само грами от посолствата им в чужбина, а броят на техните бедни и бездомни си е тяхна информация и не ни я казват. А нашите се чудят какво да правят с големите "тайни", дето станали явни. И за по-удобно просто ги премълчават, пък народът пийва ракийка и слуша чалка, и псува всички наред. Както обикновено.

Както се казва: "А вие защо биете негрите" от стар виц. Ам-те рекли на кит-те: Вие не спазвате чов.права. Пък кит-те рекли: вие защо биете негрите, пък ам-те: ма ние ще дойдем, пък кит-ре рекли: ми елате де. Те това е. Мъничка държава, с мъничка икономика, с дребни и злобни хорица, никакво самочувствие, пък като искаме някой да ни види, да ни признае, ма няма с какво. И такава публикация се явява драма. Не сме като китайците да тропнем по масата и толкоз. Начина, по който вечно гледаме да се харесаме на чужденеца е вкоренена комплексарщина. Били казали нещо си. Ми да гледат тях си. Да ама България не е колониална държава, заради която половината свят марширува, за да може някой си дебел г..з днес да си кара колата дето харчи като камион, защото не може да ходи от сланини, заради България света не е изпадал в криза. Но това няма значение нали. Важното е същите тези с нестихваща упоритост да диктуват и нареждат картите. Май и те са с психически проблем, но нито го виждат, нито се интересуват от това. Това е бедата на света.

целия народ е заложник на минополистите парно,вода,мтел,банки..... и на покровителите им от държавата.

От кого ги пазят?

От бедните.

Това е така,защото "богатите"(крадците) са си вързали гащите като са купили адвокати,властимащи,прокурори,полиция и само си щракат с пръсти и си харчат народната пара..А на приказки ГЕРБ много го докарваха...Но,така или иначе на следващите парламентарни избори и те ще са ВЪН.

и що ли е решила тая гнида, че фактор, на който някой му иска мнението? присъда като за терорист

да така е на бедния какво да му кажат освен живота и да се впише в общата статистическа информация , а на богатите парите и живота, а после кой ще спонсорира партииите.

пък американските служби са затрижени за бедните и слаби социални слоеве.

Всъщност Държавна сигурност /ДАНС/ е мафията в България, която и днес, 22г след 1989г е на власт чрез червените мутри ГЕРБ!!!

психясалият, не всички са червени, иди си прегледай очите да не са кръвясали!

Изпи ли си хапчетата тази сутрин? Мизерията, с която Бойко Борисов ДЪРЖИ ЗДРАВО БЪЛГАРИТЕ, може да ги накара да започнат да мислят по-възвишено, за свободата си. От мислене с малката си глава, да почувстват, че стомахът им е празен. Най-накрая може и да им светне под шапката и за Кхан Кубрат, със снопът съчки?!

Не Всички са Червени ,Но Един е Сигурно Червен- Бойко Борисов. ГЕРБ са партията на Червените Антикомунисти ???!!!

Какво ще кажете подлизурковци? "Отворен за сътрудничество, но само ако не се засягат интересите на мутрите?"

Че защитава си приятелчетата човека! Ко лошо има в това?

Че как иначе?! Така наречената демокрация е по същество диктатура на най-богатите и разбира се, не е диктатура на пролетариата. Странно е диктатурата на политическата върхушка преди да наричат диктатура на пролетариата, а сегашната диктатура на шепа олигарси - демокрация

с очите си видях,как евреи плащат на Трактора ДА ИМ ВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА...и да създават напрежение и да държат ББ в шах....да,ББ беше един от тях,но никога той не се е занимавал с наркотици и убийства. Играеше на дребно,но излезе най-умен от всички...ББ знае всяка стъпка на бандитите,ноо те го държат с помоща на евреите...ТАКА,ЧЕ ТОЗИ ХОМО ДА НЕ МИ ГОВОРИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ.....НИЕ БГ НЕ СМЕ ЛУМПЕНИ КАТО ДРУГИТЕ НАЦИИ...СКОРО НА ЕВРЕИТЕ ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ ВСИЧКО...СКОРОО.....

+1 МАСОНИТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА!

Дали за име не би Ви прилягало повече `КГБ Отдель дезинформации` ? ... И къде/в-какво виждате разлика между представените-от-Вас пехливанци от Градешница и Банкя ?

Байърли беше един от най-добрите US посланици в БГ. Не случайно следващото му назначение беше в Москва. Американците са наясно с всичко, което се случва тук. Лошото е, че ни оставиха безпомощни в ръцете на комунистическата олигархия, назначените милионери и мутрите...

Е, те това не мое да бъде. Не, не го вярвам! Вярвам че нашите спец. служби не спят от тревоги и грижи за да опазят обикновенния човечец от банкери, монополисти, цигани и пр. бандити.

добре че сичко се препокрива после от мосад от отгоре че иначе не ми се мисли... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Подобна оценка е дадена от Байърли и в грама от 2005 г., посветена на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. Според посланика той е бил изключително отворен за сътрудничество с американците, но само за случаи, които не засягат фигури на българската организирана престъпност." Както се казва - no coment.

Ние тия неща си ги знаем :) Не напразно хванаха няколко кандидати килъри насочени срещу хора от ТИМ и компания :))

Подобна оценка е дадена от Байърли и в грама от 2005 г., посветена на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. Според посланика той е бил изключително отворен за сътрудничество с американците, но само за случаи, които не засягат фигури на българската организирана престъпност. алооо, герберите, що така бре!?

Сътрудничество на Борисов с американците носи много ползи на богатите българи и сигурност на границите ни. Изключително съм недоволен от социалната политика на ГЕРБ, но иначе няма как да "посрещнем" 2013 година с фалит на ФЕД и крах на долара.

Няма начин да е иначе. Социалното равенство е невъзможно. Равни сме само пред оная с косата.

Ковчезите нямат ремаркета и никой не е отнася със себе си нищо.

Прав си. Също всеки ще го съдят по делата му.

Най големия ТЕРОРИСТ -Америка иска да знае .....я духайте супата.

Че то това е ясно и на кучетата.. За толкова години преход само кошкари по панделите. Няма един нарко бос... само приказки :( Абе шибна държава :(

и сега пак всички ще ревнат срещу ББ и ГЕРБ, защото просто не са прочели, че тия неща се отнасят за 2007г. когато бяха любимците им от НДСВ и БСП на власт :)))

...да не би да са по-различни, само дето са по-алчни и по-напористи, че плячката намалява!

Този път, Уикилиикс не издава никаква тайна - така е било винаги навсякъде. Руската охранка е пазела царя , полицията - фабрикантите. Така е било в и Европа. Тамошните мутри са се казвали капиталисти, нашите капиталисти - мутри. Службите са пазели, пазят и ще пазят богатите. Бедните - бог да ги пази!

абе това е лажа бе ... тя пак лажят .. булгарите са чесни и работолубиви. нема корупция и не е имало никога . особено по времето на др. живков

Що, някой да не би да си е мислел обратното?! "българските" служби обслужват партийните интереси и властта!

Ало,Вие Хамериканците,добре ли сте...как да кажа за амфитамините,контрабандните цигари и пр. Я се разкарайте! Това тук си е БУЛГАРИСТАН,част от Путинова Русия...ами ако врътне кранчето на газта...

Е,добре дошли в клуба.Това всички го знаем.Не че е изцяло вярно,но общо взето е така.БАНАНА-БГ.Малка южноамериканско-комунистическа метастаза на Балканите.Как ли ше се оправят с нас?

пазят и работят за тях

-Имаме излишък 4 милиарда лева.-хвалят се от тройната коалиция. -Знаете какво да направите с тях и нека всичко да е точно.-казва Първанов. -Добре тогава.Ще си ги разделим точно поравно....