Взривиха гробницата на ромски барон в Русе

Взривното устройство е било поставено под дебелата 25 см бетонна плоча

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е и то българин ма ......Циганин де ама тука роден ...И то беши от "клетите " бе ушам......Без Лобстери не сядаше на маса ....Много капризен беше КЛЕТИЯ ....няма ли CHIVAS REGAL 12 годишно на кракът му не стъпваше в заведението...Абе фукариика си беше ......амааааннн...

Наркобарон са искали да кажат ....Аве ..барон ....барон .....ама баш си е МАНГАЛ ....

Къде са парите на клетите българи.Барон ли.Пълно разследване и затвор до живот ,това не са пари спечелени с труд.Никаква милост към тези изверги.Гробници?Държавата да си влезе в ролята ,защото така повече не може.

Е и то българин ма ......Циганин де ама тука роден ...И то беши от "клетите " бе ушам......Без Лобстери не сядаше на маса ....Много капризен беше КЛЕТИЯ ....няма ли CHIVAS REGAL 12 годишно на кракът му не стъпваше в заведението...Абе фукариика си беше ......амааааннн...

Кой и защо допуска това?

Управляващите, за да се задържат на власт.

дето е на друго мнение: айде, не се крий като мишка в трици, ами казвай, сега ти се е паднало!!!

Барон??????Боже слез и си прибери версиите.Барон-Ай-Фон-Мингау,аннннеееее,аннннаааа,двама баници трима бози и четрима швепса,звъни вратата звънеца чука......човека го нема абстрахираха децата.

Баси гробницата, това върте е по-голямо от средна софииска гарсониера. Сега важният въпрос: Обществена тайна е, че повечето цигнски катуни, барони и кланове имат оръжие (вкл. автоматично). Кой и защо допуска това? Ако клановете решат да взривяват цивилни обекти - няма да имат проблем, така ли? Иначе, НАП за 20 стотинки ресто ти затваря бизнеса

Сега, НАП да направи една ревизия за сумата на платените данъци от това лице, и дали имушеството му отговаря. Много ми е странно какво ще покаже. Да не се окаже обаче че по документи цялата рода са социално слаби и вземат помощи за 10-ина дечица.

Каква поредна циганска драма!...

Какъв протест и за каква кауза ? Мяза ми на комунделски заговор.

срещу едните комундели - вазе, ГРОБарето, "заговорничат" другите комундели. Нещо неясно???

Загуба непрежалима!!! ... да зяносат един започнал да отлежава след 64 лазарника "дестилация" "ром", със специфичен и неповторим "аромат"!!! Непростимо!

7 петък февруари 2020 Национален протест 12.00 ч. пред Парламента. Копирайте и споделете във Фейсбук, на приятели. Пуснете го отново в коментарите. Телевизиите на ГЕРБ винаги съобщават за протеста СЛEД протеста! Напишете в Гугъл: протест 7 февруари 2020 ГЕРБ трябва да си върви защото НЕ им ВЯРВАМЕ! Аз само чета: - Забраниха.... - Затягат режима .... - Н18 - смърт за обикновенните хора и малките фирми - Нови изисквания ..... - Нови солени глоби ..... - Нова такса ...... - Вече задължително с паспорт за ... бебешка количка, памперс, колело ..... - Нови касови апарати ..... - По-високи цени за ...... - Данъчни под прикритие играха хоро ...... - Търговският регистър НЕ работи ..... - Шефката на НАП взе трудно решение да НЕ прекратява отпуската си - Избиха едиколко си свине, овце и т.н. ...... - Задължителна подмяна на еди какви си документи..... - Вече собствениците на апартаменти са длъжни ....... - Който има къща, вила или двор трябва да регистрира .... иначе глоба..... - Започва ремонта на вече ремонтираната ...... Няма съдени или разследвани за: - Ремонт на ремонтите на ремонта - Некачествени магистрали - Цени на билетчетата, сини и зелени зони - Винетки - Фалирало дружество - изгърмели хора с Гражданска отговорност и други застраховки - КТБ - Състоянието на Първа Инвестиционна Банка според - Евро-тестът .....??? - Заем от 16 милиярда без да е ясно какво се случва - Африканска чума и смешни огради, уволнени журналисти от Нова ТВ ( Генка Шикерова - Разследва Африканската чума и далаверите от преди нея)

всичките милиционерчета изтрежтехте! денги нет!

Казва се "денег нет" бе, неграмотник. Като не знаеш, къде се тикаш в А-групата!

Яснооо , комундетата мира немат .

ама само дето си объркáл лицето на глагола "нЕмам" : бидейки представител на ГРОБарския филиал на БКП, "прескромно" си "предоставил " лапкането и цоцкането на брат'чедите от др. филиал - БСП...

ГЕРБ са боклуци, но отявените копейкаджии като тебе са още по-големи! Всичкия боклук трябва да е на бунището !!

Само да обясниш що отявлените копейкаджии са по "отявлен" от отявлените центаджиите - и цена нема да имаш! МолЕм, имаш думата!!!

А този мангалски барон по какъв начин си е изкарвал парите и плащал ли си е данъците?

Плащал си ги е - на цар Киро.

Кирето де, на -МЕНТИЧКА!!!

11 дни как ли смърди тоя барон 11 дни след като е покрит с 25 см. бетон, като се има предвид, че и като жив си е смърдял доволно

монархия ли сме или Република, кви са тез барони и баронеси, та те са май от етноса и не са си пили хапчетата

Язък, човечеството се лиши от бъдещи археологически разкопки на римски пантеон.

Какъв Барон... жив ц...!

барон е в смисъл, че цял живот си е барал черната пи..шка!

кардарашите не са ли този цигански клан, дето държат джебчийството? Явно баронът е натрупал доста пари за своята гробница. Като гледам терена, плочата, мрамора и т.н. тя струва колкото една малка къщичка - 15-20 000 евро.

Дпбро начало . Аре , същото упражнение в русенския катун и поне тройно по-мощен . Задължително отцепление на района , да не пострадат Хора . Със здраве :))

Дрън-дрън. Както се вижда врвива е изровил дупка в двете посоки. Тоест, той е бил сложен още при строежа на гробницата, в земята зад бетонната стена. Отвътре не се е виждал. ХПри взривяването е пробил стената, защото зад нея има кухина. Не е насочен взрив.

Кат уж е на небето, кви са тия мавзолеи бе, кви са тия мангалски грандоманщини,а ?

Мангасар барон направо се скъсвам от смях

Абе какво значи ромски барон? Това да не е полически коректно име на оперетата Der Zigeunerbaron от Йохан Щраус (син)? Едно време в музикалния театър в София съм ходил на нея, ама се казваше Цигански барон.

А защо само отгоре 25 см - отвякъде трябва. Барон е все пак. Шукар бути ама романи.

Ами команягите нарочно гонът българите, та да размножът циганите. Води се политика на етническо прочистване, и това не е от чера, ами веки 70 години българите са избивани и гонени от собствената си страна. На българи не се отпъскът цоциалки, но сичкото цигани виси со страшна сила на цоциалки. Циган взима работа, кебабчета по избори, подкрепяно е от команягите, не плаща сметки, мародeрства, бие, изнасилва, ограбва, убива. Бъгари е преследван като куче и избиван в собствената си страна. Еврейските команяги ноо добре знает как да избивът бели народи - справка Голодомора, две световни войни - кой е избиван - саму белите хора, държани гладни и избивани в мъки и зверства. По завета на Маркс койtо казъл че южните славяни (сърби, черногорци етц) шотландците, баските и германските народи ке изчезнът е револуционния период щото не биле ценни ...за команизма и еврейството ....

Ало НАП бихте ли споделили този барон колко налог е платил последните 5 години?

Бароните са хора ( по принцип говоря) с титли и те не плащат налози. На тях им плащат налози. Ром също вече се води титла и затова ромовете (на български казано-мaнгалите, цигaните) не плащат данъци и налози. Те само събират (берат) тяхното си!

Тази миндилка тръгнала да се притеснява, че хората били бедни, а си издигат мавзолеи, сякаш онези ще отскачат от време на време долу на земята за уикенда във вилата си.

Оперетата "Цигански барон" на Йохан Щраус,забранена ли е в България? Може ли да се промени името ѝ,за да са спокойни мисирките?

Lk

Толкова ли е важна тази "новина" , че от тази сутрин не слиза от първа страница на dir.bg. Други важни ! новини се скриват след час -два обикновено.

За дирски драсканици,какво е цигански барон???А граф има ли???

Важното е електората да не пише против Израел

sawo

Това публично гробище ли е? Ако да, кой разрешава да се правят гробници там?

Електоралната власт.

Ким КАРДАШиян изпрати ли съболезнования?

е, щом са наляли 25 санта бетон значи са предполагали, че някой техен брат ще ходи да копа! познали са!

Или злато или Череп се заливат в 25 см БЕТОН. Върнахме се в романтичните 90-те.

Тая титла "барон" Кралицата на Англия ли му е дала ?

Не, нашите скапани медии.

Ахъ...а после се сърдят като ги оприличат на мисирки.Ами такива сте бе хора..като папагали повтарят едно и също по цял ден...

е, то и евгени минчев е лорд, ама кралицата няма нищо общо

Само тая "титла" се купувала. Поне тогава. Сега е друго...

добре ли е ?

преместил му се е в другия крачол, по посока на взрива

Сетиха се "мургавите" да критикуват държавата и да искат да е еднаква за всички. Що не кажат същото като крадат ток, не плащат водата и всичките са все инвалиди. Гешев и НАП да слязат малко по-ниско в нивата на разследване и да ги предреши тия "барони" и "баронеси", дето нямат и един ден трудов стаж, пък живеят в палати. Сигурно, ако не са им залепени очите с пачки, бая неща могат да видят.

Пак фен на Бойко Методиев Борисов в новините!!!

КОЙ го знае и този ,,барон” колко милиони е ,,изкарал” за тези ... даже не другари ами тъмни сенки от отделите на ДС-то които контролираха(!) икономическата,битовата и криминалната престъпност.,,Контролираха” я през соца чрез такива ,,барони”.Контролират я и сега.Въпреки многобройните престъпления и очевадното демонстриране на висок жизнен стандарт и ,,липса” на доходи.Такива ,,барони” има много.Те са също и гласоподаватели на БСП и пишман патриотите или та ,,десните” партии от ,,интелектуалци” които са против БСП,но играят по гяхната свирка

"Заради шума от силния вятър охраната не е чула нищо".. освен звукът как екскременти пълнят гащи.

то нямаше ГЕРБ да са на власт,а гласоподавателите на БСП и пишманпатриотите да са от ,,со кхърес” джентълмените на тозии подобните барони

а ревизия на доходите на тоя "голям човек" и фамилията му??

Бомбаджиите са закъснели малко .

То и турци беха изгонени от циганската държава на циганина Тодар Маричин, т.нар. Тодар Живков, незаконен син на ЕВРЕИНА Фердинанд и на една местна циганка прислужница в двореца Кричим. Турците за какво си мислът че беха изгонени от циганина Живков. Команягите еврейски я направиха циганска, и на етническа основа, изгониха българите в чужбина.

++++++++++++++++++++++

хахаха якоо

Тъпо ве брасчет!Хептен от ВОСР ви изкараха опорките ,,ваште” шефове от Питер

И как точно са го поставили експлозива ПОД плочата ? И никой не е видял как се копа ? Да не се окаже, че не е имало труп отдолу. Да не е имал оня некви проблеми и да е "починал" и сега да не е на небето, а с друго име в чужбина ?

Не съвсем по темата ама … на Централни гробища в София има една уникална плоча от черен гранит … в естествен ръст е изобразен млад ром … с риза с къс ръкав и тесни скъсани дънки … в дясната ръка държи смартфон долепен до ухото и разговаря … леко е приседнал на предния капак на марков автомобил, до емблемата му е поставена лявата ръка с цигара, на ръката на всеки пръст има пръстен, както и гривна дебела, колкото ланеца на врата му … а на заден фон триетажна къща … да се смееш ли, да плачеш ли …

Дай боже на всеки млад ром такъв дар.

Откъде има тази фамилия пари за такава гробница???Аз ако пукна и ме погребат така ще разследват и доходите на прабабите на цялата рода.

Циганите ли направиха държавата циганска или българите ?

ако в държавата нямаше цигани, кава щяха да я направят българите?

Кой римски фараон?

Знаех, че на циганите фирмения банкет е по Задушница. Не знаех, че ходят с бомби.

Барони, вендети, цигании, пълни глупости! То е ясно, че други орки са искали да преджобят мумията, току виж открили вътре златна колесница или поне златен часовник. Но опечалените явно си познават роднините и са взели мерки предварително, като са изляли бетон като за бомбоубежище!

Не е чак толкова бетона, ако бяха излели добре, нямаше да го отворят. Но като се замисли човек и пирамидите са били обрани в древността. Иначе това със запечатването как става. Вкарват барона и после какво? Идва бригада бетонджии да запушва входа? Трябва да звъннем на Юнеско.

Убий мангал - спаси България!

хе хе хе Ми принципно по тоя начин се попълва колекцията на Черепа Първо имаме починал владетел - примерно барон. Погребват го с инвентара му. После идват грабители на гробницата и квот земат Черепа им го наплата и си прави частна колекция.

Когато вашето племе поругава български гробове-няма проблем,а когато вие сте потърпевши -вой до небесата!!