Снаряд падна и се взриви в двора на селска къща

Снаряд е паднал и е избухнал в двор на семейство в сливенското село Горно Александрово. Няма пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Снаряд падна и се взриви в двора на селска къща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н премиер, да се застраховаме и за падащи снаряди, а ? Като държавата не може да ти гарантира нищо, отивайте при застрахователите, те гарантират единствено, че вземат, но не изплащат нищо.

понеже стана въпрос за нормалните държави - то изобщо случва ли се подобно нещо там или това си е наш патент?

Няма други идиоти по цял свят като нас! Сами ще си направим война...

Чак пък евакуации..мангустите преиграват ,за помощи риват!

Предлагам задължителна застраховка за ВСИЧКИ имоти, покриваща риска от падащи осколки, снаряди, сателити, фотонни бури и, разбира се, нападение от извънземни.

Нормалните страни през юни се отдават на радостите на живота. Пътувания, екзотични екскурзии, красота, спокойствие и наслада от красотите на техните страни. В герберска милиционерско-мутренско реакционна бананова България земята се люлее, трещят взревове, реки заливат домовете ни, цари анархия, наркомания, мизерия, занемарено здравеопазване, феодали по места по потници и джапанки, неграмотни управници, чието място е зад решетките, пълна занемара и идни катастрофи с жертви. Това не е нашата България, това е ада на земята. Това е котило на мръсници без лорал, без закони, без логика. Такава държава не може да същедтвува. Няма право да съществув. Време е за голямата промяна.

Бадер Майнхоф в Български вариант!

Ми тя е същата от Челопечене.Няма какво да говорим- БГ.Като гледам физиономията на мазния г-н Делов ли беше да ме успокоява че били конвекционални боеприпасите започвам да мисля за Цветанов как ще се оправдава за неминуемите жертви за които ще съобщят след това.

1chovek

Някои уроци явно ще ги повтаряме, докато не ги усвоим. Това можеше да бъде избегнато, ако след Челопечене бяха направени пълни проверки в складовете за боеприпаси - и взети мерки.

d4

В нормалните държави се отнема лиценза на фирмата, допуснала това безумие. Завинаги! Фирмата възстановява всички щети и изплаща жестоки обезщетения на пострадалите. Ръководителите на фирмата отиват на съд. Но ние не сме нормална държава. Пак добре, че няма 500 кг. авиобомби. Ама кой знае....

To все фирмите ще са виновни за безумието на управляващите..Нали казаха че на входа и изхода всичко е под контрола на МВР..Защо веднага започнаха да приказват как фирмата "има"нарушения след като дори не са стъпили на терена?? Как за 2 часа "разбраха" за тези нарушения а толкова време присъствие там не ги откриха??До кога няма да има виновни от управляващите - с.Бисер военните не значт че е техен язовира??сега тук - МВР "наблюдава" ама май от някой кабинет...