17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива бяха и с Хитлер , със Сталин и с еблюто Клинтън за наш срам, ние си бяхме проститутки и с тримата

като се замисля има истина в думите ти,ама дали пък просто не са се надценявали :))) С Хитлер - не знам,със Сталин,Тито е същата жилка,а и времената са били други,можел е да му се одръвчи,после оня е пукясал,за Клинтън - кога това?1995 година ли,Босна?Сребреница ?Не е за хвалене.......

Тариката да види Украйна и пак да помисли, че са отминали тези времена.

И за какво са изнудвани и притискани? Да спрат да лъжат.

зАЩО НЕ СИ СПОМНИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРИ "ПРЕГОВОРИТЕ" С ГЪРЦИЯ? зАЩО НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ПЛАТИ ИСПАНИЯ ЗА ЧЛЕНСТВОТО СИ В ЕС? тРЕБА ДА СИ МНОГО голем ПРОПАГАНДИСТ ЗА ДА ГОВОРИШ КАКВОТО ТИ ПИШАТ НЕКОЙ СЛУЖБИ!

тОЗИ ЧОВЕК, КЪДЕ ЖИВЕЕ??? сАМО МАЛКО НА ИЗТОК ОТ НЕГОВАТА ТРИБУНКА ИМА "МНОГО ДЕМОКРАЦИЯ" И ДРУГИ ПОДОБНИ! тАКИВА "СМЕЛИЧАЦИ" С МЕД ГИ МАЖАТ! ДОРИ И НЕкъпани!

Вучич и той се чуди кво иска. Сигурно иска да помогне на македонците да влязат в ЕС. Хем да не са изолирани в Европа, хем да не признаят Косово. Хем да гласува формално против Русия, хем да получават помощ от там. Това беше възможно по времето на СССР. Тогава бяха необвързана държава и САЩ ги издържаха 50 години. Никой не може да ги притиска за да ги държи като буфер. Сега вече Русия няма никакво влияние на Балканите, приклещени са от всякъде от евроатлантически зомбита и на никого не му пука какво искат. Ще ги притискат както могат.

Тя и вашата "държава" е отминала вече, кой ви бръсне за слива! Айде чао и бегом към Азия!

Русия вече предупреди че влизането на Полша във войната означава че Русия ще употреби тактическо ядрено оръжие. САЩ няма да посмеят да се намесят. А Литва ще отнесе хурката само да едно денонощие.

Как така, отношения между Северна Македония и България се обсъждат от Северна Македония, Албания и Р.Сърбия? В някаква подчиненост ли е Р.България от тези държави?

Каква независимост като дори в този нещастен сайт педерасите изтриха половината коментари

Ако запада не ти налага санкции, не те бомбардира и не прави преврати в държавата ти, тогава си свободна и независима държава.

Или русия. Не се ли замисли за това нещо или повтаряш опорките като папагал?

Хаха, Сърбия била независима и свободна държава!!! От кога да си васална държава на Путин, означава независимост и свобода ?!?!

Колкото ние сме независими

 Мучич "подкрепя териториалната цялост на Украйна, точно както подкрепя териториалната цялост на Сърбия, което не е случаят с повечето страни от ЕС." Ами от какъв зор Вучич се натиска за ЛИЦЕМЕРНИЯ ЕС?!

Те и македонците така ....

една държава за да е свободна и независима трябва да има собствена просперираща икономика! за да разбереш накъде върви една държава и поглеждаш бвп! бвп на србия от 2008г до днес си стои на 52 000 000 000 $

той-чо, би ли написал ДЪРЖАВНИТЕ ДЪЛГОВЕ на "НЕЗАВИСИМИТЕ" държави?!

Доста си тъп, мишок. Дългът няма нищо общо с просперитета на държавата, стига да се инвестира правилно, а не да се харчи за държавна хранилка и олигарси. Помисли си ако изтеглиш един милион долара заем и го похарчиш по курорти и алкохол или го дадеш за да учиш медицина. В единият случай ще си с дълг от 1 мион долара, в другият, ще печелиш по 400 хиляди долара на година. В единият случай ще си беден мишок, в другият за 5 години ще си по-богат с 1 милион долара. Дебил от възраждане си, нали?

Кое ви е независимото на вас?

И аз се чудя, България за каква независимост може да говори?