Прокурорите подкрепиха Гешев заплатите на магистратите да бъдат замразени

ВСС трябва да реши дали всички, които предстои да се пенсионират до края на календарната година, да вземат целия си платен отпуск

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гешев колко ти е замразената заплата?

Гешев без каскет?! Едно време имаше виц, че в СССР решили и те да направят порно филм. Направили го - Ленин без каскет.

Schilo

Ако се замразяват бъдещи увеличения на заплатите- одобрявам.

Диктатура на пролетариата...

Защо не пишете и за увеличенията на заплатите приети на същото заседание на хора от администрацията на Главния прокурор? Което дори вече е решено, не е предложение като "замразяването"? Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет даде съгласие за актуализиране на заплатите служителите от Бюрото по защита при главния прокурор 08 април 2020 година Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет с 10 гласа „За“ и нито един глас „Против“ даде съгласие, на основание чл. 138, т. 5 от ЗСВ, да се извърши актуализация на заплатите на служителите от Бюрото по защита при главния прокурор, считано от 01.01.2020 г. като в размер до 8% да бъде актуализирана заплатата на служителите от специализираните структури, назначени по Закона за Министерството на вътрешните работи и лицата, работещи по трудови правоотношения и в размер до 3% на служителите на ръководни и експертни длъжности, назначени по Закона за държавния служител.

Е ще караме на подкупи,няма дани е сефте..

Смешници! Това ми прилича на Сталин - Аз реших и вие ще го гласувате. Поне да имаше дебат какво и как па тогава да гласуват единодушно.

Schilo

Какво означава "замразени"? Няма да се получават ли или няма да има увеличения? Че е доста съществена разликата. Ако ги спрат, прокуратурата и съдилищата ще станат търговски дружества.