ВАС: Отказът на ВСС за дисциплинарка срещу Янева е незаконен

Висшият съдебен съвет незаконосъобразно е отказал да образува дисциплинарно производство срещу съдия Владимира Янева за разработката "Червеи".

Обратно в новината

Коментари - ВАС: Отказът на ВСС за дисциплинарка срещу Янева е незаконен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдрбната ни система е срам за нацията! Тази корумпирана съдебна система, вече 26 години мачка и се гаври с нормалните българи и защитава МУТРИТЕ И МАФИЯТА !...

Тази красавица от снимката на Цецо Шлифера приятелката ли беше.

Не просто. Тя му е била състуденка. ГЕРБ си я пробута. Както и Цацаров. После не си харесват калинките. И онзи блъсналия се със служебен Мерцедес, пян и без колан от Разград и той е техен.

ВАС: Отказът на ВСС за дисциплинарка срещу Янева е незаконен То целият ВСС е незаконен.Там гъмжи от откровенни престъпници с "бели" якички.

Хайде прочетете една друга статия от този сайт "Германският министър на правосъдието Хайко Маас отстрани главния прокурор Харалд Ранге заради разследването срещу двама блогъри." не е ли време да си зададем въпроса за какво ни е тази съдебна система, само да вземат бонуси, който си гласуват сами и да строят хотели по морето ли ? Каква е тази наша конституция какво е туй чудо, каква е тази независимост ? Могат и нищо да не правят и не носят отговорност пред никого. Можеш да чуеш или прочетеш постоянно в медиите "делото е върнато заради нарушения по време на производството" и тук е въпросът някой търпи ли някакви наказания за тези нарушения или несвършена работа? Има ли контролен орган за тяхната работа или е напълно безконтролна ?

Как можах да се родя на тази тъпа територия и какво правя още тук !!??

Човек сам си определя съдбата. Къде е роден е от малко значение. Особено днес. Никой не те спира да учиш и да работиш на Запад. Ееее, малко пари трябват в началото, но това е друг въпрос

Човек се бори за мястото си в живота откакто се роди. Територията не ти е виновна.