Коментари - Цацаров: Непарламентарни сили провокираха скандали във ВСС | dnes.dir.bg
назад

Цацаров: Непарламентарни сили провокираха скандали във ВСС

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че отиващият си Висш съдебен съвет сам е генерирал част от скандалите, а други са инспирирани от извънпарламентарни сили.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Непарламентарни сили провокираха скандали във ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимателно прегледайте записа от онлайн предаването на 18 късно вечерта при отчитането на електронната система. Сами ще се убедите в долунаписаното. Защо два пъти, есин път в 18.10 се отчита системата и отново късно вечерта със голяма суматоха около лаптопа. Там зациклиха.

Аз искам системата да ми покаже достоверно за кои съм гласувал. Това е. Как е отчетен гласа ми и за кого.Това е проверка.

Защо след отчитането в 18.10 отново късно вечерта се разпечатва сърварното и се отчитаха резултатите?

Нещо въобще не ми се връзва. В Решението на съда пише, че на 18. резултатите от електронното гласуване са били отчетени. Въпрос: Защо тогава късно вечерта /видимо от онлайн предаването/, обявиха, че няма още резултат от ел. гласуването, ковисията отиде да тледа сърварното помещение, после се върнаха, стана голяма суматоха около компютъра, започнаха да смятат с машинки резултатите, даже закриха камерата и след дълга суматоха обявиха резултата. Вижте записа на онлайн гласуването. Убеден съм, че тогава стана манипулацията.

Отчитането е в 18.10ч.

Де да бях прокурорско чадо - Цацаров да ми беше дядо

А паламентарните сили избраха единодушно прокурори и съдии, които никой , ама никой не ги познава.Може ли тук някой да ми изброи две имена на тях и от къде идва и каква е концепцията му. Никога, ето това са избраниците.

Била сигурна електтроната система за избор. Прокуратурата нямаше нищо общо с фалита на КТБ. Имаше и сигурност при напечатването на бюлетините в Костинброд.Изобщо в тази страна всичко е сигурно. Вие казвате, г-н Цацаров. А страната се тресе от корупция, далавери, престъпност и какво ли не. Да, но Вие казвате. Срам.

Или с други думи казано - никой, който не е в парламента няма право да има мнение. Аз пък имам - не съм свикнал да се подчинявам на КОГОТО и да било. Според мен Прокуратурата целенасочено се стреми да саботира обществена система , изградена по подобие на развитите западноевропейски общества. Според мен мнозинството прокурори не одобряват система , изградена на базата на независимите власти, не одобряват свободата на словото, не одобряват свободата на личността...

Никой и за нищо вече не вярваме в съдебната система. Всичко е далавера.

А сега , ''нямаШЕ'' , България не е ''корумпирана'' държава вече , от страна на СЪД. СИСТЕМА ... /според Цацаров / СЛУШАЙ РАДО , ДУМИ ! Г-н Цацаров , каква работа свършихте за толкова много години , или трупахте годинки за стаж ?

Ако в Страсбург се докаже, че има намеса в електронната система по време на изборите, Цацаров да си подаде оставката. Нека го изрази това публично, пък да видим.

Нещастните останали без представители в парламента (по волята на народа) тролове на "дай България", които от утре остават без активисти и във Висшия съдебен съвет вият на умряло и тролят и оспамват всичко написано и казана за техните хора Л.Пантофф и Калинчо Калпака. Намесил се "електронно" (разбира се Путин) и не избрали хорта на Пантофф и на Ристо Прокопиефф... На крива ракета Космоса и крив... На криви, несъстояли се партии избирателите им криви ... ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ОТ ВСС ГРАНТАДЖИИ ЧУЖДОЗЕМНИ !!!

Г-н Цацаров.Защо след като делото за проверка на електронната система се води от три месеца, чак сега след излизане на поръчковото решение на съда, се споменава за него?? За да няма обществен интерес?? За да няма шум. То окончателното решение беше ясно от първия ден, но ако наистина имаше независим съд и се докажеше, че системата е възможно да се манипулира, какво правехме???

"Цацаров: Непарламентарни сили провокираха скандали във ВСС." Абе, цацо, по-важното е че парламентарните сили във ВСС и ти, като Главен Прокурор, провокирахте ( с действията и бездействията си) отчайващо ниско доверие сред българите в цялата съдебна система, във ВСС и към теб персонално! Напомням ти, че отчетеното доверие сред българите към споменатите от мен институции и персоната ти е под 10%!!! Което си е чисто недоверие! Ето, това си струва да коментираш, ама не ти стиска, нали, да почнеш такъв дебат?!

Аз вече електронно никога няма да гласувам. Ясно е, че изборът се манипулира.

Вече има ли нормален човек в тази страна, който да му вярва на Цацаров??

Прокуратурата още преди изборите за членове на ВСС трябваше да проверят електронната ситема. но те упорито отказваха. Е, ясно е защо?

СЪГЛАСУВАЛ ИЗЯВЛЕНИЕТО СИ С КАБИНЕТА В ЦУМ ?

Цацаров какво винаги се опитва да манипулира простолюдието. Ние добре знаем двете групи във ВСС на какъв принцип бяха разделени - на хората на Пеевски срещу малцинството останали членове от съдийската квота. Сега ни казваш, че вторите правили скандалите!! Засрами се Цацаров поне малко и замълчи!!

Браво на г-н. Цацров, взе че откри Америките !

Опаааааааа...................... сега вече е ясно кой е разпоредил на съдебния състав какво решение да се вземе Ясно! системата е сигурна. Да, ама не!

Господина запозната ли е с експертизите на хора, които нямат и понятие от сигурност на електронна система. От къде е сигурен, че системата не е манипулирана. Вместо да се заемат с проверката силите за сигурност и прокуратурата, оставиха Лалов за своя сметка да прави "поръчкови" експертизи. Абе вие за маймуни ли ни смятате???

Нагъл Цацьо. И Чайка няма да те спаси.

къ го рани тева туловище?

РИБА АМА ЦАЦА