ВСС поиска спешна среща с Румен Радев за натиска върху съдебната власт

В писмото до държавния глава е било изразено очакване той да приеме отправената покана и срещата да бъде проведена възможно най-скоро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе как ще дойде това нищожество страхливо.

Не руши. Няма доверие в съда. Нула!

Защо боковата подлога Гешев не се самосезира и не започна разследване откъде са парите и златото в шкафчето на тулупа дразни ги че хората имат симпатии към президента ами само тази институция остана чиста въпреки всички постановки и напъни да се умаскари и вместо да се занимава с президента да отиде в сараите на Доган да провери фирмите на Пеевски и да не изброявам цялата уродлива и крадлива клика главен прокурор мишок в капан на каишка с каскет

Да попитам вас. РР казал ли ви е, че е от бсп. Чухме и прочетохме юриста марков, как обижда на село, комунистите, а той е от дс, марков де... От народа по точно е, а не самозабравил се... В хс... Тая ит къде я избрахте, за цвк, но бб гордост, виж в сф кво направиха... Да се увериж с твоите каматни прости калинки. Мат.. И запада не може да ре спаси.. Както казваше х.. 1 човек кога е срещу теб няма страшно, но страшно е, кога 10 човека.. Бб ти казвахме отдолу, но не повярва, негодуват, защото са бедни. Не сф, а от провинцията след во останали в сф. Пример: завършил, английската с немски, приет су, право и е на 25,26 годишен и работи в сф общ работник. Лошо няма, но пари за квартира, ядене и някоя парцалка, ходи купува кога време свободно, кола и продава, но никой не купува..

Радев иска да става премиер

Какво значи независимост и имунитет на магистратите? В очевадния случай това, а и практиката го ДОКАЗВА ЕЖЕДНЕВНО, е стремежът им ДА НАРУШАВАТ ВСИЧКИТЕ ЗАКОНИ, като се крият зад тези две понятия! КОНЦЕ?НТРАЦИЯТА НА ОГРАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ е именно В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ПРОКУРАТУРА! ВСС да не се прави на ощипан, ЗАЩОТО ТОЙ ПРИКРИВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МАГИСТРАТИ! КАКВО ИСКАТЕ, ДА РАЗСТРЕЛЯМЕ 200 СЪДИИ ЛИ??? РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СТАНЕ, СПИСЪЦИТЕ ЗА СРС, СГС, ВАС и КС СА ГОТОВИ!!!!!!!! МАМКА ВИ МРЪСНА ПРЕСТЪПНИЦИ МАФИОТИ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ, ЗАЕДНО С ЧЕЗ, ТОПЛОФИКАЦИЯ , ГРОБСП и ВСИЧКИ ШАЙКИ В КОИТО УЧАСТВАТЕ КАТО ДЪРЖАВНИ ОПГ!!!!!!

Когато БСП бяха на власт, имаше ли ТАЦ, ЧЕЗ и т.н., другарю. Нали социализъма беше съветска власт + електрификация???

А кога, идиодругарю, БСП не са били на власссть? Или ти още вЕрваш, че ГРОБ не е БСП?

НАП запорират сметки на невинни , защото сменили имената , Съд осъжда невинен човек за неплатени сметки в София , ама той никога не е имал жилище в София и не е живял там , няколко пъти спец части нахлуваха поради сгрешен адрес и изкарваха акъла на пенсионери и т.н. Сега нахлули в Президентството , ама в сарая на Доган не смеят.Там не смеят да пипнат и главорезите му докарани с автобуси.

ВСС са жалки подлоги и марионетки! Същият Магдалинчев има наглостта да определи мутри на мафията като хора на ... протестиращите срещу подлогата на Пеевски и Борисов - недоразумението Гешев да бъде пробутан за главен прокурор - жизнено важен за мафията пост!

Мръсен кирлив каскет. Турска подлога. Четвъртит критен. Толуп гербаджийски Най голямата мисирка. Човек без достойнството и чест. Над всичко стой банкенската дър та и дебела проста пу@ка

ЗАЩО КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСА НА ГЕШЕВ АКО ИМА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ТО ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН-ТАКА Е ПО КОНСТИТУЦИЯТА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕ ИМА ЛИ ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА БЕЗ ПРЕЗИДЕНТА ДА БЪДЕ РАЗПИТАН--ТОВА Е ВЪПРОСА НА ГЛ. ПРОКУРОР ЛОГИЧНО Е ДА БЪДЕ РАЗПИТАН,ИНАЧЕ КАК СЕ ДОКАЗВА ИМА ЛИ ИЛИ НЯМА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

Едни за Радев, други против Радев, едни за Борисов, други против Борисов. Кой е за Народа? Щом ВСЕ се чувстват засегнати, сигурно Радев е прав. Факти са - повдигнати обвинения от прокуратурата след напускане държавата или на съда поради липса на достатъчно доказателства, кадри подбрани от ВСС. Борисов разделя властите, за да не обърка стратегията на ВСС в контрола на престъпните схеми с подход за липса на престъпни обстоятелства. А главния прокурор парадира за надзор и методическо ръководство, но не извършва, не защото липсват нарушения в прокуратурата, а защото сигналите се блокират от върховна прокуратура.

"Руши се доверието в съда и прокуратурата"! Ами то отдавна няма доверие в съда и прокуратурата, така че, нищо не се "руши"!

За 10 години на власт Герб се окопаха толкова добре че вече превзеха и Съдебната власт и най-вече прокуратурата където сложиха бившо ченге. И те сега им пригласят. Кметовете (повечето бивши ченгета) и общинските съвети отдавна са техни. Заприличва на комунизма откъдето всъщност са дошли родните ченгета и на "1984" от Оруел.

ГЕШЕФТурата пратена срещу Радев от Пожарникаря??? Какво ли ще иска???

ЗАЩО СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ПРОДАДЕ "КОМПЛЕКС КАМЧИЯ" НА РУСКАТА ДЪРЖАВА???????? ЗАЩО СПРЯХТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ТОВА???????????????????

Червени генерале, дето напълни България с боклуци, дето си защитник на Черепа, Галеви и цялата тумба, дето защитаваш руските, но не и българските интереси, ти нямаш право да се наричаш президент, ти си прецедент за тази институция, не те щем,разбираш ли, иди си и не се връщай повече!!!

СТИГНА ДЪНОТО РАДЕФ! ИМА МНОГО ХОРА, КЪДЕТО СЕ СРАМУВАТ ДА ТЕ НАРЕКАТ ПРЕЗИДЕНТ! ИМПИЙЧМЪНТ!

С подлоги гешефтарски няма защо да се среща Президента.. Кога ви натиска гешевия и сие си траете, ама като ви се каже истината в очите която е очевадна за мнозинството българи веднага ревете че ви се нарушавало авантосването...Мутри и мутреси сте там на 80% така че ходете да лижете там дето се подлагате както сте свикнали

Яко са седнали пред компютрите гербаристите и пишат безмислици,че ако падне техния крадлив вожд Борисов и за тях няма да има парче от баницата.

Ама вие от всс си мислите,че президента ли ни е отворил очите.Та вие нямате едно свестно дело и един престъпник не сте вкарали в затвора.Вие сте най корумпираната система.Освен това някой друг ви дърпа конците и вие му играете по свирката.Прав е Радев.

са от най крадливите и корумпираните!

Прокурорите. Съдиите не са

Този ВСС се е превърнал в своето отрицание. Той направи съдебната власт зависима от изпълнителната. Гъне се като червей, за да спечели благоволението й. Паникьосва се от голословни твърдения на чужди държавници. С особена безотговорност предложи кандидатурата на главния прокурор, който след това извърши безпрецедантни нарушения на конституцията и законите – престъпления и то не леки. Предложението за среща с президента показва категорично, че хората в този съвет, напълно са се откъснали от действителността и че представите им за нея имат най-вече виртуални измерения. Поради това не осъзнават, че не са в позиция да канят когото и да било. В интерес на съдебната власт е този орган да се разтури възможно най-бързо.

Яко се лее covid в София благодарение на Радев, Никаква сила не можела да го спре от разпространението му. Май само той ще се скрие от Covid-19 на Дондуков. В тази ситуация не можеше поне това да спести на Народа Български! След 2 седмици от Тестовете ще научим по точни резултати от днешната ситуация.

Ясен си ти, под всяка статия един и същ коментар. Не е толкоз прост българинът, че да ти се върже. А какво ще кажем за автобусите с братята роми докарани от страната? GG

С вируса хората все някак ще се справят ама с мутренско мафиотското властване няма как да стане без реални напористи действия че гърбовете им се пазят от краварски и еврогейски мутри,

Каква съдебна власт имаме само? Гордост за нашата територия!

Гешев веднага да си подава оставката и да напуска

МЕЧТАЙ СИ. ДА НАПУСКА - ЗАЩО?? ЗАЩОТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ЛИ???? ЗАПОЧНА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ИМОТИТЕ НА ДОГАН, ПЕЕВСКИ, БОЖКОВ И ДРУГИ ОЛИГАРСИ ОТ ДС. ЗАТОВА ЛИ НЕ ГО ЩЕШ???????? МЕЧТАЙ СИ. ГЕШЕВ ИМА ПОДКРЕПАТА НА КЬОВЕШИ И ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ!!!!!!!

С представители на руско-комунистическата мафия е безмислено да се разговаря. Радев е отявлен комунист. Народът е казал, че кръвта вода не става - затова не е чудно, че комунистическото отроче Христо Иванов се е юрнало да му помага.

Ти изобщо знаеш ли какво е комунист? Гробаджийски идиот си. Бих казал, че тия от шайката са комунисти, но не е вярно. Независимо, че почти всички там са били навремето в БКП. Ама то с платени драскачи няма как да водиш смислен диалог, та затова и ми е такова и отношението.

ЗА иванов ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВИ СА КОМУНЕТАТА ТЕ СА ТЕРОРИСТИ МЕКИ КИТКИ

А етичната ва ВСС дали не трябва за се самосезира за коментарите на главния относно политици, при полжение че работата му е само и единствено да се опита да лови престъпници? Или то това е длуга бира. в ЗСВ пише, че не могат да са политически авгажирани, но ми се чини, че тия дни не е баш така. Говоря за коментарите по Христо Иванов, какъв политик бил. Не мисля, че главния е човека, а народа ще реши догодина на изборите.

ВСС има ли куража да попита Каскета все така ли ще я кара, като на танго една напред и две назад, ама май много назад, кат по тоз начин затъпка в калта системата, като какъв се вживява не е много ясно, ясно е, че напротестите искат незабавно оставката му ведно с тази на премиера...

Рублен това ли ти наредиха от Кремъл? Престъпникът иска да има беззакония в България!!!

Че тук какви закони се спазват? А Кремъл отдавна не се интересува от нас, защото ние обърнахме палачинката първи.

Гешев да спре незабавно разследването срещу червените олигарси.

Кои олигарси точно имаш предвид? Или и ти вървиш по стъпките на осъждания за клевета Боко?

Божков, Миню, Арабаджиеви, Баневи още искаш ли?

Те тия всичките имат немалко връзки с боковото правителство, както се оказа, та набързо взеха да ги пускат от арестите. Ама щом ги имате за червени, добре! Явно са станали неудобни вече. Иначе съм сигурен, че Гешев утре пак ще се жалва как са "изгубили битката" срещу тях. Зер наши хора бива ли да се вкарват в затвора.

Ами той не е започна щом боко ,мента, влади ,кърджалийската проста п,,терасаджиите и апартаментаджии не ги е подгонил....така че няма какво да спира завалията освенда продължава да се осира..

Г-н Борисов, преди няколко месеца Ви писах, че ако не усмирите торквемадския плам на Гешев, има опасност той да обърне лодката. пак Ви казвам, този път по народному: Куче, което не знае да лае, само вкарва вълка в кошарата. Не мислете, че подкрепата на американското посолство не е достатъчна - и грузинския Саакашвили я имаше, но го изгониха като куче. Просто посъветвайте Гешев да се занимава повече с престъпници и по-малко с политиканстване. Но Вие не слушате, хора, които са прочели един вагон книги, защото са никои. Слушате интелектуалци като Данаил Кирилов. Жалко, не ми се иска да преживявам поредния метеж.

Аве виж кво, аз съм прост и ти си прост, ще се разберем! Виж там, аз некво писмо получих... дадох го на Севдето да го гледа, тя нали е там мисирка... ма тя нали си е проста путка... нищо не разбрах! Абе ебал съм ги отзад тия европартньори, нямам време да се занимавам с некви писъмца, докато ми клатят държавата... Аз им строя магистрали, те ми пишат писъмца! Овчари ѝ трябват на тази държава, не некви писателчета, ей! Ало, Ваньо?! Идвай с колата, че ме чака Гешев да ме разпитва 30 минути. Направо му казвай, че си пия кафенцето с две захарчета! И чашката да е със златен кант, аз обичам злато по принцип! Щях направо да пия една биришка там с Каскета, ама след оня Мишо нещо не ми се услажда!

Това ли пишете всеки път, без значение каква е темата. А това за прост съм съгласен, но за вас.

Заради собственото си его,ще събаря държавата.Подъл фатмак.

По отношение на извършеното от Гешев спрямо президенството - Наказателнията кодекс е пределно ясен. Член 269 - който употреби сила или заплашване с цел да принуди орган на властта, ...... да извърши или да пропусне нещо по служба или свързано с функцията му, се наказва с лишаване от свобода до шест години. ПРедвид, че за публичните лица наказанията се удвояват, Гешев трябва да лежи в Софийския 12 години

самото ВСС е за панделата, предатели

- браво БОЙКО да си жив

ВСС да поиска среща с Гешев и да го пита как си позволява да се гаври със суверинитете на държавата???

Фуражков не се оплаче на главния прокурор на ЕС - Кьовеши, тя може да му помогне за по- бърза процедура към Централния.

Кьовеши има много ограничен обсег на действие- занимава се предимно с измами по европроекти, не с наказателни дела. Но може би е добра идея Радев да се оплаче в Европол от Гешев.

обича да тича при началниците, да ги гняви и мучи, защото не знае чужди езици. ;така че шибаняка-тулуп ще предприеме действия към ЕС, той нали обеща да ги обработва в ДУПАРАТА. Ще се разберат.

Изчистете България от русофилските мутри. От рубладжийте, от руското влияние в политиката и икономията ни. Няма една просперирала държава в света, която да е в съюз с Русия. И за уточнение не НРБ и останалите соц. държави предадоха ссср, а напротив, ТЕ ни предадиха. Те, в Кремъл предадоха Живков, Хонекер и со.

Значи да я изчистим от Бойко и Герб. по -голям комунист от него нямо, още си пази партийната книжка в джоба. Произведен е майор заради действията си в Дулово. Лиляна Павлова е внучка на член от Политбюро, три пъти министър при Живков Цецка Цачева - партиен сектретар на Росен Плевневлиев баща му е бил областен секретар на Партията в Благоевград и е отговарял за правилната идеологизация на помаците. Дянков е спечелил стипендия"Людмила Живкова".

ВСС, вие сте част от същата политическа мафия която изсмуква силите на България, алчни и продажни Пеевски п.тки. Отдавна се продадохте и думите нямат значение.

Не вярвах, че са толкова жалки! А не поискахте спешна срещ а с американската посл/р/аничка, когато орезилиха ваш колеГа, набеден от тях, БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА?! НАИСТИНА СТЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЖАЛКО СБОРИЩЕ!

Намесата е зверска и всички го знаем !

Е то се видя като каскетираните мутри нахлуха в президентството, след като Президентът отвори дума за Доган и Пеевски.

Глупости! Божков плаща за цирка, който играе Радев.

Доказателства? Или и ти следваш линията на Боко да клеветиш?

ВСС звучат като улична жрица, на която ѝ е дошъл много голям. Това впрочем са същите "кърджалийски", които решаваха аферите с Двете каки, с тефтерчето на Златанов, и с корумпираните съдии, които си тръгваха с условна, понеже им било за пръв път и били отлични професионалисти.

От тебе кво става бе мутро мръсно

познайте дали Радев ще иде на срещата.

Е то, ако шепа проститутки ти пискат под прозореца, ти би ли излязъл?

Е много ясно, че няма да иде. Кога Радев е бил, човек който да обединява и решава проблеми

Адвокатските съвети на Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Хасково и Смолян, както и колеги от цялата страна, искаме оставките на главния прокурор на България - г-н Гешев, както и на министъра на правосъдието Данаил Кирилов. Ще подготвим и подписка за оставките на Гешев и Кирилов сред българските адвокати и граждани, а при нужда ще пристъпим към ефективни протестни действия, в рамките на позволените от закона такива, до подаването на оставки от посочените две лица. Вчера г-н Гешев надмина себе си, като прескочи всички граници, извършвайки един от най-срамните и позорни актове в най-новата история на България.

Е и какво като иска.Защо съдът погазва Конституцията и угажда на комуниста Бойко Борисов.

ВСС не бива да унищожава и без това невероятно ниския авторитет на съдебната власт, подкрепяйки един явно нечистоплътен и лъжлив прокурор! А едва ли има човек в България, който да е уверен в слепотата на Темида!

От политика не разбираме, но дпс, кого подкрепя, рр или бб. Ние ни кой... Депесе, доган искаме да го чуем, кого подкрепя той, за да си маправим заключение. Умен е фоган, това споделям, рр е от честен род, за бб че сме от ес и сащ, нищо повече за кърджалийската проста п*тка. Мерси, иван христов е умен, живи и здрави, безплатен сеир, ние си имаме циганска сватба, тъпаните бият и заглушаеат телевизията. Успех. В понедрлник ди заминаваме за франкфурт. Там е живота, тук не

...смешници че то на вас кой ви верва.

Румен Радев е единственият честен президент до сега.