Коментари - Всички чакат "пълна ярост" срещу Израел. Но гневът е риск, който Иран не може да си позволи | Днес.dir.bg

Всички чакат "пълна ярост" срещу Израел. Но гневът е риск, който Иран не може да си позволи

Заканите за отмъщение срещу биха изправили Техеран пред стратегически последствия

Обратно в новината

Коментари - Всички чакат "пълна ярост" срещу Израел. Но гневът е риск, който Иран не може да си позволи | Днес.dir.bg

Коментари

Искат Трета световна. Русия успя да отклони желанието им. Да видим Иран. Абсурдна работа. Нито армиите им са в час, нито военният им компекс произвежда бързо. Но екселските таблички на алчната паплач на елита винаги отчита печалба от палеж на война, след това се явява като спасител и налага новите модели. Прозрачна манипулация. За съжаление масата гои не са мръднали въпреки информационната ера. Както оня разправяше ЩЕ СЕ МРЕ. ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ.

"Силите на Иран и Израел не са равни. Техеран нито е технологично конкурентен на Тел Авив по отношение на бойните системи, нито може да разчита на директната военна подкрепа на мощен съюзник. Не съм убеден в това.

Искат Трета световна. Украйна успя да отклони желанието им. Да видим Израел.

еее, те аятоласите се пробваха преди години! и им мина след дълго близане на рани! а в по ново време израел им срива переодично базите в сирия веднага щом ги построят! а в най ново време им бомбардира и констволството в сирия и уби десетина военни "съветници" ама иран си трае, щото ....бе щото знае какво ще му се случи!

англосаксонски уши стърчат отвсякъде. Всячески се стараят да предизвикат голяма война в Близкият изток. А за Израел ще кажа, че тия се преебаха брутално. За никакъв холокост не искам повече да слушам след това което те направиха в Газа. С каквито се събереш ( англосаксонците), такъв ставаш - убиец и крадец.

наистина е така?

Иран се подценява. Ще има опровержение на това схващане. САЩ и Израел разчитат на разединение в арабския свят и това им е грешката. Израел бил силен, бил голямата работа, Иран едва ли не е предварително обречен. Е, ще видим, че не е така.

Пак като с Украйната. Перемога. Проекция. Руснаците са в Червено море и Индийско море. Китайците също. Русия и Иран подписаха договор за взаимна сигурност. Американската армия въобще не е готова за такъв конфликт. Дотук Израел изтребва цивилини с американски бомби, тества ИИ терминатори и въпреки технологичното си превъзходство в наземната операция дават хиляди жертви. В момента се изнасят като бити п. Целта на ционистката мафия е Трета световна. Идеята е Америка да бъде вкарана във военен конфликт и от там принудително да се наложат всякакви ограничения за гражданите. Камерън днес ходи да агитира Тръмп за 60 те милиарда, коиото са директно за Вангард Груп, хидра корпорациията, която практически е зад дийп стейта и ЦРУ. Беше отсвирен. След това се опита да влияе на републиканският председател на Конгреса. И там дърво. Минават директно на следващата стъпка. Млатене и палене. Това е. Айзенхауер още ги предупреди, че военно промишленият конгрес ще затрие САЩ. Израел има ядрени оръжия. Но и други в региона имат. Йордания каза още в началото на геноцида, че ако Израел приложи тактическо ядрено оръжие, ще предостави на който трябва каквото трябва. Идеята, че Иран е слаб е тежко малоумие. Израелците си го търсят от много години и ще си го намерят. Години наред изкуствено създадената им държава с цел разделение на Близкият Изток и контрол сееше смърт. Идва видовден. И сметката за всичките престъпления на слугите им от САЩ. Това е. Носете си белите дрехи. Положението е на кантар както никога досега. Дори и през студената война от страната на САЩ имаше проява на разум. Сега е алчността на хипер корпорациите и обезумелите банкери. Докато не се обесят всички слуги в Давос и господарите им човечеството няма да има шанс да продължи към позитивно развитие. Целите са видими, оповестени в Давос отдавна. Принудително налагане на новият световен ред на дигитален концлагер, следене с ии, дигитални пари, социален рейтинг, карбонови/въглеродни данъци и яко сеч за гоите.

В соросокопа и не се вълувай толкова. И тука ще имате перемога, колкото в Украйна.

Холокоста е геноцид за холокоста? Къде сте натаняху 2222.....

Извратените перси ха са посмяля, ха ще са ги посмляли. Израел може да има всякакви кусри, но персите си остават гнусни средноазиатски лицемери и извратеняци.

Знае, че ще загуби изборите. За тва една война ще го бетонира. А ционистката мърша си вее коня твърде нагло. над 34 000 цивилни избиха изродите. Публично говорят за палестинците като за животни. Никва реакция от ООН. Целият световен ред явно трябва да се преразгледа тотално. За съжаление такива промени не се случват без световна война.

Не рива. Са като смучеш краварския що мъцаш? Нали това си пожела?

Отговор ще има, в това няма съмнение. Но въпроса е че това няма да стане когато иска Израел. Израел иска да оправдае своята политика на масови убийства и затова предизвиква Иран и бомбандира Сирия. Всичко това израелците искат да прехвърлят като вина на други. Евреите със всички свои постъпки по отношение на арабите. Те могат загубят да загубят своята роля на "световни мъченици". Защото тяхната жестокост е огромна в момента. Те убиват милиони араби. Много се говори, че те са си организирали атентата срещу тях. Дали е така? Не знам, но тяхната жестокост по отношение на арабите отвращава.

Защото не планират да се бият те, ей ти поляци, румънци, българи и балтийски тигри, даже джобни наполеоновци. Както казаха от Пентагона, трябва да се отпусне спешно помощ на Украйна, защото иначе ще изгубят няколкогодишната инвестиция. Ето толкова ги интересува и Украйна, и всички останали.

Пример за "правото на по-силния". Израел смее да убива иранци в посолството им в Йордания, но Иран не смее да отвърне. Говорете колкото искате за закони, право, демокрация и суверенитет. Който има повече оръжие и военни бази - той решава. Това е правото на по-силния.

кофтие, да си рассиянски аятолах! четете история, бе крепостни! и новини четете!

идеята се състои в това че скрудж не е успял да разбие само турция и иран от противопоставилите и се страни

Няма нужда Иран да действа официално. Няколко терористи от ИДИЛ в израелско посолство. После ИДИЛ ще поеме официално отговорност и готово. Око за око.

Ако Иран удари Голанските възвишения ще удари два заека - ще освободи сирийска територия и няма как да предизвика ответна реакция по международното право.

ДжПиЕс заглушители за балистични ракети?! Ония дето летят като камък по балистична траектория ли... да не става дума за крилати ракети?! А иначе иранците колкото и да се "палят" рядко вършат глупости... така че тяхното отмъщение едва ли ще бъде извършено по начина на който се надява Нетаняху, апропо, сега е моментът руснаците да отрежат израелската авиация... нещо което трябваше да направят отдавна, като прекратят действието на създадения през 2015-а година координационен център между руските войски в Сирия и израелското ВВС. Цитат от Дир-а: " Септември 2015 Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че с президента Владимир Путин са се договорили за създаването на механизъм за координиране на действията на израелските и руските военни в Сирия, съобщи вестник „Едиот ахронот“... „Премиерът заяви пред израелските журналисти, че основната цел на срещата е създаването на механизъм за предотвратяване на липсата на разбиране между израелските и руските военни“, пише изданието. Малко преди това израелски медии съобщиха, че при Главния щаб на Военновъздушните сили на Израел е създаден координационен център за взаимодействие с групировката на руските ВВС в Сирия."

А бе то всеки за Айнщайн приказва ама е факт че Гравитон има доказан 2017-та с откриването на Гравитационните вълни.Нещо Отричано от Айнщайн и е изтъквано в трудовете му.И какво е направил Айнщайн а ми едно нищо доказва фотоефекта а ми това не е забележително откритие.Е и какво от това в крайна сметка работел по трудовете на Максуел и Ричи а ми че по това време всички работят по тях.Еврейски въздухар и ако не беше първото ЕинСтеин щеше да си остане само второто.

Явно дебилите в страната ни отново са на линия.

Шилo

Пак ли ретранслирате на Дугин простотиите бе, руски подлоги!!!

Израел ги чака много отдавна Чакат само повод Да ги изпепелят

Надей се

Ако туй ако онуй. Едно е сигурно. Ако баба му на Дугин беше мъжка. Щеше да има дръжка.

нали им дадоха един куп поводи... ама на Израел не му стиска да тръгне срещу Иран, дори и в Ливан, иначе отдавана да се натресли при комшиите.

бля-бля-бля ...

Втори фронт на НАТО щяло да бъде във вреда на Русия?!

аз лично ,съм силно впечатлен от лунните пейзажи в газа/положително/така трябва да се процедира с всички мюсулмански терористи.От 900м под земята кат нашата девин трябва да ги извадят и да ги пуснат за пубчлична консумация,като мравки да ги натъпчат.

Значи думата легитимна?По кой закон бомбардират чиждо посолство?

Щото не им стиска, затова им думнаха посолството, ха-ха-ха. Аре бегай да си пиеш хапчетата.

Този свят си е.а майката! Високо технологично! Да идва на власт изкуствения интелект и да изчисти до дупка естествения, защото последният е е.ати интелекта!

Явно все още има неразбрали че руските дронове се казват Геран, а не Шахид, имат няколко модификации включително реактивна и се правят в Русия, там където украинците се опитаха да взрият цеха в който се произвеждат но взровиха общежитие в близост. А ирнците не са казвали че ще нанасят удур по Изрел. а че ще си отмъстят мъдро. Тия глупости за печлалби от продажба на военни дронове по всета, явно не отчитат факта че Иран е под санкции и на тях пари не им трябват. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

статия се разбира, че за ЕС никой не му пука

1. Това е общият брой на мозъчни клетки на Дугин и Гогов. Дугин мечтае за гражданска война в САЩ до краят на годината, а Гогов разправя че Русия разчитала на Иран за дроновете Шахед - тези дронове Русия взе от Иран в началото защото са евтини и прости за направа, докато създаде поточни линии в Русия. След като това стана, не взимат ирански дронове. Това все едно САЩ да разчита на Мексиканското ВПК :-) Не е ли смешно, тъпо и нелепо. Израелците не са прости. Преценили са Иран и за това са си позволили да им ударят посолството в Сирия. Ако мислеха че ще им се отрази зле, нямало е да го направят! Персите ще пият една вода, ще кажат САЩ и Израел са Сатаната, и така до следващият път.

за кои по точно говориш? щото и евреите са "резани пишки" ;)

Не давам повече от 6 седмици на Иран срещу Израел

Иран какво точно очакваше да направят евреите след непредизвиканото нападение и изстъпленията на фанатиците му? Че Израел ще почне да брои убитите в отговор палестинци и да спре като стигне до бройката на убитите евреи? И защо Хамас се крият зад цивилни? Защо 75% от палестинците подкрепят Хамас? Защо вместо да си уредят живота с милиардите долари отпуснати за помощи те са строили тунели и са трупали оръжия? А и бройката от 30хил загинали е дадена от палестинците, 70% били жени и деца- някой да им вярва? Израел превъзхождат технологично и не отстъпват дори като брой бойни единици аскер и въоръжание на Иран

Преди да разпространявате пропагандата на Дугин се замислете че той е един от виновните за този конфликт(в Украйна) и мног други преди това.

На всички е ясно защо не отвръщат на удара особено0 след изказването на дъртия оня ден че ФАЩ ще защити Израел с цената на всичко. Иранците са мъдър народ и знаят последствията. А Израел никога нямаше да е такъв какъвто е сега без подкрепата на ФАЩ, само онзи ден нови 18 милиарда помощ, много дълга тема и не сме ние тук хората да я нищим, но на целия свят е ясно за какво става дума.

Да бе, те корабите от Иран са носили фурми на руснаците, айде стига приказки от 1001 нощ, живеете в друг свят

Какво се газират иранците!?!? Те не са арабели!!

Мъдър народ няма да се води от аятоласи , шматарок

За съжаление, Израел показа, че иска глобален конфликт. Иран досега показваше, че няма намерение да се намесва, колкото и да е пропалестински и анти израилски настроен. Затова му удариха посолствата, с идеята, той да отговори, а САЩ да се намесят в полза на Израел.

Не се заблуждавай ...

А от кой ще се води ? От Буци и Шиши ли ? Или от Кокорчо ? Ти имаш ли си въобше представа за икономиката на Иран, за цените и начина на живот там ? Не намесвай религията само моля ти се , щото виж сега на какво дередже са Ирак и Либия без "религиозните" си водачи

и кога Мойсей ще ги преведе през морето "В началото на този месец консулството на Иран в Сирия бе унищожено с ракетен удар."

И тука сте се появили...

Коментари - Всички чакат "пълна ярост" срещу Израел. Но гневът е риск, който Иран не може да си позволи | Днес.dir.bg

Всички чакат "пълна ярост" срещу Израел. Но гневът е риск, който Иран не може да си позволи

Заканите за отмъщение срещу биха изправили Техеран пред стратегически последствия

Обратно в новината

Коментари - Всички чакат "пълна ярост" срещу Израел. Но гневът е риск, който Иран не може да си позволи | Днес.dir.bg

Коментари

Искат Трета световна. Русия успя да отклони желанието им. Да видим Иран. Абсурдна работа. Нито армиите им са в час, нито военният им компекс произвежда бързо. Но екселските таблички на алчната паплач на елита винаги отчита печалба от палеж на война, след това се явява като спасител и налага новите модели. Прозрачна манипулация. За съжаление масата гои не са мръднали въпреки информационната ера. Както оня разправяше ЩЕ СЕ МРЕ. ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ.

"Силите на Иран и Израел не са равни. Техеран нито е технологично конкурентен на Тел Авив по отношение на бойните системи, нито може да разчита на директната военна подкрепа на мощен съюзник. Не съм убеден в това.

Искат Трета световна. Украйна успя да отклони желанието им. Да видим Израел.

еее, те аятоласите се пробваха преди години! и им мина след дълго близане на рани! а в по ново време израел им срива переодично базите в сирия веднага щом ги построят! а в най ново време им бомбардира и констволството в сирия и уби десетина военни "съветници" ама иран си трае, щото ....бе щото знае какво ще му се случи!

англосаксонски уши стърчат отвсякъде. Всячески се стараят да предизвикат голяма война в Близкият изток. А за Израел ще кажа, че тия се преебаха брутално. За никакъв холокост не искам повече да слушам след това което те направиха в Газа. С каквито се събереш ( англосаксонците), такъв ставаш - убиец и крадец.

наистина е така?

Иран се подценява. Ще има опровержение на това схващане. САЩ и Израел разчитат на разединение в арабския свят и това им е грешката. Израел бил силен, бил голямата работа, Иран едва ли не е предварително обречен. Е, ще видим, че не е така.

Пак като с Украйната. Перемога. Проекция. Руснаците са в Червено море и Индийско море. Китайците също. Русия и Иран подписаха договор за взаимна сигурност. Американската армия въобще не е готова за такъв конфликт. Дотук Израел изтребва цивилини с американски бомби, тества ИИ терминатори и въпреки технологичното си превъзходство в наземната операция дават хиляди жертви. В момента се изнасят като бити п. Целта на ционистката мафия е Трета световна. Идеята е Америка да бъде вкарана във военен конфликт и от там принудително да се наложат всякакви ограничения за гражданите. Камерън днес ходи да агитира Тръмп за 60 те милиарда, коиото са директно за Вангард Груп, хидра корпорациията, която практически е зад дийп стейта и ЦРУ. Беше отсвирен. След това се опита да влияе на републиканският председател на Конгреса. И там дърво. Минават директно на следващата стъпка. Млатене и палене. Това е. Айзенхауер още ги предупреди, че военно промишленият конгрес ще затрие САЩ. Израел има ядрени оръжия. Но и други в региона имат. Йордания каза още в началото на геноцида, че ако Израел приложи тактическо ядрено оръжие, ще предостави на който трябва каквото трябва. Идеята, че Иран е слаб е тежко малоумие. Израелците си го търсят от много години и ще си го намерят. Години наред изкуствено създадената им държава с цел разделение на Близкият Изток и контрол сееше смърт. Идва видовден. И сметката за всичките престъпления на слугите им от САЩ. Това е. Носете си белите дрехи. Положението е на кантар както никога досега. Дори и през студената война от страната на САЩ имаше проява на разум. Сега е алчността на хипер корпорациите и обезумелите банкери. Докато не се обесят всички слуги в Давос и господарите им човечеството няма да има шанс да продължи към позитивно развитие. Целите са видими, оповестени в Давос отдавна. Принудително налагане на новият световен ред на дигитален концлагер, следене с ии, дигитални пари, социален рейтинг, карбонови/въглеродни данъци и яко сеч за гоите.

В соросокопа и не се вълувай толкова. И тука ще имате перемога, колкото в Украйна.

Холокоста е геноцид за холокоста? Къде сте натаняху 2222.....

Извратените перси ха са посмяля, ха ще са ги посмляли. Израел може да има всякакви кусри, но персите си остават гнусни средноазиатски лицемери и извратеняци.

Знае, че ще загуби изборите. За тва една война ще го бетонира. А ционистката мърша си вее коня твърде нагло. над 34 000 цивилни избиха изродите. Публично говорят за палестинците като за животни. Никва реакция от ООН. Целият световен ред явно трябва да се преразгледа тотално. За съжаление такива промени не се случват без световна война.

Не рива. Са като смучеш краварския що мъцаш? Нали това си пожела?

Отговор ще има, в това няма съмнение. Но въпроса е че това няма да стане когато иска Израел. Израел иска да оправдае своята политика на масови убийства и затова предизвиква Иран и бомбандира Сирия. Всичко това израелците искат да прехвърлят като вина на други. Евреите със всички свои постъпки по отношение на арабите. Те могат загубят да загубят своята роля на "световни мъченици". Защото тяхната жестокост е огромна в момента. Те убиват милиони араби. Много се говори, че те са си организирали атентата срещу тях. Дали е така? Не знам, но тяхната жестокост по отношение на арабите отвращава.

Защото не планират да се бият те, ей ти поляци, румънци, българи и балтийски тигри, даже джобни наполеоновци. Както казаха от Пентагона, трябва да се отпусне спешно помощ на Украйна, защото иначе ще изгубят няколкогодишната инвестиция. Ето толкова ги интересува и Украйна, и всички останали.

Пример за "правото на по-силния". Израел смее да убива иранци в посолството им в Йордания, но Иран не смее да отвърне. Говорете колкото искате за закони, право, демокрация и суверенитет. Който има повече оръжие и военни бази - той решава. Това е правото на по-силния.

кофтие, да си рассиянски аятолах! четете история, бе крепостни! и новини четете!

идеята се състои в това че скрудж не е успял да разбие само турция и иран от противопоставилите и се страни

Няма нужда Иран да действа официално. Няколко терористи от ИДИЛ в израелско посолство. После ИДИЛ ще поеме официално отговорност и готово. Око за око.

Ако Иран удари Голанските възвишения ще удари два заека - ще освободи сирийска територия и няма как да предизвика ответна реакция по международното право.

ДжПиЕс заглушители за балистични ракети?! Ония дето летят като камък по балистична траектория ли... да не става дума за крилати ракети?! А иначе иранците колкото и да се "палят" рядко вършат глупости... така че тяхното отмъщение едва ли ще бъде извършено по начина на който се надява Нетаняху, апропо, сега е моментът руснаците да отрежат израелската авиация... нещо което трябваше да направят отдавна, като прекратят действието на създадения през 2015-а година координационен център между руските войски в Сирия и израелското ВВС. Цитат от Дир-а: " Септември 2015 Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че с президента Владимир Путин са се договорили за създаването на механизъм за координиране на действията на израелските и руските военни в Сирия, съобщи вестник „Едиот ахронот“... „Премиерът заяви пред израелските журналисти, че основната цел на срещата е създаването на механизъм за предотвратяване на липсата на разбиране между израелските и руските военни“, пише изданието. Малко преди това израелски медии съобщиха, че при Главния щаб на Военновъздушните сили на Израел е създаден координационен център за взаимодействие с групировката на руските ВВС в Сирия."

А бе то всеки за Айнщайн приказва ама е факт че Гравитон има доказан 2017-та с откриването на Гравитационните вълни.Нещо Отричано от Айнщайн и е изтъквано в трудовете му.И какво е направил Айнщайн а ми едно нищо доказва фотоефекта а ми това не е забележително откритие.Е и какво от това в крайна сметка работел по трудовете на Максуел и Ричи а ми че по това време всички работят по тях.Еврейски въздухар и ако не беше първото ЕинСтеин щеше да си остане само второто.

Явно дебилите в страната ни отново са на линия.

Шилo

Пак ли ретранслирате на Дугин простотиите бе, руски подлоги!!!

Израел ги чака много отдавна Чакат само повод Да ги изпепелят

Надей се

Ако туй ако онуй. Едно е сигурно. Ако баба му на Дугин беше мъжка. Щеше да има дръжка.

нали им дадоха един куп поводи... ама на Израел не му стиска да тръгне срещу Иран, дори и в Ливан, иначе отдавана да се натресли при комшиите.

бля-бля-бля ...

Втори фронт на НАТО щяло да бъде във вреда на Русия?!

аз лично ,съм силно впечатлен от лунните пейзажи в газа/положително/така трябва да се процедира с всички мюсулмански терористи.От 900м под земята кат нашата девин трябва да ги извадят и да ги пуснат за пубчлична консумация,като мравки да ги натъпчат.

Значи думата легитимна?По кой закон бомбардират чиждо посолство?

Щото не им стиска, затова им думнаха посолството, ха-ха-ха. Аре бегай да си пиеш хапчетата.

Този свят си е.а майката! Високо технологично! Да идва на власт изкуствения интелект и да изчисти до дупка естествения, защото последният е е.ати интелекта!

Явно все още има неразбрали че руските дронове се казват Геран, а не Шахид, имат няколко модификации включително реактивна и се правят в Русия, там където украинците се опитаха да взрият цеха в който се произвеждат но взровиха общежитие в близост. А ирнците не са казвали че ще нанасят удур по Изрел. а че ще си отмъстят мъдро. Тия глупости за печлалби от продажба на военни дронове по всета, явно не отчитат факта че Иран е под санкции и на тях пари не им трябват. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

статия се разбира, че за ЕС никой не му пука

1. Това е общият брой на мозъчни клетки на Дугин и Гогов. Дугин мечтае за гражданска война в САЩ до краят на годината, а Гогов разправя че Русия разчитала на Иран за дроновете Шахед - тези дронове Русия взе от Иран в началото защото са евтини и прости за направа, докато създаде поточни линии в Русия. След като това стана, не взимат ирански дронове. Това все едно САЩ да разчита на Мексиканското ВПК :-) Не е ли смешно, тъпо и нелепо. Израелците не са прости. Преценили са Иран и за това са си позволили да им ударят посолството в Сирия. Ако мислеха че ще им се отрази зле, нямало е да го направят! Персите ще пият една вода, ще кажат САЩ и Израел са Сатаната, и така до следващият път.

за кои по точно говориш? щото и евреите са "резани пишки" ;)

Не давам повече от 6 седмици на Иран срещу Израел

Иран какво точно очакваше да направят евреите след непредизвиканото нападение и изстъпленията на фанатиците му? Че Израел ще почне да брои убитите в отговор палестинци и да спре като стигне до бройката на убитите евреи? И защо Хамас се крият зад цивилни? Защо 75% от палестинците подкрепят Хамас? Защо вместо да си уредят живота с милиардите долари отпуснати за помощи те са строили тунели и са трупали оръжия? А и бройката от 30хил загинали е дадена от палестинците, 70% били жени и деца- някой да им вярва? Израел превъзхождат технологично и не отстъпват дори като брой бойни единици аскер и въоръжание на Иран

Преди да разпространявате пропагандата на Дугин се замислете че той е един от виновните за този конфликт(в Украйна) и мног други преди това.

На всички е ясно защо не отвръщат на удара особено0 след изказването на дъртия оня ден че ФАЩ ще защити Израел с цената на всичко. Иранците са мъдър народ и знаят последствията. А Израел никога нямаше да е такъв какъвто е сега без подкрепата на ФАЩ, само онзи ден нови 18 милиарда помощ, много дълга тема и не сме ние тук хората да я нищим, но на целия свят е ясно за какво става дума.

Да бе, те корабите от Иран са носили фурми на руснаците, айде стига приказки от 1001 нощ, живеете в друг свят

Какво се газират иранците!?!? Те не са арабели!!

Мъдър народ няма да се води от аятоласи , шматарок

За съжаление, Израел показа, че иска глобален конфликт. Иран досега показваше, че няма намерение да се намесва, колкото и да е пропалестински и анти израилски настроен. Затова му удариха посолствата, с идеята, той да отговори, а САЩ да се намесят в полза на Израел.

Не се заблуждавай ...

А от кой ще се води ? От Буци и Шиши ли ? Или от Кокорчо ? Ти имаш ли си въобше представа за икономиката на Иран, за цените и начина на живот там ? Не намесвай религията само моля ти се , щото виж сега на какво дередже са Ирак и Либия без "религиозните" си водачи

и кога Мойсей ще ги преведе през морето "В началото на този месец консулството на Иран в Сирия бе унищожено с ракетен удар."

И тука сте се появили...