Червен код за 3 области на 7 март, оранжев - за 10

Червен код за снеговалежи е обявен в областите Смолян, Кърджали и Хасково за 7 март. В 8 области - оранжев код за снеговалежи и поледици, в 2 и за виелици.

Обратно в новината

Коментари - Червен код за 3 области на 7 март, оранжев - за 10 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

60 зими преживях без кодове:)) Защо стресирате народа или винаги трябва да е на тръни и да не се озърта насам-натам. Кажете просто и ясно,в тия райони се очаква обилен снеговалеж,в тия дъжд. За къв са ви тия кодове.

Сега пък и червен код! Е, много му дойде на Боко. Получи се не 3, а 5 в едно! Добре че Мая Пичът-Котинбродска и Курнелия поне временно го щадят. Може би се надяват след като е тръгнал да назначава Амазонки, да ги сайдиса (=уважи) и тях?

Сняг в литри ли се мери?

а в софето отново вали, ситен сняг

аз пък мислех, че у нас си е опасно 24ч в денонощието/7дни седмично/12м годишно, а то било само тази събота. Фирмите за снегопочистване ще ударят кьоравото, а ние все ще си удряме дъното. Според мен кода е червен за цялата страна - около 16 пресни милиарда червен код, а в бъдеще x2 с лихвите. За мен мартенския студ е от бате Бойковото настроение, че нещо му се вкисна шлифера.

Той кодът е червен откакто комунягите са взели властта, а още не са я пуснали, да не се залъгваме. Затуй и тая беднотия и простотия.

Админите на ДИРника цъкат минуси (многократно) на всяко мнение, което не поблажва тъпата им прогноза с ТЪПИТЕ им кодове! Админите могат да цъкат НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ МИНУСИ!

А времето си е напълно нормално-все пак м. март сме-крайности и непостоянство. Важното е, че идва пролетта и с нея-нови надежди!!!

"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!"

долар евро скоро ще са 1:1, код няма! страхувайте от времето и се радвайте на новата си прахосмукачка

еврото ще го свалят под 1 долар. а златото ще го качат. лихвите ще останат отрицателни, а резултатът от всички тези мерки ще е само един: обедняване, обедняване, обедняване и циганска пенсионерска бедност. циганското лято на работилия цял живот. е, ще има и тук -таме обогатяване, което да ни призовава да дадеме по пет евро на месец за гладуващи деца... за да се досъберат милиарди за най-новия червен код.

Червения код го дадоха предателите на идеята за трийсе сребърника от брюкселската манифактура за предатели - защото сме социалисти от пес. Да ви е честита победата!

То дъжд вали цял ден, те снеговалежи! И защо махнахте новината за Убитата студентка във Велико Търново от първа страница? Коментарите са етнически нетолерантни ли?

не издържат милите цензуратори на народния гняв. тях ги е еня само за печалбата на дира на не безизвестни другари, които взеха пари в куфарчета за да стана бизниссмени.

Доносниците от дс на колене пред своя идил!

"....Очакваните количества снеговалежи са до 50-60 л/кв.м. ...", защо продължавате да се подигравате с нас ???????