Жеги още 10 дни, оранжев код за 21 области на 29 юли

Оранжев код за 29 юли е обявен за 21 области в страната. Горещините ще продължат и през следващите десетина дни - до края на месеца и първите дни на август.

Обратно в новината

Коментари - Жеги още 10 дни, оранжев код за 21 области на 29 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви жеги , кви пет лева. То всичко в тая държава е такава кочина , такава помия , че и идея си нямате. Вчера ходих в болницата в Ямбол , ами че то във филмите на ужасите няма такива страхотии и мизерии , да ти настръхне косата. Да беше само това , ами навсякъде из града плъзнали едни цигани , вонящи и мизерни , с хиляда бацила по тях които разнасят. Между блоковите някакви изперкали дърти бабета хранят помияри и котки , страшна работа. Децата игратя в междублоковото пространство което гъмжи от екскременти на домашните любимци на големите граждани , един не съм видял да ходи с торбичка и да събира л...... на псетата. Други пък ги пуснали свободно все едно са на село. Ами има деца ве бунаци ! Масово почти всички работещи не са такива а роби ! Нямат пари за храна и работят ! Жега , жега .....Пълна катасрофа !!!

Уфффффффффффффффф! Не се живее тука! Да обявим война на пингвините! И да ги окупираме! Там има лед за бирата и ракията! Еко-лед, не като нащия! Грях е да се пие топла бира!! В ада отивам - директно!!! ---

Много е важно в новината да бъдат обяснени кодовете. Браво на дир-а! Зомбитата трябва да знаят колко да са уплашени и то само с една дума - цвета. Така се печели време при зомбирането.

Не дира,а САЩ въведоха кодовете като международен стандарт. Ако има цел да ни стресират от там идва. Хилъри Клинтън в предизборната си кампания говори за митичното глобално затопляне. И то от там идва и стигна до Бг.

Времето на морето за последните 24 часа - от 22 до 29 градуса, подухва свеж бриз. От това по-нормално, просто няма. Приятно е. А вие от седмици ни бомбандирате с кодове, модове и прочее. Хората с наднормено тегло и алкохолиците да ходят в Аляска.

Брат, за морето е нормално,но във вътрешността на страната картината е друга. Ти все едно за пръв път си на море.

"Някъде температурите ще прескочат 40 градуса" - къде е това "някъде, по-конкретно не може ли?

Горещо... ама друг път. Тук в Лудогорието валя дъжд и си е студено. Време е някой синоптик да го отнесе... / С предимство да са синоптичките/

Да не си друсал нещо яко?! Студено е от минус 5 надолу, тъпако.

Значи на минус 4 ти е топло?

В тоз форум имало много мазохисти и нечистоплътни хора. Щом обичат да се потят....

Ту му зимата студена, Ту му лятото горещо, Ту пък друго нещо... Как ли са живяли без кодове до сега.

Важното е да има за какво да се мрънка, а по-важното е това да не са политиците. Лятото ще свърши бързо, който е толкова тъп, че да не му се радва сега, не можеш го превъзпита толкова лесно.

Тук във Финландия сега си е супер. Само 19 градуса е !

А през нощта ще стана 7-8 и ще трябва да си облечеш зимного яке.

На него като му е студено ще си облече яке , ама на теб като ти е жега кво ще събличаш

Няма по-гадно и вредно от жегите. Нямам търпение да си обелка якето в БГ. Всички гадни болести са в страни с такъв ужасен климат. Спирайте хААРПА САЩ.

Само за информация , от 9 години съм тук и не съм се разболявал даже от настинка , а камо ли бронхити , кашлици и пневмонии. Докато си бях в България през месец-два все некой вирус ме хващаше. Така , че може да е малко по-студено , но за сметка на това няма бацили !

Хората са на вън, децата играят, журбщналитите се тюхкат. След 2-3 седмици ще свърши лятото и какво,м голяма радост, няма що.

Всеки ден тренирам към 18.00 ч., Вярно на сянка, но е напълно поносимо, а тези ми се жалват все едно са вързани да стоят на слънце. Изключително деградирали смешници.

Още не е имало 40 градуса, а тези за опасности ми говорят. В София имаше над 40 всяка година, а тази максималните бяха 34-35.

много си прав, ама журналята освен да създават паника и да ни занимават с глупости, за нищо друго не ги бива. в нормалните държави просто напомнят да се пие повече вода.

Опасно, опасно, колко да е опасно това време? Зеленото лоби добре ли плаща?

Баси тъпите сф тролове. СФ е нормално и по морето, но в страната вече 3 седмици е ад. Градовете така са се напекли,че не може да се ходи по улиците, все едно има подово отопление и това вдига градусите. Кметовете не мият, не пръскат с вода, въобще температурите са по-високи от колкото се съобщава. И друг път сме били на 36-7,но сега се усеща над 40 градуса. Днес сигурно ще е 50. Спомням си с носталгия за миналото лято на Ореха с дъжд, прохлада и много свеж въздух. При тиквите няма живот.

Горещо,горещо-колко да е горещо? Не виждам температури 45 градуса,значи всичко е ок. Не,че е приятно след 15 минути разходка да изглеждаш като Веско Маринов на концерт,но природа,какво да се прави? Забавлявам се колко се е изнежил цивилизованият народ /аз също в това число/. Значи,другарки и другари европейци, навремето в такава жега се е жънело- на ръка,с ръкойка,паламарка и сърп, от тъмно до тъмно. Отивало се е на нивите и докато не се прибере последното зрънце,около 2 седмици,хората не са се прибирали,не са се миели,вода са им носили от герани в къра /разстояния от по няколко километра с 30 кг. кобилица и менци на рамо,мили дами-това не е като 30 минути под климатика на велоергометъра,на 5 крачки от бара на залата/. Спяло се е по 3-4 часа и денят е започвал отначало. Днес дори селскостопанските труженици,според вас аграри-диви селяни, са разглезени като римски патриции. В кабината на съвременният трактор е хладно,а относно студените напитки отдавна никой не разчита на амониевата селитра или пожарогасителя за бърз охладител. За офисния планктон в градовете няма какво да говорим изобщо. Не изтерясвайте,наблягайте на айряна,таратора /официалната медицинска препоръка/ и на ментата със спрайт,бирите /дежурният мъжки почин за справяне с жега/. Чакам и други рецепти:-).

Нещо да споменеш за срдната продължителност на живота тогава? "Пенка премряла от жега" - има-няма 20 годишно момиче, а представяш ли си колко "стари" хора на около 50 г. са се споминали докато са жънали? Имало е и помятания от работа на полето. А какви болести е имало от немиене и некъпане? Е, тези които са оживявали, са били много здрави, но в резултат на естествената селекция.

Нормални летни температури. Предното лято бе студено и дъждовно, но не трябва да се мери спрямо него. Почти е нормално няколко дена в лятото да има над 40 градуса. Сега не знам дали са достигнати.

Кое му е нормалното и през ноща да не се диша !

Лято е ! Представете си -20 зимата и леден вятър и ще ви стане по-добре....

ДУПЕТАТА НА МАЙМУНЯЦИТЕ В МУТРИСТАНА СВЕТЯТ ПОСТОЯННО КОД ЧЕРВЕНО ОТ БОСТАНДЖИЙСКАТА ЛЮБОВ :)

Няма почивка за тебе ей. 7х24 си на линия.

Ей, голяма гаргара пада с тоя народ. Ми навън вече е рекордна жега, цели 16 градуса е /Видин, 7ч сутринта/.

така

Не ми дреме за кодовете. Искам тази от снимкатаааааа

Обожавам това време. Ще ида за пореден път на море за един ден през уикенда (неделята съм си в Софее да почивам).

Вй тъпаци 32 градуса рекордна жега ли е за БГ? А понит ели, че миналата годиа рядко иимаше 25 градуса цяло лято. А да се сещате каква е целта на поредната манипулаця колко било "горещо" в БГ. А да се сещате. че се надяват да сте забравили какво беше миналата година и сега през ден ви напомнят колко била "гореща". Атези около 40 г. да се сещат че при 35-38 градуса са ходили на бригада да берат ягоди. Между другото днес в 12 часа в софя беше 27.5 градуса, ако това е код оранжево, аз съм арабски принц. ПИСНА МИ ДА СЪМ ОВЦА, КОЯТО СИ МИСИ< ЧЕ Е ТОВА< КОЕТО СА КАЗАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!

Важното е да има сензации. Лятото е сензацияя, зимата също.

А повечето хора ако пробват да искарат теста за интелигентност на роботи, ще се провалят. Около мен само такива виждам и са хора на 20-25 г., дъртите са ясни.

градуса бе??? Да не си брал печени ягоди? Айде стига лъга децата...и други са ходили по бригади.

Като си ходил се сети какво е било, ако си брал царевица или си сбиирал сено се сети сам колко градуса са били. Или като си брал череши. 35 градуса минимум. А децата са си тъпички и каквото са казали по тв това е, а ако е написано в интернета, вече доказно. ОВЦАТА СИ Е ОВЦА, КАКВОТО И ДА Я ПРАВИШ.

БГ не е СФ. В СФ е нормално. В Плевен всеки ден е 37-38 и то измерени на сянка в гората сигурно. Ужасен мор. Толкова продължително горещо е било само 2012 година.

Ако отидеш в Петрич ще е по-горещо. И искаш да ми кажеш, че в Плевен никога не е биило 37-38 градуса. помня и по-високи температрии в този регион, както зиата много по-ниски от -30 градуса. На равно сте, поле,голяма река няма, какво искаш да е.

Как се кефят като съобщават...Утре ни чакат рекордни жеги...

Между другто си мисля, че нещо са променили скалата за калибриране на термометрите. Май и за конскте сили е същото, ероятно и за други неща.

Оранжев, пенбян код, а временцето на морето е супер. Аю. Дигайте си дърмите и беж от Плевен, София и Пловдив, дето е жега.

едно ромче трепери от студ зимата -20 градуса и си мърмори "аз да си таковам ... ако летото застанем на сЕнка

А в шибаното метро няма климатик! Изпукахме на прибиране от работа.Малоумна работа направо, тия мотриси от времето на Тутанкамон не стават!

А в скапаните рейсове е оше по зле. Тутанкамон се е движел с открита колесница и му е било по добре. В нашите тараляски почти няма прозорци, които да се отварят.

еее за без пари толкова .... :)

Ох, горкото софиянче ми разби сърцето!

Най-обичам в такова време както сега да хвърлям ечемени балли , да пия алжирка и да маам пръжки с кисело зеле !

БЯГАЙТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ,ТАМ ТАКИВА ЖЕГИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ !

БATKO

Ако това на снимката ни очаква, няма лошо. Ще се прежалим.

Оле-леле, лелка слефи прави! ...стара, ама лачена, от вълните морски влачена... Ако това ти е вкуса...

Нали трябва да се попълва базата данни с образите на зомбитата. И медиите действат в пълна сила в тази насока.

Поздравявам всички с припева: Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът. С оранжевите майки, оранжеви дечица, оранжеви китари, оранжево звънят.

Мен лично ме очаква студена бира в хладилника. За другите не знам. Само кафяв код да не пуснат, че в тая жега много ще смърди . . .

Новина: лятото е жега. Колко странно...

предполагам пембян код ни очаква, направо страшни жеги неочаквани топлини и то юли месец?!?! Wtf? Ужас и безумие краят на света идва бягайте на север хора.... :)

Консервирайте слънчева топлина в буркани за зимата.

Ами сега защо не я уловят тази топлина и да ни я пускат зимата? Тръгнали да повишават цената на тока и да си правят дебати /т.е. празни приказки под климатика/ в НС, вместо да работят реална работа, която създава продукт за България?!...

Бахти жегата

Ми тук в Видин е чудесен горещ летен ден, както се и полага в средата на лятото. Може би в центъра на София, в някое задръстване и да е жега. Тук обаче е нормално лято.