Прогноза за валежи и застудяване, възможни са наводнения

През нощта и утре над страната ще започнат превалявания, следвани от постепенно понижение на температурите. Не са изключени наводнения.

Обратно в новината

Коментари - Прогноза за валежи и застудяване, възможни са наводнения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ!

Косвена последица от псевдодемокрацията са т. нар. възможни локални наводнения... Локални наводнения? Какво става тук бе? Преди 1989-та валеше не по-малко от сега. Локални наводнения нямаше. Защото имаше ред, дисциплина, ръководителите на министерства, язовири, отговорниците за състоянието на реките и коритата все пак имаха някакво образование, ценз, знание, умения- не като сега- парашутисти с купени дипломи, спуснати незнайно от къде. Не валежите са причина за наводненията , а безхаберито, безстопанствеността, некадърността и мутризацията и неподдържането на язовирни стени, речни корита , водоеми и други. Да е честита на пострадалите от наводненията 25 години псевдодемокрация, 25 години власт на мутри, рпоститутки, престъпници и цигани!

Незнам, аз плащам 150 лв. ток за 40 квадрата. Климатик, инверторен, сетнат на 21 градуса. *ибана работа. :)

снежеееееееееееееец ! урааа

Ами да почнат полека за изпускат язовирите тогава!! Ние ги държим пълни за да може някой да си продава риба, а на хората унищожаваме къщите??? Язовирите не трябва да стоят пълни над 50%. Нали целта им е да събира водите.

Да извикаме братушките на помощ - те винаги са ни "спасявали" и "оправяли".

Характерно за родните питекантропи в шушлекови екипчета е, че само седят по кварталните пивници и псуват как държавата не си е свършила работата да им разчисти хвърлените автомобилни гуми, стари дюшеци и мазилка от коритата на реките. А когато държавата все пак го направи, започват да хвърлят наново. Ето, сега им казват в прав текст, че може да се очакват наводнения, обаче питекантропчетата няма да си мръднат гъзовете да вземат някакви мерки.

аз това го наричам циганизацията на обществото -всеки живее безотговорно, без да мисли за утре или за другите, без да се интересува как е правилно да постъпи, а постъпва както е лесно. после всички дружно мрънкат, че живеели в кочина.

Ебаси гадното.

те ще изчистят реките и ще регулират нивата!

Ще има наводнения,след,като никой не си върши работата!! След наводненията по река Скът поизсякоха някой дървета и храсти и вместо да ги изкарат от реката,те ги хвърлиха вътре,така,че при следващия дъжд да стане поредния потоп! Е няма управия ,няма!!!

И вие местните си седите със скръстени ръце, пийвате си биричка, гледате боклуците и чакате държавата да дойде да ви ги изчисти. Мързеливци. Да ви дави.

Никой не седи със скръстени ръце! Има подписка срещу това,викахме телевизии,сами се опитвахме да почистим,но без машини не става,от държавата обаче помощ няма!!! Само се оправдават,че нямало пари! А не мисля,че всичко е пари в тая държава,аман!!!! Тези огромни дървета и насъбралата се тиня не може човешка ръка да ги изрине,лошото е,че никой не си помръдва пръста от горе и чакат следващото наводнение!!!!!

Няма място за притеснения, журналистите само всявате паника, това е излизане от един сезон и влизане в друг, лошото е друго, че наводненията ще причинят проблеми на хората в засегнати региони, а държавата не си е свършила работата, не е осъдила никой за отсичане на горите и не е взела мерки за абсолютно нищо, а времето тепърва ще се оправи, българина няма да се оправи!!!

Който чака държавата да го оправи - ще си ходи неоправен.

ДА!!! Защото няма държава!!!