Интензивни валежи и малко слънце през октомври

Студено с интензивни валежи ще е времето през по-голямата част от октомври. Температурите ще се понижават, като средните ще са между 4 и 15 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Интензивни валежи и малко слънце през октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прогнозата за времето е като политиката в България, всичко е един хубав турлю гювеч, омешано, омазано, къде добре, къде не разбъркано, вземано от тук от там, преписвано и недопреписвано ... и в крайна сметка за народа каквото дойде и от времето и от политиката, както пишеше едно време на табелата на затвора в Бухово "Кой оцелее".

- Промяна ще настъпи около средата на първото десетдневие. - не е ли по-лесно да се напише 'след пети октомври' ?? Отделно, че го дават слънчево до 10-и поне - и то доста по-сериозни сайтове от вашия и БАН ман и т.н.

9 олигарха са виновни за беднотиятя -пенсиите на Балгария и правителството . Няма ли кой д аги

Времето ще е преобладавщо на места, с обилни до слаби валежи и нормална, до повишена облачност, с редки валежи на отделни места, по високите котловини и ниските равнини и полета, ще е умерено до преобладаващо облачно с редки застудявания на места, хАХА ХА- метероУролог, пожарникар-премиер, заварчик-гинеколог,художник -миньор, футболист-философ, боксьор-естет ЕДИН СЕРИОЗЕН ВЪПРОС--- ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ РАБОТИ ТОВА КОЕТО Е УЧИЛ И ИМА ДИПЛОМ ????????????

и са в крайна сметка кво ше е времето,па требе да питаме бате Бойко

бая купон става с 2000 кога да ги стигнем

Ще има валежи и застудяване, ще има и затопляне, самата прогноза е писана от журналист-психиатър.състои се от две противоречащи се части, ха сега някой да прогнозира 2000лева голяма заплата ли или малка хаха

Един ден вали един ден пече

А,на Коледа какво ще е времето,че ще пътувам до родното си село?

Хахааа...Абе вие четете ли какво пишете? Погледнете си 10 дневната прогноза - там всичко е слънца до 9 окт. и 20 и кусур градусови температури. Да не говорим, че допреди час пишехте че сняг щял да вали...На кое да вярваме последно?

Към момента всичко в прогнозата след първото десетдневие на октомври е в сферата на гадателството и ясновидството.

Според настроението на премиера. Явно бат Бойко няма да е на кеф през октомври и времето в страната - тоже!

Ние сме главен спонсор на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

В тая държава и времето е манипулирано. Дайте да пуснем парното

Интензивни валежи и малко слънце през октомври Преди три дни, точно обратното пишеше. Тази прогноза , да не е по поръчка от Топлофикация.

Абсолютно. "Предстои топла седмица, октомври идва с летни температури" - заглавие от 15:49 25 септември 2016 (link) http:// dnes.dir.bg/news/vremeto-23999163