Дъжд и студ до събота, от Великден се затопля

До събота времето ще бъде предимно облачно, а валежите ще продължат. Бързо затопляне и постепенно спиране на дъжда предстои от неделя.

Обратно в новината

Коментари - Дъжд и студ до събота, от Великден се затопля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъжд и студ до събота, от Великден се затопля Няма значение дали е дъждовно или студено, въпросът е дали е "слънчево" в душата на човека. Все пак желая весели празници на всички пишещи и четящи в link.

господине вие сте луд

Е, да ама имам повече плюсове от вас;)

Прекалено конспиративен сте, но до някъде прав. Истината е по средата.

в чирпан ще валили дижд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И седим си ние в чудесната европейска столица и седим и се чудим защо напоследък времето е толкова странно: зимата 18 градуса, април месец 5.... Но ние имаме къса памет и не можем да се сетим това всичкото кога започна. Започна веднага след приемането ни в НАТО. Веднага след като бяха опънати над страната ни някакви противоракетни щитове, когато започнаха над нас да летят неконтролируеми американски самолети. Ние сме малка страна и такова облъчване, каквито тия щитове имат (защото те може и да са виртуални, но това не значи, че са безопасни!!!) ние не можем да понесем! А газовете от самолетите?! Тях си ги дишаме, обаче на никой не му пука! Нали сме в НАТО и сме не знам си колко пъти по-сигурни... Да ама НАТО ни ползва за ей такива експерименти и ни облъчва с цялата си радионна техника! А земетресението в Перник?!? Нима то беше истинско? Нима не стана точно в 3:00:00 или иначе казано в 0:00:00 UT?!? За него какво да кажем? Земетресенията са природни явления, т.е. не може да са на точен час! И случайно ли е, че точно тогава антените на ХААРП сочиха към България? Не, нищо случайно няма! Нищо не е каквото изглежда! Но за хора със светоглед стигащ до близкия супермаркет всичко си е в реда на нещата... Е, със здраве да си ползваме защитата на НАТО, както се казва.

проооооооооост ... та дрънка

Имате неоткрит талант за писател фантаст. Любимият ми жанр от младите години. Написаният от вас цитат ми напомня за един роман "Енерган 22". Там точно лошите правят мръсно на обикновените хора. Харесвате ми.

Рядко се среща, чак пък толкова глупав и ограничен човек като вас.

Този е по-тъп и прост дори от управляващите. Може и да има нови опорни точки, точно за такъв малоумен "материал".

"И все пак тя се върти" Не казвам, че не звучи прекалено фантастично, но кое не е звучало така преди да се наложи ?